|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
10.12.2008 7:11:55   
blaža
Jutro, prva!user posted image , se mi že hladiuser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
10.12.2008 8:01:12   
ella79
jutro user posted image
mi že zajtrkujemo in pijemo kavo. greva v mercator celovška na kavo, pa če katera želi lahko ob dvanajstih pride. nej me pa seveda na tel. zvrcne prej

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
10.12.2008 8:31:07   
lillchy123
jutro

najbolj katastrofalna noč do zdaj je končno za nami. skoz se je premetavu, pa zbuju.. pol sem ga k nama vzela, k ponavad zaspi ko polh, dons pa ne. ene dve uri je kriču, se premetavu, pol je pa zaspal. pa pojma nimam, kva mu je?user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
10.12.2008 8:38:01   
Februarka08
Jutro.

Spet solidna noč, 1x se je zadrla, letim tja in ona spiuser posted image to je blo pa tud vse... ob 8h se je pa zbudilauser posted image user posted image jest nisem pri kavi, ampak pri čaju, kavica še pride... Je pa princess še vedno v postelji, se pogovarja kot tavelk dohtaruser posted image
Lilchy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj se že končno tudi pri vas porihtajo nočiuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
10.12.2008 8:43:30   
misar
dobro jutro

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Jencili in Misar - user posted image  da bo današnja noč boljša za vaju.

in je bila boljša...hvala. zaspala je sicer pozno ob 20:30, ker je okoli 17 ure šla za eno uro drnjohat user posted image . pol je spala do 11h, ko sva jo verjetno midva zbudila, ko sva se v posteljo kobacala, pa do 2h in pol še do 4h, ko sem jo prestavila med naju in smo spali do 7h user posted image user posted image user posted image ... no to je že bilo bolj človeškouser posted image user posted image user posted image

zdele pa je že pojedla zajtrk, mene pa še čaka...zdele še kofetkamuser posted image

grem, se že bunimo...še kaj priromam kasneje, če ne bo spet sam 20min spalauser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
10.12.2008 8:56:07   
Blacky*
Dobro jutro,

mi smo danes vstali šele ob 8:00 user posted image user posted image user posted image user posted image . Vmes so bile 3 budnice, kot včeraj... neutolažljiv jok in nato spanje naprej.

Zdaj se pa samo še do konca sestavim, oblečem škrata in šibava malo ven ker je popoldan dež napovedan. Greva v mesto, ker imava kar nekaj opravkov.

Se javim popoldan, ko ga prevzame user posted image . Zvečer imam pa eno zabavico, napol službeno...

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
10.12.2008 9:16:19   
blaža
kaj ma kera izkušnje s kontrac, tabletami? Jaz sem jih ta mesec začela jemati, jih pa nisem imela že od 18 leta. Mi je dal Logest, ma krvavim že 11 dni, pa ne vem, če je to normalno za prvi mesec, da se hormoni naštelajo in da se telo privadi?!user posted image user posted image

Že itak mi je to slaba rešitev, ma druge ne vidim. kasneje bo šel verjetno mož na poseg, da ne bo problemov, ki tablete ne mislim jemat 20 let.user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
10.12.2008 9:32:06   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

kaj ma kera izkušnje s kontrac, tabletami? Jaz sem jih ta mesec začela jemati, jih pa nisem imela že od 18 leta. Mi je dal Logest, ma krvavim že 11 dni, pa ne vem, če je to normalno za prvi mesec, da se hormoni naštelajo in da se telo privadi?!user posted image user posted image

Že itak mi je to slaba rešitev, ma druge ne vidim. kasneje bo šel verjetno mož na poseg, da ne bo problemov, ki tablete ne mislim jemat 20 let.user posted image

jaz sem ene 9 let jemala KT, pa nikoli, niti na začetku nisem imela problemov. Kaj pa piše v navodilih?...jaz bi poklicala h G.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
10.12.2008 9:48:15   
blaža
baje, da imaš lahko dlje krvavitve, ma 11 dni mi je pa že prevečuser posted image . Bom poklicalah ginekologu. Upam, da bom imela srečo, da dobim zvezo, ki se nikoli ne javljajo na telefon.

