Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 14.11.2008 14:58:08
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Sam sem dobila idejo za hujšat po porodu...Si na hladilnik nalimam sliko od tega Murkota in zihr ne bom odpirala hladilnika, ker me bo strah it sploh mimo. ja že tole pametno sam pol tud v hladilnik ne boš nič not dajala tak da je tukaj drug problem kam z vsem kar je za v hladilnik.... najbolje sproti pojest dokler je sveže in lepo diši
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 14.11.2008 15:02:18
|
|
|
|
sunny24
|
OK, pol se jst samozadolžim za sporočanje na "rodili smo", št. bom pa poslala vsem po ZS, ker javno mi ni lih za jo dajt.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 14.11.2008 15:03:40
|
|
|
|
sunny24
|
Katjusa, bo moj to rihtu...On je pa itak majstr za praznt hladilnik, tko da nevem, če mi bo lih kaj dosti ostalo...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 14.11.2008 15:05:33
|
|
|
|
sunny24
|
Punce, jst vas zapuščam za kako urco, k grem malo pančat...Mi neki očke zapira in zeha se mi full . Dejte kej načvekat, da bom mela pol za brat...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 14.11.2008 15:07:23
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 OK, pol se jst samozadolžim za sporočanje na "rodili smo", št. bom pa poslala vsem po ZS, ker javno mi ni lih za jo dajt. Fino... Št. pa obvezno po ZS-ju pošlji... Pa mail tut, da ti potem še me nazaj pošljemo št. in boš imela pregled nad vsemi, ki ti bomo pisale sms ob rojstvu. Ponavadi je fajn, ko ti bomo pošiljale št. pripišemo poleg nicka tut naše "pravo" ime... Ker, ko bomo rodile pride lahk do zbrke... Se bomo podpisale s "pravim" imenom, pol boš pa mogla dešifrirat kdo ti je pisal...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 14.11.2008 15:09:47
|
|
|
|
rebeka84
|
cao! sem vidla da ste se pogovarjale o bodyjih, zdaj sem jih šla preštet in jih imam samo 5, tak da mam izgovor da grem malo nakupovat midva sva palačinke že pojedla, vsem ki boste pa še imele kosilo pa dober tek!!! morem vas pozdravit v Borisovem (moževem) imenu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 14.11.2008 15:12:13
|
|
|
|
Balonchy
|
Aja... Še to... Tista, ki bo poleg sunny urejala seznam, bi blo fajn, če bi imela rok v prvi polovici februarja, da slučajno ne bi šli obe na 1x v P... Je pa res - ni nujno, da vseeno ne bi šli... No, ma samo moj predlog... Zmente se....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 14.11.2008 15:49:18
|
|
|
|
Maksi1
|
Sunny - drugače sem ok. Danes sem poleg obiskov še mičkeno likala. Po večini bolj počivam. Sicer bom morala še večerjo zrihtat, ampak zdej se mi ne da po loncih brkljat. No, sej mam še en kup cajta, ker večerja bo tam ob enih šestih. Je pa lepo, da si se tako dobro navadila na nočno življenje. Jaz sem vedno kazinojevce občudovala, kako lahko preživijo vse noči pokonci. Meni se zdi, da bi čez dan bolj slabo spala. Zame je noč za spat. Ampak verjetno se ti bioritem tako obrne, da se da.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 14.11.2008 16:03:58
|
|
|
|
birdy
|
Hoj bejbe, jst sem dons že kr bolje, me je sam še zjutri noga bolela, zdej pa ne več. Dons greva z mojim verjetn v kino, jeeeeeeeeeeeeeeeee. Sam zdele spi, k se pa zbudi mu moram pa rečt da karte zrihta. Neli se pridno igra, jst pa na netu. Dons se mi prov nč ne da ist tko da vas bom sam brala.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 14.11.2008 16:59:17
|
|
|
|
Vesnozaver
|
kuku, birdy super, da si boljse jaz cakam, da pride dragi domov da grema hamikat.....danes nisem imela nic kaj ideje za kosilo in sem kar vrečkaste zacimbe uporabila Bauern topf Maggi mislim da, ne da se mi zdaj it gledat....mleti mesek preprazis, papriko in krompir narezes, dodas, potem pa zalijes z vodo in dodas vrecko, no vsebino vrecke samo ,zdaj se kuha, disi lepo, upam, da bo tudi dobro tako... katjusa : kako si?se je javil ze dragi na poti nazaj? sunny mislim da nas bos hitro prebrala, razen ce bos do jutri spala murko na hladilnik..... pol pa mislim da bi res hitro sla dol s kilami al pa tudi ne, pol bi samo smokije, čipse pa kekse jedla, ki so v omari
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 14.11.2008 17:30:03
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver katjusa : kako si?se je javil ze dragi na poti nazaj? hvala za skrb.... sem kr vredu sam Florjan je nekaj siten dons ga posodim za par urc ma se vidi da ni dost spal sem ga dala ob pol 1 spat pa je ob pol 2 prišel dol k babiki kjer sem bla na kosilu.... pol je bil pa cel zmatran in je zaspal okol 3 in je spal do 4 zdej je pa siten k drekec tak da sma se že skregala Možek je pa mal prej poslal sms da se vračajo in da on vozi..... komi čakam da pride nazaj ga bom tak stisnla da mu vse kosti polomim
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 14.11.2008 17:31:52
|
|
|
|
sunny24
|
