|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ali vam je že kdo rekel
11.11.2008 10:43:27   
Šaki
IZVIRNO SPOROČILO: jazsemjaz

...., da je vaš otrok grduser posted image "


bog ne daj...jz nism še nobenemu rekla

(odgovor članu jazsemjaz)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: ali vam je že kdo rekel
11.11.2008 12:28:34   
lunca77
Ja grdih otrok pa res ne bomo imeli, kam pa pridemo user posted image Sej tud kaki starši bi lahko resno razmislili če bi otroke sploh imeli user posted image
Nikomur še v življenju nisem in ne bom rekla, da je njegov otrok grd ker vem, da mora biti to grozno. Kaj si pa eni mislijo, da so? A tej ljudje tudi odrasle tkole komentirajo al kako user posted image
Ko ti predstavijo novega človeka pa rečeš: Živjo jst sm Metka ti si pa grd ko hudič user posted image

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: ali vam je že kdo rekel
11.11.2008 12:37:24   
Felicity
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

Meni, če je doječek všeč povem, če mi ni sem pa tiho in si mislim svoje, ker meni vsi res niso simpatični.


Enako.

Če bi pa kdo mojemu otroku rekel da je grd, bi zagotovo par sočnih pokasiral nazaj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: ali vam je že kdo rekel
11.11.2008 13:40:18   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

Rekla še nikomur nisem. Sem rajši tiho, zavoljio dobih odnosov.
Res pa mi niso vsi otročki lepi. Nekateri so, roko na srce, malček nesimpatični.


Se podpišem pod tole.

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: ali vam je že kdo rekel
11.11.2008 13:41:35   
jakaracman
Družiš se z primitivci brez bontona.Pozabi in uživaj s svojim otrokom, kar mnogim ni dano.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: ali vam je že kdo rekel
11.11.2008 13:43:40   
lotoska
Sem si že mislila, ja, da otrok ni lep, rekla pa tega še nisem nikomur. Saj tudi starši niso vsi lepi - na koga pa potem leti tak "kompliment"?

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: ali vam je že kdo rekel
11.11.2008 13:47:09   
Jelcy
Meni ni to se nihce rekel, pa tudi jaz nikoli nobenemu nisem rekla, niti nikoli ne bom! Res, da niso vsi lepotci, imajo pa druge pozitivne lasnosti. Ce mi ni lep ne bom rekla :"Kako je lep"...ampak bom nasla drugo lepo stvar...kako je priden, simpaticen, lep nasmeh, lepe ocke itd., ali pa bom enostavno tiho.

Tudi, ko nisem imela svojih otrok nisem nikoli niti pomislila da bi komu kaj takega rekla, ker se mi zdi zelo zaljivo,sploh za mamo, vsak pa ima svoje okuse. Nekateri otroci so enim lepi, drugim ne. Potem bi lahko hodili pa cesti in ustavljali ljudi..."Ej ti si pa grd"user posted image



(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: ali vam je že kdo rekel
11.11.2008 13:52:59   
Massa26
Nisem in ne bom in tudi meni ni nihče rekel tega. Se mi pa zdi naravnost grozno in si sploh ne predstavljam situacije, da bi mi nekdo dejansko to rekel user posted image user posted image user posted image  Mora biti pa hudo preprost...


(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: ali vam je že kdo rekel
11.11.2008 13:54:26   
Mišni
Ne, nihče mi ni rekel.

Pa itak tudi jaz nikomur, ker to se pa res ne reče, pa če se ti v resnici zdi otrok še tako čuden.

_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu jazsemjaz)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: ali vam je že kdo rekel
11.11.2008 14:13:44   
kaya2007
Mislila sem pa si, to pa ja, samo rekla pa nisem nikoli nekomu, da je njegov otrok grd.


točno tako in tudi nikoli ne bi rekla tega, tudi slučajno ne. saj verjetno tudi ta, ki je to izjavil, ni prav lep user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: ali vam je že kdo rekel
11.11.2008 14:21:33   
ZmajTolovaj
Ja, ena "prijazna" znanka, vedano najbolj pametna, mi je to enkrat rekla, ko je bila naša tama stara 3 mesece - ne ravno direkt, ampak: češ, tudi ti boš nekoč luštna. Ful me je prizadelo, čeprav pri sebi vem, kako stvari stojijo, da ona pač taka je, brez manir in brez svojega življenja in da jo je sama nevoščljivost, ker tako dejansko je.
Otroke dela lepe oz. "grde" njihovo vedenje, ne videz. Tako kot odrasle. In poznam veliko otrok, ki mogoče na prvi pogled niso ravno ekstra, so pa tako prisrčni in predvsem iskreni, da ti morajo bit luštni.
Nisi čudna, normalno da ti kaj takega pride do živega.

_____________________________

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: ali vam je že kdo rekel
11.11.2008 14:56:07   
Gina
Ma ne vem, jaz nikdar o nobenem otroku ne mislim,d a je grd. Res ne. Ne vem, a sem tako naštimana, da so mi vsi lepi, al sem navajena lepe reči iskat na ljudeh. Tudi v šoli se mi noben otrok ne zdi grd.

