Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 14:56:08
|
|
|
|
Februarka08
|
Mlavla, Larisa je jedla zdej 2x testenine, ampak tiste brez jajc. V Tobiju jo mam pa jest tud že ful cajta Midva sva po kosilu, princesa pa še vedno spi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 15:10:37
|
|
|
|
larisa
|
Punce, jaz sem mislila, da bom dobila avtosedež, pa ga zdej ne bom A veste da je še kje kakšen fajn v akciji, tko kt je bil tobi
< Sporočilo je popravil larisa -- 13.11.2008 15:11:15 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 15:15:03
|
|
|
|
ella79
|
larisa a ga imaš še v lupinci? sem kliknila na BC in je Tobi danes v akciji http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176399
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 15:15:13
|
|
|
|
jencili
|
no tako, današnje kosilo je za nami in jst sm zlo zadovoljna Taju sem 1. dala samo tko iz svojega krožnika purančka, makarončke in korenje. Vse je blo samo tko na približno pretlačeno z vilico (še vedno kr koščki) in je super lepo jedu. Pojma nimam kok je pojedu, je blo pa kr precej . No, da je pa zraven spil 200ml čaja, tega pa ni potrebno komentirati, ne?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 15:17:14
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 larisa a ga imaš še v lupinci? sem kliknila na BC in je Tobi danes v akciji http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176399 V družinsekm avtu je že v stolčku, v mojem pa še v lupini Sem pa jaz tud vidla da je akcija, ampak mi je vseen ful drag, trnutno k smo na ''špar'' programu Ampak tale tobi je fajn a ne? Kolk je bil pa v turbo limaču v akciji matr mam enih vprašanj spet
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 15:18:21
|
|
|
|
ella79
|
jencili larisa jaz imam tegale v obeh avtomobili in sem čist zadovoljna http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176365 sem ju pa kupila v avstriji, kjer stane 95 EUR
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 15:19:27
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: ella79 larisa a ga imaš še v lupinci? sem kliknila na BC in je Tobi danes v akciji http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176399 V družinsekm avtu je že v stolčku, v mojem pa še v lupini Sem pa jaz tud vidla da je akcija, ampak mi je vseen ful drag, trnutno k smo na ''špar'' programu Ampak tale tobi je fajn a ne? Kolk je bil pa v turbo limaču v akciji matr mam enih vprašanj spet kakor se spomnim k so pisale, je bil 140 EUR
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 15:19:37
|
|
|
|
Februarka08
|
No, da še mal pokomentiram za nazaj: Bajsa za 1. najlepšo besedo Listek ful si pridna in sem ravno prejle mislila na Davida, če je že začel kaj bolje jesti, pa vidim da je Elma, upam da se čimprej pozdravite Mesečnica, upam da nas bojo res dali na kakšen kontrolni UZ, da vidimo pri čem smo Blaža da si se naspala. Ella za vašo noč. SN jaz sem tudi mnenja da ni kahlica mišljena za igranje in se podpišem pod tvoj post Suzi Bamby upam da si/ste kaj bolje Bajsa teli desci saj ne vem kako naj komentiram glede ata pa..... mi imamo tud mamo doma (od mojga stara mama) in je tud dementna, ampak je na vozičku ker je nepokretna in ne more nikamor it (vsaj to, pa vem da se grdo sliši). Ker ona bi kar šla cele noči vpije, ne mormo spat, učer je tamalo zbudila,dons je vpila tud med popoldanskim spancem noro je... dohtarji ji pa ne dajo nobenga dodatnga tableta, ker ma že svojih baje dovolj da bi ji vsaj kaj dali, da bi ponoči spala ker potem cela bajta ne spi... dobro, midva je ne slišiva tolko k sva gor... tašča in tast pa spita praktično zraven nje... men se že zmeša No, zdej sem pokomentirala vse, Larisa se je medtem tud že zbudila, ampak se v posteljici igra, tako da jo grem oblečt in ji dat kosilo...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 15:22:51
|
|
|
|
Suzi*
|
še naš današnji jedilnik Z: kruh in dojenje za zaspat M: breskve M: dojenje za spanje K: zelenjavno mesna juhica (puran, krompir, korenje, cvetača, por, kolerabica) M: skuta ali jogurt, piškotek V: dojenje za zaspat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 15:23:28
|
|
|
|
larisa
|
