|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
13.11.2008 11:31:08   
Janey
bajsa jaz sm tut tu

ma moški majo vsi enake fore...nič se ne sekiraj, pri eni not, pri drugi venuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 326
13.11.2008 11:35:18   
Bajsa
No pr nas je potekal tkole ko se je zutri še dojila:
Z: dojenje 7-8h
M: gres z vanilijo al pa piškotom(kašica k se z vodo zmeša) 10-11
K: kšna čorbica zelenjavna, bučke, polenta, brokoli, cvetača, piščanjček, korenček, pač neki od tega skup zmešan. Pa tud gov. juha je že padla, pa kšni široki rezanci s smetanovo omako, pa še kej bi se najdlo user posted image . Ponavadi je to okol 3h
M: skutka, jogurt, hipp, sadje, piškot, neki od tega 5h
V: flaša 210 ml AM 19-20

No dons se pa ni več dojila zutri, je pa dobila samo mleko 140 ml ob 9h, več ni hotla, pol je pr men mal jogurta, pol je pa tok zaspana ratala, da je šla samo spat. Tko da ko se zbudi bo dobila kosilo in pol naprej. Za kosilo ji bom naštimala piščančka pa cvetačo in gres, vse skupi v eno pašto user posted image , pol pa kaki vanilija in banana za malico, pa mogoče še kako skuto za posladkat in pol za večerjo flaša.
Naša ma drgač če sva doma kr lepo urnik, pa 5 obrokov, pa seveda če ne spi predolg. Če pa kam greva, al pa če pozno vstane, jih je pa včasih tud sam 4. Sam ji nč ne manjka, tud če sam 4 krat je user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 327
13.11.2008 11:38:13   
Janey
bajsa jaka če bolj dolgo spi ma tut sam 4 obroke...pa včasih ponoči je, včasih ne...kak kdaj.

jaz sem včeraj tako pasto s greskom nardila, pa je bla mu ful dobrauser posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 328
13.11.2008 11:42:32   
Bajsa
Mah ja ti dedi, sej sm mu rekla, da mi nikoli več ne reče, če mu kej nardim za jest. Pa ga je panika kuj, je prašu ko kšn otrok : A za kosilo tud ne??? user posted image user posted image user posted image user posted image
Mah hočeš dobr, pa ni nikol v redu.

Pr nas mamo cel žur. Mama je v bolnici, ata je pa doma, ampak je čist dementen. Je prejle iskal kluče od bajte, pa jih ni, ker jih je zgleda nekam založu, ampak če njega prašaš, mu je zih edn neki s klučavnco naredu, da ne more odklent. Pa kluča spoh not ne more dat...Ej bolj mu tumbaš slabš je. A mogoče katera ve, kako zgleda postopek, da prevzameš odgovornost za nekoga, sej veste kaj mislem, da je pač nekdo opravilno nesposoben, pa da ti namesto njega urejaš stvari. Pr nas vse položnice hodjo na njega, pol pa ko jih je treba plačat jih nikjer ni, ker jih on založi. Je treba res merkat ko pride poštar da letim dol po pošto, drgač on k r posprav, tud kar ni njegovo. Včeri me je prosu če mu kupm šteko cigaret, pa mi je dal 100 €, stane pa 22€ šteka. Sploh nima občutka kok je denar vreden. Reče, ah kaj boš pa kupla za teh 20, sej to še lizike ne dobiš user posted image user posted image user posted image Pa mal me skrbi, da tkole kr kje pišča dner, ker je on skoz brez. Sej penzije nima velke 400 €, sam dons jo dobi, jutr je že nima. Pa še mal morem merket, da ga naše piranhe nebi slučajn preveč ožemale. Tamala je skoz dol, na varianto, dej posod 20, tzi vrnem ko dobim žepnino, pa že za 6 mescev naprej ma skurjeno user posted image
No zdej grem pa za kaslc mal pogledat ....