Moj je zmeraj govoril, da so mu vsi novorojenčki grdi. Tudi za najinega je rekel isto, da je grd. Samo to je rekel tako, da se je zraven čutilo, da dejstvo, da ga tako vidi, ne vpliva na njegovo ljubezen do njega (kljub temu sem mu povedala svoje, namreč da je malo slep in fejst trčen, če ga res tako vidi). Pa ga ima res neskončno rad že od takrat, ko sva ga naredila naprej. Drugi primer je ena moja frendica, ki mi je pri prvih dveh porodih v smehu razložila, kolk sta grda. Pri tretjem je nehala, ker ni bilo haska pri meni. Se nisem sekirala, ker ona za otroke nima čist nobenega smisla, je imela težko otroštvo in je posledično ful kritična oseba. Ona je enako rekla za svojega lastnega otroka - da je grd. Ravno tako je že ves čas obsedena od ljubezni do svojega otroka - ne igra vpliva tale kvazi grdota novorojenčka ali majhnega dojenčka. Tako da...eni ljudje so ful kritični do sebe, eni so kritični malo manj, ampak še vedno so, eni smo pa čudaki, pa nam je človeški otroški obraz vedno všeč. Tako pač je na tem svetu.

In mnenje vedno pove nekaj zgolj o tistem, ki ga izreče, popolnoma ničesar o dejanskem stanju. To si vtisni v spomin.

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: ali vam je že kdo rekel
11.11.2008 15:23:11   
Lianna
Meni niso vsi novorojenčki lepi. No večina mi jih sploh ni lepih. In mi je prav bedno ko mi pošiljajo slikce iz porodnišnice na mail, lej kako lepega novorojenčka imamo. Jaz pa se zraven sprašujem če resnično mislijo da je dojenček lep. In se mi zdi bolje, da bi dobila slikco dojenčka starega 1m oz. več. Šele takrat mi postanejo luškani. Prej mi niso pa nič posebnega - pač mejhno bitje, z veliko glavo, pomečkanim rdečim obrazom. Hkrati pa vem, da bo men moj najlepši dojenčekuser posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: ali vam je že kdo rekel
11.11.2008 15:23:29   
Anonimen
Tega mi še nihče ni rekel, prej obratno, so jih hvalili kok so luštni. Je pa res, da že ko se je tamala rodila sem sama pri sebi pomislila, joj kako si zmečkana, tamal je bil pa tako lep. In še mojemu sem rekla, ja kaj je pa zdaj tole, da ni tako lepa kot Alex. Čez par tednov je bila pa že ful luštna, zdaj je pa prava princeska, res lepotička.

Ampak, da bi komu rekla kdaj kaj takega mi pa na misel ne pride in pomoje so taki ljudje samo nevoščljivi in bi te radi prizadeli. Naredi se, kot da nisi slišala, njo pa skenslaj, pa je.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: ali vam je že kdo rekel
11.11.2008 15:51:49   
sneška_
IZVIRNO SPOROČILO: jazsemjaz

...., da je vaš otrok grduser posted image  Pa ne mislim takrat, ko se malček rodi, ko je ves "zmečkan" (saj kaki bi pa mi izgledali, če bi bli tolk časa v vodi), pa ko je brez taprave oblike. Ampak mislim tkole, po enem mesecu, ko se telo ravno malce izoblikuje in ko so ga prišli pogledat. Ok, sem pristranska, ker je bil to moj otroček in meni res ni grd, ampak da tako izustiš user posted image . Ne, niso vsi enako lepi, ampak že tisto majhno bitje, s tistimi majhnimi prstki in vsem, ko v snu premakne poteze na obrazu....meni je že to neznansko lepo. Ali pa ste vi mogoče že komu rekli, da je njegov otroček grd?



   O Bože pa se ti s zakšnimi bedarijami zamaraš. Daj nasmej se user posted image user posted image user posted image


Pomembno je da je otrok zdrav in uživaj v vsakem trenutku z njim ker tako bo hitro zrasel da ga boš iskala okrog da ga objamešuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazsemjaz)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: ali vam je že kdo rekel
11.11.2008 19:56:00   
BUŠICA
Ali pa ste vi mogoče že komu rekli, da je njegov otroček grd?


nikoli in nikdar!!!! kdor ti je to izustil je najverjetneje ena zlobna, faušna, nekulturna in debilna oseba. to se mami za njeno dete ne govori! zapomni si in drugič na user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazsemjaz)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: ali vam je že kdo rekel
11.11.2008 19:59:16   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

ampak a je morda ta oseba, ki je to izustila balkanskega rodu? Namreč, ko sem jaz enkrat rekla sestrični, da je njen mali lep, me je popravila in rekla, da ni, da je grdi


Ja, tole drži...Na Balkanu nikakor ne smeš rečt da je otrok lep user posted image



Ok. Pol tudi jaz živim na balkanu. Pri nas stare mame ne bodo nikoli rekle otroku da je lep. Vedno da je grd. Po njihovih čarovnijah bo baje v nasprotnem primeru otrok, ko bo velik grd. Ekola, mogoče je bilo samo to posredi pa nič več.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: ali vam je že kdo rekel
11.11.2008 20:24:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nuala

