|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
11.11.2008 21:54:52   
Teni_
Hvala za čestitke, pa lahko noč, ker sem zmantrana kot 100 user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 76
12.11.2008 6:58:42   
amy26
Dobro jutro

za Mašouser posted image user posted image  kako ste rešili pri zdravniku

MIŠEK čestitke za sinčkauser posted image user posted image user posted image  pa paštetka tebi tudi ker si končno postala tetauser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 77
12.11.2008 7:26:31   
NinaŠ
MIŠEK čestitke za sinčkauser posted image user posted image user posted image  pa paštetka tebi tudi ker si končno postala tetauser posted image

podpis user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 78
12.11.2008 7:33:56   
Urša
Nika, vse najboljše za včerajšnji rojstni dan!
user posted image

In tebi Paštetka, čestitke za naziv TETA! user posted image user posted image user posted image  Se je verjetno sestrica kar orng namatrala! Kako pa je Maša? Jo je odnesla s šivi?

NinaŠ, nimamo mi nič poslikanih sobic, samo v barvah so, imeli smo še ene nalepke, pa jih je Jaka dol potrgal.user posted image  Tiste ilustracije v knjigi so tudi meni fenomenalne!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 79
12.11.2008 7:54:57   
NinaŠ
imeli smo še ene nalepke, pa jih je Jaka dol potrgal.

a pol bo pa to to user posted image  Sem mislila oz. se mi je zdelo, da so ilustracije prav v okvirjih user posted image .
No sicer sem nekaj všečnega odkrila zdaj v DZSju v Rad., sam mi cena ni preveč všeč user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 80
12.11.2008 8:03:57   
Urša
Ja,v okvirjih imamo tudi, tisto je pa iz Ikeje, take narisane muce, ampak je samo fotokopija, ni prava slika. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 81
12.11.2008 8:10:28   
nincy
Za vse slavljence (z manjšo zamudo user posted image  )

user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 82
12.11.2008 9:26:15   
ada2
no, pa so paštetovi le dobili bratrancauser posted image  
čestitam tetkauser posted image

jaz bi pa najrajši šla spat... sem mela neke moraste sanje ponoči...

ampak treba je speglat, pa skuhat, pa bom najprej to, če pa še ostane kaj časa pa zavijem še malo pod odejouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 83
12.11.2008 9:27:46   
ada2
aja, smo bili včeraj v knjižnici in smo odkrili miško suhokrižko, pa se je potem nuša pohvalila, da ona ima pa še podpis v knjigi od pisateljauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 84
12.11.2008 11:27:03   
NinaŠ
Moj desc ima pa pruh oz. kilo user posted image  - včeraj mu je izstopila, je bil dans pri Z, zdaj mora pa počakat ne datum za operacijo. user posted image  zgleda me je preveč po rokah nosil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 85
12.11.2008 12:01:05   
*bubi*
zgleda me je preveč po rokah nosil

user posted image user posted image user posted image  ja, po operaciji boš nekaj časa ti njega user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 86
12.11.2008 12:02:00   
*bubi*
čestitke, mišek user posted image  čestitke, tetka paštetka user posted image  user posted image

Zdaj boste pa razvajali tega user posted image  user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 87
12.11.2008 12:13:06   
Urša
podpis v knjigi od pisatelja

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 88
12.11.2008 17:02:42   
petarda
Vidim, da smo zdaj postale že veteranke med novembrkami user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 89
12.11.2008 17:04:22   
petarda
Torej še dolgovi...NIKA VSE NAJBOLJŠE!

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 90
12.11.2008 17:08:44   
petarda
A paštetka je teta??? Od danes? Kje pa to piše? user posted image  Verjetno je treba mal po forumih pobrskat, ne? user posted image

V glavnem čestitke mamici in teti!  user posted image user posted image user posted image ....bosta mela pa bratrančka blizu rojstni dan...jao bodo fešte user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 91
12.11.2008 17:09:59   
petarda

če bi te s posteljo vred, pa verjento nebi kile zaradi tega dobil user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 92
12.11.2008 17:11:23   
petarda
Kako pa je Maša? Jo je odnesla s šivi?

user posted image user posted image user posted image  Kaj je pa bilo? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 93
12.11.2008 17:14:59   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Drage moje, še malo pa bom teta user posted image . Sestra že diha, revica že od druge ure user posted image .

