Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 22:10:48
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo KATJUŠA keri avto mate????? peguot 206
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 22:11:46
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Balonchy....meni je u redu...škoda k ne moreš samo dopisat...najbrž ni placa ( ni prostora, a ne??)...upam, da nisi huda name, ker maš zdej delo s tem Ajvy - dej ne ga srat s takimi!!! Halo?!?!? Bom poprawla, sam ne dans k se mi ne da. Pa še imen nimam... No razen od Glen...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 22:14:04
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Balonchy....meni je u redu...škoda k ne moreš samo dopisat...najbrž ni placa ( ni prostora, a ne??)...upam, da nisi huda name, ker maš zdej delo s tem Ajvy - dej ne ga srat s takimi!!! Halo?!?!? Bom poprawla, sam ne dans k se mi ne da. Pa še imen nimam... No razen od Glen... no, sam da nisi...k pol ne bom nikoli več sendviča dobila za zjatrk
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 22:14:55
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Nikakor ne morem napopat slikice gor...ne morem pogruntat teh novih albumov... greš na shrani.si izbereš sliko in potem tam k so dodatne možnosti daš velikost 400 pikslov in ne pozabi na kljukico v tistem kvadrateku nato daš shrani in malo počakaš .... potem pa daš drugo oz. tam k piše koda za forum in tisto kpopiraš sem pa se bo tukaj vidla slikica.... upam da sem razumljivo razložla
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 22:15:17
|
|
|
|
Ajvy
|
grem..preden znorim od teh albumov..... nočko vsem.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 22:15:29
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo KATJUŠA keri avto mate????? peguot 206 Jojjjj sorry katjusa k te poprawlam, sam mam alergijo na avte... hahaha (ne morem iz svoje kože...) Sej nisi jezna, a? Peugeot 206... Pa k mam še to priliko, te vprašam - a v vaših koncih laboratoriju rečete res labaratorij al to sam tko napišeš??? Se vedno v to spotaknem, ko napišeš... Pa pol pozabim vprašat... Sorry še 1x...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 22:16:36
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Nikakor ne morem napopat slikice gor...ne morem pogruntat teh novih albumov... greš na shrani.si izbereš sliko in potem tam k so dodatne možnosti daš velikost 400 pikslov in ne pozabi na kljukico v tistem kvadrateku nato daš shrani in malo počakaš .... potem pa daš drugo oz. tam k piše koda za forum in tisto kpopiraš sem pa se bo tukaj vidla slikica.... upam da sem razumljivo razložla mah ja...sam se je treba tam gori prijavit....pa še zadnjič mi je vse lepo uspelo...zdej pa kr naenkrat ne morem slikic naložit v album...drugič...zdej nimam več volje.... Hvala vseeno
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 22:18:02
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Balonchy....meni je u redu...škoda k ne moreš samo dopisat...najbrž ni placa ( ni prostora, a ne??)...upam, da nisi huda name, ker maš zdej delo s tem Ajvy - dej ne ga srat s takimi!!! Halo?!?!? Bom poprawla, sam ne dans k se mi ne da. Pa še imen nimam... No razen od Glen... no, sam da nisi...k pol ne bom nikoli več sendviča dobila za zjatrk Hahaha... Ti si faca... Dej ti enga za ponoč naštimam, če te slučajno lakota prime... Lahko noč in dober tek ti želim!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 22:18:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo KATJUŠA keri avto mate????? peguot 206 Jojjjj sorry katjusa k te poprawlam, sam mam alergijo na avte... hahaha (ne morem iz svoje kože...) Sej nisi jezna, a? Peugeot 206... Pa k mam še to priliko, te vprašam - a v vaših koncih laboratoriju rečete res labaratorij al to sam tko napišeš??? Se vedno v to spotaknem, ko napišeš... Pa pol pozabim vprašat... Sorry še 1x... pojma nimam jst vedno tak rečem ja za avto sem pa čist zatipkala ni kej popolnoma nepismena sem sam če se boš preveč v moje besede spotikala bo hudo k jet res slabo pišem te je bolje da neham al pa ti ne bereš mojih postov
