Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 8:57:43
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Dobro jutro trebuščkarce... Pr nas lije k iz škafa! Pristavljam za kavico, da se mal zbudimo... Dobro jutro... :) vsem kje pa lahko tako dobre kavice dobimo ??
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 9:00:16
|
|
|
|
claud
|
Tele mandarince so pa letos zelo popularne. Tud jst sm jih že poglodala....za zajtrk pa maslo pa med in tako kot ti kakav! A maš dons še uvajanje? Še mal pa na porodniško ane?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 9:00:23
|
|
|
|
boma2
|
so ... :) želim vam lepo jutro in lepo dan... Upam, pa da dež kamlu poneha................
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 9:01:15
|
|
|
|
boma2
|
glen... full domiselni in full lepo,.... sobica
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 9:08:37
|
|
|
|
Balonchy
|
Ja, uvajanje imam vsak dan... Samo danes pride moja učenka mal kasnej... Tko, da še ta mesec delam normalno (polnih 8h) decembra pridem še kak dan pogledat, ostalo pa mam še dopust za skurit... V bistvu delam vse skupaj nekak še tri tedne...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 9:14:57
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Ja, uvajanje imam vsak dan... Samo danes pride moja učenka mal kasnej... Tko, da še ta mesec delam normalno (polnih 8h) decembra pridem še kak dan pogledat, ostalo pa mam še dopust za skurit... V bistvu delam vse skupaj nekak še tri tedne... ja super to! Pol pa vesel december pa norišnica.... Mi2 pa jutri dobiva previjalno mizo...pa jo bova mal predelala...tko da se počasi počasi začenjajo prve priprave.... edino kar se mi ne da je pa urejanje papirjev A katera ve kako je z očetovstvom? ker se to baje lahko baje prej ureja-pred rojstvom? A je treba pol še kj naknadno narest-zaradi otrokovih podatkov.... al se bol splača to pol narest?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 9:18:14
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro...obožujem taka jutra...ko mi navsezgodaj nekdo po psihi skače..ni ga lepšega kot kreg z očijem za dobro jutro..... BAlonchy...jst sem si vzela samo piškotek Jst mam zdejle zajtrk....margarina, marmelada in veliko kruha... Claud..kak sem vesela za tvoje spanje Jat ne vem kako je s to papirologijo...žal... Majchy...držim pesti za test BOma,,,jah ta dež pa že res teži
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 9:19:49
|
|
|
|
Ajvy
|
UH ,,Balonchy..to bo pa kmalu.....držim pestke da trije tedni čimprej minejo
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 9:20:30
|
|
|
|
Ajvy
|
zdej pa moram it..na igralne urice
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 9:26:35
|
|
|
|
brkn83
|
dobro jutro. Vidim, da imate danes drugje tudi dež. Pri nas ga še ni, je samo oblačno. Zdej vas pa grem za nazaj prebrati.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 9:32:26
|
|
|
|
claud
|
Ja pa je res en tak čuden depresiven dan! Tak dan za lenarjenje.... Zato sm si pa jst mal prvoščla domačo pedikuro in se zdj mal namakam......pol pa še mučna depilacija...da se mal uredim....to je pa tko če maš mal preveč časa pa si sam....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 9:36:33
|
|
|
|
Maksi1
|
Dobro jutro punce! Kavica je bila odlična. Vreme pa je ponovno primerno za poležavanje.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 9:42:53
|
|
|
|
brkn83
|
ajvy - ti pa res vedno tak lepo vse pokomentiraš. No zahvalce bi js kar sama naredila iz kakšne lepenke, ali pa iz malo tršega papirja, pa kakšno dekoracijo bi zraven dala. Potem pa imam v mislih, da bi kr en verz ali besedilo napisala za vse. katjuša srečanje je danes v City centru, v prvem nadstropju, tam ko je džungla za otroke. balonchy - hvala za kavico in piškot. . No sej ti trije tedni v službi ti bodo itak hitro minili, potem pa boš lahko malo več uživala
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 9:45:19
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy BAlonchy...jst sem si vzela samo piškotek Jst mam zdejle zajtrk....margarina, marmelada in veliko kruha... Ajvy - to pa ni ravno "tvoj" zajtrk... A si prepričana, da ni blo kje vmes kake salamce??? claud - mal razvajanja tut ne škodi, ne??? maksi - prav maš... Pa če si lahk privoščiš mal poležavanja, izkoristi 100/h!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 9:54:30
|
|
|
|
claud
|
Vsake tok časa pa razvajanje res paše.....mi je moj dons preden je šel v službo mal zmasiru noge...pol mi je pa ravno začel pasat je mogu pa it .-......no pol sm si pa še sama mal prvoščla......sam tale depilacija mi je pa tok mučna se z depilatorjem ker britvic ne maram-k sam 2 dni drži pol je pa spet.... Balonchy kako kj tvoj ? Brca? Bocka?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 9:59:18
|
|
|
|
brkn83
|
grem js zdej hitro mal likat, potem pa bo že čas da se odpravim na predavanja. Se vam še javim preden grem.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 10:04:20
|
|
|
|
petrap
|
