RE: Katarina Kresal - MNZ (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


frutka_ -> RE: Katarina Kresal - MNZ (11.11.2008 20:32:53)

Meni se zdi kar sposobna. Poleg tega mi je všeč ravno to, da je mlada. Sicer  sem pa menjavo vlade komaj čakala tudi jaz. A je lahko slabše????[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




Anonimen -> RE: Katarina Kresal - MNZ (11.11.2008 21:13:58)

A se samo meni zdi al' ta ženska res ne paše na mesto ministrice za notranje zadeve?


Zakaj pa ne bi pasala? Oz. kaksen clovek pa pase na to mesto?




Anonimen -> RE: Katarina Kresal - MNZ (11.11.2008 21:46:06)

Saj ne gre za to, kdo kam paše. Meni se zdi popolnoma neapetitlih, kako se nekdo, ki je v politiki 1 leto, vidi kot zunanjega ministra. Ali pa to, kako nekdo premišljuje o tem, ali bi vzel okoljsko, delovno ali mogoče pravosodno ministrstvo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Mislim, halo, a sem jaz mal zašla, al pa nekdo misli, da vse vé [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




ZARA -> RE: Katarina Kresal - MNZ (11.11.2008 21:51:10)

IZVIRNO SPOROČILO: frutka
Meni se zdi kar sposobna. Poleg tega mi je všeč ravno to, da je mlada. Sicer  sem pa menjavo vlade komaj čakala tudi jaz. A je lahko slabše????
Absolutno. Nikoli ni tako slabo, da ne bi moglo biti še slabše.




Pikica76 -> RE: Katarina Kresal - MNZ (11.11.2008 23:04:29)

Men se zdi, pa da bi bila tudi za zunanje ministrstvo dobro, veliko boljša kot Rupel. Če je bejba diplomirala z odliko na pravu, se bo pa ja v enem mesecu priučila osnov, ki jih potrebuje za neko delo. Pa kaj če je v politiki šele 1 leto, sam poglejte kaj je modelki uspelo. Škoda samo, da navzvezn ne kaže še tiste krščanske blaženosti, ki jo ima Bačovnikova, ampak ima preveč yuppijevsko faco, pol bi jo še pol Slovenije v svetnico preimenoval. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]






2ursae -> RE: Katarina Kresal - MNZ (12.11.2008 0:16:40)

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica76

Če je bejba diplomirala z odliko na pravu, se bo pa ja v enem mesecu priučila osnov, ki jih potrebuje za neko delo.


jaz sem tud diplomirala na pravu z odliko, tko da ti lahko iz prve roke povem, da to ni noben big deal [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




Kerensa* -> RE: Katarina Kresal - MNZ (12.11.2008 2:30:00)

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae
jaz sem tud diplomirala na pravu z odliko, tko da ti lahko iz prve roke povem, da to ni noben big deal [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .

Hvala za motivacijo... podpis: bodoča pravnica Kerensa. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




2ursae -> RE: Katarina Kresal - MNZ (12.11.2008 8:41:43)

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae
jaz sem tud diplomirala na pravu z odliko, tko da ti lahko iz prve roke povem, da to ni noben big deal [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .

Hvala za motivacijo... podpis: bodoča pravnica Kerensa. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]


ne, ne, ne narobe razumet, študij ni lahek, poanta je v tem, da imaš lahko pri ocenah čisto zmerno povprečje, pa napišeš dobro diplomsko, ki jo tudi dobro zagovarjaš, pa dobiš tisti "cum laude".




Tejči -> RE: Katarina Kresal - MNZ (12.11.2008 10:38:54)

Meni je na začetku bila Kresalova všeč, ker se mi je zdela tako preprosta. Nikoli se ni nekaj ven metala-npr. prstani, uhani, verižice..skoraj vedno je bila brez vsega tega, tudi z make-upom ni pretiravala. No, zaradi tega mi je nekako simpatična. O ostalem pa raje ne bi, ker je veliko lepša, ko je tiho...




