|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
27.11.2008 11:15:14   
sayuri
tejkaz čestitke za opravljen izpit user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša, jaz Milumil kupujev v Kolinski

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
27.11.2008 11:24:22   
tatly
tejkaz -bravo zate,,dva otročka pa se izpit zravenuser posted image user posted image svaka ti čast
kaj pri 3 mesecih pride patronazna zarad gh?ker meni je rekla da pride pri 3 mesecih samo nevem zakaj

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
27.11.2008 11:29:12   
m_m
No, po dooolgem času... jst sem še med živimi user posted image

Nisem vedla, da bom uletela na srečanje! Na hitrco sem preletela slikice. NO delno srečanje. V previjalnici Tuš.

A katera uporablja JUMBO stolček?
Naše dete komaj drži glavo pokonci, pa že hoče ven zlest user posted image  Tak se skrči, da je cela ravna, dvigne rit, roke v zrak in če ne bi bla na tleh, bi se prekucnila... tavelika ni bla tak divja.

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
27.11.2008 11:31:40   
sayuri
aja punce, NEXT sedaj pošilja tudi v Slovenijo

http://www.nextdirectory.eu/

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
27.11.2008 12:01:02   
buhtlčk
sandra123, karmar user posted image user posted image user posted image
Tole pomanjkanje spanja je kar težko.

tekaz čestitam, je blo pa expresno. Zdej pa volvo karavan :)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
27.11.2008 12:37:09   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Zoja Miša, jaz Milumil kupujev v Kolinski

Pa se dobi še kje drugje? Nisem vedela, da je to naš proizvod. To mi še posebaj odgovarjauser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
27.11.2008 12:43:39   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Naredila izpit. Roza knjižica je moja user posted image user posted image

Čestitam! user posted image Naj ti bo vožnja vedno v užitek in naj te sreča spremlja na cesti!user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
27.11.2008 12:48:44   
Ryssa

Mi nič ne nuca, ker ne morem plačat user posted image
Sem pa že naročala preko posrednice in so super stvari user posted image
Kolikor vidim je cenovno približno isto kot s provizijami, vsaj tisto kar sem jaz naročila ima enako ceno user posted image

tejkaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja miša milumil dela milupa, isto ko aptamil, ni naša firma. Jaz sem ga kupila v dm-u. Je pa fajn pakiran 2x450g, ker 900g nikakor ne bi porabla v 3 tednih, stane pa nekaj čez 13 evrov. Zdaj sem ga pa kupila tudi v mullerju, je pa pakiran 2x275g, še bolj priročno če ga ne daješ veliko, cena pa okrog 7 evrov menda - ga pa še nisem odprla tak da ne morem primerjat kateri je boljši.
Je pa veliko bolj okusen od drugih mlekov, vsaj od aptamila in novalaca. Sem probala, če kej ostane kar prah na žlico pojem user posted image user posted image Če mi je pa dober user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
27.11.2008 12:49:57   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: m_m

A katera uporablja JUMBO stolček?

Jaz premišljujem da bi ga kupiliuser posted image user posted image Se ga v vodo tudi lahko da- da je za v banco- ali je le za na suho- za jest.user posted image user posted image user posted image Je pa tak mehak in udoben...ostali so tako trdi zato mi je pa všeč.

Punce ki rade ustvarjate in nimate idej - dobi se več revij s to tematiko: ATELJEUNIKAT, PROSTOČASNIK...

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
27.11.2008 12:50:33   
Neža7

Sedaj pa bomo morali pazite na cesti user posted image user posted image  ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
27.11.2008 13:03:15   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Zoja miša milumil dela milupa, isto ko aptamil, ni naša firma. Jaz sem ga kupila v dm-u. Je pa fajn pakiran 2x450g, ker 900g nikakor ne bi porabla v 3 tednih, stane pa nekaj čez 13 evrov. Zdaj sem ga pa kupila tudi v mullerju, je pa pakiran 2x275g, še bolj priročno če ga ne daješ veliko, cena pa okrog 7 evrov menda - ga pa še nisem odprla tak da ne morem primerjat kateri je boljši.
Je pa veliko bolj okusen od drugih mlekov, vsaj od aptamila in novalaca. Sem probala, če kej ostane kar prah na žlico pojem user posted image user posted image Če mi je pa dober user posted image user posted image

Hvala ti!user posted image In res je super pakiran, ker ga res ne rabim veliko. Za kakšen obrok vsak drugi ali pa tretji dan. Bom šla v Dm ali pa v Mullerja, važno da vem da povsod imajo.
Moram biti še na kaj pozorna, mislim piše 0+ ali kaj takega?

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
27.11.2008 13:17:59   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Tukaj so pa slikice:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image  za krasno srečanje user posted image user posted image  Midve sva bile tam v mislih user posted image  Pač nasledjnič.

