|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
11.12.2008 10:52:43   
blaža
Suzi najprej končaj dojit, ki so sadni in vodni dnevi v mes. Jaz ne dojim več. pol ti bom pa pomagala z nasveti, če boš kej rabla.user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
11.12.2008 10:55:37   
dolenjka
Dan user posted image

Naša noč je bila pa za skoraj 100% boljša user posted image  Je spala v kosu do 3h, podonfala obe zizi in spala do 6.10, podonfala zizo (ki je bila bolj kot ne prazna) in flaše ni hotela - kar mi je jasno dalo vedeti, da ni lačna in smo spali do 7.15 user posted image  to meni čist ustreza, zdaj pa naj kar tako bo in potem še kak izboljšek pa bo user posted image  A ne? Nikoli nam ni dovolj..... user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
11.12.2008 10:55:37   
Suzi*
no, a vam jaz povem kako je naša noč zgledala? user posted image

7.40 žana zaspala na zizi
8.30 zaspal anžej
do polnoči se je žana zbudila 4x za zizo
od polnoči do dveh je anžej kašljal, vstajal, hodil do mene, na wc, vse možno sem mu dala, da bi nehal, pol se je končno umiril in zaspal do jutra
medtem ko sem anžeja pedenala je imela žana spet 1 budnico, ker jo je anžej zbudil s kašljem
od dveh do jutra pa še eno budnico za zizo ob pol petih, pol je pa pri meni ostala do jutra.
žana se je zbudila ob 7., anžej mal za njo.

torej sem spala 40 minut dremaje med kašlanjem, 2,5 ure v kosu in pol še slabe 2 ure v kosu.

user posted image user posted image user posted image  

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
11.12.2008 10:58:43   
dolenjka
Ojoj Jencili in Suzi user posted image  Sej ne vem če bi kaj rekla oz. napisala, ker imata toležbe, da bo kmalu bolje verjetno že dovolj v teh skoraj 10 mesecih user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
11.12.2008 10:59:28   
Suzi*
jaz res več ne vem kaj je to spati celo noč.user posted image

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 11.12.2008 11:00:17 >

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
11.12.2008 11:00:12   
dolenjka
Ohoho, še malo, pa bom imela prav lepo okroglo št. objav user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
11.12.2008 11:05:37   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Suzi najprej končaj dojit, ki so sadni in vodni dnevi v mes. Jaz ne dojim več. pol ti bom pa pomagala z nasveti, če boš kej rabla.user posted image

mah ne vem kdaj se bo naša madam skinila z zize. user posted image  shujšat pa moram do službe, ker nimam dnarja, da bi si celo novo garderobo nabavla za oblečt. user posted image  bom mogoče probala samo ločevat, pa ne striktno po dnevih kokr je v dieti zaenkrat. sem pa že 2x uspešno shujšala po ločevalni. ker niti nisem imela tolk za zgubit se niti nisem držala vse 3 mesece. prvič v 2m shujšala željenih 8 kg, drugič pa preden sem zanosila z žano 5 kg v 1m, pol sem pa prekinla.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
11.12.2008 11:10:52   
Suzi*
še malo jedilnikov:

predvčerajšnjim za K: špageti s polivko iz bučk, korenčka, brokolija.
včeraj za K: juhica iz cvetače in riža (po Vendelini, njami)
danes bo pa jedla: pire in omakco iz piščančka in paprike

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
11.12.2008 11:11:10   
blaža
Evo sem še par novih slikic naložla v album, za kaj več pa ni blo časa. se je zbudil Blaž in sva že pojedla malco.user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
11.12.2008 11:11:23   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ojoj Jencili in Suzi user posted image  Sej ne vem če bi kaj rekla oz. napisala, ker imata toležbe, da bo kmalu bolje verjetno že dovolj v teh skoraj 10 mesecih user posted image

upanje umre zadnjeuser posted image
Vsako jutro se veselim naslednje noči, ker upam da bo prespanauser posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
11.12.2008 11:18:57   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Vsako jutro se veselim naslednje noči, ker upam da bo prespanauser posted image user posted image

Bravo punca, tebi optimizma res nikoli ne zmanjka! I like you user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
11.12.2008 11:21:51   
Suzi*

user posted image user posted image user posted image  jaz tud upam ... user posted image
grem v soboto na silvestrovanje, pa upam, da bo žana spala, sicer bo imela moja mami hude probleme z uspavanjem. user posted image user posted image  ampak bodo že nekako....