Kakšne pa si imela? Mene je šokiralo, ker mi je G, rekel, da je manj raka na materničnem vratu, to je ok, pol pa preberem na navodilih, da so opazili povečano možnost za raka na dojkah!!! Jah, sej je vseeno kje ga fašemuser posted image user posted image . Ma sem prav žalostna ko sem to prebrala. Baje , da je pri vseh tako, pa ne vidim druge rešitve trenutno. najboljše da gre mož čim prej h urologu po napotnico.  Sem že imela pred Blažem en SS in ne mislim hodit delat splava. Bog nedaj, da bi zanosila in zato sem se odločla za tablete, da ne reskiram, sam tudi za raka ne bi rada reskirala. Ki do menopavze je še dolgo!user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
10.12.2008 9:53:58   
misar
ves čas sem imela femodenke, ampak po njih sem po tako dolgem jemanju imela težavo z zastajanjem vode, začele so mi pokat žilice v območju na zadnjii strani noge, pod kolenom. Največji problem mi je pa bil, da sploh nisem imela izraženega libida, se mi sploh ni user posted image , pa še ful mi je razpoloženje nihalo. Ko sem jih nehala jemat, so mi ponoreli hormoni, bi skoz na  tipu visela, pa še razpoloženje se mi je popravilo...nikoli več ne grem na KT.
zakaj pa se ti ne greš sterilizirat? moja mami se je in pravi, da je superuser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
10.12.2008 10:00:19   
blaža
je bistveno večji poseg če se grem jaz stelirizirat, ker pri moškem to traja samo 15 min in ni boleč poseg. Moj mož je rekel sam, da bi šel na vazektomijo. je bil en njegov sodelavec in je rekel, da je super. plavalčke ti tudi lahko spravijo, pri ženski pa je poseg večji, pa pol je konec za vedno. jaz sem ga vprašala, če je siguren, da ne bi imel več otrok, če bi se npr. ločla, pa je rekel, da ne želi imet več otrok,da ima Blaža in Matijo in da jih z nobeno ne bo več imel. Jaz ne bi šal. kaj veš kaj pride v življenju. Se mi zdi da sem še mlada pri 29ih. Pa da ne boš mislila, da se mislim ločituser posted image  Midva z možem se res ful ful štekava in se o vsem pogovarjava. lepo se mi zdi, da je sam izrazil željo, da bi šel na poseg, ker ne želi, da se zastrupljam s tabletami tolko let in ker ga skrbi zame.user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
10.12.2008 10:02:30   
blaža
Sem tudi klicala pa ni blo G. in je bla ena ful nesramna sestra. Na njo sem naletela tudi ko sem krvavela in sem pol imela ss, ma je bla tako nesramna. Jih poznam po glasu, ki imam G. v bolnici in sem bla tam med obema nosečnostima tam stalen gost.user posted image user posted image

No je rekla, da sej sem si prebrala navodila in da vem, da lahko tako packa dolgo, da naj še vstrajam, pa da naj v torek pokličem, ko bo G. tam.user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
10.12.2008 10:04:29   
blaža
Mah ne vem! Najraje bi jih vrgla stran in jih ne bi več jedla, ne vem kaj bom nardila.user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
10.12.2008 10:06:03   
dolenjka
Jutro user posted image

Misar, sterilizacijo delajo po 35. leti, kolikor jaz vem. Blaža, jaz se strinjam s teboj, pri ženski je to for ever, pri moškemu pa lahko še "odvežejo" user posted image  Imam pa jaz zelo dobro prijateljico, ki je šla pri 43 letih na sterilizacijo in ima od takrat take probleme, da se ji meša. Glavobole na kvadrat, menstruacijo na 21 dni, krvavi po 14 dni..... Ne hvala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
10.12.2008 10:06:24   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Mah ne vem! Najraje bi jih vrgla stran in jih ne bi več jedla, ne vem kaj bom nardila.user posted image

Še 1 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
10.12.2008 10:11:55   
blaža
dolenjka, jaz si ful želim še enga, ma sem imela take nosečnosti, da sem pri prvi šla dol11kg, pri drugi pa 12 kg dol in sem bla vsakič po pet mesecev na infuziji. komaj po petem m mi je zaštartalo in ko sem bla zdej noseča z Blažem, je bil Matija ful bogi brez mene. je tak občutljiv.user posted image  Moj mož je rekle, da mava dovoljuser posted image , pa moji starši tudiuser posted image , so rekli, da me ne bojo več futrali nosečo. Ko sem bla slaba so me pitali in silli s hrano, da sem zaštartala. sem bal kot kaka anoreksična punca. hudo je, ko veš, da nosiš otročka, ma ne moreš jest in ne gre in ne gre. Res je blo obupno. je pa to neka hipertenzija, pač taka reakcija mojega telesa na nosečnost.user posted image user posted image

