|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
2.12.2008 12:33:35   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jaz sem tudi tuki user posted image zoja gre zdele spat, pa upam, da spi dve uri, da jaz mal počijem, k me glava noro boli user posted image

Janez je v avtu zaspal na poti domov in sem ga kar pri miru pustila.Zdej pa na ušesa vlečem,kdaj bo kakšen jok iz garaže.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
2.12.2008 12:49:20   
jencili
Dan,

mi je že žal, ker sem vam včeraj naročila, da pridno čvekajte, ker mam zdej tok za prebrat, pa nimam časa, er dobimo zdej Visoke obiskeuser posted image user posted image

Ella, ja film nama je res všeč, tko da ga z lahkoto pogledava še kdaj. Je pa res, da sva ga gledala kakšno leto nazaj in jst kukr sm od poroda dalje sklerozna, mi je blo itak pol filma na novo zrežiranouser posted image

Nč grem Taja lovit, ker mi s porivalčkom šiba po stanovanju gor in doluser posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
2.12.2008 13:13:40   
lillchy123
jst sem bla tud včeri s tamalim v službi in smo se mal pogovarjale, kako in kdaj. Začnem enkrat sredi maja za 8 ur. in ker gre <Luka 1.4. v vrtec, bom en mesec in pol sama uživala doma. se mi zdi, da tolk časa, k ga bom mela takrat, ga ne bom mela nikol več.user posted image  sej, bomo pa še enga februarčka naštimal. user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
2.12.2008 13:16:56   
pina-1
Dan,

najprej vsem hvala za pohvale mojega venčka. Sej ni nič posebnega.

Naša noč je bla kr neki. Ana je ob 00:00 začeka neki jokat in je duda bla dovolj. Okoli 1 je pa vstala in sem jo k sebi vzela, da je zaspala. POl je pa šlafala do 7.

Smo pa danes vse tri doma in meni e že frcla. Ena je bolj sitna kot druga. Mio sem zdej polala z mamo na plavanje, ana je pa odspala eno rundo, tako da se zdej da z njo pogovarjatuser posted image .

Danes sva šli z ano po rekvizite za ustvarjanje naprej. MAter je vse dragouser posted image . Sva pustili 20€ za 2 blečice, 2 flomastra, 2 špreja in en kolutič rafijeuser posted image .
Pa še v lidl sem šla mii po smučarski komplet, ker ji lanske hlače pridejo glih do kolena, rokavi pa do komolcev. user posted image user posted image . Ampak za 27€ sem dobila komplet in to zelo dobre kvalitete. Upam, da ji bo tudi številka prav.

Danes bomo za kosilo jedli rižotko z piščančjih prsi in bom to dala tudi Ani. Čeprav se je ona odločla, da bi ona samo ciciko.user posted image

Glede službe, se pa jaz še en sekiram, ker grem komi 2.3. v službouser posted image . Upam, da bo ana vrtec v redu sprejela in da ne bo težav. Jo bom začela uvajat takoj po 1. r. dnevu.

No tako. Za enkrat bodi dovolj.user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
2.12.2008 13:17:45   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

jst sem bla tud včeri s tamalim v službi in smo se mal pogovarjale, kako in kdaj. Začnem enkrat sredi maja za 8 ur. in ker gre <Luka 1.4. v vrtec, bom en mesec in pol sama uživala doma. se mi zdi, da tolk časa, k ga bom mela takrat, ga ne bom mela nikol več.user posted image  sej, bomo pa še enga februarčka naštimal. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
2.12.2008 14:04:50   
Maj78
No mi smo od pediatra, smo mel sistematskega, mamo 9940g in 75cm, pa vse smo naredl kar je hotla sestra.
Nam je pa pediatrinja rekla da naj mu dam že končno rumenjak za probat, ker bo pri 11 mesecih cepljen pred vstopom v vrtec in da če je slučajno alergičen na jajce da ga ne bomo cepil in mel slučajno kako štalo, zato je danes jedel špinačo pire in rumenjak.

