ali vam je že kdo rekel (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


jazsemjaz -> ali vam je že kdo rekel (11.11.2008 7:11:33)

...., da je vaš otrok grd[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Pa ne mislim takrat, ko se malček rodi, ko je ves "zmečkan" (saj kaki bi pa mi izgledali, če bi bli tolk časa v vodi), pa ko je brez taprave oblike. Ampak mislim tkole, po enem mesecu, ko se telo ravno malce izoblikuje in ko so ga prišli pogledat. Ok, sem pristranska, ker je bil to moj otroček in meni res ni grd, ampak da tako izustiš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Ne, niso vsi enako lepi, ampak že tisto majhno bitje, s tistimi majhnimi prstki in vsem, ko v snu premakne poteze na obrazu....meni je že to neznansko lepo. Ali pa ste vi mogoče že komu rekli, da je njegov otroček grd?




Volga -> RE: ali vam je že kdo rekel (11.11.2008 7:17:12)

IZVIRNO SPOROČILO: jazsemjaz

...., da je vaš otrok grd[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]  Pa ne mislim takrat, ko se malček rodi, ko je ves "zmečkan" (saj kaki bi pa mi izgledali, če bi bli tolk časa v vodi), pa ko je brez taprave oblike. Ampak mislim tkole, po enem mesecu, ko se telo ravno malce izoblikuje in ko so ga prišli pogledat. Ok, sem pristranska, ker je bil to moj otroček in meni res ni grd, ampak da tako izustiš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . Ne, niso vsi enako lepi, ampak že tisto majhno bitje, s tistimi majhnimi prstki in vsem, ko v snu premakne poteze na obrazu....meni je že to neznansko lepo. Ali pa ste vi mogoče že komu rekli, da je njegov otroček grd?


meni ni nihče nikoli tega rekel za mojega otroka, jaz pa drugim tudi ne. Mislila sem pa si, to pa ja, samo rekla pa nisem nikoli nekomu, da je njegov otrok grd.




alda -> RE: ali vam je že kdo rekel (11.11.2008 7:18:44)

Ne ni...in dobro da ni, ker bi mu v nasprotju nos razbila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]! mal heca!!

Vsake oči baje imajo svojega malarja, vendar to ne daje nikomur pravice da daje takšne in drugačne neumestne pripombe!!

Ne sekiraj se , drugič pa le vprašaj takega, ki ti bo dal tako izjavo, kakšno ogledalo pa ima on doma, da vidi sebe lepga!!




Kerensa* -> RE: ali vam je že kdo rekel (11.11.2008 7:24:19)

IZVIRNO SPOROČILO: jazsemjaz
ali vam je že kdo rekel...., da je vaš otrok grd - Ali pa ste vi mogoče že komu rekli, da je njegov otroček grd?

Ne.




naja17 -> RE: ali vam je že kdo rekel (11.11.2008 7:28:42)

O joj... Morda se bo tole čudno slišalo, ampak a je morda ta oseba, ki je to izustila balkanskega rodu? Namreč, ko sem jaz enkrat rekla sestrični, da je njen mali lep, me je popravila in rekla, da ni, da je grdi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] in da to ne smeš reči, ker ga boš "urekel"[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Čez dve minuti, je svojemu dragemu rekla, da kako sem bila jaz lep otrok, ko sem bila mala... Pa sem si mislila, a to je pol to[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Urečena sem bila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




bskrle -> RE: ali vam je že kdo rekel (11.11.2008 7:32:04)

Jaz sem to rekla, za svojega brata, ko sem imela 12 let, rekla, sem,da je smotan.





Naja30 -> RE: ali vam je že kdo rekel (11.11.2008 7:33:52)

IZVIRNO SPOROČILO: jazsemjaz
ali vam je že kdo rekel...., da je vaš otrok grd - Ali pa ste vi mogoče že komu rekli, da je njegov otroček grd?


Ne.




mama_milchy -> RE: ali vam je že kdo rekel (11.11.2008 7:53:04)

IZVIRNO SPOROČILO: jazsemjaz

...., da je vaš otrok grd[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]  Ali pa ste vi mogoče že komu rekli, da je njegov otroček grd?


