|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
11.11.2008 20:57:48   
brkn83
midva sva ravno prišla domov, sva mogla it mal v trgovino, je bil prazen hladilnik. No zdej bo ravno dovolj za 14 dni, potem pa itak greva na dopust - mal v toplice pogledat.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 426
11.11.2008 21:06:52   
claud
Ja user posted image kje pa ste že celo popoldne?

sm se prpravla da bom zdele eno uro brala pa nč.....user posted image

Brkn-user posted image user posted image da gresta v toplice....kam pa gresta? A pa  se lahko tm kopaš...? Jst sm tud hotla it pa mi tist klor ne diši preveč pa te okužbe......

Mi2 sva šla tud prej mal u CA in HM in je moj dons prvič full z veseljem gledu pa se čist raznežu ob tistih malih cotkahuser posted image user posted image user posted image
Je reku da greva u petek al pa v soboto v shoppinguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 427
11.11.2008 21:09:48   
claud
A ste se dale kj v fotonatečaj-trebuščke?
Jst sm že dala svežo slikco.

Drugač sm pa razmišljala da bi darovala te celice.....baje da je zdj to na novo da lahko v javno banko daruješ....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 428
11.11.2008 21:16:23   
Balonchy
Ojla babe moje... Kako ste?
Sunny - hvala za skrb, sem ok! user posted image  user posted image

No dans mi je dogajalo 100/h... Dop. v službi sem najprej uvajala novo sodelavko, ki bo namesto mene. Ob 12h sem šibala na kosilo in ob 14h sem že bila v Izoli na UZ-ju (sej veste, tist k so mi ga zrihtali for free user posted image  user posted image )... Še bolj kot samam je bil nad UZ-jem navdušen preljubi... Ni se mogu načudit kak je to fajn vidt! user posted image  user posted image

No... še poročilo... Naša štručka po teži približno presega eno kilco in noro veselo miga user posted image  user posted image ... Ko sem vidla te premike, me je skor kap! Pol jih sploh nisem zaznala!!! No proti koncu pa je tut pobalin lepo obrazek pokril z rokico in veselo zadremuckal. user posted image
Na hitro sva skočila še v trgovino, pa pri enemu od avtov gume zamenjat... Mal sva pojedla, ko sva prišla domov in to je to. Danes se mi ne da nič (sem samo najnujnejše pospravila + zložila krožnike v pomivalca)... Se tolažim, da me bo vse počakalo in mi ne bo nihče nikamor dela odnesel! user posted image

Zdej grem pa še mal brat za nazaj, da vidim kaj ste vse načvekale... Sam vam pa teče jeziček - kot namazan... user posted image
Aja, kar mi je u uč padlo je sobica od Glen... user posted image  Luštna stvarca... Kolk sta pa za stenske nalepke dala? A so lesene al se sam men zdi?

Pol grem pa še seznamček urejat. Tko, da če mate nove podatke, bi jih čimprej prosila!!!

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 11.11.2008 21:18:15 >

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 429
11.11.2008 21:20:28   
brkn83
claud - greva v moravske toplice. Ja tam so sicer notranji bazeni, tak da če mi bo ginekologinja rekla v ponedeljek, da se lahko kopam, če pa ne se pa ne bom.
Namreč ta dopust sva sicer že rezervirala še preden sva vedela, da sem noseča. Se bo pa moj kopal, js bom pa mal uživala, pa kako knjigo bom prebrala.

aja, dej reči kak fotonatečaj je to??? Namreč pojma nimam.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 430
11.11.2008 21:28:12   
claud
A nisi dobila nobenega zs?

to daš v svoj album slikco svojga trebuščka pol pa ti nad slikco v zelenem kvadratku piše če želiš objaviti to sliko, pa klikneš, in daš tm še da si noseča in to je to....mislm pa da bi mogla dobit zs....- natečaj katerega glavna nagrada je od neo celice- v bistvu ti častijo shranjevanje izvornih celic.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 431
11.11.2008 21:39:48   
boma2
balonchy................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem tako vesela zate..... :)

sam, da je vse ok.....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 432
11.11.2008 21:41:50   
Ajvy
večer....danes je bil en izredno slab dan...in HB imajo tudi taki svoj konec....

petrap..me veseli ,da si začela razmišljat o počivanju....res ga ne srat .....držim pesti ,da ti uspe čimveč počivat....

Čestitke za zamenjavo..user posted image user posted image ...ena skrb manj

Majchy...če maš prvotni test slabši..to ni še nič takšnega...lahko da si imela pač slab sladkorni dan....ne obupaj...boš vidla da se bo vse rešilo tako kot je treba...nič bit žalostna user posted image user posted image
Vidim, da te je celotna zadeva kar dotolkla....glej...res ne tako črno razmišljat....vse bo še v redu...boš vidla....držim pestke zate ....pa le zjokaj se ...če ti to pomaga.....