A je katera že začela z uvajanje kravjega mleka?

Aja pa glede službe se mi že kr obrača k sam pomislm na to da bom mogla it spet delat, pa aja a sem vam povedla da trgovino v kateri sem bila poslovodja zapirajo in v bistvu sploh ne vem kaj bodo z mano in kaj bom jaz z mojim dopustom, sem si pa že zrihtala eno službo sam mi ne diši preveč ker posledično bom mogla delat vse sobote in v turnusu to pa pomeni da ne bom praktično vidla otroka 14 dni v mescu.

< Sporočilo je popravil Maj78 -- 2.12.2008 14:06:53 >

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
2.12.2008 14:10:31   
bamby
pina, krasno adventno dekoracijo si naredila user posted image user posted image user posted image ! Zelo izvirno in mi je res všeč!

elma, user posted image  za prve korake. Pa se je čisto sama spustila in šla ali je šla tako, da si jo za roko vodila?

lilči, tudi tvoji venčki in ikebana so lepi user posted image . Edino ikebana se ti bo verjetno osula do Božiča in boš po moje mogla novo narest.

bamby, a za 31. maš ti tud tolk mejhno škatlico? kakšna igračka pa gre not? vse kar mam jst v mislih, je prevelko....

Za adventni koledar jih rabiš samo 24 škatlic. To zadnjo sem jaz večjo naredila in sem kar škatlo zavila po meri, po istem postopku, kot je načrt za kockaste škatle. Jaz sem zavila noter tudi igračo, v ostale pa sladke dobrote user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

kokice nanizaš na laks ali nitko in narediš girlando za okoli jelke.

narediš kugle iz zmečkanega papirja, jih oblepiš z lepilnim trakom in s pištolo zalepiš gor kokice, pa narediš snežaka al pa kuglice.user posted image

Kako simpel user posted image . Če si pa butelj pa to tudi ostaneš, če nimaš v glavi nobene ideje, kako to ponucat user posted image user posted image . Super ideja, bomo probali to tudi kdaj ponucat!!!!

user posted image jst bom živčn zlom fasala s temi škatlcami user posted image
sm kupla take lepe rdeče valovitke, da bo ja fino kompaktno, pa sem cele 3 zrezala, pa mi bojo prsti odpadl!!!!user posted image
tko da bom nardila kr za obe skupi. se prav še sam 10.user posted image

Boga! Jaz sem kupila le malce trši papir od navadnega, da sem ga lahko še vseeno skozi printer vrgla. Pa tudi škatlice lepo stojijo. To boš pa res težko delala. Ali pa malo svojega user posted image  nahecaj, da ti pomaga!

janey, super za plavanje! Upam, da bo vsaj Jakec užival. Zate pa velik user posted image , da user posted image  čimprej odide in vzame vse bolečine s sabo in da jih nikoli več ne prinese s sabo!

kati kati, a tisti konji in pes so vaši? Če je to vse vaše, pol imate pa dost dela, vsaj za konje, da so lepo preskrbljeni! Tamali je pa itak cortek!!!

blacky, jaz se čisto strinjam s tabo glede zavarovanja stanovanj! No,  midva sva ga itak mogla zavarovat za vsa leta kredita, ki sva dobila od države, pa je med drugim tudi to pogoj. Je bolje 30-40 €/leto dat, pa da se nič ne zgodi, kot da na koncu ostaneš brez vsega, če pride do nesreče.

vrtnica, jaz imam tudi že krizo glede vrnitve na delo user posted image . Pa še moja firma je totalno v riti, vsaj tako prikazujejo. So bili zadnje čase zelo veliko na TV pri Odmevih. Meni se tudi 15.1. izteče porodniška, samo imam namen še nekaj lanskega dopusta porabiti, tako da računam, da bi začela s 1.2. delat. Bom pa še mogla malo kontaktirat in se pozanimat.