Mislim, da so danes imela Velenjčanke srečanje

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
27.11.2008 13:21:00   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Hvala ti!user posted image In res je super pakiran, ker ga res ne rabim veliko. Za kakšen obrok vsak drugi ali pa tretji dan. Bom šla v Dm ali pa v Mullerja, važno da vem da povsod imajo.

Jaz pa celih 900g porabim v 1 teden user posted image  kar je čez 60 evro na mesec samo za mleko user posted image

Imam velike PRAZNE joške user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
27.11.2008 13:29:21   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Mi približno isto porabljamo.

Piše pa gor na pakungi 1 in piše da je od rojstva user posted image

neža7 user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2414
27.11.2008 13:29:44   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Sedaj pa bomo morali pazite na cesti user posted image user posted image  ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image

Se ne moram verjet, da jaz že 12 let vozim. Kako hitro grejo lete user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
27.11.2008 13:31:17   
Neža7

neža7 user posted image user posted image

Kako žalostno. Jaz sem mislila, da bom lahko celo Velenje nahranila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
27.11.2008 13:50:59   
Vilika
Dan!

Mi smo ponovno imeli malo slabšo noč - 20.00 - 00.30 - 4.00 - 7.00. Upam da je to slučajno ali pa da gre za pospešeno rast in ne za spremembo navade user posted image .
Mi ni všeč 2x na noč vstajat, pa potem komaj nazaj zaspim in je spet halo.

Tejkaz - čestitam za izpit, sedaj si svobodnaaaa. Ko sem jaz izpit nardila sem ga pol cel dan žinagla user posted image , sam to so bili mdrugi cajti user posted image .

Lepe slikice s srečanja so user posted image

Sayuri - naš Vid se ne bo branil takšne simpatične punce kot je vaša Zara, pravi da ima šanse user posted image . Lovro je pa sedaj menda največji avgustovček, vauuuu, kako je zrasel user posted image .
Krst
- recimo, da smo kar pripravljeni. Upam, da me kaj ne preseneti. Po tortico gremo v soboto popoldne, po svečko grem jutri dopoldne, prtiček kupljen kar v naši cerkvi, priprave smo imeli prejšnjo soboto in to soboto še 1x, rezervacijo v gostilnici Falkenau za 18 odraslih + trije dojenčki. Tamal bo oblečen v bež kombinezon, spodaj pa v nekaj belega. Včeraj sem eno uro po trgovini bluzila in nabavljala sestavine za peko peciva... user posted image   Tašča bo spekla 4 vrste, medve z mami pa še 5 vrst user posted image , verjetno bo vsega preveč, ba bolš kot pa premal, a ne.
A ti boš kaj naročala pri Nextu? Bi še zame božičkov kompletek, je fuuul cort.

Zoja Miša - res je smotano gledat kako se otroček napenja pa ne more kacat. Pri nas se je do sedaj samo 2x zgodilo, da po 3 dni ni kakal. Drugače gre vsak dan, če ne pa vsaj na 2 dni in je po tem taaako dobre volje ko se izprazni. Milumil mi kupujemo v Mullerju - je našmu tamalmu (in meni - Ryssa user posted image ) veliko boljši. Imam eno škatlo višlka Milumil 1 iz Baby Centra, mi je ostalo, vrniti ga pa ne morem user posted image . Takrat ko je bil naš zaprt sem poskušala z čajčkom in najbolj so menda pomagale kapljice proti krčkom (te navadne iz lekarne).

Miklavž - naš tamal bo dobil 3 knjigice (kartonke), pa en avtobus kamor like notri vtikaš, pa ene hude čeveljčke iz pikapolonice, pa bodije in žabice, pa ne vem kaj še... ker je vse na kupu - krst, miklavž, božič - TO MUCH.

Patronažna k nam tudi pride še 1x, zaradi uvajanja GH- je rekla pri 4,5 mesecih.

Mi smo bili prej malo na sončku, ampak je pa mrzlo kot user posted image . in sedaj mi še vedno v košarici, kar takole debelo oblečen, spančka.

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

Neposredna povezava do sporočila: 2417
27.11.2008 13:58:55   
anaya
Neža: mah to pride tak včasih, jaz sem upala, da bom lahko vsaj mojo pupiko, pa če ne gre ne gre kaj češ. Mogoče je pri tebi še to vplivalo ker je Neži prehitro rojena, jaz se še na to ne morem zanašat... bomo pa mogoče naslednjega dojili....user posted image

Tejka: ČEstitke Evi za 2. leti pa tebi za izpit....user posted image user posted image

Matejchi: mene sigurno ne bo v LJ mi še CE ni šlo skozi, ko mamo zdaj to selitev pred vrati, pa se kr nekonča.... Drugo leto, lahko kr k meni pridete potem.user posted image user posted image  Če nam bo seveda ratalo do takrat se preselit .. ne kaže dobro.....

