|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
9.12.2008 9:15:27   
Maj78
Jutro, naša noč ahhhh kaj bi človek govoril smo spali in smo se zbujali na eno uro in sploh ne vem več kaj naj?? Sem rekla da ga bom dala v vrečo ker se non stop nekaj okol obrača in odkriva, sam se bojim da ne bo hotel v vreči spat ker smo jo enkrat že sprobal pa se ni najbolj obnesla. Ne vem kaj mu je enostavno se zbudi v joku in ko ga vzamem ven takoj zaspi ga položimo nazaj v posteljico in je že buden(men nič jasn). Če pane joka pa tolk stoka ker se skozzzz obrača in zleze v kot tako da se tud premaknt ne more pol je pa spet jok. Ma začaran krog.

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
9.12.2008 9:24:28   
ELMA
Dan...

No za nami je še ena prespana noč , brez bujenja user posted image user posted image user posted image , Elma je spala od 21.30h-6.30 user posted image user posted image user posted image pridna mamina punca user posted image user posted image user posted image

listek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   hitro se pozdravi ...

nizy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , se dones  kaj boljše počutite ?

Za Adno in Azro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ella--user posted image user posted image user posted image za malo jedko ...

Blaža - user posted image  za jelko in okraske. user posted image user posted image user posted image user posted image  Tvo blaž imapodoben ritem spanja kot moja Elma user posted image , no v bistvu je že 2-3 dni čist drgač ...prespi mi celo noč user posted image pomoje se je tudi ona naveličala zbujanja user posted image

Bamby - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Anajo, da se čimprej pozdravi .
Tebi pa en veliki user posted image .

Janey - tudi user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Jakca, da se čimprej pozdravi .

Pa za lepo spanje .user posted image user posted image user posted image user posted image

februarka user posted image user posted image user posted image user posted image  Za Larisino spanje .user posted image Naša tudi tko začne jokat , ko pa prideš do nje spi kot top .user posted image

suzi user posted image user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
9.12.2008 9:24:28   
blaža
Maj78 jaz vem, da se mi zbuja zaradi zobkov, lahko da se tudi tvoj zaradi tega.user posted image

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
9.12.2008 9:32:08   
misar
dobro jutro

najprej janey čestitke za prespano nočuser posted image user posted image user posted image ...mi ne vemo kaj biti to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bomo že
današnja noč je bla spet mal bolj aktivna...se je zbudila 1. ob 10:30 (sem bla še na pol pokonc) pa 2. ob 2h, 3. ob 3h za dudo in 4. ob 5h je jedla in sem jo zabrisala med naju...zdaj pa že spet ninamo...upam, da bo več kot včeraj...je spala 3x po 20min user posted image nisem nič sfolgala naredit

zdele grem probat mal po tleh poribat, je pravo grozodejstvo user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
9.12.2008 9:47:36   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78

Jutro, naša noč ahhhh kaj bi človek govoril smo spali in smo se zbujali na eno uro in sploh ne vem več kaj naj?? Sem rekla da ga bom dala v vrečo ker se non stop nekaj okol obrača in odkriva, sam se bojim da ne bo hotel v vreči spat ker smo jo enkrat že sprobal pa se ni najbolj obnesla. Ne vem kaj mu je enostavno se zbudi v joku in ko ga vzamem ven takoj zaspi ga položimo nazaj v posteljico in je že buden(men nič jasn). Če pane joka pa tolk stoka ker se skozzzz obrača in zleze v kot tako da se tud premaknt ne more pol je pa spet jok. Ma začaran krog.

Jutro,

pri nas se dogaja podobno, ne vsako noč, a nekajkrat na teden sigurno. Danes ponoči se je npr. zbudil 3 krat. Jok, ga dvignem... jok... ga položim v posteljo... zaspi... nato spet jok.... zagozden v kotu postelje... nato spet jok... pa se meče po postelji in nato zraven reži... ah, dobro da to ni vsako noč...

Pri nas razlog niso zobki ker jih imamo že osem... razen če grejo že drugi ven...

Drugače sva pa s sprehoda, sva kužico peljala en krog. Je pa tako mraz, da mi bodo uhe odpadle user posted image user posted image user posted image

Toliko za zdaj... lepo čvekajte, da bom imela kaj brat popoldan in lep dan...