IZVIRNO SPOROČILO: Maj78

Jaz ji že dajem malo vmes. Danes sem ji spet pire krompir naredila iz KM, pa zvečer ji poleg Aptamila zdaj tudi cca. polovica KM dam. Do zdaj je bilo vse vredu. Ji ga pa res počasi dodajam.

No, naša je za kosilo pojedla pire + omako iz bučk, naribanega korenja in meseka. Pojedla je v nulo user posted image ! No, saj take dobrote bi jaz tudi user posted image . Zdaj pa spančka v sobi skupaj za atijem. Ati ima danes podaljške, ker je zjutraj Picasoja za avtovleko odpeljal na servis. Je servo volan šel user posted image . Smo dobili nadomestni avto, čeprav imamo pred blokom še en avto. Ampak, če nam pripada, zakaj ga ne bi vzeli user posted image .

Zdaj grem pa še za nas pristavit krompir!
Popoldne pa greva s Timom v vrtec, ker skupaj s starši krasimo učilnice user posted image . Se že veselim!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
2.12.2008 14:30:28   
itata
jaz sem imela pa večraj zvečer nisem uspela še povedat telovadni večer. sem bila na orbitreku 15 min, vmes se je mali igral mal sam mal z atijem. pol sem pa še na tleh telovadla se mi je pa mulc tko smejal k da bi vedel, da sem vsa razštelanauser posted image  morte računat, da sem celo življenje neki telovadla in še lansko leto špago naredila pa telovadila doma sama še teden dni pred porodom... tko da sem zdej mal zarjavela, ne pa brez kondicije, ker sem 15 min na orbitreku za šalo prešibalauser posted image

danes spet ne gremo na plavanje, ker mulček še zmer ni ok. pa spat mora popoldne, če ne je taka sitka... je glih zaspal pa mora vsaj do 16h spat. če ne bo kriza. verjetno pa pol na pijačko uletivauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
2.12.2008 14:39:26   
Bajsa
Daaan!

Mi smo še živi! Se sam na hitro javim, k sem glih do kompa pršla user posted image . No sej zvečer se bom pa že lohk konkretno vam posvetila, bomo mel že net, upam. Spimo in živimo že v stanovanju. Je treba sicer še par stvari poštimat, ampak sej bo kmal. Kuham sicer še pr mamic, pa v kopalnici tud še nimam lijaka, ampak ostalo pa že vse deluje user posted image . Ko bo vse pospravljeno, bom poslikala, da boste vidle kakšno malo kraljestvo smo si ustvarli user posted image .
Naša madam se že skor dobro plazi, postavlja se že na nogice, ne non stop, sam vsake tolk proba, tko da zgleda da bomo res do cajta zadostili normativom (sej veste, se morva it še enkrat pokazat drug teden user posted image ).
No zdej se je pa madam zbudila, se morva najest in pripravit za kopanje! Jeeej greva čofa čofa po 14 dneh.

Se tipkamo!

Pa za nazaj nisem nč brala, tko da nimam pojma kaj vse sem zamudila.

Vem sam to, da je naša Dolenjka z družino že v Bruslju, zato tebi in tvoji družini želim prijetno bivanje!

Diiijoooo!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
2.12.2008 14:47:27   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78

luka pije razredčeno alpsko mleko, ker adaptiranega ni hotu več. sicer ga ne pije po flaši (pravi, da je za to že prevelikuser posted image ) je pa gres, in vse mlečne kašice z alpskim razredčenim.

današnje kosilo: govedina, zdrobovi knedlčki in korenček. zalito z juhico in je blo njami. pa zraven je spil četrt kozarca čaja.user posted image  

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
2.12.2008 14:56:06   
Janey
dan

uf mi je kar slabo tako me boli.
na plavanju smo tak uživali...jaka je čofotal ko nor in se režal. bom pol slike pripopala zvečer, zdaj sem prišla samo jakca predat v varstvo in šibam k bioenergetiku.

