bamby
|
pina, krasno adventno dekoracijo si naredila ! Zelo izvirno in mi je res všeč! elma, za prve korake. Pa se je čisto sama spustila in šla ali je šla tako, da si jo za roko vodila? lilči, tudi tvoji venčki in ikebana so lepi . Edino ikebana se ti bo verjetno osula do Božiča in boš po moje mogla novo narest. IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 bamby, a za 31. maš ti tud tolk mejhno škatlico? kakšna igračka pa gre not? vse kar mam jst v mislih, je prevelko.... Za adventni koledar jih rabiš samo 24 škatlic. To zadnjo sem jaz večjo naredila in sem kar škatlo zavila po meri, po istem postopku, kot je načrt za kockaste škatle. Jaz sem zavila noter tudi igračo, v ostale pa sladke dobrote . IZVIRNO SPOROČILO: blaža kokice nanizaš na laks ali nitko in narediš girlando za okoli jelke. narediš kugle iz zmečkanega papirja, jih oblepiš z lepilnim trakom in s pištolo zalepiš gor kokice, pa narediš snežaka al pa kuglice. Kako simpel . Če si pa butelj pa to tudi ostaneš, če nimaš v glavi nobene ideje, kako to ponucat . Super ideja, bomo probali to tudi kdaj ponucat!!!! IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 jst bom živčn zlom fasala s temi škatlcami sm kupla take lepe rdeče valovitke, da bo ja fino kompaktno, pa sem cele 3 zrezala, pa mi bojo prsti odpadl!!!! tko da bom nardila kr za obe skupi. se prav še sam 10. Boga! Jaz sem kupila le malce trši papir od navadnega, da sem ga lahko še vseeno skozi printer vrgla. Pa tudi škatlice lepo stojijo. To boš pa res težko delala. Ali pa malo svojega nahecaj, da ti pomaga! janey, super za plavanje! Upam, da bo vsaj Jakec užival. Zate pa velik , da čimprej odide in vzame vse bolečine s sabo in da jih nikoli več ne prinese s sabo! kati kati, a tisti konji in pes so vaši? Če je to vse vaše, pol imate pa dost dela, vsaj za konje, da so lepo preskrbljeni! Tamali je pa itak cortek!!! blacky, jaz se čisto strinjam s tabo glede zavarovanja stanovanj! No, midva sva ga itak mogla zavarovat za vsa leta kredita, ki sva dobila od države, pa je med drugim tudi to pogoj. Je bolje 30-40 €/leto dat, pa da se nič ne zgodi, kot da na koncu ostaneš brez vsega, če pride do nesreče. vrtnica, jaz imam tudi že krizo glede vrnitve na delo . Pa še moja firma je totalno v riti, vsaj tako prikazujejo. So bili zadnje čase zelo veliko na TV pri Odmevih. Meni se tudi 15.1. izteče porodniška, samo imam namen še nekaj lanskega dopusta porabiti, tako da računam, da bi začela s 1.2. delat. Bom pa še mogla malo kontaktirat in se pozanimat. IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 A je katera že začela z uvajanje kravjega mleka? Jaz ji že dajem malo vmes. Danes sem ji spet pire krompir naredila iz KM, pa zvečer ji poleg Aptamila zdaj tudi cca. polovica KM dam. Do zdaj je bilo vse vredu. Ji ga pa res počasi dodajam. No, naša je za kosilo pojedla pire + omako iz bučk, naribanega korenja in meseka. Pojedla je v nulo ! No, saj take dobrote bi jaz tudi . Zdaj pa spančka v sobi skupaj za atijem. Ati ima danes podaljške, ker je zjutraj Picasoja za avtovleko odpeljal na servis. Je servo volan šel . Smo dobili nadomestni avto, čeprav imamo pred blokom še en avto. Ampak, če nam pripada, zakaj ga ne bi vzeli . Zdaj grem pa še za nas pristavit krompir! Popoldne pa greva s Timom v vrtec, ker skupaj s starši krasimo učilnice . Se že veselim!
|