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 22:19:12
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Nikakor ne morem napopat slikice gor...ne morem pogruntat teh novih albumov... greš na shrani.si izbereš sliko in potem tam k so dodatne možnosti daš velikost 400 pikslov in ne pozabi na kljukico v tistem kvadrateku nato daš shrani in malo počakaš .... potem pa daš drugo oz. tam k piše koda za forum in tisto kpopiraš sem pa se bo tukaj vidla slikica.... upam da sem razumljivo razložla mah ja...sam se je treba tam gori prijavit....pa še zadnjič mi je vse lepo uspelo...zdej pa kr naenkrat ne morem slikic naložit v album...drugič...zdej nimam več volje.... Hvala vseeno ne rabiš se prjavit
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 22:20:24
|
|
|
|
Balonchy
|
Pa ne sej sam vprašam... Niti pod razno nisem nič slabega mislila... Sam beseda "labaratorij" mi je pa tko smešna, da sem res morala vprašat...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 22:21:51
|
|
|
|
Katjusa
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 22:23:00
|
|
|
|
Katjusa
|
sam izgovorjava je pa čist enostavnejša kot laboratorij (sej je tak prav ne )
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 22:23:40
|
|
|
|
Balonchy
|
Pa dej nehi katjuša nooooooo..... K zdej bom mela pa slabo vest k sm te vprašala!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.11.2008 22:25:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.11.2008 22:27:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 22:29:01
|
|
|
|
Katjusa
|
Lahko noč in lepe sanje pa čim manj obiskov na WC
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 22:29:13
|
|
|
|
Balonchy
|
Babe moje drage - jaz grem spat!!! Rolete mi padajo čist do konca dol... Tko, da se beremo zjutraj... Če bom dovolj zgodna, bom kuhala kavo... Drgač si jo dajte pa same!!! Dijooooo...
< Sporočilo je popravil Balonchy -- 12.11.2008 22:30:27 >
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 22:29:31
|
|
|
|
Ajvy
|
Balonchy....hvala
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 22:36:46
|
|
|
|
sunny24
|
Punce (te k greste pančat) NOČKO in LEPE SANJE!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 12.11.2008 22:46:49
|
|
|
|
Ajvy
|
no...zdej sem pa nardila šmorn....sem šla na shrani .si-...naložila tri slike in ko sem vidla da jih ne morem zbrisat...sem jih izgubila---in zdej ne vem kje so...WTF?? zdej sem pa slabe volje----mah...u k...naj gre tale tehnologija---
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 7:57:21
|
|
|
|
Balonchy
|
Dobro jutro trebuščkarce... Pr nas lije k iz škafa! Pristavljam za kavico, da se mal zbudimo...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 7:58:15
|
|
|
|
claud
|
DOBRO JUTRO!!!!!!! Sj ne morem verjet....sm kr celo nočko spala do 6h.......NAPREDEK! Še popoldne eno al pa 2 urce potegnem pa bo za ta teden. Kako kj ostale? Jst držim pestke za našo majchy k je zdele u laboratoriju.... Včeri sva se pa le vidle na MŠ-sicer bl na hitr-bo treba enkrat se za kavico zment?! Zdj si grem pa jst zajtrk narest, pol pa prletim nazaj pogledat če se je katera že zbudila
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 8:04:11
|
|
|
|
claud
|
O balonchy dobro jutro! Hvala za kavico in piškotek!!!! Pozabla sem prej še napisat za seznamček.... naši bo ime LARISSA
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 13.11.2008 8:39:23
|
|
|
|
Balonchy
|
Jutro claud... kaj imaš dobrega za zajtrk? Jaz sem zjutraj doma en kakav (k ponavadi), zdaj pa že mandarine glodam!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?