Ojej, meni ni še nihče rekel, da je grd, najbrž bi pa bila ko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] jezna če bi kdo to izjavil. Tudi sama nisem nobenemu rekla, da ima grdega otroka




urbancek -> RE: ali vam je že kdo rekel (11.11.2008 7:59:27)

Ne in tudi jaz nobenemu, ker se mi zdi, da je vsak otrok po svoje lep. Seveda pa je najlepši za starše. Zakaj bi nekoga prizadel, če ni potrebno. Vsake oči imajo svojega malarja. Kar nekomu ni všeč, drugemu sigurno je.

















Marogica -> RE: ali vam je že kdo rekel (11.11.2008 8:14:05)

IZVIRNO SPOROČILO: Volga


meni ni nihče nikoli tega rekel za mojega otroka, jaz pa drugim tudi ne. Mislila sem pa si, to pa ja, samo rekla pa nisem nikoli nekomu, da je njegov otrok grd.


Enako. Je pa to res stvar okusa....tu ni kaj za pomagat...




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.11.2008 8:21:57)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




jazsemjaz -> RE: ali vam je že kdo rekel (11.11.2008 8:29:34)

Vem, da niso vsi lepi, sploh tuji drugim ne. Ali sem potem jaz čudna, ker ne znam sprejeti kritike in me je to prizadelo? In ko pogledam malega mi trenutno hodi tudi to po glavi, da je grd. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Oprostite, saj drugemu bi verjetno znala bolj konstruktivno in objektivno svetovati, ampak trenutno sem prizadeta.




BibaMaJa -> RE: ali vam je že kdo rekel (11.11.2008 8:38:16)

S tabo čisto vse ok! Mene bi tudi to prizadelo, sploh tako hitro po porodu, ko še hormoni delujejo 100 na uro. Čez čas bo lažje in boš lahko "ostro" odreagirala na take in drugačne pripombe.
Meni še kaj podobnega noben ni rekel in tudi jaz nobenemu.
Že pa 3,5 let poslušam kako čisto nič ne znam narediti prav glede otroka. To pa me tudi zelo žalosti.




skuštrana -> RE: ali vam je že kdo rekel (11.11.2008 8:45:31)

ampak a je morda ta oseba, ki je to izustila balkanskega rodu? Namreč, ko sem jaz enkrat rekla sestrični, da je njen mali lep, me je popravila in rekla, da ni, da je grdi


Ja, tole drži...Na Balkanu nikakor ne smeš rečt da je otrok lep [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Serendipity -> RE: ali vam je že kdo rekel (11.11.2008 8:58:03)

No, to je meni nedopustno. Če ti pač otrok ni povšeč ne komentiraš.


Sem pa slišala da tudi pri nas krožijo vraže na to temo. Gre predvsem za starejše ženice, ki verjamejo, da če prvič vidiš  dojenčka ga moraš komentirai v smislu - fuj, fuj kak je grd... če ne ga urečeš... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Pač vraže...





Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.11.2008 9:10:11)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




jazsemjaz -> RE: ali vam je že kdo rekel (11.11.2008 9:12:05)

Ne, ni bila z Balkana. In tudi jaz sem mnenja, če ti ni všeč pač ne komentiraš - in to jaz ne razumem kot nekakšno zahrbtnost.

BibaMaJa.. če otročku nočeš žalega pomoje delaš čisto vse, kar misliš, da je po tvoje prav....in temu ne sme nihe oporekati, če ne deluješ po njegovih merilih. Prepričana sem, da želiš svojemu otročku le dobro.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.11.2008 9:14:36)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




smrka -> RE: ali vam je že kdo rekel (11.11.2008 9:14:52)

Jest nebi nikoli rekla da je otrok grd in brez "prave oblike" ko se rodi.. mislim od kje ti to.

Sicer pa imajo navado povedat starejsi ljudje ko vidijo malcka: joj kok si grd, joj kok si grd... pa to ne pomeni dobesedno to.. ampak kao tako recejo da ga nebi zarekli, al urekli, nevem kako se prov rece.




koala -> RE: ali vam je že kdo rekel (11.11.2008 9:17:56)

jazsemjaz nisi čudna, mislim da bi bila čisto vsaka mamica užaljena in prizadeta.