Mišni -> RE: Katarina Kresal - MNZ (12.11.2008 10:42:48)

Meni se zdi, da ful paše sem. Ji privoščim iz dna srca.




mala maja -> RE: Katarina Kresal - MNZ (12.11.2008 10:53:01)

če glih paše na to ministrstvo ne vem, se pa strinjam da mora bit zajeb*** in vse za karjero. In verjetno res zapravi celo premoženje za cunje, tako da je njena plača samo pljunk v tošel.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Samo če pomeni da bo malo prezračila pisarne in malo strogosti prinesla tud prav.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Mene je bolj zmotilo da so Erjavcu dali ministrstvo za okolje in prostor. samo upam da kekec ne bo še tle sračkal.




oka -> RE: Katarina Kresal - MNZ (12.11.2008 11:36:21)

Glede na to da je pri 35-ih prišla tako daleč v svoji karieri mislim, da bo sposobna voditi to ministrstvo. Sicer pa bo imela na voljo veliko svetovalcev. Njen videz z njenimi sposobnostmi nima nobene veze. Ima pač to srečo, da je sposobna, zraven pa še dobro zgleda. Če je "lepotica" še ne pomeni, da ne bo sposobna ministrica. Saj smo v prejšnji vladi imeli ne preveč atraktivne ministre, pa so bile njihove sposobnosti sorazmerne z njihovim videzom. Pustimo času čas. Čas bo pokazal kako in kaj.
Erjavcu pa so mogli dati nekaj, saj bi bil drugače revež brez službe. Kako se bo pa odrezal? Pustimo se presenetiti!




2ursae -> RE: Katarina Kresal - MNZ (12.11.2008 14:41:38)

pa saj ni tako daleč prišla ... kot jaz vem, kolikor sem brala - prosim, sem odprta za popravke - je bilo pri njej tako: bila je odvetnica (to ni dandanašnji več nič posebnega), pol je pa prišla skupaj s Senico, ki je poplačal LDSove dolgove in v zameno so mu pustili, da jim je dal vodstvo po svoji izbiri, torej svojo lubico. Glede sposobnosti vodenja stranke je pa tko, ne: LDS je bil svoj čas namočnejša stranka, zdaj pa ima 5 poslancev [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley24.gif[/image], še Golobič jo je prehitel. Ne vem no men se res ne zdi, da moraš bit za to nekaj super sposoben.

Kar se pa tiče skromnega videza, braz zlatnine in vpadljivih dodatkov: o njenih šoping izleti v Milano, Pariz s privat letalom že vrbci čivkajo in najbrž ob kostimu za 10.000 € zlatnine res ne rabiš ...




Leela -> RE: Katarina Kresal - MNZ (12.11.2008 16:03:17)

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

), pol je pa prišla skupaj s Senico, ki je poplačal LDSove dolgove in v zameno so mu pustili, da jim je dal vodstvo po svoji izbiri, torej svojo lubico.



Zdaj pa reči, da to ni poseben pogum, da si skupaj s senico.




daddy -> RE: Katarina Kresal - MNZ (12.11.2008 16:56:06)

IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

Volga, sicer je pa itak že vse bolje zdaj, ko ni več Janše. A slučajno dvomiš?!?



  Ja, to vsekakor drži. Za Kresalovo pa težko rečem, bo čas pokazal svoje. Nikakor pa ne more biti slabše, kot je bilo v prejšnjem mandatu, vseeno katero ministrstvo pogledaš.




SANDY -> RE: Katarina Kresal - MNZ (12.11.2008 20:55:01)

Bomo vidl, je reku ta slep, kam nas bo popeljala ta nova ministrica...ZARA upam samo, da daleč od tvojih besed :)

Je bila pa zanimiva izjava Erjavca anes na POP TV..
Erjavec: "Kaj imata skupnega Janša in Pahor?"
Novinarka: Kaj?
Erjavec odgovori: Erjavca

Le kam nas bodo pripeljali politiki s svojo satiro ??????




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.11.2008 21:41:01)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




SOULatka -> RE: Katarina Kresal - MNZ (13.11.2008 21:44:34)

Meni se  ona zdai kar nekaj- zdi se mi, da ne stoji za svojimi besedami in še sama sebi ne verjame. Kot da sploh nebi vedela, kaj govori.
Se mi zdi ena lutka postavljena na ogled.
Ona me pa res ni prepričala- se mi zdi, da bi jaz bolje kak stavek skupaj spravila, pa čeprav nimam kaj dosti pojma o politiki.
Pa še z MNZ-jem ne vidim nobene povezave nje in MNZ-ja.
Sicer pa v zdajšnji vladi sploh ne vidim nič- samo zastarana mnenja, in ljudi, ki so si nakradli veliko vsega in zdaj si bodo spet.
Nazaj smo šli. In to zelo-sami rdečakrji!




