ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dobro jutro . Ada grlo mam mal vneto ...kaj čem nardit? Ampak res . Jaz se raje ne bom menila več za kako srečanje, ker se kar bojim, da bo kateri zbolel. Si pa fuuuuul želim, da bi se videli še to jesen. . Zmenite se in mi pridemo...če bomo le zdravi . Sobota 17.10. je že rezervirana, pa ta vikend tudi, ostalo je še odprto. Bi mi pa ustrezal tudi ZOO v Zagrebu, ki je lepši in cenejši, pa še ful lepo igrišče imajo zraven. ampak moj kaj takega še ni predlagal za srečanje pa se jaz tudi do nadaljnega vzdržim.... ravno prej sem klicala v bolnico, da sem potrdila novi datum za operacijo. so nam prestavili za en dan prej, torej 7.10. in potem sigurno 2 tedna ne bomo šli nikamor, ta vikend zdaj pa imamo doma trgatev, tako da tudi ne gre. ej, adam je od nekod potegnil moj stari zvezek v katerega sem nekoč (še najstnica ) pisala razne pesmi in podobno... in eno bi rada podelila z vami... Sneguljčica Črn si kot železo izza katerega te opazujem, bel si kot sneg in rdeč kot kri. Ti si Sneguljčica in ob tebi se mi zvrti. Ko te pogledam mi kri zledeni, hočem te sleči - - z očmi. Vse bi dala za tvoj dotik, pa saj ne tajim, sem že ti sedla v naročje, le pokazati nisem smela, kar čutim. Bilo je prav grozno a hkrati lepo, takrat mi v žilah zavrela je kri. Ti si Sneguljčica in ob tebi se mi zvrti. V tvojih očeh vidim drevo, v senci pod njim pa njo. Tiho leži, kot da spi, niti ne sluti, da ti si še vedno na meni - - z očmi. Želiš njeno srce in moje telo, a ko vprašam zrcalca tako povedo: "Lepa si, draga moja, a veš, Sneguljčica vidi njo lepšo v svojih očeh.! Še vedno sedim za železom in gledam na sneg, z nožem zarežem po dlani, da vidim še kri, da vidim Sneguljčico, da vidim sledi, ko tvoje roke božajo moje dlani. Ti si Sneguljčica in tvoje oči me peljejo v skušnjavo. Palček, ki spiš pod drevesom, le spi, odnesle ti ga bodo moje krvave dlani.