|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
14.11.2008 14:58:08   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24
Sam sem dobila idejo za hujšat po porodu...Si na hladilnik nalimam sliko od tega Murkota in zihr ne bom odpirala hladilnika, ker me bo strah it sploh mimo.user posted image user posted image user posted image

ja že tole pametno sam pol tud v hladilnik ne boš nič not dajala tak da je tukaj drug problem kam z vsem kar je za v hladilnik.... najbolje sproti pojest dokler je sveže in lepo dišiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 901
14.11.2008 15:02:18   
sunny24
OK, pol se jst samozadolžim za sporočanje na "rodili smo", št. bom pa poslala vsem po ZS, ker javno mi ni lih za jo dajt.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 902
14.11.2008 15:03:40   
sunny24
Katjusa, bo moj to rihtu...On je pa itak majstr za praznt hladilnik, tko da nevem, če mi bo lih kaj dosti ostalo...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 903
14.11.2008 15:05:33   
sunny24
Punce, jst vas zapuščam za kako urco, k grem malo pančat...Mi neki očke zapira in zeha se mi full user posted image .  Dejte kej načvekat, da bom mela pol za brat...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 904
14.11.2008 15:07:23   
Balonchy

OK, pol se jst samozadolžim za sporočanje na "rodili smo", št. bom pa poslala vsem po ZS, ker javno mi ni lih za jo dajt.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Fino... Št. pa obvezno po ZS-ju pošlji... Pa mail tut, da ti potem še me nazaj pošljemo št. in boš imela pregled nad vsemi, ki ti bomo pisale sms ob rojstvu. Ponavadi je fajn, ko ti bomo pošiljale št. pripišemo poleg nicka tut naše "pravo" ime... Ker, ko bomo rodile pride lahk do zbrke... Se bomo podpisale s "pravim" imenom, pol boš pa mogla dešifrirat kdo ti je pisal... user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 905
14.11.2008 15:09:47   
rebeka84
cao! sem vidla da ste se pogovarjale o bodyjih, zdaj sem jih šla preštet in jih imam samo 5, tak da mam izgovor da grem malo nakupovatuser posted image
midva sva palačinke že pojedla, vsem ki boste pa še imele kosilo pa dober tek!!!
morem vas pozdravit v Borisovem (moževem) imenuuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 906
14.11.2008 15:12:13   
Balonchy
Aja... Še to...
Tista, ki bo poleg sunny urejala seznam, bi blo fajn, če bi imela rok v prvi polovici februarja, da slučajno ne bi šli obe na 1x v P... user posted image
Je pa res - ni nujno, da vseeno ne bi šli...

No, ma samo moj predlog... Zmente se.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 907
14.11.2008 15:49:18   
Maksi1
Sunny - drugače sem ok. Danes sem poleg obiskov še mičkeno likala. Po večini bolj počivam. Sicer bom morala še večerjo zrihtat, ampak zdej se mi ne da po loncih brkljat. No, sej mam še en kup cajta, ker večerja bo tam ob enih šestih.

Je pa lepo, da si se tako dobro navadila na nočno življenje. Jaz sem vedno kazinojevce občudovala, kako lahko preživijo vse noči pokonci. Meni se zdi, da bi čez dan bolj slabo spala. Zame je noč za spat. Ampak verjetno se ti bioritem tako obrne, da se da.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 908
14.11.2008 16:03:58   
birdy
Hoj bejbe,
jst sem dons že kr bolje, me je sam še zjutri noga bolela, zdej pa ne več.
Dons greva z mojim verjetn v kino, jeeeeeeeeeeeeeeeee. Sam zdele spi, k se pa zbudi mu moram pa rečt da karte zrihta. Neli se pridno igra, jst pa na netu.
Dons se mi prov nč ne da ist tko da vas bom sam brala.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 909
14.11.2008 16:59:17   
Vesnozaver
kuku,
birdy super, da si boljseuser posted image

jaz cakam, da pride dragi domov da grema hamikat.....danes nisem imela nic kaj ideje za kosilo in  sem kar vrečkaste zacimbe uporabila Bauern topf Maggi mislim da, ne da se mi zdaj it gledat....mleti mesek preprazis, papriko in krompir narezes, dodas, potem pa zalijes z vodo in dodas vrecko, no vsebino vrecke samouser posted image ,zdaj se kuha, disi lepo, upam, da bo tudi dobro tako...