lep dan vam želim

Neposredna povezava do sporočila: 2886
2.12.2008 14:57:27   
Janey
aja sem hotla še to povedat...da smo danes jedli prvič ribico in mu je bila ful všečuser posted image user posted image user posted image sem jo s testenami nardila v taki omaki za jakca...če bi blo še malo zaćinjeno pa jaz bi dala še malo smetance bi se še jaz zadavla na njejuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
2.12.2008 15:01:25   
lillchy123
bamby, lepo se mejte popoldne. jst tud komi čakam, da bo Luka zrastu in bova lohk skupi ustvarjala
za 24. bom pa jst noter kr listek dala- poglej v hladilnik al pa neki tazga.user posted image

itata, sej ti pravim, da te občudujem. č.e b jst mogla bit cele noči pokonc, pol pa še delat pa se učit user posted image  me nč ne preseneča, da ti je orbitrek šala mala. če grem pa jst zdele gor, me lohk pa kap rukne.user posted image

bajsa, user posted image  sej tud če še ni vse zrihtano, glavno da ste na svojemuser posted image  a to ste se v novo stanovanje selili al kako? boste meli res pravljični božič

elma, kako ste? midva sva spet tuki a se že jutri vračava domov. in itaq je spet dež. nekak nama ni vsojeno skupno vozičkanje.user posted image

pina, upam, da se decembra vidimo na srečanju, ker sem te se mi zdio vidla sam 1x, pa še takrat sem šele pol, ko si že šla, zvedla da si ti pinauser posted image

janey, super za plavanje. kaj pa je z vašo Micko? Naša Caca ma tolk dolge kremplje, da komi čakam, da gre k vetu.

Neposredna povezava do sporočila: 2888
2.12.2008 15:14:39   
mesecnica
Itata - naša isto nče skoraj nič jesti, ko je prehlajena. Mah kaj pa čmo - saj bo boljše user posted image .
Misar - user posted image  za super noč.
Listek1 - tebi pa user posted image za bolj slabo noč. Kako pa to pride steklo pri štedilniku? A ni nevarno, da bi se kaj pregrevalo od rink?
Lillchy123 - a si uspela škatljice naredit? Upam, da ti je uspelo. Aha - a ti si že dobila odobreno podaljšanje porodniške, ker greš šele v aprilu delat?
Janey - user posted image  za plavanje. Tabletke so pa res user posted image . Jih veliko poznam, ki imajo težave zaradi njih. Upam, da tebe čimprej neha bolet.
Kati kati - Maj je pa res cortiš fant, pa velik tudi. A te živali so pa vaše?
Suzi* - kje pa sedaj ogleduješ parcelo?  A tista, ki si jo imela ogldano od enega strica je odpadla? No - pa super, da sedaj Žana brez zize zaspi. Naša se mora tudi k meni stiskati pa potem brez problema in hitro zaspi.
Ella79 - user posted image  za super noč.
Blacky* - naša se tudi začne jokat, če ji kaj prepovem. Me kar gleda in joka. Ampak ji še kar ne dovolim, potem pa vidi, da ne bom popustila, se pa obrne in gre na drugo stvar. Meni se zdi, da nas otročki, če fajn preizkušajo do kje lahko gredo.user posted image
Vrtnica76 - saj se bo Janez s časom unesel v varstvu in potem bo komaj čakal, da bo šel. Drugače je pa mene tudi že kar groza kako bo, ko bo treba v službo. Čeprav bo pri moji mami in vem, da bo OK. Samo vseeno. Sem full navezana nanjo. Dejansko smo sedaj cele dneve skupaj. Aja - pa želim vam, da vam čimprej steče uspavanje brez zize.user posted image
Pina-1 - saj te stvari za ustvarjanje so pa res noro drage user posted image . Ponavadi je ceneje, če kupimo že vse narejeno samo potem pa ni tistega pravega občutka, ne?
Maj78 - user posted image  za nove mere in za motorični razvoj. Tole s tvojo službo je pa res user posted image . Upam, da se ti kakšna bolj pametna varianta pokaže, kot ta, da si skoraj cel dan od doma.
Bamby - pridna Anaja, da ti tako lepo papca user posted image . Pa uživajte pri okraševanju.