Brkn...čestitke za spanje....ti privoščim....

Shuka...vsi so spali...samo jst nisem mogla....groza....upam, da bo danes ponoči kaj bolje...ker si nikoli ne želim ponoviti današnjega dneva....
Hvala za skrb....user posted image user posted image

Rebeka...midva imava že izbrana imena...jst se izbrala za punčko, mo pa za fantka...katero bo prišlo v poštev, bomo pa še videli user posted image

Claud..nič ti ne zavidam takih noči...sej ponavadi potem tudi jaz odspim takoj dopoldan - ure...ampak zdej ne morem....

Urša...jst bom šla spet v materinsko šolo...ker sem bila eno dobro leto nazaj....papirje bom pa urejala 60 dni prej....ko dobim potrdilo o PDP-ju....

Maksi...kakšno potrdilo...a poročni list??To velja za skoz....

Barbara Sg....čestitke za lep Uz...in za pupo user posted image user posted image

Imena...ste pa super imena izbrale punce....
A čmo jih kr vpisat na seznam.....

Sazi...držim pesti ,da se bodo ustrezno pobrigali za vaju in  da ne bo preveč mučno nosit te aparatureuser posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 433
11.11.2008 21:45:26   
brkn83
claud - hvala za te informacije.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 434
11.11.2008 21:45:56   
claud
Balonchy user posted image user posted image user posted image za UZ!!!!!!!!!!!!!!!! No vidiš-pa le migauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 435
11.11.2008 21:53:15   
Ajvy
2.del....

Katjuša...Florjan je bil pa res nabit.....bi mogla videt mojo pupo...suhicauser posted image

Birdy....Neli je bila tudi velikanka user posted image user posted image  kaki cukrčki....

Glen ...full lepa sobica...meni so tile tweety-i tako luštni...Tarja pravi ti ti user posted image

Cita ...držim pesti za jutrišnji pregled...user posted image user posted image user posted image

Claud...super za tvojega...da se je tak raznežu.....zdaj pa komaj čakaš šopnig.. user posted image user posted image user posted image

Balonchy....super za UZ in za premike user posted image user posted image si pa zdej pomirjena a ne??

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 436
11.11.2008 21:56:04   
Balonchy