katjusa : kako si?se je javil ze dragi na poti nazaj?

sunny mislim da nas bos hitro prebrala, razen ce bos do jutri spalauser posted image user posted image user posted image

murko na hladilnik.....user posted image  pol pa mislim da bi res hitro sla dol s kilamiuser posted image  al pa tudi ne, pol bi samo smokije, čipse pa kekse jedla, ki so v omariuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 910
14.11.2008 17:30:03   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver
katjusa : kako si?se je javil ze dragi na poti nazaj?

hvala za skrb.... sem kr vredu sam Florjan je nekaj siten dons ga posodim za par urcuser posted image user posted image user posted image user posted image ma se vidi da ni dost spal sem ga dala ob pol 1 spat pa je ob pol 2 prišel dol k babiki kjer sem bla na kosilu.... pol je bil pa cel zmatran in je zaspal okol 3 in je spal do 4 zdej je pa siten k drekec tak da sma se že skregalauser posted image user posted image user posted image user posted image
Možek je pa mal prej poslal sms da se vračajo in da on vozi..... komi čakam da pride nazaj ga bom tak stisnla da mu vse kosti polomimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 911
14.11.2008 17:31:52   
sunny24
Ma sej niste nič kej dosti napisale...user posted image  No, jst sem malo odpančkala, zdej sem pa TV okupirala. Mojega še ni doma-dela neki privat, pol pa gre v službo ob 20h...
Jst bi šla hitro s kilami dol, če mi ne bi blo treba hladilnika odpirat, ker mam tudi zdrave stvari po omarah-brez sladkorja in polnozrnate, tko, da res ne bi blo hudega. Uno kalorično je pršparano za mojega...user posted image  On lahko poje ne tone kaloričnega, pa se ne bo zredil niti za 1 kilo...

birdy, lepo, da greste v kino danes. Pa super, da je tudi z nogo bujše!!!

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 912
14.11.2008 17:40:55   
Katjusa
jst bi mogle pa v trgovino pa se mi ne dauser posted image morem kruh kupit pa mandarineuser posted image user posted image user posted image kak recept kako dobit nekaj energije?..... pomoje najbolje da se vstanem zrihtam florjana in da gremauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 913
14.11.2008 17:42:58   
Katjusa
sunny tvoj je pa res srečnež..... moj ma tak rad sladko pa slano pa se takoj tud pozna.... in zdej čeprav ni noseč se bolj lepo redi k jstuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi2 sma oba taka buckasta tak da februarja če ne bomo dojili grema oba na dijeto.... ker bi rada bla za 3 nosečnost mal bolj v formi in da se bom lahko z bušijem hvalila tak pa taga še slikala nisem....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 914
14.11.2008 18:55:13   
sunny24
Kje ste vse?

Jst se bašem z mandarinami, mal čekiram RR, ma ni nič...user posted image

claud, sta dobila pajacka?user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 915
14.11.2008 18:56:43   
birdy
Midva sva pa dobla en ful fajn vozičekuser posted image user posted image user posted image user posted image  Je od ciccota, tak temno moder, neki ma gor narisan, sicer mala kolesa ampak to ni važn. Ga bomo kasneje uporabljal kot marelo (jeeee, ne bo nam treba marele kupit), na začetku bo pa ful fajn prišla ker najin voziček nima (oziroma midva nimava kupljen in se tud nikjer več ne da kupit) zimske košare, ta jo pa ma. Prov tisto klasično košaro ma, kar je ful fajn glede na to da bo februarja kar mraz, v tisti košari je pa res maksimalno zaščiten otrok. Sem ful veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 916
14.11.2008 18:58:36   
birdy
Barbara, vidm da si gor... Si nazadnje dobila moj zs? Sprašujem ker nisi nič odpisala... Pa včasih tale RR mal serje in ne pšlje zs-jev tko da te raj vprašam.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 917
14.11.2008 19:02:12   
sunny24
birdy, super za voziček! user posted image user posted image user posted image user posted image   Pa še fajn je, ko ma košaro, tko, da se bo user posted image  fajn mel na toplem!
A bosta šla v kino?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 918
14.11.2008 19:13:11   
birdy