jutro oziroma že kar dan... danes je res spet en zatežen deževen dan...sam bomo prestale a ne? saj je jutri že petek ..pol mam pa končno spet podalšan vikend, ker sem v ponedeljek doma, ker imam pregled...do takrat morm pa ful pit, pa sadje jest, pa popolnoma nč sladkarij... ..lep načrt, sam mal težje uresničljiv... no blagor tebi balonchy, jaz mam pa še 4 delovne tedne...pol bom pa doma ...saj tud to ni tolk velik, a ne? vidim, da nekatere spite celo nočko, jaz pa že ko se zvečer uležem vem, da bom mogla vstat 2x in to vedno ob isti uri...ob 1:30 in ob 5:30...vedno vsako noč... jaz čutim, da sem spet bolj utrujena kot sem bila..mogoče je krivo vreme, al kaj jaz vem... ja nč vas ne bom pokomentirala, prebrala pa sem vas...sam sem že pozabila
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 10:19:19
|
|
|
|
Balonchy
|
claud - brca glih ne... Se pa premika... Ravno zjutraj sva se srečala z mojim G in sem mu omenila to premikanje. Pravi, da nej se ne sekiram, ker mu počas zmanjkuje prostora in bodo brcike počas prerastle v gibe... brkn - fajn se uči!!! petrap - tudi jaz vstajam vsaj 2x na noč in to čist ob istih urah kot ti! Verjem, da bodo tut tvoji štirje delovni tedni minili hitr... boma - a vi mate tut dež?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 10:43:27
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Dobro jutro :) Mi smo tudi celo noc bedeli . Pes ne mara prevec dezja in bliskanja, pa je bil tokrat se posebej nadlezen in seveda nihce ni mogel spati. Kako pa naj, ce ti ena 40kg mrcina stoji ob postelji in diha za vrat. Verjetno sem zaradi tega tako utrujena danes. Bo ze... Lulat pa na sreco se ne hodim ponoci in se vedno se zbudim na hrbtu. BTW najina strucka bo Elizabeta, ki je vceraj koncno dobila dokoncan svoj konjicek. Nekaj mi je uspelo spackat skupaj in predelat en stari leseni otroski gugalnik. Ko uredim sobico, posljem slikice
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 10:45:57
|
|
|
|
boma2
|
balonchy......... ja pri nas tudi pada dež... kako si kaj? ti tako lepo skrbiš za nas s kavicami z zajtrkom in seznami, ki so full pomoč.. :)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 10:56:43
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 balonchy......... ja pri nas tudi pada dež... kako si kaj? ti tako lepo skrbiš za nas s kavicami z zajtrkom in seznami, ki so full pomoč.. :) Pa tut druge so pridne pri kuhanju kavic in hrani... Izgleda, da se nismo zastonj zbrale trebuščkarce na kupu... Seznamček bo pa treba mal preuredit zdej... Da ruknemo še imena gor...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 11:05:17
|
|
|
|
petrap
|
rabim en nasvet od mal bl izkušenih zakoncev... ...moj od kar je manjal službo..dela pri kolegu, kjer napeljujejo elektriko po terenu...ne zna več pridt direkt domou, ampak je treba it še na per, vsaj enga...ta teden je šel 2krat od treh dni...mene to tolk jezi...jaz se tko trudim hitro pridt domou, pol ga pa čakam s kosilo, da se on spomni domou pridt, pa vedno ma neke izgovore, zakaj je mogu it na per...ta njegou kolega je tud poročen in ma majhnega otroka...sam on se vedno kaj zmisli svoji ženi...sem bla še jaz enkrat zravn, ko ji je nakladou, da je lih pršu pa blablabla...nočem, da moj rata enak, čeprou je na dobri poti.... no vprašanje...kaj naj nardim, če lahko sploh kaj? mi je zdajle klicou, da bo danes pozen, ker grejo še k enmu drugmu kolegu napelat elektriko, in ne ve kdaj bo pršu...in valda sem mu rekla, da saj razumem, pol pa valda še pivo in bo ura... ..ma tko sem žalostna...ne tolk jezna....pol pa še k pride domou ni prou nč pohlven pa prijazen, ampak se kar neki nazaj zadira...da sem čedalje bl tečna, da ne bom nikol več noseča itd...no kar ene bolne ma pol...pač ima za svoj moto ....najbolša obramba je napad!!! no sem spet mal pojamrala, sam počasi mam dost tega...ma kera kak pametn nasvet?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 11:12:16
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro oz dan! petrap.....jaz ti žal ne znam svetovati je pa prav da nam "pojamraš"........pošiljam ti en kup hvala vsem ki ste mislile name ......je bilo dolgo.....4x mi je vzela kri pa še enkrat več praška kot zadnjič za spit.....po kakšni uri ko sem sedela v čakalnici me je začelo pa kar polivat........sem takoj vrat odprla in povedala da mi je slabo(je rekla da moram nujno povedat če mi bo slabo) in me je takoj zvlekla na posteljo ležat ,tam sem pa izbruhala vse kar sem mogla prej popiti......po naprej sem bla pa ko
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 11:14:50
|
|
|
|
lilcha
|
Lep pozdrav bejbe! Jst sem mela zdej 3 dni dopusta , dons pa popoldne spet delat.Sicer še zmerom sam po 4 ure, ampak mi je že to vrh glave. Z mojim sva bla v torek v Ikei v Celovcu,sva misnla da bova kej dobila posteljco za našo pupiko,ampak se ni nič kaj preveč splačalo -jo bova rajš naročila po internetu iz unga paketa.Sva pa kupila posteljnino za ,pa kovterček,povšterček,pa obrobo za v posteljco in sva dala za vse 35 evrčkov.Tko da sva vsaj neki nabavla.Aja pa jst sem si v C&A kupila eno jakno,da si lohk bošija z njo pokrijem.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 11:19:15
|
|
|
|
Čebel@
|
lilcha.....lep pozdrav sem vesela da sta vsaj neki dubila v celovcu da nista zaman se vozila petra.....neki ti bom vseeno rekla...........imam občutek da je tvoj tak karakter da boš vedno ti kriva,za vse težave......mogoče ima kakšne probleme al pa kej tazga,ne vem.......ne bodi pa tiho in vse to prenašat ker potem boš ti na slabšem......ti si preveč dobra in se pustiš nadirati on pa to izkoristi ko malo spije.......upam da se bo vse uredilo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?