Ne, meni ni tega še noben rekel. Pa čeprav je bil moj mlajši precej grd tudi še po nekaj mesecih. Starejši je lepotec, tamali pa še dandanes ni kaj posebnega na pogled ( vendar je tako simpatičen in ončen otrok, da bi mu težko rekel, da je grd ).
Je pa dejansko veliko dojenčkov grdih. Pa tudi otroci niso vsi lepi. Vendar se nekako ne spodobi, da mamici rečeš " joj kako imate grdega otroka ". Se pa včasih vprašam, ko pogledam kakšnega takega otroka če se starši zavedajo, da je njihov otrok grd in če jim je kaj hudo zaradi tega. In če bodo kljub temu imeli še kakšnega.
Jaz si na tvojem mestu komentarja vsekakor nebi vzela preveč k srcu. Ali pa bi ga obrnila v šalo. Midva z možem sva za našega v šali vedno rekla "no, najlepši morda res ni, mu bomo pač kupili kakšen dober avto".


Adijo pamet....pa ne morš rečt otroku,da je grd,sploh pa za svojga...

(odgovor članu nuala)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: ali vam je že kdo rekel
11.11.2008 21:00:39   
Leela
obstaja vse sorte ljudi...In ni treba čisto vsakemu povedak kar mu gre. kam bi pa prišli, če bi dajali resnične izjave o lepoti drugih oz. svoje mnenje.

Ta tvoja znanka je predvsem nekulturna. Najbrž tudi ona ni neka barbika. Jaz grdega človeka še nisem videla, so samo bolj lepi in manj lepi, grd je lahko samo značaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: ali vam je že kdo rekel
11.11.2008 21:11:17   
Anonimen
...., da je vaš otrok grd


Meni se zdi, da ne. Pa tudi ce je, so whatuser posted image , mu je pac grd. Meni je se vedno najljubsa pa ce je celemu svetu grda.

Sem pa mojo mami vprasala, kako je lahko rodila tako grdega otroka (brata), ker je bil se po enem dnevu ves pomeckan, zategnjen in cudne barve. Kaj ces, takrat mi je bil grd. Potem je postajal vsak teden lepsi.

(odgovor članu jazsemjaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: ali vam je že kdo rekel
11.11.2008 21:14:49   
Zamima
ne in ne user posted image

_____________________________

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: ali vam je že kdo rekel
11.11.2008 22:19:27   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Sem pa slišala da tudi pri nas krožijo vraže na to temo. Gre predvsem za starejše ženice, ki verjamejo, da če prvič vidiš  dojenčka ga moraš komentirai v smislu - fuj, fuj kak je grd... če ne ga urečeš... user posted image user posted image user posted image user posted image  Pač vraže...



no, evo, tole sem najprej pomislila...user posted image

no, jaz česa takega nikomur ne bi šla povedat, da je njegov otrok grduser posted image

je pa res, da ko sem šla pogledat mulčka od moje sošolke, sem bila naravnost šokirana, ker mi je bil takoooooo grduser posted image  in ko sem prišla domov, sem mojemu res rekla, da tako grdega otroka še nisem videla....

ampak kot rečeno: vsake oči imajo svojega malarja....user posted image

in ja, tudi moj mi ni bil lep prvi mesec....je bil kot en vesoljček....ampak roko na srce...zdaj je prav lep in ima najlepše oči na tem svetuuser posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: ali vam je že kdo rekel
11.11.2008 22:27:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

ampak a je morda ta oseba, ki je to izustila balkanskega rodu? Namreč, ko sem jaz enkrat rekla sestrični, da je njen mali lep, me je popravila in rekla, da ni, da je grdi


Ja, tole drži...Na Balkanu nikakor ne smeš rečt da je otrok lep user posted image



Ok. Pol tudi jaz živim na balkanu. Pri nas stare mame ne bodo nikoli rekle otroku da je lep. Vedno da je grd. Po njihovih čarovnijah bo baje v nasprotnem primeru otrok, ko bo velik grd. Ekola, mogoče je bilo samo to posredi pa nič več.


Zdaj se ve, da sem prava balkanka user posted image user posted image .

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: ali vam je že kdo rekel
12.11.2008 10:30:09   
puncica
Ne nisem še nikoli nikomur rekla da je otrok grd, je pa res da otroka ne pohvalim oz. ne vzdiujem oh in sploh če mi otrok ni simpatičen.

Moj malček je npr. zelo zelo lep otrok ima take lepe poteze, med tem ko hčera ni tako zelo lepa, je posebna in jo imam najraje ampak nima pa na obrazu takih lepih potez.

tako da ja otroci so lepi in manj lepi, noben pa ni grd! Bi me pa prizadelo če bi nekdo rekel da sta grda, to pa sigurno in ravno zato jaz tega ne bi rekla nikoli.


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu jazsemjaz)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: ali vam je že kdo rekel
12.11.2008 10:33:53   
Tejči
Ni mi nihče tega rekel in tudi jaz ne bi nikomur tega rekla, pa čeprav mi otroček ne bi bil simpatičen.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?