Ella, a so vsi v avstriji tolk cenej, al je bla to kakšna akcija Kje v avstriji pa to kupuješ? 180 al pa 140 je pa že kar razlika
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 15:25:21
|
|
|
|
Janey
|
dan mi2 sma že pri babici, jelubek prišel po naju in naju peljal sem. zdaj je pa spet šel na službeno pot danes pride sicer še do večera nazaj, ampak upam da je zdaj to to. ma joj ej...se ne zna zmenit. sej vem da jezdaj začel delat in se mora izkazat in to, ampak ni mu potrebno, bi lahko kak dan kdo drug,glede na to da ima on malega otroka. pač ok, upam da se mu to obrestuje. jaz ga podpiram, če misli da je to dobro zanj. pa tut pol leta ma poskusno tak se itak mora potrudit. ampak sem žalostna da sma cele dneve sama. po 2 uri je z nama babi in jaka jesta in on se na ves glas dere ba ba ba ba moji mami se pa rit smeji, ata je pa jezen hehe bogi moj bruder ma eno sicer ful super punco, ki je njegova sošolka in pač sta se zmenla da ker sta sošolca da v šoli bosta tak kot prej vsak zase in z svojo družbom...vse lepo in prav ampak ona noče niti da ji da lupčka v času šole. in je ful žalosten, pravi da ne more tak, da jo pol dneva samo gleda pa si tak želi ji dat vsaj lupčka al jo pa malo objet, potem popoldan pa je samo njegova. pa si ona ne da rečt, ker ima pač tako mišljenje. je pa mala drugače ful super punca. no sej sta še mlada. 18 sta stara...pa tak zadnje leto v sš, bosta že prebrodila zdaj grem pa gledat kaj se tak režijo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 15:45:20
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Mi2 sva s plavanja, carica je zaspala v avtu, doma sem jo pa kar naprej v posteljo dala, da ne bi bilo sam tiste pol ure v avtu in pančka, zakaj pa jaz nisem šla zraven pa ne vem Kosila mi seveda tko kot vsakič ko je plavanje, ni jedla Ne pred plavanjem (doma je poglodala - dobesedno mal banene pred odhodom), niti po plavanju, pol sem ji pa kar joško dala, da je vsaj nekaj pojedla in da bo dalj spala Jaz sem si zdajle še 1 tortico privoščila, pa lazanjo iz skrinje vzela, ki jo je mami zadnjič naredila Še solatko natrebim in imava kosilo Lepo, da ste napisale jedilnike, zdaj pa pričakujem, da vsak dan napišete kaj bodo vaši je dli za kosilo, da še druge dobimo kako idejo Bajsa, povej vašmu, da pivo tudi redi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 15:46:45
|
|
|
|
itata
|
joj jaz moram tud avtosedež kupit ella sploh ne vidim razlike med priorijem in tem k ga maš ti (ok razen v barvi ) v kateri štacuni in kje v avstriji si ga pa ti kupila?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 15:50:20
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ella, a so vsi v avstriji tolk cenej, al je bla to kakšna akcija Kje v avstriji pa to kupuješ? 180 al pa 140 je pa že kar razlika jaz sem ju kupila v Metroju, res da je bil v prospektu, sam sem jih tudi zadnjič videla na policah, sam ne vem al so bili v prospektu al ne
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 15:59:17
|
|
|
|
ella79
|
itata sej jaz imam priorija, pa ne take barve k sem pripopala, ampak enga sivo-črnega, enga pa rdečega
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 15:59:58
|
|
|
|
Februarka08
|
Larisa je ful kosila pojedla ker zdej sem končno poglumila, da ji ne smem dat takoj ko se zbudi valda, saj jaz tud ne morm jest ko se zbudim tako da se ona ful zamoti in igra skor 1 uro ko se zbudi... in pol valda ful lačna... samo da sem jo v stolček dala in je krožnik zagledala, je že usta začela odpirat in zraven amamamam al pa mi hoče povedat, da naj ji že končno začnem isto dajat za jest kot midva jeva tako da zdej ji pa res bom
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 16:00:14
|
|
|
|
itata
|
ella: kje je ta metro? pa a imajo še kakšno drugo barvo mogoče? pač če se kej spomniš
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 16:07:40
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata ella: kje je ta metro? pa a imajo še kakšno drugo barvo mogoče? pač če se kej spomniš metro je nasproti Ikea v Celovcu. Morš imet pa njihovo kartico, k to je kao sam za podjetnike... barve sta pa zagotovo samo ti dve
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 16:08:51
|
|
|
|
ella79
|
