|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
9.12.2008 16:47:07   
jencili
Listek, Februarke ne bo na kavo, tko da ne bova zdej pršla mimo, ker nama mal s cajtom gustiuser posted image
Ti lepo počivaj, pa bomo mislile nate, velja?user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
9.12.2008 16:48:14   
Bajsa
Hvala za pohvale! Zdej pa šibam na kavico!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
9.12.2008 16:53:39   
Februarka08
Listek in Bajsa, lepo da me še katera pogrešauser posted image user posted image user posted image

Bajsa, super stanovanjeuser posted image user posted image
Listek, a počivašuser posted image user posted image upamuser posted image
Pina in Lilchy en velik objemček za vaju!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, pospravljanje je za mano... zdele dobim obiske in sem hit mal pospravla in zgleda res nobeluser posted image sem se kar zalubla spet mal v stanovanjeuser posted image mal pojedine je tud že pripravljene, sem pa pekla rolado in mi je počilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mahhhhhhhhhhhhhhhhhhhuser posted image sploh ne vem če jo bom zdej na mizo dalauser posted image

Uf, kolk časa sem pisala tale postuser posted image vmes se mi je Larisa še priščipnila v predal ker ga je zdej najbolj odpiratuser posted image

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 9.12.2008 16:56:35 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
9.12.2008 18:10:17   
ELMA
pina
        user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
9.12.2008 18:26:40   
ELMA
Mal smeha ne  škodi .....user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=HttF5HVYtlQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=X7mOzWQSnaQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=RRIhmhfSl-s&feature=related

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
9.12.2008 19:07:08   
nizy
elma- user posted image user posted image user posted image user posted image za prvi zobek , pa ste ga le dočakali

pina - pri nas isto in to čisto vsak  dan user posted image , s tem da težave dela 3letnica Adna , Azra je pa pravi srček user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
9.12.2008 19:08:00   
nizy
mi smo danes stari 10muser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
9.12.2008 19:17:05   
jencili
evo, midva sva s kofetkanjauser posted image . Bajsa, hvala za pijačkouser posted image .

Mene je začelo pa grlo švasat, tko da bo najboljš, da ruknem enga ta kratkega, pa pod odejo, da bom jutri dobra. Valda, novoletna zabava se približuje in jst morem zbolet, da ne bi mel ati v čet. preveč delauser posted image user posted image  (no, sicer se mi pa itak ne gre najboljuser posted image )

Nč, grem Taja rihtat za spat počasi...

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
9.12.2008 19:52:32   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

mi smo danes stari 10muser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Evo, jaz sem frej, obiski odšli, kuhinja spet v normalnem stanjuuser posted image Larisa je tud že skopana, zdej pa sam čakam, če se bo slučajno oči javil da jo da spatuser posted image ker vem da iz te moke ne bo kruha, najbolje da jo dam kar takojuser posted image a morm bit res za vse samauser posted image user posted image

Lep večer, uživajte!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
9.12.2008 20:01:56   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
9.12.2008 20:14:45   
jencili
no tako. Taj spi, čajček z limono je pripravljen, zdej si pa samo še neki za jest zrihtam, pa sem zmagala. Sicer pa ne vem čist kako bom požiralauser posted image . Pa to me je zvilo tok na hitro, da adijo. Bajsa, kje sva midve to dons staknile???user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
9.12.2008 20:23:31   
listek1
jencili, skuhaj si cuker z mlekom. Men to pomaga za grlo. user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaju z Bajso.
sem se pa tokrat prejle na vas spomnila user posted image user posted image  mi je do sem vinček dišal user posted image user posted image , pa kavica tud user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
9.12.2008 20:24:54   
listek1
aja, kje pa ste ble? user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
9.12.2008 20:26:36   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

jencili, skuhaj si cuker z mlekom. Men to pomaga za grlo. user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaju z Bajso.
sem se pa tokrat prejle na vas spomnila user posted image user posted image  mi je do sem vinček dišal user posted image user posted image , pa kavica tud user posted image user posted image

