jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Februarka08 - za noč brez napak. Janey - za prespano noč. Suzi* - naša noč je bila podobna kot vaša. S tem, da sem ji 2x dala flašo namesto zize. Kje boš naročila koledarje? Ella79 - se vidi, da nisi navajena vstajati ponoči, pa te to hitro zdela. Meni je pa to že čisto v krvi in mi ni vel noben problem. Maj78 - zate pa . Vi imate pa res katastrofalne noči. Upam, da se vam čimprej poštimajo. Elma - za super spanje in za prvi zob. Mlavla - pridna, da tako marljivo še faks delaš. Pa za Nežo, da se ji nosek čimprej sčisti. Pa za super noč in za boljše počutje. Naša ima drugače 6 zobkov. Pa se mi zdi, da še ven rinejo, ker si kar naprej roko tišči v usta. Vrtnica76 - za vas, da se čimprej pozdravite. Pa Janez za dolgo dopoldansko spanje. Jencili in Misar - da bo današnja noč boljša za vaju. Lillchy123 - super pridna si, da se z Lukcem tako ukvarjaš in z njim izvajaš vaje. Mu bo res full koristilo. Ti bo lahko čez par let hvaležen. Pa , da ti tako lepo papca. Berem, da imate odobreno operacijo . Samo, da bo to čimprej za vami in da bo Lukcu boljše. Zdajle sem prebrala še kako lepo in nazorno si opisala, kako pri tebi poteka likanje. Jaz podnevi več sploh ne poskušam likati. Jaz kar počakam, da gre spat potem pa akcija . Dolenjka - ti pa kar svoji šefici razloži, da moraš nujno v SLO, da imaš kakšen pregled, pa te bo menda pustila ni . Pa berem, da imaš v reviji objalvljeno slikico Tare. Daj še na net, da vidimo tudi tiste, ki nimamo revije doma. Pa za nagradno igro, da si bila izžrebana in za dobitek. Te bo namesto Stipeta grel . Putina - zaradi slabšega spanja. Pa super, da ste začeli tako jesti. Kaj pa če je še kar lačna in hoče tolikokrat zizo? Bajsa - madam za spanje in za vaše lepo stanovanje. Full lepo imate poštimano. Pina-1 - zate pa . Ne vem kaj naj rečem. Vaša Ana je očitno res ultra zahtevna. malo še potrpi, saj bo kmalu boljše. Itata - za samo 2x bujenje ponoči. Nizy - za mini RD. Blaža - upam, da se ti zob oz. tam, kjer je bil, ne bo razbolelo. Pa pridni ste za papcat . Listek1 - upam, da se kmalu pozdraviš . Stipe air force - , da se tako lepo ujameta s Taro. Super res. Vidva samo uživajta. Mi smo bili danes 2x zunaj. Zjutraj je bilo mrzlo kot . Sem mislila, da mi bodo roke stran padle, ko sem voziček rinila. Noro... Drugače so OK. Edino po telesu so se ji začele spet pikice delat. Pa to je za . Zdaj pa ne vem, če je to zdaj od tega novega mleka ali kaj. Pojma nimam. Pa srbi jo za znoret. Mene srce boli, ko jo gledam, kako se praska, ker si kar predstavljam, da je za pošizit. Aja - pa GH je začela malo bolje jest. Ampak pazi! Jaz moram za njo letat s krožnikom, ona se pa lepo po tleh igra . Tako full več poje. Drugače pa parkrat odpre usta in konec . Noro... ooo, hvala Mesečnica