Naša sedaj spi. Smo imeli pestro ponoči. Že zaspat ni hotela ob 21.30 - sem imela občutek, da kar ni zaspana. No potem se je zbudila ob 0.10 in je dobila zize za pomalicat in je šla nazaj v posteljico. Potem se je pa ponovno zbudila čez eno urco in pol in se kar dvignila iz posteljice in hotela k meni. Sem jo vzela ven, jo malo pri sebi podržala (ene 10 minut) in jo dala nazaj. In je spala do 3.30. In potem ponovno uzbuna, se je vstala in hotela ven. Pa je nisem hotela vzeti. Sem jo položila nazaj, ampak ona se je vstala in že kar skakala po postejici. In smo se šle katera je močnejša. Vedela sem, da ni lačna, ker mi zdajže ene par dni ne poje skoraj nič po 3 urcah. No pa je malo težila in sem jo spet vlegla. Pa je bilo 5 minut OK - sem že mislila, da je zaspala in spet pokonci user posted image . Ej - in smo se preganjale 1 uro. Pa moj je seveda pomagal. Potem je končno omagala in zaspala do 6.20, ko je dobila zizo in spet spala naprej do 8.40. Potem sem jo pa k sebi vzela in je potegnila še do 9.30. Mah - saj ne vem, kako nam bo uspelo, da bo v kosu spala 6 ur brez prebujanja in vstajanja. Kakšen nasvet?
Evo sedaj jo pa že slišim....

Mesečnica

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
2.12.2008 15:28:57   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Dan,

mi je že žal, ker sem vam včeraj naročila, da pridno čvekajte, ker mam zdej tok za prebrat, pa nimam časa, er dobimo zdej Visoke obiskeuser posted image user posted image

Ella, ja film nama je res všeč, tko da ga z lahkoto pogledava še kdaj. Je pa res, da sva ga gledala kakšno leto nazaj in jst kukr sm od poroda dalje sklerozna, mi je blo itak pol filma na novo zrežiranouser posted image

Nč grem Taja lovit, ker mi s porivalčkom šiba po stanovanju gor in doluser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bejbe, komi čakam, da bo ura pet, da gremo čvekat user posted image

Mesečnica - to je steklo prav posebej za kuhinje. Ko bo končano, ga bom slikala in prpopala slikco, da boš videla kako to zgleda. Na to steklo, bova dala še fototapeto z motivom pomaranče in limone, ki pada v vodo. Če želiš si lahko malo pogledaš na temle linku: http://www.fototapete.si/pr_up_moderne_kuhinje.html

janey - super za čofotanje, slikce pa le prpopi, da vidimo kako je Jaka užival.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
2.12.2008 15:30:27   
listek1
Jencili - dvd so že v nahrbtniku, nisem pozabla user posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
2.12.2008 15:31:28   
nizy
sem danes še enkrat klicala očesno ambulanto v Lj. ker mi tisti izvidi niso šli v račun user posted image in kaj mi gospa tam pove , da bova sprejeti na oddelek za par dni user posted image hallloooo , pa  nihče nama tega ni prej povedal , in jaz bi šla jutri v dobri veri , da imava samo pregleduser posted image , pa itak da moram s sabo vzeti vse potrebno za moje bivanje user posted image ..... tako da  bova ostali , da diagnosticirajo , kaj se zares dogaja ,... je pa dobra stran tega , da se nama ni treba vozit večkrat v Lj....ampak vseeno jaz sem žalostna user posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
2.12.2008 15:33:17   
itata
mesecnica: ko boš ugotovila kako pripraviti tvojo, da spi 6 ur še mojmu jakobu razloži prosimuser posted image