Ma sej niste nič kej dosti napisale... No, jst sem malo odpančkala, zdej sem pa TV okupirala. Mojega še ni doma-dela neki privat, pol pa gre v službo ob 20h... Jst bi šla hitro s kilami dol, če mi ne bi blo treba hladilnika odpirat, ker mam tudi zdrave stvari po omarah-brez sladkorja in polnozrnate, tko, da res ne bi blo hudega. Uno kalorično je pršparano za mojega... On lahko poje ne tone kaloričnega, pa se ne bo zredil niti za 1 kilo... birdy, lepo, da greste v kino danes. Pa super, da je tudi z nogo bujše!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 14.11.2008 17:40:55
|
|
|
|
Katjusa
|
jst bi mogle pa v trgovino pa se mi ne da morem kruh kupit pa mandarine kak recept kako dobit nekaj energije?..... pomoje najbolje da se vstanem zrihtam florjana in da grema
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 14.11.2008 17:42:58
|
|
|
|
Katjusa
|
sunny tvoj je pa res srečnež..... moj ma tak rad sladko pa slano pa se takoj tud pozna.... in zdej čeprav ni noseč se bolj lepo redi k jst mi2 sma oba taka buckasta tak da februarja če ne bomo dojili grema oba na dijeto.... ker bi rada bla za 3 nosečnost mal bolj v formi in da se bom lahko z bušijem hvalila tak pa taga še slikala nisem....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 14.11.2008 18:55:13
|
|
|
|
sunny24
|
Kje ste vse? Jst se bašem z mandarinami, mal čekiram RR, ma ni nič... claud, sta dobila pajacka?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 14.11.2008 18:56:43
|
|
|
|
birdy
|
Midva sva pa dobla en ful fajn voziček Je od ciccota, tak temno moder, neki ma gor narisan, sicer mala kolesa ampak to ni važn. Ga bomo kasneje uporabljal kot marelo (jeeee, ne bo nam treba marele kupit), na začetku bo pa ful fajn prišla ker najin voziček nima (oziroma midva nimava kupljen in se tud nikjer več ne da kupit) zimske košare, ta jo pa ma. Prov tisto klasično košaro ma, kar je ful fajn glede na to da bo februarja kar mraz, v tisti košari je pa res maksimalno zaščiten otrok. Sem ful vesela
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 14.11.2008 18:58:36
|
|
|
|
birdy
|
Barbara, vidm da si gor... Si nazadnje dobila moj zs? Sprašujem ker nisi nič odpisala... Pa včasih tale RR mal serje in ne pšlje zs-jev tko da te raj vprašam.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 14.11.2008 19:02:12
|
|
|
|
sunny24
|
birdy, super za voziček! Pa še fajn je, ko ma košaro, tko, da se bo fajn mel na toplem! A bosta šla v kino?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 14.11.2008 19:13:11
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 birdy, super za voziček! Pa še fajn je, ko ma košaro, tko, da se bo fajn mel na toplem! A bosta šla v kino? Greva v kino seveda. Ampak bova šla šele okol osmih. Bova šla u izi na kofe, pol pa ob 9ih se film začne...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 14.11.2008 19:17:33
|
|
|
|
sunny24
|
Kir film pa bosta šla gledat? Sm zdej študirala, da nisem bla v kinu že...ojoj..več kot 2 leti...Sem nazadnje gledala Davincijevo šifro...Sem ena tistih "ilegalk" k pobirajo filme z neta...Sam ne nobenmu povedat!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 14.11.2008 19:21:23
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Kir film pa bosta šla gledat? Sm zdej študirala, da nisem bla v kinu že...ojoj..več kot 2 leti...Sem nazadnje gledala Davincijevo šifro...Sem ena tistih "ilegalk" k pobirajo filme z neta...Sam ne nobenmu povedat! Gledat greva pa hmmmmm, Divjakinja je ime filma. Kao neka mladinska komedija. Ma jst niti nisem neki ful za filme... Tale kino je bolj tko da greva nekam sama, pa da se mal za rokce drživa pa tko... Mal romantiko zganjava. Pred Neli sva kr dost hodila v kino, zdej sva bla pa dvakrat... Prvič, 16.4. tega leta za najino obletnico sva šla prvič kam zvečer brez Neli in to v kino... Ne vpraši, na dvorišču še preden sva šla sem se zjokala... Sam pol je blo pa vsen lušten da sva šla mal sama ven.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 14.11.2008 19:35:40
|
|
|
|
brkn83
|
čao punce. Kako ste kaj? No js se vam do sedaj sploh nisem mogla javiti, ker prej nama ni delal internet. Sicer ne vem zakaj? No, danes sem dan v laboratoriju sicer preživela, vendar komaj ? Sem mogla iti potem, ko sem prišla domov takoj počivat. Zdej me pa roka ful boli, pa še celo plavo imam. Hitro šibam vas malo za nazaj prebrati, kaj vse ste danes načvekale.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 14.11.2008 19:39:59
|
|
|
|
Vesnozaver
|
claud to je pa zelo lepi pajacek, tak cartik zgleda birdy uzivaj v kinu. jaz tudi ze sto let nisem bila....nazadnje sem borata gledla katjusa : ze lomis kosti? jaz pa se kar nisem mozeka docakala, je se kar na terenu....tako da sem se kar spravla jest, je dober ratal kmecki lonec. Za posladek bo pa tudi treba nekaj najt, keksov zmanjkalo....sem odkrila zeeeelo dobre kekse s koscki cokolade v lidlu, njamsi,moram it jutri po se
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 14.11.2008 19:43:56
|
|
|
|
sunny24
|
birdy, lepo, pol pa kar romaniko zganjat! Pa uživejta!!!! claud, lep pajacek! Je ista varianta, ku ni kompletek, k sm ti prej kazala! Bojo naše pupe lepe v miki miški! Sam a veš, da takega pa pri nas v CA nimajo-je full različna roba v LJ.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?