|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
8.12.2008 12:08:29   
Februarka08
Oooooooo, carica hvala za pozdraveuser posted image upam, da se čimprej navadiš tudi na bruseljski luftuser posted image

Naša bejba je glih zaspala, jaz grem pa v misijo nemogočeuser posted image vse cune bom dala iz omare in tiste ki jih ne mislim dat več gor, bom sam na Karitas nesla... da do vsaj malo razgledanosti v omari pridem... grem na delo.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
8.12.2008 12:13:36   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Na splošno,ji pa bruseljski luft ne diši preveč user posted image , pogreša hrib, Supernovo, Kaval, ZOO user posted image .

ja pa naše male februarčke...gor se verjetno nič ne razumejo, ker dojenčki govorijo drug dialekt kitajščine kot naši user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 3402
8.12.2008 12:18:59   
Stipe air force
Včeraj je Carica imela ekskurzijo po Grande Placu v Bruslju, pri čem si je njeno visočanstvo ogledalo stanje prednovoletne okrašenosti prestolnice Evrope user posted image user posted image user posted image  ! Mami in očka sta zmazala vafle, Carica je pa vmes tudi spančkala user posted image ... potem pa podala oceno, da po 7-ih dneh dežja, ta mest ni tako slab... user posted image . Edino kar ne razume, je da ostali otroci tako dobro obvladajo flamščino in francoščino user posted image ... 

< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 8.12.2008 12:29:14 >

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
8.12.2008 12:38:53   
dolenjka
Aha, vidim, da je še en čvekač v akciji in si nekaj domišlja, da bo hitro vse te silne * nabral user posted image  user posted image  user posted image

Vidim, da mi smajliji še mal težav delajo user posted image  user posted image  user posted image

No tko, mal sem se mogla oglasit, da boste vedele, da sem še vedno šefla, tut doma user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3404
8.12.2008 12:53:22   
ELMA
user posted image Kaj imamo , novega čvekača ?user posted image

user posted image stipe air force , dobrodošel user posted image

No mi smo pa zdej prišči domov iz posvetovalnice , in sporočam nove mere
Pri 9 mesecov je EKMA dolga 80 cm , in težka 9.300 .Je bila pohvaljena uspešno je test naredila, razen kocke , ni jo hotla dat noter v lonček , user posted image ji je bla tko všeč da jo je domov prinesla user posted image user posted image .

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
8.12.2008 12:55:14   
ella79
dan user posted image
stipe dobrodošel med čvekice user posted image user posted image naj vam bo v tolažbo, da vas tudi mi pogrešamo user posted image user posted image

vsem ki so praznovali mini roj dan user posted image user posted image user posted image za vse bolne pa user posted image user posted image user posted image user posted image

naša user posted image po novem šiba sem pa tja ob opori user posted image user posted image pa zdele je zmazala celo porcijo polente z zelenjavo user posted image user posted image user posted image to je pri nas ful napredek, glede na to, da je prej spravla dol sam dve žlici user posted image pa navozičkali sva se že, k je bil super sonček user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 3406
8.12.2008 12:59:15   
Stipe air force
Še enkrat hvala na dobrodošlici...user posted image . Z vami bom med mojo porodniško, mogoče se kdaj pozneje, ne bom vam pa kvaril ženske pogovore, ko se boste srečevale... user posted image user posted image user posted image ... , čeprav trenutno isto počnemo user posted image ... z izjmo rdeče revolucije user posted image  in dojenja... user posted image ...

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
8.12.2008 13:07:04   
dolenjka
A pa ne bi šla vi2 mal na šetnjo user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3408
8.12.2008 13:13:02   
misar
šefica ne tež... zdej nis ti več taglavna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
8.12.2008 13:17:54   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: misar

šefica ne tež... zdej nis ti več taglavna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
8.12.2008 13:20:14   
vrtnica76
DAN!
O,nov čvekač je med namiuser posted image !Dobrodošel stipeuser posted image .
A šefica pa tolk pridno delauser posted image .Ja en more denar k bajti nosituser posted image .
Nisem še nič uspela za nazaj prebrat,pa tut ne vem če mi bo uspelo,ke morm skos Janeza lovituser posted image .Zdele se nekej matra,da bi na svoj stolček zlezel,pa se full krega zraven,ker mu ne ratauser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
8.12.2008 14:00:40   
Stipe air force
Se stinjam, en mora v službo hodit in delat, drug pa bit doma in uživat z otrokom user posted image user posted image user posted image ... !!!
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

DAN!
A šefica pa tolk pridno delauser posted image .Ja en more denar k bajti nosituser posted image .
Nisem še nič uspela za nazaj prebrat,pa tut ne vem če mi bo uspelo,ke morm skos Janeza lovituser posted image .Zdele se nekej matra,da bi na svoj stolček zlezel,pa se full krega zraven,ker mu ne ratauser posted image .

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
8.12.2008 14:11:54   
bamby
nizy, se vas pa drži smola user posted image . Upam, da je s tabo in z Adno zdaj že vredu user posted image !

balcky, tile malčki so pravi stakljivčki in kar ni 100% pritrjeno in več kot 1m nad tlemi je zanje vse preveč, ker sigurno kaj obrnejo dol. Jaz imam našo skozi na očeh, pa vse zagrajeno, da ne more prit zraven kar ni zanjo.

Čer ! user posted image

Ker imam februarčico doma in sem na porodniški, bi se vam rad pridružil... A me sprejmete ? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kdo je zdaj to: Stipe, stičanka, ali dolenjka???? user posted image user posted image user posted image

meti, user posted image user posted image user posted image  smo da si boljše! Pa dobro, da imamo dobre tašče. Moja je tudi zlata!