lilči: delam po sistemu: šta se mora, nije teško... user posted image

sem pa že zdejle za službo popravila pogodbe. sem dobila prve komentarje - slovenske, sem mogla v angl prevest in vključit v pogodbo. tko da to je odkljukano dokler ne dobim kakega novega komentarjauser posted image  no sej bo. itak mamo nasl teden še zasedanje na to temo. v pon. mali bo pa pri tašči počakal (je usput do službe pa dela pop, tko da ga bo pomerkala).
zdej se grem pa počas sodbi posvetit. to bo tud neki boljšega. vmes seveda mal počekiram, če je kaka zanimiva debatauser posted image

drugač pa ne vem a sem že omenila me služba tud tko generalno mal v slabo voljo spravlja. imamo nekega zunanjega svetovalca, ki je tudi član uprave. skratka model organizira reorganizacijo firme. no in je zdej naumil, da bomo vsi dobil odpovedi pogodbe o zaposlitvi s ponudbo nove pogodbe. no, razen 29 posameznikov, ki jih imamo itak kao preveč (to je zato taka cifra, ker za 30 moraš imet že program). pa to še niti ni tak problem, ampak z novimi pogodbami neki mutijo pa noče mi vnaprej pokazat kake bodo (stare sem jaz napisala), tko da si že mislim, da neki muti... mah bo že. nasl teden bom vidla kako pa kaj mi po ta novem pišeuser posted image  verjetno je v prvi vrsti važno, da pog novo dobim, sam bom pa pol po temle pravosodnem se sigurno drugače organizirala, če bodo še tkole mutili... zdejle nimam časa...

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 2893
2.12.2008 15:34:38   
itata
nizy: user posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
2.12.2008 15:36:59   
lillchy123
mesečnica, ne še nimam odločbe, sem včeri šele oddala vlogo. pol ma pa baje komisija 15 dni časa, da se odloči. Ampak mi jo itaq ne morjo zavrnit- 1. ker hodva na fizio in 2.ker je Luka gluh. pol mam pa še ves dopust iz leta 08, k mam podpisano od direktorja,, da smo dogovorjeni da ga koristim konec porodniške. tko da nekje druga polovica maja bo spet začela obratovat relacija hiška-ljubljana. a ti si že oddala vlogo? kaj pa odgovor za dodatek na nego? je pa moja mami mal pobrskala in na netu prov en zdravnik odgovarja in za tak primer svetuje, da daš ponovno vlogo. jst upam, da ti rata. sej ni velik, ampak neki pa je.

A za leto 08 že dobim dodaten dan dopusta za otroka al ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2895
2.12.2008 15:39:58   
Februarka08
Danuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2896
2.12.2008 15:53:27   
lillchy123
nizy, ja a maste vi kako operacijo ali kak test pod narkozo planirano, da rabiš krvne izvide?

februarka- dan

šibam mami pomagat kuhat...

< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 2.12.2008 16:05:34 >

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
2.12.2008 15:59:28   
lillchy123
februarka, kako je blo? ste uživali?

Neposredna povezava do sporočila: 2898
2.12.2008 16:05:20   
nizy

nizy, ja a maste vi kako operacijo planirano, da rabiš krvne izvide?

saj glih zaradi teh izvidov sem jaz danes klicala , zakaj jih rabim user posted image in je rekla , da jih nerabim , če bo kaj potrebno , da bodo že tam uredili ,ker sva za sprejem, ....operacije ne moreva kar tako imeti , vsaj mislim , da je tako user posted image saj greva prvič tja , je pa rekla , daje potrebo več diagnoz narediti in da je bolj , da sva tam kakšen dan user posted image verjetno zaradi te domnevne kratkovidnosti , ki je tukaj lokalni okulist ni mogel potrditi

Neposredna povezava do sporočila: 2899
2.12.2008 16:07:02   
nizy
ELMA-kako je z Elmo , sta še k zdravniku user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?