Ne meni še nihče ni rekel da je moj otrok  grd, bi mu pa ziher kaj nazaj zabrusila.




nuala -> RE: ali vam je že kdo rekel (11.11.2008 9:56:52)

Ne, meni ni tega še noben rekel. Pa čeprav je bil moj mlajši precej grd tudi še po nekaj mesecih. Starejši je lepotec, tamali pa še dandanes ni kaj posebnega na pogled ( vendar je tako simpatičen in ončen otrok, da bi mu težko rekel, da je grd ).
Je pa dejansko veliko dojenčkov grdih. Pa tudi otroci niso vsi lepi. Vendar se nekako ne spodobi, da mamici rečeš " joj kako imate grdega otroka ". Se pa včasih vprašam, ko pogledam kakšnega takega otroka če se starši zavedajo, da je njihov otrok grd in če jim je kaj hudo zaradi tega. In če bodo kljub temu imeli še kakšnega.
Jaz si na tvojem mestu komentarja vsekakor nebi vzela preveč k srcu. Ali pa bi ga obrnila v šalo. Midva z možem sva za našega v šali vedno rekla "no, najlepši morda res ni, mu bomo pač kupili kakšen dober avto".




luka jan -> RE: ali vam je že kdo rekel (11.11.2008 9:59:23)

Tudi meni ni tega rekel nihče, če pa bi mi pa sploh ne vem kako bi odreagirala.

Pa mnenja sem, da ni grdega človeka na tem svetu. Eni so bolj lepi, drugi manj, ampak vsi so lepi.

Poznam pa enega fantka, ki nekje pri dveh mesecih ni bil ravno najlepši, danes pa je tak cuker, da bi ga pojedel. Pravi lepotec. Otroci se pač spreminjajo, enkrat so bolj, drugič manj lepi.
Moje mnenje pač.




lemavrica -> RE: ali vam je že kdo rekel (11.11.2008 10:06:56)

Ne še nobeden mi ni tega rekel, HB mi ponavadi rečejo kolk je lep. Bi pa nejbrž tega človeka zelo zelo grdo gledala in še kako podobno opazko bi dobil nazaj.
Ne razumem pa kako lahko nekdo za lastnega otroka reče da je grd. Meni je bil moj nekaj najlepšega že ko sem ga prvič vidla in moje prve besede so bile Kako je lep. 




Volga -> RE: ali vam je že kdo rekel (11.11.2008 10:09:09)

IZVIRNO SPOROČILO: nuala

Ne, meni ni tega še noben rekel. Pa čeprav je bil moj mlajši precej grd tudi še po nekaj mesecih. Starejši je lepotec, tamali pa še dandanes ni kaj posebnega na pogled ( vendar je tako simpatičen in ončen otrok, da bi mu težko rekel, da je grd ).
Je pa dejansko veliko dojenčkov grdih. Pa tudi otroci niso vsi lepi. Vendar se nekako ne spodobi, da mamici rečeš " joj kako imate grdega otroka ". Se pa včasih vprašam, ko pogledam kakšnega takega otroka če se starši zavedajo, da je njihov otrok grd in če jim je kaj hudo zaradi tega. In če bodo kljub temu imeli še kakšnega.
Jaz si na tvojem mestu komentarja vsekakor nebi vzela preveč k srcu. Ali pa bi ga obrnila v šalo. Midva z možem sva za našega v šali vedno rekla "no, najlepši morda res ni, mu bomo pač kupili kakšen dober avto".


Nuala, a potem, če bi bil prvi vajin otrok malo manj lep kot praviš za drugega, potem vidva drugega otroka ne bi imela? No, tole poboldano mi je malo hecno....morda samo malo nerodno napisano, ne vem.





oka -> RE: ali vam je že kdo rekel (11.11.2008 10:15:57)

Ne meni ni nikoli nihče rekel da sta moja otroka grda ali čudna, jaz pa tudi ne, čeprav meni niso vsi otroci enako lepi. Se pa spomnim, ko sem svojega lepega prvorojenca prvič ponosno peljala na sprehod. Me ustavi sosed, ga pogleda in mi reče: "Joj imaš hecnega otroka, ima več ušes kot zob!" [sm=smiley36.gif]




Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>