![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 12:57:25
|
|
|
|
blaža
|
Ben, ben, bo ko bo. Se bom potrudla!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 12:58:54
|
|
|
|
Februarka08
|
Če slučajno še katera ni prebrala http://bibaleze.si/clanek/starsi/sasina-kolumna-ko-se-odpravljamo-od-doma.html Bajsa za zobek. Blaža, Larisa ima prav tako 6 zob in tudi 2 spodaj in 4 zgoraj tud jaz ne vem katere naj pričakujem verjetno spodnje dvojke Aja, jaz tud mislim da morš met 1000 objav sem že mal pozabila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:04:48
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 tkole smo mel pa mi včeri bom probala jih še par v album dat dons pa čist druga slika, pa šeta mal je čist vremenski. grem poklicat taščo, če ga lohk prpelem na kosilo kle se pa sloh ne zdi da je december... pa zelo lep kužek Daj mi povej, a kaj dlak pušča. Naša Liu ima zdaj obdobje, ko so njene dlake povsod... men se pa meša...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:05:38
|
|
|
|
Suzi*
|
dan. IZVIRNO SPOROČILO: blaža Bajsa, zdej sem še enkrat prebrala. A desno zgornjo dvojko?! Blaž ima štiri zgoraj in dva spodaj. Ne vem kere naj zdej opazujem, kateri so na vrsti. Mogoče dvojke spodaj?! blaža, naša ima isti razpored zobkov trenutno. pričakujem spodnje dvojke, se mi zdi, da se že nakazujejo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:05:48
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Mi mamo pa 8 zobek!!!! Desno zgornjo dvojko!!!! Zdej se grem pa zrihtat, madam je šla spat, da bo spočita za Celovc! za 10 mesecev in zobek...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:09:22
|
|
|
|
Maj78
|
No mi tudi danes nismo spali nič kaj smo se zbujali k nori in sta mami in oči čist skurjena, s tem da sem bila včeraj še na telovadbi in sem ponoči čist odpovedala sem mela tak musklfiber ker smo delali z utežmi da sem malega lahko držala v naročji sam ene 5 minut kar je pa premalo da bi gospod nazaj zaspal, tko da mam na sumu spet kake zobke. Potem mi ni spal celo dopoldne zdaj sva po kosilu in upam da bo potegnil ene dve uri in jaz z njim, zato letim. Kosilo pa je bilo puranček pa korenček pa gresek.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:10:41
|
|
|
|
Suzi*
|
mi smo vsi 3je doma. prehlajeni. čeprav anžej bolj kašlja nič velik smrka, ampak večinoma samo v spanju. kaj bi to blo? zdej spi 40 minut, pa skos kašlja. jaz bom danes tud kar juhco skuhala. cvetačno. pa makarone mam še od včerej za tavelike. ??? a vaši vsi že vašo hrano jejo??
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:12:39
|
|
|
|
Maj78
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 jutro najbolj katastrofalna noč do zdaj je končno za nami. skoz se je premetavu, pa zbuju.. pol sem ga k nama vzela, k ponavad zaspi ko polh, dons pa ne. ene dve uri je kriču, se premetavu, pol je pa zaspal. pa pojma nimam, kva mu je? Hmmmne vem zakaj ampak to mi je full znano?!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:13:36
|
|
|
|
Suzi*
|
maj, naša tud ni hotla dopoldne nič spat. ne vem kaj ji dogaja. je zaspala šele ob pol enih. sploh imam čez dan zdaj kakšen teden ful probleme z njo, ker jo po 3x priklapljam, pa se zbuja, ko jo v posteljico dam. mah, to naše spanje je še kar v klincu.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:13:54
|
|
|
|
Maj78
|
Suzi naš še ne je naše hrane, mu ja pa malo ampak po malo ponujam, je pa res da jaz v kuhi uporabljam bolj malo začimb in full malo solim.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:15:00
|
|
|
|
Februarka08
|
Je bil župnik pred božičem na romanju, pa pride proti večeru do samostana in potrka ter prosi za prenočišče. Menih mu pove da posteljo še imajo prosto, da pa si bo moral sobo deliti z nuno. Pa pravi župnik: "Brez panike, saj živimo v celibatu!". Pride čas za spanje, župnik je že v postelji, ko pride nuna. Nuna se sleče, odpre okno, si nagrabi snega in si ga začne ribati po mednožju. Župnik jo vpraša, zakaj to počne. Pa pravi: "Zato, da imam v spominu, da je tam spodaj vse hladno in zamrznjeno..." Pa zgrabi župnik rožni venec in si ga namota okoli batine. Nuna ga vpraša, kaj naj to pomeni. Župnik: "Ketne montiram!"