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
9.12.2008 9:49:49   
blaža
Mi smo pa kar še doma. Čakamo, da se zunaj malo segreje, pa da gremo na sprehod. user posted image  Okoli enajste ga dam spat, pol pa okoli dvanajste greva ven, pa še po ta starejšega v vrtec in malo naokoli.

popoldne pa moram v Kp, ker imam zobarjauser posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
9.12.2008 9:54:36   
Suzi*
jao, jao.....a mi lahko katera da link od koledarjev pri pošti, ker sem smotana in nikakor ne najdem.user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
9.12.2008 9:55:42   
mlavla
dan...
sploh nevem kako naj začnem oz. kako naj izberem prave besede...sem še čist paf...

lahko vam rečem le preprosto besedo HVALA!!!vendar čutim, da to ni dovolj!!!!!
Res ste me čisto presenetile, šokirale...prva moja reakcija je bila ma te so "nore"..pa ne mi zamerit..
sploh nevem kako naj vam to povrnem...
user posted image

Drugače pa opažam, da me niste pozabile kljub temu, da se že kar lep čas nisem nisem javila...
Mogoče nakaterim ni jasno o čem pišem (ali pa se le motim)...februarčice so mi pripravile "big suprajz"..in mi poslale prekrasno voščilnico z bogato vsebino...
Še enkrat Hvala!!!Upam, da vam bom tudi jst lahko kdaj pomagala..na takšen ali pa drugačen način...tega vsekakor ne bom nikoli pozabila...
Opažam, da je kar nekaj "novih" pridnih čvekic in čvekačov...user posted image
Pa priznam, da malo pogrešam vašo družbo..vendar mi časovno trenutno spoh ne uspe..trenutno delam polno za faks..
Nežo lahko zelo pohvalim, zadnje čase je res kar pridna..vendar trenutno je prehlajena..in imamo grozne borbe za čiščenje noska..pa saj poznate to...user posted image
Pa k sreči jo lahko dam v varstvo moji mami skoraj kadar hočem..
Aja pa moj trebušček pridno raste..bom pobala kako slikco prilepit...nič ne obljubim kdaj..aja pa tud kakšno Nežinouser posted image
Pa moje počutje je že skoraj normalno...očitno mi je v tej nosečnosti bolj prizanešeno..user posted image

RADA VAS IMAM!!!!

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
9.12.2008 9:57:33   
mlavla
pa da se še jst malce pohvalim danes smo doživeli po nekaj mesecih končno spet eno prespano noč..in to pomeni..od 8ih zvečer do 6ih zjutraj...user posted image res je bila pridna kljub polnemu nosku...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
9.12.2008 10:02:49   
Suzi*
user posted image  mlavla, user posted image user posted image . super za pridno nežo in za tvoje boljše počutje. user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
9.12.2008 10:08:00   
blaža
suzi, tle se prijaviš in jih naročiš oz še sam prej oblikuješ.user posted image

http://www.photo.creativ.si//control.si/?id_dpc=8

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
9.12.2008 10:09:07   
blaža
ne vem zakaj ne odpreuser posted image  A tebi je Suzi?

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
9.12.2008 10:11:08   
blaža
Lej, če ne pa vpiši v iskalnik: Pošta Slovenije koledarji naročilo in boš tam 100% našlauser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
9.12.2008 10:11:12   
Suzi*
ne.
sem pa nekej našla tam pri fotoknjigi. je to to? naročiš prek spleta al je treba program na rač. namestit?

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
9.12.2008 10:15:36   
Suzi*
blaža, hvala, sem se že registrirala. kolk pa stane koledar? nisem še gledala...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
9.12.2008 10:39:41   
Suzi*
ti koledarji pa trenutno ne delajo? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
9.12.2008 10:47:39   
vrtnica76
Daaan!
user posted image vsem za prespano celo noč in en biguser posted image za vse tiste,ki ste slabo spali.Tudi mi pašemo v drugo skupinouser posted image .
Za bolančkaneuser posted image in mamice, pauser posted image in čimprej se pozdravite.Pri naši hiši smo tudi vsi smrkavi,le otroka se še kar dobro držitauser posted image .
Janez se je zbudil ob 6.30-klasikauser posted image in zdele spi 1.rundo.Že 45 minutuser posted image .
Danes mi je pa kolegica prinesla nazaj nekej Tamarinih stvali in med drugim tudi škorenjčkeuser posted image .Res,da so bolj punčkasti(beli s kožuščkom),ampak nima veze.Sam,da niso rozauser posted image .Zdej morm pa še mal poferbcat kaj ste kej načvekali.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
9.12.2008 11:07:31   
blaža
Suzi tam je pisalo, da stane en koledar, ta velik a4 16e, ma nam so poslali dva velika za 16e, pa ne vem, če so se zmotli ak kaj, user posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
9.12.2008 11:14:24   
jencili
dan,

najprej vsem user posted image  za dobro nočko. Naša je bla bolj porazna, kot kej drugega. Budnico smo meli 3x, ob 7.10 sva mogla pa itak vstat, ker sm mogla Taja dons pelat po še zadnjo pikico. Zgleda pa ga je tok zmatrala, da zdej že uro in pol šlafa, ne glede na to, da je jedu nazadnje ob 7-ihuser posted image user posted image

Jst sm tud čist zmatrana in zaspana, ker nisem mogla snoč zaspat in sm do 1.10 brala knjigo, pa tok sm še počakala, da sm vzela antibiotik, ki jih zaradi vnetja še vedno jemljem, pol sm šla pa spat za tistih par urc s tremi vmesnimi budnicamiuser posted image user posted image

Glede na to, da dons spet ne greva na plavanje...a kava velja, al ne?
Listka ne bouser posted image , ker pridno počivauser posted image , Bajsa, Ella, Februarka, kako je z vami?