ja, vinček ti je pa res lahkouser posted image

mleko? Hm, bi, če bi ga mela doma. Pri nas namreč nihče ne uporablja mleka in ga tudi zeloooo redko kupim sploh. Bom jutri, k gremo v štacuno, dons se bom pa zadovoljila s čajčki divje češnjeuser posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
9.12.2008 20:29:55   
jencili

aja, kje pa ste ble? user posted image

Barroccouser posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
9.12.2008 20:30:02   
blaža
čer! Na hitro se javim. sem bla pri zobarju in mi je spulil en zob. v ttretji nosečnosti se mi je speskal do dlesni in zdej se je nekaj gnojiluser posted image

Elmauser posted image user posted image  Za zobek!

Nizi, pa za 10m!

Ostale moram še malo prebrat, če me ne bo zob začel bolet oz tam kjer je včasih bil zob.user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
9.12.2008 20:31:07   
jencili
povej ti meni rajši kako se počutiš?
Pridno počivaš in se pustiš razvajati???user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
9.12.2008 20:32:00   
ella79
nizy user posted image user posted image user posted image za mini roj dan

itata user posted image user posted image upam, da Jakoba tole čimprej mine in začne spet normalno jest user posted image user posted image

pina sej k boš šla delat, se bo pa navadla user posted image verjamem, da ti je kdaj že za v savo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

listek sigurno ti je dišal moj vinček user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
9.12.2008 20:35:24   
blaža
Pina, ne se sekirat, naš Blaž tudi samo leze in leze. V stolu neče bit, v stajci niti, v posteljici se krepano reži in nič ne spi.user posted image  No je pa vseeno dobrovoljček, čeprav je non stop v muvingu. ma ni mi tako hudo. Zavedam se, da je verjetno zadnji dojenček in še tožlo se mi bo po dojenčkih. Želela sem si jihtri, pa ne bo šlo.

glede mleka, pa naš pije domače kravje, ki ga malenkost redčim. Zjutraj in zvečer spije 220 ml mleka in 50 ml vode. Je ok in so mi tudi v posvetovalnici rekli, da je dobro, da ga tako redčim. Alergij in drugih problemov nismo imeli. jemo pa že vse razen beljaka in meda.user posted image Poje pa ful in prvo žlico se vedno skisa pol pa vse poje.user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
9.12.2008 20:36:31   
blaža
Ella, ne za v savo, za v Badaševicouser posted image ! Pina že ve kje je!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
9.12.2008 20:40:19   
jencili
aja, da opravim še domačo nalogo.

Gorenjke smo se dogovorile, da si bomo 19.12 končno privoščile večer samo zase, brez malih čmrlovuser posted image . Z bowlingom sicer ne bo nič (bomo januarja mele izgovor, da ponovimouser posted image ), gremo pa na kakega kuhančka, dva, tri,...user posted image
Seveda ob tej priliki vabljene tudi vse tiste, ki so vas vonj po dobrem vinčku (pivu, tekili ali čemerkoli drugem), babji čvek in možgani na off premamiliuser posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
9.12.2008 20:52:05   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

sem kar ok, me še vedno boli, pa trebuh je še vedno tak trd in napihnjen user posted image  Jutri moram spet gin. poklicat in se bo odloču, če moram pridt, dat še kri in še enkrat pregled. user posted image  Sem pa ful počivala dones, je bil moj dragi ful priden, je skoz davida pedenu, pol je pa še mami prišla. Sem samo kosilo skuhala in to je blo to. Drži pesti za jutri user posted image
sem pa vesela, da ste se zmenile za 19., jest sem se tud že zmenila z mojim user posted image  Pa ti in tvoje vnetje, si ok? Maš še kakšno kontrolo?

ella - sej pravim, da se je do sem vohal, je bil dober ane user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
9.12.2008 21:00:02   
lillchy123
jencili, pa ste mogle najt glih ta datum k mam jst službeno zabavo?user posted image

mi smo se mal napotepal, zdej pa ne vem, a nej ta malga zbudim, pa mu probam uturit še kej za jest al nej ga kr zrihtam pa dam spat?