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:15:06
|
|
|
|
Blacky*
|
Dan, no midva sva nazaj... prav lušno sva se imela v mestu... mal si je mami dušo privezala v Svetu knjige... dobro da je Vala napadla lakota in sva mogla odhitet ven, pa na banki sva bila, pa na mobitelu, pa v Muellerju, pa v jazz club sva šla pozdravit... tam je mami kavo popila, škrat pa raziskoval novo okolje Je spoznaval kje je mami preživela velik del svojega časa . Nato sva pa po dežju šibala domov in je na pol poti zaspal. Doma sem ga prestavila v posteljo pa se sploh ni zbudil. Ati zdaj kuha bučke v omaki za kosilo. Bomo vsi to jedli... s testeninami seveda. Jaz sem vas preletela, nekaj pokomentirala, zdaj grem pa pod tuš pa si lase umit, ker že dva dni nosim čop . Aja, jutri dobimo sušilca... sta se babi in dedi izkazala za dedka mraza, pa božička, pa miklavža... vse skupaj... Morava danes eno omaro v kopalnici ven ruknit da ga bomo sploh mel kam postavit.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:15:44
|
|
|
|
Bajsa
|
Naša ma zdej vse 2 in enke, so pa dvojke zgoraj ven pokukale zadnje. nimam pojma kako naj bi šlo po knjigi. Naša ni po knjigi narejena . Pr nas ji dajem že isto hrano kot za vse. Sicer mi mai prav da baje delam vse plovko, sam nimam tazga občutka. Itak pravjo da preveč soli škodi .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:17:46
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Je bil župnik pred božičem na romanju, pa pride proti večeru do samostana in potrka ter prosi za prenočišče. Menih mu pove da posteljo še imajo prosto, da pa si bo moral sobo deliti z nuno. Pa pravi župnik: "Brez panike, saj živimo v celibatu!". Pride čas za spanje, župnik je že v postelji, ko pride nuna. Nuna se sleče, odpre okno, si nagrabi snega in si ga začne ribati po mednožju. Župnik jo vpraša, zakaj to počne. Pa pravi: "Zato, da imam v spominu, da je tam spodaj vse hladno in zamrznjeno..." Pa zgrabi župnik rožni venec in si ga namota okoli batine. Nuna ga vpraša, kaj naj to pomeni. Župnik: "Ketne montiram!" pa še en ob katerem sem se nasmejala: Mujo se je odločil, da se znebi mačke, naložil jo je v avto, odpeljal več ulic stran, ter jo vrgel ven. Mačka se je, seveda takoj vrnila domov. Naslednji dan jo je odpeljal iz mesta in pustil. Spet se je vrnila kmalu domov. Popizdi Mujo in jo odpelje globoko v gozd, jo vrže iz avta, ter se odpelje proti domu. Seveda se je v tem gozdu izgubil. Po nekajurnem tavanju pokliče Fato na mobitel: -Fata, je l' mačka stigla kuči? -Stigla. -Daj mi ju na telefon, da je nešto pitam...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:18:24
|
|
|
|
Maj78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: Janey misar nabavili smo nek kamen(bioenergetik svetoval)...čaki da poiščem pa ti pripopam link in od takrat dalje spi bolše...kake 10 dni se je izboljševalo, zdaj pa spi ti to resno??? ja zvečer ko je na flašo mu ga dam na trebušček potem pa v postlico...pač od takrat dalje spi to je moja tašča nabavila nam in smo pač probali. jaz sem tut skeptična glede tega in še vedno bolj mislim da je on pač začel spat....ampak ravno zdaj se je začelo izbolševat Ti to resno, ker če res tole vsaj približno deluje potem se bom tudi jaz odločila za nakup, v kolikem času pa ga dobiš?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:20:16
|
|
|
|