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
27.11.2008 14:20:49   
tinka14

uau kake lušne cotke...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
27.11.2008 14:26:43   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: anaya

Neža: mah to pride tak včasih, jaz sem upala, da bom lahko vsaj mojo pupiko, pa če ne gre ne gre kaj češ. Mogoče je pri tebi še to vplivalo ker je Neži prehitro rojena, jaz se še na to ne morem zanašat... bomo pa mogoče naslednjega dojili....user posted image

Imaš prav in tudi upam, da bom imela večji uspeh pri naslednjega user posted image .

Čeprav na steklenici imaš več znanje koliko user posted image  popije, vendar je draga zadeva.
Samo,da mi raste sem ZELO user posted image

Mislim, da imam isti problem kot moja mama, ker tudi ni morala dojit. Največ 2 tedna mislim da je pri obe punce.

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
27.11.2008 14:37:20   
sayuri
Mi smo bili dobro urco zunaj. Sedaj pa kar spita v kombinezonih user posted image . Lovro ima kapa kar čez oči user posted image user posted image user posted image . Ke pa res mrzlo - 0 stopinj pri men kaže user posted image  Ampak je pa pasalo. Sem ju pa rihtala za ven pol ure...samo oblačenje user posted image .

Vilika, pa moreš it glih jutri po svečo user posted image  Sem te mislna na kafe povabit. JAz grem pa jutri  Kočevje na fizioterapijo user posted image  SE bova glih zgrešili.
Še dobro, da se nismo tud mi za Falkenau grebli user posted image . Filipov krst smo tam imeli, sedaj smo pa kar tukaj v centru rezervirali. user posted image  Ne bom pa nič zdaj pri Nextu naročala. Sem ravno prejšnji tee nabavila kar veliko stvari v št. 74. Mi jih je prijateljica dostavila v Slo - je bla v Londonu. user posted image  Sem pa kupila ene tkooooo cart cart čeveljčke. Bom slikala in vam pokazala. Res so ful ful lepi. Se mi ne da zdaj po katalogu brskat. user posted image

Zoja Miša so ti že druge povedale, da Milumil proizvaja Milupa. Kolinska ga uvaža. JAz ga tam kupujem zato, ker imam popust (zarad dvojkkov)user posted image . Gre pa pri nas ena 900g škatla v 3-4 dneh. user posted image

majaT lepo je blo počvekat s teboj. user posted image

Se mi zdi, da se L&Z oglašata...

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
27.11.2008 14:37:39   
Neža7
Spet je bil tak lep sončni dan tukaj user posted image  Očka je v 10:30 šel v službo mi2 pa na sprehod in malo na šoping user posted image
Ko sva prišle blizu do stanovanje sem opazila, da možek ni mi dal ključe, ko je vožiček dal ven iz avto user posted image

hmmm.... kaj naj naredim user posted image  brez ključe in možek v LJ.
HB za mojo sestro user posted image  Imam tudi naše ključe. Sem šla v šolo po njih user posted image  Kako imajo neumno narejeno, da moraš po stopnice pridet do tajništvo in naprej user posted image  Vsi so gledali kako noro mamica hodi gor in dol po stopnice z vožička user posted image user posted image

Samo, da je nama uspelo prideti do MLEKA user posted image user posted image

Danes je imela mojo bivša sošolka malo punčko (5 dni po PDP)user posted image user posted image  Ime Lacey Jade.... Več info še prihaja iz Avstralije user posted image  

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
27.11.2008 14:42:39   
Neža7

Mi smo bili dobro urco zunaj. Sedaj pa kar spita v kombinezonih user posted image   .
Gre pa pri nas ena 900g škatla v 3-4 dneh. user posted image

user posted image user posted image  MENI SE TO VEČKRAT ZGODI user posted image user posted image
user posted image  ZA POPUSTE ZA user posted image user posted image

Sem nekje slišala, da dobiš popust za umetno mleko, če nimaš svojega mleka. Katere ve kaj o tem?? 

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
27.11.2008 14:44:51   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

tejkaz -bravo zate,,dva otročka pa se izpit zravenuser posted image user posted image svaka ti čast
kaj pri 3 mesecih pride patronazna zarad gh?ker meni je rekla da pride pri 3 mesecih samo nevem zakaj

Naša je vedela, da jo nisem hotila več videti. Se pozdravima in to je to user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
27.11.2008 14:46:22   
Neža7

majaT lepo je blo počvekat s teboj. user posted image

Bo vsaj tebe razumela user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?