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 329
13.11.2008 11:43:50   
Bajsa
Naša ma ful rada gres in polento, ko ji pa dam krompir se pa revi kr obrača. Tko da ji dam čist piko krompirja včasih v bučke. Krompir in korenje, če ga je velik, sta taki živili, k jih nima glih najraj

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 330
13.11.2008 11:44:53   
mlavla
hvala vam za odgovore..sam je naša zaenkrat še čist zadovoljna v lupinci..bomo še mal počakal..

kaj pa glede testenin, mi zna katera odgovorit?

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 331
13.11.2008 11:47:21   
Janey
bajsa mi imamo zelo podobne probleme z babico...to da misli da je nekdo klucavnico menjal to je normalen pojav dejemceuser posted image jaz se ji samo še nasmejim, čeprav mi gre bolj na jok kot kaj druga. kar se denarja tiče smo mi dosegli da nam je preprosto dala kartico in ji mi dvigujejo da ima za sproti. ona ima po dedku čez 1000 penzije in na začetku nikol ni mela denarja in ni vedela kam je dala. tut zdravila se ji zvečer in zjutraj nastavi, jih nima ona. smo se malo tak znašli.je zelo užaljena, skoz govori, da mislimo da je nora, pa da ni da ona se vse spomne in pol začne razlagat o mladosti...kaj je pa pred eno uro jedla pa itak ne veuser posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 332
13.11.2008 12:15:18   
Suzi*
bajsa user posted image user posted image user posted image  tud moj dec ima iste finte.

mlavla, komot nežo daš v avtosedež, če že samostojno sedi. testenine pa mi že kakšen mesec jemo BP. user posted image  spasirane, pa ne čist v nulo.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 333
13.11.2008 12:21:44   
Suzi*
jah, demenca je huda bolezen...sicere bolj za tiste okol bolanega... jo ima od mojga stara mama....pa je res kriza....najboljš se je nasmehnt, pa prikimat, pa se strinjat, čeprav je hudo, ker nas ne pozna več, pa tud svoje hčerke (moje tašče) ne pozna včasih.... vse se ji zdi, da se godi zarota proti njej...user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 334
13.11.2008 12:25:56   
Februarka08
Vidim, da pridno čvekate, samo jaz vas nimam cajta dohajatuser posted image bom prebrala kaj se kaj dogaja, če bom mela potem še kaj miru... zdej letim kuhno pospravit, ker sva mele obiskeuser posted image tako da je tole turobno deževno dopoldne hitro minilo, Larisa pa itak zdej spiuser posted image
Sem pa glih z našo dr. govorila, jutri dop. morva it dol da ji urin vzamejo, ker tele navadne vrečke niso dobre, ampak morjo bit une z epruvetouser posted image user posted image boga Larisa, čist skoz ji neki po luliki šarimouser posted image

Sem sam vidla da neki jedilnike pišete, pa še to hit napišem, pol pa letim kaj narest...

Včeraj:
Z: gresolino
M: kruh, malo banane
K: gov. zrezek v omakci+testenine
M: Frutek
V: frutolino

Danes:
Z: gresolino
M: kruh+zdenka sir
K: golaž+polenta
M: kuhano sadje
V: frutolino

Upam, da sem kateri dala kakšno idejouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 335
13.11.2008 12:27:21   
Februarka08
Aja, pa pred spanjem (ob 12h in ob 20h) dobi še flašo mleka - da ne boste mislile, da je brez mlekauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 336
13.11.2008 12:51:53   
misar
bajsa si me prav nasmejala s tvojim dedcem..moj ma pa eno drugo finto. on ful dostikrat zaspi zvečer pred televizijo in ko se zbudi tud 3 al pa 4 ure ne more nazaj zaspat. in pol sem jaz kriva, ker sem mu pustila spat. no še dobr da je to bolj v šali kot zaresuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo pa spali zdaj od 8-11:30 in se konkretno najedli kosilca.
sem ji pa naredila zelenjavo (brokoli, korenček in seveda obvezno zelje, ki ga ima najraje user posted image ) z rižekom in kapljico ali dvema olivnega olja- domačega seveda user posted image ...za povrh obvezno ziza, ki pa je ni ravno preveč poglodala