Maj78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Dan, no midva sva nazaj... prav lušno sva se imela v mestu... mal si je mami dušo privezala v Svetu knjige... dobro da je Vala napadla lakota in sva mogla odhitet ven, pa na banki sva bila, pa na mobitelu, pa v Muellerju, pa v jazz club sva šla pozdravit... tam je mami kavo popila, škrat pa raziskoval novo okolje Je spoznaval kje je mami preživela velik del svojega časa . Nato sva pa po dežju šibala domov in je na pol poti zaspal. Doma sem ga prestavila v posteljo pa se sploh ni zbudil. Ati zdaj kuha bučke v omaki za kosilo. Bomo vsi to jedli... s testeninami seveda. Jaz sem vas preletela, nekaj pokomentirala, zdaj grem pa pod tuš pa si lase umit, ker že dva dni nosim čop . Aja, jutri dobimo sušilca... sta se babi in dedi izkazala za dedka mraza, pa božička, pa miklavža... vse skupaj... Morava danes eno omaro v kopalnici ven ruknit da ga bomo sploh mel kam postavit. Drugič ko se bosta potepala me lahko kontaktiraš da ne boš sama kavice pila, čeprav vem ja da jo včasih paše, ampak glede na to da sem jaz iz centra se ti lahko pridružim če si za.žž
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:20:28
|
|
|
|
Suzi*
|
janey, ne morem verjet. a ta kamen res deluje? jaz bi tud....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:24:24
|
|
|
|
misar
|
no sam še jaz svoj piskerček dodam, da nas majčice ne prehitijo danes smo jedli za kosilo, grahovo enolončnico in se neki ni strinjala, da bi jo jedla...ko sem pa kasneje jaz jedla to enolončnico mi jo je pa skoz hodila fehtat in mi je več kot pol talerja pojedla
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:25:07
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Je bil župnik pred božičem na romanju, pa pride proti večeru do samostana in potrka ter prosi za prenočišče. Menih mu pove da posteljo še imajo prosto, da pa si bo moral sobo deliti z nuno. Pa pravi župnik: "Brez panike, saj živimo v celibatu!". Pride čas za spanje, župnik je že v postelji, ko pride nuna. Nuna se sleče, odpre okno, si nagrabi snega in si ga začne ribati po mednožju. Župnik jo vpraša, zakaj to počne. Pa pravi: "Zato, da imam v spominu, da je tam spodaj vse hladno in zamrznjeno..." Pa zgrabi župnik rožni venec in si ga namota okoli batine. Nuna ga vpraša, kaj naj to pomeni. Župnik: "Ketne montiram!" pa še en ob katerem sem se nasmejala: Mujo se je odločil, da se znebi mačke, naložil jo je v avto, odpeljal več ulic stran, ter jo vrgel ven. Mačka se je, seveda takoj vrnila domov. Naslednji dan jo je odpeljal iz mesta in pustil. Spet se je vrnila kmalu domov. Popizdi Mujo in jo odpelje globoko v gozd, jo vrže iz avta, ter se odpelje proti domu. Seveda se je v tem gozdu izgubil. Po nekajurnem tavanju pokliče Fato na mobitel: -Fata, je l' mačka stigla kuči? -Stigla. -Daj mi ju na telefon, da je nešto pitam... ta je pa res hud
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:28:25
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* mi smo vsi 3je doma. prehlajeni. čeprav anžej bolj kašlja nič velik smrka, ampak večinoma samo v spanju. kaj bi to blo? zdej spi 40 minut, pa skos kašlja. jaz bom danes tud kar juhco skuhala. cvetačno. pa makarone mam še od včerej za tavelike. ??? a vaši vsi že vašo hrano jejo?? mi mu kakšne 14 dni dajemo našo hrano, ki je seveda malo prilagojena. Pa njegovo porcijo dam posebej in naše še dokonca solim, začinim... 5.1. bo Val že v vrtcu in tam dobijo baje že vse za jest. Ne vem sicer kako bo to potekalo, ker ni šans da bi sam kaj pojedel, z žlico mislim.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:28:26
|
|
|
|
Maj78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* maj, naša tud ni hotla dopoldne nič spat. ne vem kaj ji dogaja. je zaspala šele ob pol enih. sploh imam čez dan zdaj kakšen teden ful probleme z njo, ker jo po 3x priklapljam, pa se zbuja, ko jo v posteljico dam. mah, to naše spanje je še kar v klincu. Suzi pri nas ista pesem samo s tem da se to dogaja še ponoči in zvečer , se pa ne dojimo več po njegovi želji.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:30:14