Ja sej moj jih ima 34, pa to smo hotli počakat. Pri ženski se lahko kaka prisilna mena sproži, pa še cel kup komplikacij.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
10.12.2008 10:24:29   
Janey
dan

jaka je spet spaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od 21 do 5, pojedel in do 7.40user posted image user posted image user posted image user posted image jeeeeei kak sem vesela user posted image user posted image

sem pa bila pridna potem, sem pospravila že celo stanovanje, dala prat, posesala pol stanovanja, mizo v kuhni prestavila da lahko zdaj normalno sedimo, jakca spet dala spat....user posted image user posted image zdaj mu moram pa it nardit nekaj za malico, ker se bo zbudil lačen kot vovkuser posted image user posted image
potem pa šibama malo ven na zrak, popoldan grem pa spet v knjižnico za knjige....v petek imam izpit in se je treba dudlatuser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
10.12.2008 10:25:44   
Bajsa
Dobro jutro!

Mi2 sva spali do 9.30 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Res da je madam včeri spala samo eno rundo, ampak ni bla nč sitna popoldan. No nč bolj kot ponavadi, mal sitkanja, nč hudga user posted image . No v glavnem sva se lepo naspali. Zdej je že pojedla zajtrk, mene pa čaka kavica in čajček. No lih jo je oči odložu vnjen kotiček, d ma mami luft, da še kej natipka. Priden oči!
No v glavnem, dons morem se zrihtat zdele, vse napakirat ker greva pop v Ikeo, madam, moja mami in sestra. user posted image ni po trgovinah za hodit, se mu ne da firbcat user posted image , pa mu bomo pustile momački dan user posted image . No grem zdej na kavo, vi pa vmes mal klepetajte, da bom lohk komentirala user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
10.12.2008 10:26:53   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Jutro user posted image

Misar, sterilizacijo delajo po 35. leti, kolikor jaz vem. Blaža, jaz se strinjam s teboj, pri ženski je to for ever, pri moškemu pa lahko še "odvežejo" user posted image  Imam pa jaz zelo dobro prijateljico, ki je šla pri 43 letih na sterilizacijo in ima od takrat take probleme, da se ji meša. Glavobole na kvadrat, menstruacijo na 21 dni, krvavi po 14 dni..... Ne hvala user posted image

ja sej vem da po 35. delajo sterilizacijo (nisem vedela kako mlada je blaža user posted image )...ja pa tud to, da je for ever vem... sam razmišljala sem... no saj pravim, moja mami je šla delat sterilizaCIJO PA NIMA NOBENIH PROBLEMOV, TA RDEČO IMA VČASIH SAM NA 2-3 MESECE, PA ŠE TAKRAT BOLJ ŠVOH, SE JI NIKAKRŠNA MENA SPROŽILA, NE NIČuser posted image user posted image ...ufff zakam mam velike črke user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
10.12.2008 10:32:20   
misar
aja še to...zdele smo celo spal 45min in ne 20min user posted image user posted image user posted image

janey...bravo za jakca...no pa se je le poboljšal...tud jaz še to čakamuser posted image user posted image je ratalo spontano al ste kako tehniko sprobal?

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
10.12.2008 10:35:29   
Janey
misar nabavili smo nek kamen(bioenergetik svetoval)...čaki da poiščem pa ti pripopam link in od takrat dalje spi bolše...kake 10 dni se je izboljševalo, zdaj pa spiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
10.12.2008 10:37:01   
Janey
http://bioval.most-si.com/izdelek-galerija.php

čisto na koncu strani (mi imamo muco)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
10.12.2008 10:45:51   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

misar nabavili smo nek kamen(bioenergetik svetoval)...čaki da poiščem pa ti pripopam link in od takrat dalje spi bolše...kake 10 dni se je izboljševalo, zdaj pa spiuser posted image user posted image user posted image

ti to resno???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
10.12.2008 10:48:53   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: misar

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

ti to resno???user posted image user posted image user posted image

jauser posted image user posted image

zvečer ko je na flašo mu ga dam na trebušček potem pa v postlico...pač od takrat dalje spi
to je moja tašča nabavila nam in smo pač probali. jaz sem tut skeptična glede tega in še vedno bolj mislim da je on pač začel spat....ampak ravno zdaj se je začelo izbolševatuser posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
10.12.2008 11:00:46   
Janey
kje ste? ko mam jaz po stoletih čas pa ni nobene za čvekuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.