za malico pa dobi hruško, je že dolgo ni papcala

< Sporočilo je popravil misar -- 13.11.2008 12:53:06 >

čebelica Lana in trotek Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 337
13.11.2008 12:52:44   
ella79
dan user posted image
midve sva se napotepali, potem mi je pa Zoja v vozičku zaspala, pa sem mogla mal v šoping user posted image user posted image v glavnem spet sem čist preveč stvari kupila za Zojo user posted image pa kok so ene številke čudne, sem ji vzela en brezrokavnik, gor piše 81 cm, 18 m. Sam men se zdi da ji je ravno zdej prav, večjega pa ni user posted image zdej pa ne vem, al naj nazaj nesem al pa tega imam in upam, da bo še spomladi prav user posted image

naše današnje kosilo: krompir+bučke+cvetača

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 338
13.11.2008 13:06:11   
Februarka08
Ne vem kaj me je zdej zapopadl, da sem šla kopalnico ribatuser posted image zdej grem pa naprej še prah brisat...user posted image zgleda mam preveč energijeuser posted image al pa me ne boli trebuh zadostiuser posted image user posted image

Se vrnem, ko ne bo več prahuuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 339
13.11.2008 13:12:53   
jencili
dan,

Taj spi 1. rundo, jst pa koristim priliko, da se vam javim, medtem ko se ati igra z mojim novim telefončkomuser posted image

Naša noč je bla super. 20.20 je zaspal, budnica ob 00.00, ob 4.30, ob 6.45, vstala pa sta z atijem ob 8.45, jst pa ob 9.20user posted image

Dons za kosilo pa še tuhtam kaj čm mu narest. Marakončke z bučko ali korenjem, pa verjetno bom dala še mal purana zraven.

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 340
13.11.2008 13:15:37   
larisa
No tudi za našim bučmanom je kosilo. Sem mu naredila kar zelenjavno juhico:koleraba, korenje, cvetača, brokoli, krompir in kolešček pora. Potem sem mu pa namesto maščobe vmešala avokado. Pojedel vse user posted image  Pol je pa še koščke prepečenca pobiral z mize in jih nekaj pojedel, nekaj pa zmetal po celem stanovanju user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

Neposredna povezava do sporočila: 341
13.11.2008 13:21:19   
Suzi*
februarka, prid še k men, ker očitno maš res čist preveč energije za pucat. user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 342
13.11.2008 13:26:03   
itata
Meti: odpoved ne rabi biti sporazumna. lahko napišete sporazumno razveljavitev pogodbe, ampak to po mojem med porodniško težko. odpoved - to pomeni, da prekinjaš delovno razmerje po lastni volji - pa daš lahko kadarkoli. sigurno tudi med porodniško. upoštevat moraš 30 dnevni odpovedni rok, razen če nimaš v pogodbi napisan daljši. tko da ni panike. lahk ti pa nasl teden še kej povem okol tegauser posted image

kahla: na kahlico ga mislim pa tud jaz začet dajat kadar bom opazla, da se napenja za kakat. to da bi se slučajno polulal je sicer tud opcija, ampak ne bo štekal da je to kej povezano še dolg časa...

prehrana:
zajtrk: keksolino
malica: jogurt
kosilo: riž+piščnec+karfiola (zmiksano v mikserju)
malica: jabolka+banana
večerja: gres

gorenjke: a jutr velja kava? dop? kdaj boste tam? okol 11h?

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 343
13.11.2008 13:27:18   
itata
na sestanku se pa še ni nič pametnega doreklo. moram dati pisno prošnjo in bodo obravnaval. definitivno pa ni direktor bil navdušenuser posted image

pol sem pa še do sodnika letela. tale sklep mi še zmer ne gre ful dobr. moram še trenirat obrazložitev (beri včasih toplo vodo odkrit)user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 344
13.11.2008 13:38:33   
Bajsa
Kava jutri??? Kje sem bla pa jaz? Men načeloma paše, ker je itak dež skoz, pa morva mal ven it user posted image . Sm neki brskala za nabiralniki, ker sem se odločila da mormo imet svojga, ker to ni nč, pa sm skor zažgala rogljičke, pa še neki ene žepke k sm pekla. Eh sej pr nas gre itak vse v rit. user posted image
Zdej grem pa kosilo pacat. Piščanjčje zrezke, smetanova omaka z gobami in riž.