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar no sam še jaz svoj piskerček dodam, da nas majčice ne prehitijo danes smo jedli za kosilo, grahovo enolončnico in se neki ni strinjala, da bi jo jedla...ko sem pa kasneje jaz jedla to enolončnico mi jo je pa skoz hodila fehtat in mi je več kot pol talerja pojedla No, ravno zaradi tega mi zdaj kosilo jemo skupaj. Ali mi2 ali pa vsi3. Se mi zdi, da je lepše in več poje
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:30:48
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Je bil župnik pred božičem na romanju, pa pride proti večeru do samostana in potrka ter prosi za prenočišče. Menih mu pove da posteljo še imajo prosto, da pa si bo moral sobo deliti z nuno. Pa pravi župnik: "Brez panike, saj živimo v celibatu!". Pride čas za spanje, župnik je že v postelji, ko pride nuna. Nuna se sleče, odpre okno, si nagrabi snega in si ga začne ribati po mednožju. Župnik jo vpraša, zakaj to počne. Pa pravi: "Zato, da imam v spominu, da je tam spodaj vse hladno in zamrznjeno..." Pa zgrabi župnik rožni venec in si ga namota okoli batine. Nuna ga vpraša, kaj naj to pomeni. Župnik: "Ketne montiram!" pa še en ob katerem sem se nasmejala: Mujo se je odločil, da se znebi mačke, naložil jo je v avto, odpeljal več ulic stran, ter jo vrgel ven. Mačka se je, seveda takoj vrnila domov. Naslednji dan jo je odpeljal iz mesta in pustil. Spet se je vrnila kmalu domov. Popizdi Mujo in jo odpelje globoko v gozd, jo vrže iz avta, ter se odpelje proti domu. Seveda se je v tem gozdu izgubil. Po nekajurnem tavanju pokliče Fato na mobitel: -Fata, je l' mačka stigla kuči? -Stigla. -Daj mi ju na telefon, da je nešto pitam...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:32:51
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Dan, no midva sva nazaj... prav lušno sva se imela v mestu... mal si je mami dušo privezala v Svetu knjige... dobro da je Vala napadla lakota in sva mogla odhitet ven, pa na banki sva bila, pa na mobitelu, pa v Muellerju, pa v jazz club sva šla pozdravit... tam je mami kavo popila, škrat pa raziskoval novo okolje Je spoznaval kje je mami preživela velik del svojega časa . Nato sva pa po dežju šibala domov in je na pol poti zaspal. Doma sem ga prestavila v posteljo pa se sploh ni zbudil. Ati zdaj kuha bučke v omaki za kosilo. Bomo vsi to jedli... s testeninami seveda. Jaz sem vas preletela, nekaj pokomentirala, zdaj grem pa pod tuš pa si lase umit, ker že dva dni nosim čop . Aja, jutri dobimo sušilca... sta se babi in dedi izkazala za dedka mraza, pa božička, pa miklavža... vse skupaj... Morava danes eno omaro v kopalnici ven ruknit da ga bomo sploh mel kam postavit. Drugič ko se bosta potepala me lahko kontaktiraš da ne boš sama kavice pila, čeprav vem ja da jo včasih paše, ampak glede na to da sem jaz iz centra se ti lahko pridružim če si za.žž Seveda sva za... zdaj bova večkrat v centru, ker uživam v tem prednovoletnobožičnem času... lučke, smrekce, vsem se nekam mudi... meni pa končno ne... pa ti javim en dan prej ali pa kakšno uro... midva greva ne glede na vreme... no razno če preveč dežuje ali sneži
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 13:33:52
|
|
|
|
mlavla
|
vidim, da imate debato o zobkih..naša je že pri 8 mesecih imela 8 zobkov (zg in spodnje enke in dvojke).. tko da se jst tud zdej sprašujem kaj bo zdej naprej ven pokukalo.. drugače sem pa za kosilo spacala porovo juho (ena je to delala včeraj ) in pa lazanja se še peče pozdravček..
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.