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
11.12.2008 11:23:14   
Suzi*
zdej se je pa zbudila po slabih 2 urah, grem ji dat nekaj pojest, pol pa mal na teren pičiva....po obiskih do dveh malih mamic in treh malih user posted image . user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
11.12.2008 11:28:14   
dolenjka
Drage moje, očitno vam bomo šele mi prinesli lepo oz. lepše vreme user posted image

http://www.vreme-on.net/10-dnevna-vremenska-napoved.html

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
11.12.2008 11:33:13   
blaža
mah sej je vseeno kako je vreme, v našem domeku tako in tako sije sončekuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
11.12.2008 11:42:53   
Februarka08
No, tud moja lepotička spi. Upam da ji bo nosek dopuščal spanje, ker je res ful zaspanauser posted image user posted image jaz jih grem pa dol mal pogledat, kosilo je na pol skuhano, je še od včeraj repa ostala, še krompir nardim in bo ponovi vajouser posted image user posted image za tamalo morm pa itak neki ekstra delat k gospa ne marauser posted image pa še ne vem kajuser posted image mi je suzi dala idejo za makarončke z bučkamiuser posted image

Vreme je/bo pa res katastrofauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
11.12.2008 11:55:28   
itata
dan,
blaža: naše noči v povprečju tud tko zgledajouser posted image
misar: če je preveč zbujanja mam jaz iste "ukrepe s kavčom"user posted image

jakob ima drisko in se je ponoč ob 4:30 tko nasračkal, da me je skor kap... do vratu. in to 2x... sem ga mogla celga preoblačit. madona. tko da po valda nismo mogl takoj nazaj zaspat, da skratim priču: noč adijo.
zjutraj sem ga lepo mojmu zapakirala v avto, da ga je na poti v službo pri svoji mami oddal. jaz sem pa lepo na izi že od 8huser posted image  šla k frizreju - sem res lepa zdejuser posted image  pa ene zadeve na sodišče uredit... zdej sodbo popravim pa tak pol grem pa še do sodnika in pol še na masažouser posted image  kolk je dons dober dan - me tud dež nič ne motiuser posted image
februarka: sožalje. zdržite pa bo počas bolje...
vsem bolančkom pa user posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
11.12.2008 11:57:38   
blaža
itata uživaj!user posted image

Privošči si!user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
11.12.2008 12:05:43   
jencili

Bravo punca, tebi optimizma res nikoli ne zmanjka! I like you user posted image

user posted image
I like you toouser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
11.12.2008 12:06:24   
Stipe air force
user posted image  user posted image  user posted image  Daaaaaan, Carica spi ze 1h50min, kaksno noč smo imeli je že Šefla napisala... Upam,da tudi nespečim mamicam v kratkem pridejo boljše noči.. user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
11.12.2008 12:11:52   
jencili
hvala ata Stipeuser posted image

Drugače pa tudi naš moški del zdele spi. Sta ravno zaspala oba, jst sm se pa končno spravila k zajtrkuuser posted image

Je pa zdej že seveda jasno, da današnja novoletna zabava zame odpadeuser posted image user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
11.12.2008 12:14:38   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

user posted image  user posted image  user posted image  Daaaaaan, Carica spi ze 1h50min, kaksno noč smo imeli je že Šefla napisala... Upam,da tudi nespečim mamicam v kratkem pridejo boljše noči.. user posted image

Stipe, nauč se smajlile uporabljat, da te ne bo katera na user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4172
11.12.2008 12:15:36   
itata
beda jencili... škoda. upam, da bo čimprej bolš. pa un pozitiven pogled na noči bom pa tud jaz prevzela od tebe... jaz sem se do zdej pač nekak sprijaznila in ne gruntam več okol tega in sem pač pozitivno presenečena, če se kdaj 3 ure ponoč ne zbudiuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
11.12.2008 12:15:55   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Ej stari, kaj ti daš  carici, da ti tolk spi čez dan, meni ni nikoli več kot 1,5 ure v kosu user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4174
11.12.2008 12:16:24   
dolenjka
In evo, dočakala sem svojo 7000 objavo na RR user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?