Ma pa ata ful for, da je kao že jedu, čeprav vem da od zajtrka ni, da ni kadil, pa res se po celi bajkti dim vali, da je po mleko že šel, pa že 2 dan je pozabu, da ni govoru z mamo po telefonu, čeprav sem bla zraven ko je. Pol mu pa kej dokažeš, pa reče, ja sej sem reku/naredu.... Ah sej bo. Se sam bojim Prejšn dan mi prsmardi mlek, po zažganem, šibam dol, bajta polna dima. Mu je šel mlek čez, je pozabu, da ga je dal kuhat, dons mi pa prbije, ja sej jaz zmeri počakam, da zavre, pol pa grem stran. Ga nikol samga ne pustim user posted image Mama mu je rekla pejd mi na vrt po korenje za župo, on ji prnese por, pol seveda ko že 2 krat pride praznih rok user posted image Ah nimaš kej, bolezen je res huda. Sam kaj k naš še do dr noče it, pa vem da obstajajo ene tablete k mal omiljo vse skupi, on je pa trmast in ni načina da bi ga spravla k dr. Tud k je ful prehlajen, al pa ga nogo bolijo in v prsih ga špika. Ne ni šans, prav k bom bolan bom že šel user posted image
No tko zdej veste skor vse fore od našga ata user posted image
Zdej pa morem it res kuhat....

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 345
13.11.2008 13:40:30   
itata
bajsa; zadnjič po plavanju je bil neki petek omenjenuser posted image  no jaz sem tud za, tko da će ne bo drugih čvek (kar močnooooooooo dvomim) se pa midve dobiva a ne!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 346
13.11.2008 14:00:01   
ella79
bajsa od mojga stara mama je bila dementna, pa dobr vem kako je to, sam ona je imela 94 let user posted image je pozabla za sekundo nazaj, da je hladilnik odprla, ni vedla od kje je moj prišel  user posted image se je pa zelo dobr spominjala stvari izpred 40 let user posted image nič ne morš, sploh k je luna, je pomoje najhujeuser posted image

midve tudi mogoče jutri prideva, je Zoja neki smrkat in mal pokašljevat začela user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 347
13.11.2008 14:16:54   
Maj78
Mi trenutno spimo po kosilu, zjutraj sva šla v namo na kofe in mal naokol.

Mi jemo pa tkole
1. med 1-3 uro mleko 210ml
2. med 7-8 mleko 210 ali pa gresolino keksolino
3. kosilo 12 danes špinača pire
4. kaka skutka s sadjem ali pa jogurt
5. zvečer mleko 210ml

Vmes dobi pa še kak piškot pa kej tko mim grede
Naš ni neki velik ljubitelj sadja, kašic v prahu pa sploh ne mara.

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 348
13.11.2008 14:24:54   
Februarka08
Evo mene nazajuser posted image
Sem vse nardilauser posted image še pika na i manjka, ampak najprej moram kosilo do konca narest... sem ravno probala golaž, pa se mi zdi mal preveč začinjen za Larisouser posted image user posted image matr, zdej pa ne vem kaj naj... najbolj da ji ga dam mal posebej in razredčim al kaj... pojma nimamuser posted image mah, drekuser posted image grem še polento narest, pol pa jest ker sem že ornk sestradanauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 349
13.11.2008 14:30:59   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

dan..
vidim,da svojimuser posted image  že dajete testenine..pa me zanima kakšne in kdaj ste to začele?

pa še eno ? imam..tiste ki imate avtosedež Tobi ali kakšnega podobnega..me zanima kdaj ste dale svoje otročke notri?

se oglasim še kaj kasneje

lp

testnine bo danes 1. jedu, v Tobiju pa ga mamo slaba dva meseca

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?