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Pri 9 mesecov je EKMA dolga 80 cm , in težka 9.300 .

elma, to pa so mere user posted image user posted image user posted image ! Je pa ful velika kot za punco! Moja jih je imela komaj 71 cm user posted image .

Vidim, d aje Stipe že čist noter padu user posted image , a ne dolenjka user posted image user posted image user posted image .

Naša tamala tudi slabo spi ponoči, ker ima zamašen nos, pa isti smo tudi ostali user posted image user posted image user posted image . Tim zelo kašlja,apa Anaja prav tako.

Eno ?  Je že katera oddala vlogo za skrajšani delovni čas? je kakšen posebni obrazec? Se je verjetno treba prej v službi zmenit, pol pa na CSD vlogo nest???

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
8.12.2008 14:15:40   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

user posted image Kaj imamo , novega čvekača ?user posted image

user posted image stipe air force , dobrodošel user posted image

No mi smo pa zdej prišči domov iz posvetovalnice , in sporočam nove mere
Pri 9 mesecov je ELMA dolga 80 cm , in težka 9.300 .Je bila pohvaljena uspešno je test naredila, razen kocke , ni jo hotla dat noter v lonček , user posted image ji je bla tko všeč da jo je domov prinesla user posted image user posted image .

Nizy user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
8.12.2008 14:26:51   
dolenjka

Se stinjam, en mora v službo hodit in delat, drug pa bit doma in uživat z otrokom user posted image user posted image user posted image ... !!!
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

DAN!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  a bi jih ti rad fasal danes user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Mal si skrajšaj jezičino user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3415
8.12.2008 15:00:12   
ella79
elma user posted image user posted image tvoja bejba je pa prava manekenka že user posted image res je velika user posted image jaz sem mislila, da bo naša večja kot je, ker sva oba kar velika user posted image no, sej ima še čas zrasti, pa še cunje bodo za celo zimo user posted image user posted image user posted image

stipe to pa maš zdej kontrolo user posted image user posted image user posted image

dolenjka ne se jezit, sej veš kok smo ble me včasih zgovorne user posted image user posted image bomo že nadoknadile user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
8.12.2008 15:06:07   
dolenjka
Ella, huda sem samo zato, ker ve, da mi je težko brez carice, on pa še na ogenj priliva user posted image

BTW kdaj bo srečanje decembra user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
8.12.2008 15:08:39   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ella, huda sem samo zato, ker ve, da mi je težko brez carice, on pa še na ogenj priliva user posted image

dolenjka točno vem, kaj te je motilo pri poustu user posted image sam sej veš, da si kdaj tuki sam bolj korajžen k pa kej drugega user posted image user posted image user posted image

glede srečanja... dejmo določit datum, da se vemo organizirat user posted image kdaj bi ti?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
8.12.2008 15:20:41   
Janey
daaan

evo nas...se malo javimo na hitro. nosek še ni nič kaj bolše, smo pa zato bolše spali kot včeraj, ampak še vedno obupno...proti včeraj ko nismo nič spali je pa super. jaz se spet razvajam pri mamici, jaka je zaspal, lubi je še v službi, pol nas pa čaka leteče popoldne, čeprav se meni nikamor ne ljubiuser posted image

dolenjka kdaj pridete v slo?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
8.12.2008 15:23:01   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dolenjka točno vem, kaj te je motilo pri poustu user posted image sam sej veš, da si kdaj tuki sam bolj korajžen k pa kej drugega user posted image user posted image user posted image

glede srečanja... dejmo določit datum, da se vemo organizirat user posted image kdaj bi ti?

Jaz bi recimo v ponedeljek, 22.12., samo upam, da danes dobim dopsut za 22. in 23.12, da 19.12. lahko priletimo na sončno stran Alp user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
8.12.2008 15:25:41   
ella79
dolenjka men bi ponedeljek 22.12. super odgovarjal user posted image ti pa boš tudi dopust dobila user posted image jaz bi kar super nova user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
8.12.2008 15:47:37   
dolenjka

dolenjka men bi ponedeljek 22.12. super odgovarjal user posted image ti pa boš tudi dopust dobila user posted image jaz bi kar super nova user posted image

se podpišem, meni tudi, ker bom brez avta, ker ima Stipe opravke v LJ user posted image  pa naju bo spotoma odložil

Javim, kaj sem s šeflo zrihtala user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
8.12.2008 15:56:08   
ella79

se podpišem, meni tudi, ker bom brez avta, ker ima Stipe opravke v LJ user posted image  pa naju bo spotoma odložil

Javim, kaj sem s šeflo zrihtala user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image super user posted image
a pa ima opravke vsaj tok časa, da en mini abonma udarmo user posted image user posted image user posted image že komaj čakam user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
8.12.2008 15:56:22   
Maj78
Februarka prosim da me obvestiš kdaj bo naslednje srečanje da prideva še midva, če bom slučajno spregledala. Upam da me bo lahko kdo pripeljal, ma bomo že kako.

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
8.12.2008 16:03:48   
Stipe air force
user posted image user posted image user posted image  Carica je spala 1h50min med sprehodom po smogiranem Bruslju... Zdaj pa gleda kako Stipe pripravlja "male kućne čarolije" na štedilniku... user posted image user posted image user posted image .

A nas kej pogresate user posted image  ? Pina, kje si user posted image ? Kako mi je Pino user posted image ?

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?