eno ? ktere jogurte oz mlečne namaze oz. kar koli na mlečni osnovi jim dajete. moj mulo noče mleka. poje sam še kako skutico pa če mu dam mal mleka v krompir. drugač pa mami riš se nekam.user posted image  

pina, moje najljubše opravilo je likanje. to je edina stvar, k jo lohk nardim s amalim. zgleda pa nekak tkole. dam ta malga v otroški kotiček in se par minut igram z njim. mu naštimam kako igračko in ko jo hoče prijet hitr letim v špajzo po desko. prišibam nazaj, se spet mal poigram, naštimam drugo igračko, ko jo hoče prijet šibam postavt desko. pri tretjem poskusu grem po lkalnik, pri četrtem naštimam cunje. včasih celo uspem nardit več korakov hkrati, preden vklop alarm. pol se pa začne žur. začnem likat in se zraven pogovarjam in ploskam in se pačim in se skrivam za srajco in steber in delam ku ku... ponavad mi rata tko zlikat nekje 2-2,5 srajce, pol se pa ulijejo krokodilje solze in na igračke ne padaveč. takrat pokličem psa, ga dam na prostor par korakov stran od Luka in mi običajno uspe zzlikat drugo oz tretjo srajco do konca. pol pa izštekam likalnik in vzamem malega reveža v naročje. user posted image  

in to je največ, kar mi uspe. nočeš vedet sploh, kako zgleda pri nas kuhanje kosila. user posted image  
včasih mam pa celo srečo, pa spi 20 minut namesst deset, pa lohk takrat še kej zlikam al pa pospravim.user posted image
včasih patud lulat ne morem. morm dat ta malga v stolčk, mu dat piškotka in mu pred oči naštimat psa, k valjda čaka, kdaj bo mulotu piškot iz rok padu. user posted image

ampak je moj mali škrat še vedno angelček v primerjavo z mano, ko sem bla dojenčica. ja ja, vse se vrača....user posted image user posted image
nočko

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
9.12.2008 21:00:59   
Stipe air force
Čeeeer !!!! user posted image  user posted image  user posted image

Še en vremensko čemeren bruseljski dan je za Carico.... user posted image  Tko je scal, tudi nekaj snežil, a kaj ko ga atlantska vlaga hitr pobere... in potem je spet sama vlaga user posted image , tko da sva ves dan bila doma in uživala v igranju... user posted image .
Carica ima apetit, tko da prav uživam z njo... user posted image user posted image user posted image . Samo še da spanje ponoči spet porihtamo in smo zmagali ... user posted image ...
Sorry, februarčice, nisem bral današnje čveke, tako da nimam komenarjev... user posted image  user posted image  user posted image ...

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
9.12.2008 21:08:40   
jencili

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

sem kar ok, me še vedno boli, pa trebuh je še vedno tak trd in napihnjen user posted image  Jutri moram spet gin. poklicat in se bo odloču, če moram pridt, dat še kri in še enkrat pregled. user posted image  Sem pa ful počivala dones, je bil moj dragi ful priden, je skoz davida pedenu, pol je pa še mami prišla. Sem samo kosilo skuhala in to je blo to. Drži pesti za jutri user posted image
sem pa vesela, da ste se zmenile za 19., jest sem se tud že zmenila z mojim user posted image  Pa ti in tvoje vnetje, si ok? Maš še kakšno kontrolo?

ella - sej pravim, da se je do sem vohal, je bil dober ane user posted image

no super. Sem vesela, da te dragi tko lepo razvaja in lahko ti v miru počivašuser posted image .
Jah, jst sm ok. Dons ponoči vzamem še zadnji antibiotik pol pa upam, da bo mir, vsaj naslednjih 10 dni, ko morm še uno kremo nucat. Matr teh zdravil sploh ne zmanjkauser posted image
Kontrole pa nimam, razen, če bi se še kej poslabšalo. Grem pa čez 1 mesec itak tja spet, k grem po prijateljicouser posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
Smešne pustne dudice
Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Na...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?