mižek -> RE: Katarina Kresal - MNZ (11.11.2008 18:09:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica76 Jaz pa mislim, da je bejba tako zajebana, da paše na katerokoli ministrstvo. Jim bo vsaj dala vetra. Se mi zdi tako sposobna, da se je zmožna priučiti prav vseh sposobnosti, ker je res predana delu, ki ga opravlja. Pač je karieristka in točno to rabimo. Pa zihr se ji ne gre za plačo, ker tolk kot bo na ministrstvu dobila v enem mesecu po moje zapravi za cunje v enem šopingu. Bravo za nas ženske. Končno ena k dobr zgleda in je sposobna. meni pa pride ona naprej tako kot moja bivša šefica, ki ima naziv magistra, ampak v glavi pa ima le slamo pa čisto nič drugega, bila je vodja poslovnega objekta v katerem so se obračali milijoni ona pa se s pomembnimi ljudmi niti ni vedela angleško pogovarjati, je bila ko neka kura, se je le smejala, oni pa so govorili o resnih zadevah.Se mi zdi po njenih izjavah da so naučene, lahko je komot šefica sttranke, pa ima popolno temo v glavi o tem kako se stvarem streže, ker tudi moja šefica je bila tako imela je nastavljene druge ljudi ki do bili poučeni o tem kako in kaj ona pa je le pozirala. No pa še za piko na si sta si vizualno podobni, je pa res samo to moje mnenje
|
|
|
|