SOULatka -> RE: Katarina Kresal - MNZ (13.11.2008 21:50:48)

Moje mnenje je, da Janša še vedno tapravi. Svoje stare ideje je opustil in je šel v korak s časom. Tudi to predsedovanje EU mu je dalo veliko izkušenj in znanja. Ve, za kaj gre in kaj je mogoče napravit, da bo vsaj malo bolje.
Vsekakaor mi je bil prejšnji kader bolj strokoven.
Pa vse kaj je napovedal, se zdaj uresničuje.

Je pa vedno tako- Drnovška niso kao marali politiki in še marskido-potem je umrl in je posatl "car". In vsi so govorili, ki so ga prej pljuvali: " Ja, ona pa je res bil!"

Najhuje je, če ne veš kaj hočeš- in se mi zdi, da noben tega točno ne ve.

Najbolj smešno mi je, ko se dva politika skregata in kričita en na drugega- in tak človek vodi mene in še 2-milijona ljudi, ki sebe ne obvlada, kaj bi šele državo.

Ne vem- ta koalicija se mi zdi kr nekaj-boste videli, da nebo dolgo- vse se mi zdi kot RUMENI TRAČ:)

Pa ponavadi imam kar filing...





atanja -> RE: Katarina Kresal - MNZ (13.11.2008 22:31:06)

Mislim da je on mel do zdaj čas naredit kar je mislil da bi bilo potrebno.

Pa ne vem če bodo zdaj kaj naredili ljudje ki so prišli na oblast. Mam pa občutek da če ne bodo nič pametnega naredili, jih bo ljudstvo linčali, ker je že zdaj toliko kritik.
Kar pa ni nič narobe da jim kdo diha za vrat-se vsaj ne bo več delalo kar si je kdo spomnil, ne da bi pomislil na posledice.




2ursae -> RE: Katarina Kresal - MNZ (13.11.2008 22:33:09)

IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka

Najbolj smešno mi je, ko se dva politika skregata in kričita en na drugega- in tak človek vodi mene in še 2-milijona ljudi, ki sebe ne obvlada, kaj bi šele državo.



kaj pa je bilo? Nisem glih na tekočem ...

Pa poglejmo navezo Kresal-MNZ še s pozitivne strani: tega ministrstva zlepa ne moreš zafurat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], tako kot lahko storiš npr. z gospodarskim. Vse deluje samo od sebe, policija je vedno bila in vedno bo.




Anonimen -> RE: Katarina Kresal - MNZ (13.11.2008 22:33:46)

Pa še z MNZ-jem ne vidim nobene povezave nje in MNZ-ja.


Seveda je.
Blondinka in policaji.

To bo dobrih vicev [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




Leela -> RE: Katarina Kresal - MNZ (14.11.2008 10:29:27)

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Vse deluje samo od sebe, policija je vedno bila in vedno bo.


policija je v k..., če bo šlo tako naprej bo kolapsnla. to je ogromna organizacija, z ogromno zaposlenimi in vodit jo mora sposoben človek. In ne samo, da je sposoben, ukvarjati se mora s policijo, ne s politiko, kot je bila praksa zadnjih, več let.
Bomo vidl. Če ne druzga bodo res vici dobri.




SOULatka -> RE: Katarina Kresal - MNZ (14.11.2008 13:03:32)

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Pa še z MNZ-jem ne vidim nobene povezave nje in MNZ-ja.


Seveda je.
Blondinka in policaji.

To bo dobrih vicev [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .


[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




pokica_ -> RE: Katarina Kresal - MNZ (14.11.2008 13:51:46)

Meni pa ustreza, da je dobla ta stolček. Zdi se mi sposobna naredit marsikaj,....če bo znala dejanja tako obračat, kot besede, bo ok!

Dopade se mi njen pristop do dela in javno nastopanje. Upajmo, da se bo izkazala! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>