Vmes, ko čakamo na bratranca, pa smo še Mašiko peljali na urgenco. JE padla in si glavo presekala. Sem ji takoj doma dala gor šive, ker ji je tako kri tekla, da ji nismo mogli ustaviti. Pismo, sem dihala še jaz user posted image  poleg

aha...tukaj...berem za nazaj user posted image ....Jao, da si petarditoglavo preseka, sem jaz čist fertik user posted image ...kje pa, da bi še šive dajala? user posted image  A to se kupijo v lekarni? A je treba kaj posebej znat? Bi se bilo mogoče dobro naučit user posted image ...nikoli ne veš kdaj ti prav prideuser posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 94
12.11.2008 17:16:55   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

če bi te s posteljo vred, pa verjento nebi kile zaradi tega dobil user posted image

ej, ne se hecat, katero je pa pol nosil user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 95
12.11.2008 17:44:53   
petarda
Tega ne vem...ti pa zagotavljam, da okoli mene ni hodil user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 96
12.11.2008 18:45:59   
ada2
A to se kupijo v lekarni? A je treba kaj posebej znat? Bi se bilo mogoče dobro naučit ...nikoli ne veš kdaj ti prav pride

ja,v lekarni se kupi, reče se steristrip (vsaj tistim, ki jih imamo mi)... če je treba kaj posebej znat? ti piše v navodilu, ampak boljše, če si prečitaš že ko jih domov prineseš, ker če boš navodila čitala ko bo nesreča že, ne bo glih fajn.... sicer pa nič posebnega - dobro je rano razkužit, pa pazit kako kožo naravnaš, da se preveč brazgotina potem ne pozna.... pa če je rana globoka je vseeno fajn k zdravniku iti.. takouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 97
12.11.2008 19:43:34   
Paštetka
hvala vsem za čestitke.

Ja Maša ima 2 ta steristrip šiva. To je en tak trakec, ki vleče kožo skupaj. Jaz sem na hitro gor lepila, ker se je kri res vlivala in je bila rana globoka. In ko smo bili čez 5 minut na urgenci so rekli, da najraje sploh ne bi odstranjevali mojih šivov. Ker pa nisem imela s čim razkužiti sem inzistirala, da naredijo še 1x. In ko so sneli moje šive se je koža že tako lepo skupaj zalepila, da nisem mogla verjeti. Ful lepa črta je bila in nič nagubano.

Če ne bi bil moj otrok bi mu rekla, da ne rabi iti k zdravniku (ker smo tako nudili 1. pomoč tudi kot reševalci....), vendar sem ker je moj otrok sem se želela tudi prepričati, da je drugače vse OK.

JE pa to ful enostavno gor zalepiti in prime tudi čez kri. Pa ostanejo lahko par dni gor.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 98
12.11.2008 19:59:29   
amy26
JE pa to ful enostavno gor zalepiti in prime tudi čez kri. Pa ostanejo lahko par dni gor.

to bo pa res treba nabaviti, nesreča ne počiva, žal

moram pohvaliti Elo, včeraj smo imeli pogovorne urice, v vrtcu je bila pohvaljena da se prva loti pospravljanja igrač ko je treba pospraviti , torej takoj se loti dela pa če so kakšne flaške na tleh vse pobere ker ve da lahko kdo pade, v vsako igro se vklopi, nasploh lepo sodeluje pri vseh igricah

doma se pa  Aleksom tudi bolje razumeta, če je treba kaj ušpičiti to naredita potiho brez kreganjauser posted image  npr. trganje nalepk iz stene,...popoldne se vozita po stanovanju, Aleks na poganjalcu Ela pa se vsede v škatlo za igrače in on jo okoli vozi pa še povrh nameče poln igrač k njej notri da komaj kaj ven vidi.
pa za rokice se skupaj držita, pa ko gre on lulat na kahlico mora iti Ela z njim in se vsede na tla zraven njega na ploščice in ga pridno počaka da se polula potem pa dalje razgrajanje.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 99
12.11.2008 21:41:12   
*bubi*
Amy, prav lušno je tole brat o tvojih sončkih user posted image

Že kar vidim, kako bo bubika za bubijem hodila user posted image  Zdaj skoz gleda za njim, še flaše nima časa spit, če se kje v bližini igra.  Pa je komaj dva meseca stara.user posted image

Zakaj pa Aleks hodi na kahlico user posted image  Pri nas že zelo dolgo ni več v uporabi. Lulat itak hodi stoje, za sedet pa ima račko-nastavek.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

OTROŠKA OBLAČILA

KAJ VAS PREPRIČA ZA NAKUP OTROŠKIH OBLAČIL?

CENA (22%)

VRSTA BLAGA (22%)

DESIGN (8%)

SAMO DA JE POCENI (4%)

BRAND (0%)

KVALITETA (45%)

Število vseh glasov: 51

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!