Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ali vam je že kdo rekel 12.11.2008 10:42:12
|
|
|
|
lemavrica
|
Jaz pa še vedno ne razumem kako lahko za svojega otroka rečeš da ni lep al pa da nima lepih potez,...meni bi bil moj pišek še vedno najlepši pa tudi če bi vsem okoli zdel grd.
|
|
[Brisano sporočilo] 12.11.2008 11:18:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ali vam je že kdo rekel 12.11.2008 11:22:31
|
|
|
|
Katey
|
Ne tega ne bi rekla nikomur, sama sicer še nimam otrok jih je pa okrog mene polno. Res je da niso vsi luškani pa lepi, na vsakemu otročku pa najdem nekaj simpatičnega.
|
|
|
|
RE: ali vam je že kdo rekel 12.11.2008 11:47:46
|
|
|
|
CatJa
|
Ne, pa tudi jaz nisem nikomur rekla kaj takega. Je pa dejstvo, da so lepi, manj lepi, pa tudi grdi otroci. Glih kakorkoli obrneš. Vsaj meni se je moj ta prvi zdel lepši kot zdaj drugi. Res, da se je manj matral pri porodu, pa tud sicer si nista pretirano podobna. Vidim tudi po tem, kako so prvega vsi kao občudovali, drugega pa niti ne. Se je pa začel iz tistega novorojenčkastega grdega račka spreminjat v lepega labodka Ampak lepota je pa res ta zadnja stvar, ki je pomembna, vsaj pri dojenčkih.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?