februarka za jedko Lariso. Naši tudi ne smem takoj ko se zbudi dat jest, k potem nič ne poje je treba vsaj ene 20 min počakat, potem pa poje kot se zagre.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 16:11:47
|
|
|
|
itata
|
ella: aha pa a lahk kartico posodiš al ne? kako oni vejo da je tvoja? al pa če mogoče gre kdo kdaj v celovec. jaz sicer imam namen enkrat v ikeo it, mogoče decembra. sam če nimam kartice za sedež...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 16:21:49
|
|
|
|
blaža
|
No Blaž zdej malo spančka. Ponavadi odspi samo 40 min in je kot nov. jaz pa raje ne grem z njim, ki mi je 40 min premalo . Pol sem pa krepana. . Še malo pa peljem starejšega na plesne, sedaj pa pridno ustvarja v kuhinji iz Das mase. Je presenečenje, mi dela neke obeske za verižico in ne smem tja . Možek pa nekaj pospravlja in jaz se malo oglasim. magari, da sem kje v kakšnem mestu, pa bi šli še mi na plavanje al pa v kak center. Sej ni lih zdravo hodit po centrih, ma nekam se je pa treba dat, ko je tako smotano vreme. No pa bo že. Sej je kmalu vikend in bomo skočli za en dan na obalo k našim staršem. kaj se je spomnila še kakšna kako idejo za Dedka Mraza? Al je to še predaleč za vas. V Postojni bojo jutri odprli Direndaj trgovino, pa še neko novo z otroškimi oblačili. Bo treba kej it pogledat. To bo nek Mercator center. Bomo vidli, če bo kaj takega za naše otročke.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 16:33:58
|
|
|
|
mesecnica
|
Buči- ti čisto verjamem, da si že izmučena. Jaz si sploh ne predstavljam kako bo, ko bo treba v službo . Elma - , da se čimprej pozdravite. Bogica Elma. Blaža - za Blaža, da je lepo pridno spal in se je mami lahko spočila. Mi bomo tudi kupili poganjalca oz. konjička. Takega kot ga ima MetiLu oz. Janez. Meni se zdi...razen če se pše premislimo . Mala_pikica - ja jaz sem vprašala na CSD do kdaj je potrebno prinesti vlogo, pa so mi rekli, da čimprej, ker bodo decembra veliko dopusti in še prazniki so. Čeprav mi ni jasno, kaj ima to veze. Tako, da drug teden oddam. Dolenjka - saj bodo naslednje noči boljše. Pa uživajte na plavanju. Aha - ste že doma Februarka08 - za super noč in dolgo spanje. Naši tudi full velikokrat urin jemljejo in to vedno s tistimi vrečkami z epruveto, da se dobi srednji urin. Tako, da ti držim pesti, da bo vse OK. Pa pridna, da si vse pospravila. Ella79 - vama tudi za super noč. SN - super, da si uživala na predstavi. Pa full dobro to kuhaš za Lano. Pa pridni ste, da že po koščkih jeste. A kaj prežveči ali samo pogoltne? Suzi* - . Jaz sem tudi na to pomislila že, da jo kaj boli. Daj malo P vprašaj . Mi je kar hudo za Žano ko preberem kako jokca. In zate tudi, ker vem, da si utrujena. Janey - Jaka, da se že sam odkobaca v svojo posteljico. Mlavla - jaz dajem koruzne testenine že cca. en mesec. Drugače imamo mi našo še v lupinici. Bajsa - tile deci so pa res . Za vse smo me babe krive. Za tvojega ateka pa pojma nimam, kako bi uštimali. Jencili - za super noč. Larisa - v Turbo Limaču je bil MaxiCosi 145 EUR. Naš jedilnik: Z:ziza M: dve žlički jabolka in kakija K: ajdovo kašo z zelenjavo (cvetača, korenček, brokoli) M1: ziza M2: dobi še enkrat kaki in jabolko V: mlečna kašica z rižem pred spanjem še ziza in ponoči še ene 3x ziza . Ej bejbe - a ve vsak dan dajete svojim tudi meso? Aja - drugače smo pa me tudi včeraj dale urin in je BP .
< Sporočilo je popravil mesecnica -- 13.11.2008 16:34:11 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 16:54:44
|
|
|
|
blaža
|
Evo še vam pokažemo kakšno sobico imata moja dva črva. Smo jo kupli, ko sem bla noseča z Blažem. sem poslala na en drugi forum, pa ko smo že tle, pokažem še vam.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 16:57:19
|
|
|
|
blaža
|
mesecnica, jaz ne dam Blažu vsak dan meso. Včasih ga dam zraven zelenjave, al pa iz juhe , ne pa vsak dan. Ima pa skoraj vsak dan zelenjavo. včasih je pa npr. golaž in polenta, takrat je pač brez zelenjave. Mu dam nekje 3-4x na teden malo mesa zraven ostalega. me veseli, da je urin v redu.
< Sporočilo je popravil blaža -- 13.11.2008 17:04:42 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 17:04:22
|
|
|
|
Februarka08
|
Blaža ful lepa sobica Mesečnica da je urin ok!!! Upam, da bom jaz tudi jutri tako vesela.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?