user posted image

user posted image

PDP   Ime (starost)    (št.user posted image , št.user posted image )       Spol   Pregledi/Porod.
user posted image   2.2. smokvica72      (št.user posted image 3, št.user posted image 0)    user posted image   LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)        (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image  17.11.      
user posted image   3.2. mamutka             (št.user posted image  3, št.user posted image 2)    user posted image    ?
user posted image   3.2. bara10                (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image   ?
user posted image   3.2. LaraS                   (št.user posted image  x, št.user posted image x)     user posted image   ?
user posted image   5.2. Ajvy                     (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image   26.11.  LJ
user posted image   5.2. nina 166              (št.user posted image  2, št.user posted image 1)     user posted image    ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image    ?
user posted image    5.2. petrap (24)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    17.11.  PO
user posted image  5.2. claud (22)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)   user posted image       1.12.
user posted image   6.2. kk85                     (št.user posted image 2, št.user posted image 1)      user posted image   ?
user posted image   6.2. RAISA (35)             (št.user posted image  2, št.user posted image  1)   user posted image    ?  LJ
user posted image    7.2. witto (29)             (št.user posted image  1, št.user posted image 0)     user posted image    3.12.  IZ 
user posted image   7.2. carmar                  (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image   ?
user posted image   8.2. reckova (24)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   17.11. MB 
user posted image   8.2. timy (28)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    2.12.  CE
user posted image   8.2. Nea                      (št.user posted image  4, št.user posted image  2)    user posted image   ?
user posted image   8.2. diamantina (23)    (št.user posted image 1, št.user posted image 0)    user posted image     9
.12. MB
user posted image  8.2. Pupka (24)            (št.user posted image   2 št.user posted image  1)    user posted image     7.11. PT
user posted image  10.2. cati (28)              (št.user posted image  3, št.user posted image 0)     user posted image    2.12.  MB
user posted image 10.2. kolumbo              (št.user posted image  x, št.user posted image  1)   user posted image     3.12.
user posted image 10.2. Shuka                  (št.user posted image 3, št.user posted image  0)    user posted image     26.11.
user posted image 10.2. Katjusa (27)        (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image    8.12. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   5.12. LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)        (št.user posted image 3, št.user posted image 1)     user posted image     ?  LJ
user posted image  12.2. rebeka84              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     19.11.  LJ
user posted image  13.2. izidora                  (št.user posted image  5, št.user posted image  2)    user posted image    ?
user posted image  14.2. Kranjcanka          (št. user posted image x, št.user posted image  x)    user posted image    ?
user posted image  14.2. Maša29               (št. user posted image 1, št.user posted image 0)    user posted image     ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)          (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  CE
user posted image  15.2. micamuca            (št.user posted image 1, št.user posted image  0)     user posted image    ?
user posted image  15.2. SALT (23)            (št.user posted image   2, št.user posted image  0)   user posted image     ? CE 
user posted image  16.2. birdy                    (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image    ?
user posted image  16.2. kayica24 (24)       (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image    19.11. PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27)  (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image      21.11.   MB
user posted image  16.2. mala* (23)             (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?    KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image     ?    PT
user posted image  17.2. tanci29 (31)            (št.user posted image  2, št. user posted image  1)    user posted image    2.12.
user posted image  18.2. naia (25)               (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image      ?     LJ
user posted image  18.2. Želva                      (št.user posted image  2, št.user posted image  1)   user posted image      ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     ?
user posted image  19.2. zorica (30)             (št.user posted image  1, št.user posted image   0)   user posted image       ? MS
user posted image  20.2. maja83 (24)          (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     ?    SG
user posted image  20.2. mrka                      (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image     ?
user posted image  20.2. macka27 (25)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image     ?  KR/LJ
user posted image  21.2. Cvetka13               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image    1.12.
user posted image  21.2. Maksi1                   (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image     5.12.
user posted image  21.2. Alter_ego               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     ? 
user posted image  22.2. Pikica5 (21)       (št.user posted image  2, štuser posted image  0)  user posted image user posted image    ?   MB
user posted image  22.2. glen (28)           (št.user posted image  5, št.user posted image  1)   user posted image   12.11. IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)           (št.user posted image  4, št.user posted image   1)     user posted image    ?
user posted image  22.2. Deja (25)       (št.user posted image 1, št.user posted image  0)    user posted image     4.12.  CE
user posted image   22.2. lea88            (št.user posted image 1, št.user posted image   0)  user posted image     ?     PO/NG
user posted image  23.2. brkn83 (25)           (št.user posted image  1, št.user posted image 0)  user posted image   17.11.  CE  
user posted image  23.2. antonia (32)          (št.user posted image 3, št.user posted image  0)   user posted image    12.11.  PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)         (št.user posted image  1, št.user posted image 0)   user posted image    2.12.  LJ
user posted image  23.2. Anonimen                 (št.user posted image  x, št.user posted image   x)   user posted image    ?
user posted image  24.2. sunny24 (27)           (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image    8.12.  PO
user posted image  24.2. Luca (29)                 (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image     ?
user posted image  25.2. boma2 (31)            (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   14.11.  LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)                (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image      1.12.  LJ
user posted image  26.2. sazi (32)                 (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   24.11.  LJ
user posted image  26.2. piskot (33)              (št.user posted image  2, št.user posted image  1)      user posted image      KR
user posted image  26.2. akvalina (27)          (št.user posted image  3, št.user posted image   1)    user posted image     8.12.  LJ
user posted image  26.2. BarbaraGS (28)      (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image    18.11.
user posted image  26.2. Miša99                     (št.user posted image  x, št.user posted image  x)        user posted image    ?
user posted image  27.2. kristina5 (30)          (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  NM
user posted image  28.2. dita7                       (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image    ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH NOSEČK = 72   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 16
user posted image  = 13
 user posted image  = 44

user posted image       user posted image     user posted image

Z nami so pot začele:   

user posted image user posted image user posted image user posted image
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia, Katyy26

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 437
11.11.2008 21:56:05   
Balonchy
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 438
11.11.2008 21:57:12   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
Balonchy....super za UZ in za premike user posted image user posted image si pa zdej pomirjena a ne??

No, zdej sm pa res... user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 439
11.11.2008 21:59:27   
claud
Balonchy-pomoje jih zadnjič sam zato nisi čutla ker si preveč delala.....pa ko ti hodiš user posted image mogoče paše guncanje.....vsaj pr men sm opazla da je tko....pol ko se pa čist umirim pol pa ona začneuser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 440
11.11.2008 22:05:00   
claud
Ja nič....preden začnem kake dolge monologe pisat.....

Gremuser posted image !

Se tipkamo ju3!