birdy, super za voziček! user posted image user posted image user posted image user posted image   Pa še fajn je, ko ma košaro, tko, da se bo user posted image  fajn mel na toplem!
A bosta šla v kino?

Greva v kino seveda. Ampak bova šla šele okol osmih. Bova šla u izi na kofe, pol pa ob 9ih se film začne...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 919
14.11.2008 19:17:33   
sunny24
Kir film pa bosta šla gledat? Sm zdej študirala, da nisem bla v kinu že...ojoj..več kot 2 leti...Sem nazadnje gledala Davincijevo šifro...Sem ena tistih "ilegalk" k pobirajo filme z neta...Sam ne nobenmu povedat!user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 920
14.11.2008 19:21:23   
birdy

Kir film pa bosta šla gledat? Sm zdej študirala, da nisem bla v kinu že...ojoj..več kot 2 leti...Sem nazadnje gledala Davincijevo šifro...Sem ena tistih "ilegalk" k pobirajo filme z neta...Sam ne nobenmu povedat!user posted image

Gledat greva pa hmmmmm, Divjakinja je ime filma. Kao neka mladinska komedija. Ma jst niti nisem neki ful za filme... Tale kino je bolj tko da greva nekam sama, pa da se mal za rokce drživa pa tko... Mal romantiko zganjava. Pred Neli sva kr dost hodila v kino, zdej sva bla pa dvakrat... Prvič, 16.4. tega leta za najino obletnico sva šla prvič kam zvečer brez Neli in to v kino... Ne vpraši, na dvorišču še preden sva šla sem se zjokala... Sam pol je blo pa vsen lušten da sva šla mal sama ven.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 921
14.11.2008 19:34:48   
claud
ola!
mi2 sva doma....sva bla na rudniku...gužva....

Sunny- dobila pajacauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo slikca iz albuma:

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=118667

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 922
14.11.2008 19:35:40   
brkn83
čao punce.

Kako ste kaj? No js se vam do sedaj sploh nisem mogla javiti, ker prej nama ni delal internet. Sicer ne vem zakaj?

No, danes sem dan v laboratoriju sicer preživela, vendar komajuser posted image user posted image user posted image ? Sem mogla iti potem, ko sem prišla domov takoj počivat. Zdej me pa roka ful boli, pa še celo plavo imam.

Hitro šibam vas malo za nazaj prebrati, kaj vse ste danes načvekale.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 923
14.11.2008 19:39:59   
Vesnozaver
claud to je pa zelo lepi pajacek, tak cartik zgledauser posted image

birdy uzivaj v kinu. jaz tudi ze sto let nisem bila....nazadnje sem borata gledla

katjusa : ze lomis kosti?user posted image

jaz pa se kar nisem mozeka docakala, je se kar na terenu....tako da sem se kar spravla jest, je dober ratal kmecki lonec. Za posladek bo pa tudi treba nekaj najt, keksov zmanjkalo....sem odkrila zeeeelo dobre kekse s koscki cokolade v lidlu, njamsi,moram it jutri po se

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 924
14.11.2008 19:43:56   
sunny24
birdy, lepo, pol pa kar romaniko zganjat!user posted image   Pa uživejta!!!!

claud, lep pajacek! Je ista varianta, ku ni kompletek, k sm ti prej kazala! Bojo naše pupe lepe v miki miški!user posted image  Sam a veš, da takega pa pri nas v CA nimajo-je full različna roba v LJ.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?