Oooo, budnica...šibam

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

Neposredna povezava do sporočila: 3519
9.12.2008 11:17:13   
lillchy123
ojlauser posted image

sem vas zdele tolk časa za nazaj brala, da je Luka omagal in zaspal user posted image  5 min že spi, kar pomen, da bo max čez 10 min budnicauser posted image  
mi smo pridni, sva zjutraj že kri dala, pol nesem izvide P in upam, da odobri operacijo. me mal skrbi, ker je kar nekaj vrednosti izven okvirjev, res pa je, da so okvirne vrednosti napisane za odrasle.
drugače so se zadeve kar malo umirile, dop.sem bla doma ful pridna (mam po dolgmu času vse omare pospravljene, vse cunje oprane in zlikaneuser posted image ) ppoldne pa je bil tud oči priden, tko da smo bli velik skupi. vikend naporen, ker so ble tle ta male in je takrat mal bolj stresno.
miklavžek je pršu, prinesel kup zanimivih daril, Luku je najbolj všeč ala sintesajzer.
se pa trudim čim več ukvarjati z našim škratom in res delava vaje za fizio in slušno-govorne. se mu pozna. se je včeri z aparatki skor pol ure s sintom igral. mi je šlo kar na jk zraven. je pa posledično začel mal komplicirat okrog mene, tko da sicer zaenkrat še gre k drugim, sam skoz čekira, kje sem.user posted image  upam, da je to sam obdobje.
pa stari smo že 10 mesecev? Kdaj je že tolk časa minil? kje sm bla pa jst?user posted image user posted image

drugač pa:
listek- huda tapeta, pa pazi nase!
stipe- sam da nouš zbežu tko kt prejš čvekač!user posted image
nizy-user posted image
pa vsem čestitke za mini rd- še mal, pa bojo naši user posted image  upihnili prvo svečko!
čestitke za nove korake in nove uspehe, lepe slikce , nasmejane obrazke, pridne ouser posted image čke in zaljubljene mamice!

moj mš še spi, grem hit še mal ikeo pokukat

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3520
9.12.2008 11:49:15   
ella79
blaža jaz sem pa navajena bla od drugega meseca, da je spala v kosu 12 h user posted image mogoče so jo pa končno začel zobki matrat, k smo še vedno brezzobi

maj pomoje res ne bi bilo nič narobe, če ga na vrečo navadite user posted image pa še manj bo mobilen user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za Elmo

mlavla user posted image user posted image user posted image user posted image da se stanje pri tebi izboljšuje user posted image kakšno slikico nam pa le privošči

jencili midve pa bi mogoče šle na kavo user posted image aja, pa 19.12 bi šla tudi zvečer mal vn user posted image

lillchy ne skrbi, bodo izvidi ok user posted image

dolenjka a imaš zdej takrat dopust, da organiziramo miting 22.12 user posted image

midve sva dve uri vozičkali po sončku user posted image zdej se juhica kuha in upam, da je ne bom spet v korito zlila user posted image user posted image user posted image potem pa plavanje - zadnjič user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
9.12.2008 11:53:05   
dolenjka
Dan user posted image

Sem mogla najprej mal na ZS počvekat user posted image

Ella, dopusta mi šefla včeraj ni podpisala, celo neki me je napi*****, danes sva imeli spet seanso in čakam kaj bo, tko da na žalost ne morem še nič povedat, baje pa naj bi ta teden vedela user posted image  user posted image  babji

Drugače pa naj vam zaupam,da pri nas sneži user posted image  To je tu drugače skoraj čudež, letos je pa že ene parkrat user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
9.12.2008 11:53:35   
ELMA
Evo vzrok za našo vručino ....

user posted image user posted image user posted image Končno  smo dočakali prvi zob user posted image user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
9.12.2008 11:54:19   
dolenjka
Aja, pa pozabila sem vam povedati, da je v najnovejši reviji Supermami slikica od moje Tarice carice božičke user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
9.12.2008 11:54:37   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Evo vzrok za našo vručino ....

user posted image user posted image user posted image Končno  smo dočakali prvi zob user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?