Lepo spite! Nočkouser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 441
11.11.2008 22:07:49   
brkn83
danes pa mal prej odhajam. Sem že mal utrujena, tk da grem hitro pod tuš, potem pa še mal tv pogledat.

lahko noč vam želim in sladke sanje.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 442
11.11.2008 22:08:54   
Ajvy
nočko vsem...tud jaz se odpravljam v mižule.....

upam, da nas jutri čaka boljši dan.....

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 443
11.11.2008 22:10:10   
sunny24
Čer! Kako smo? JSt sem bla prej mal v šopingu in sm nabavla še neki bodijev na preklop v HM in CA, pa še ena 2 kompletka in hlačke. Jah, spet sm malo zapravljala.user posted image  
Pol pa smo šla z mojim in še enmim frendom na večerjo (ribice) in sem se tko najedla, da bom počla. Zgleda pa, da naši pupi pašejo fiše, ker miga že non stop eno uro...user posted image

cita, držim pesti za jutri, da bo tista baba smotana kej bolj fajn ku zadnjič!user posted image user posted image user posted image

balonchy, sam da si se javla. Sm te res pogrešala! user posted image   Fajn za UZ in da je vse OK! user posted image user posted image user posted image

glen, lepa sobica! Sicer se mal slabo vidi, ampak kar sem vidla, mi je full všeč! user posted image user posted image user posted image

toplice, meni je tudi G že omenla, da lahko komot grem. Je pa res, da se moreš mal bol pazit (takoj kopalke zamenjat, se ne namakat več kot enih 15-20 min, voda ne sme bit pretopla-okoli 26C, pa kaki nosečniški tamponi bi bli priporočljivi...) Sam mi letos ne bomo šli, ker moj nima več dopusta za letos, pol januarja mi je pa že prepozno za it...Hodmo vedno v Čatež, pa ne bi lih v Brežice šla rodit, če me kej prehiti...user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 444
11.11.2008 22:38:22   
glen
No me veseli da vam je sobica všeč,,na žalost jaz ne vidim kar sem prilela,bom probala še enkrat malo manjše.
Ena me je spraševala če sem dosti zapravla za dekoracijo.

Ja še kr.Lučka od Titija je bila 26 eu,pol stenske dekoracije pa en paket 16 eu drugi 12 en pa še en 12 EU pa še neki čakam za 9 EU tako da je kr neki naneslo cca dobrih 70 eu brez lučke z lučko pa skori 100 euuser posted image .
So pa te dekoracije take penaste in sem jih nabavla v bc

Samo proba,pa če mi katera samo odpiše če je slika kaj manjša

user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 445
11.11.2008 22:44:57   
glen
user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 446
11.11.2008 22:49:08   
sunny24
glen, je majhna slikica!user posted image user posted image user posted image    A ti pa še kar ne vidš slikic? Ma tomi je full čudno, ker prej pa si jih...

Te nalepke ala tvoji titiji, smo mi pa medote nabavli in so full taki fajn na otip...Komi čakam, da se lotmo te naše sobice tudi mi!

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 447
11.11.2008 22:55:53   
glen
Sanny a sta obe sliki majhni?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 448
11.11.2008 23:05:12   
sunny24
Obe sta mičkeni! Ti je ratalo!user posted image

Kaj kej počneš? No, tazn tega, da se s slikcami martraš? Jst gledam Le Iene...

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 449
11.11.2008 23:12:10   
glen
Ja tele slikice me kr obdelajo in še zmeraj nisem pogruntala zakaj jih jaz nevidim,a veš kaj je hecno ker jaz vidim samo prazen prostor niti povezave ne.
booooooooooooo.Ma sem se že sprijaznila.Je kar je.
Kaj delam?
Danes sem bila pri prijateljici na obiski in sem dobila dve polni vreči plišastih pajackov od 0-3 mes. pa vsi so kot novi in več ali manj so vsi od prenatala ali chiccota.
Ona ima fantka starega 4 leta no januarja bo imel 4 tako da mi je zdaj obljubla da me bo zalagala z robo,hvala bogu ker pri Lin me ni nihče in sem morala vse kupovat.
No zdaj pa v dnevni cotke pregledujem in so ene lepše od drugih.
Jutri mam pregled ob 9 upam da bo vse o.k. čeprav že vem da mi uz-ja nebo delaluser posted image ,pa mislim da bopm mela test za cuker ker moja mama je diabetik in je v nosečnosti z menoj imela ful hud diabetis je ležala od 2 mes do poroda v bolnici in jemala inzulinuser posted image ,pa še jaz sem se rodila en mesec prej težka 4980g za kar je kriv sladkor,no glede datuma pdp so se lahko tudi zmotli ampak so ji prej naredili carski ker se bila že pretežka

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?