Vilika
|
Dan! Mi smo ponovno imeli malo slabšo noč - 20.00 - 00.30 - 4.00 - 7.00. Upam da je to slučajno ali pa da gre za pospešeno rast in ne za spremembo navade . Mi ni všeč 2x na noč vstajat, pa potem komaj nazaj zaspim in je spet halo. Tejkaz - čestitam za izpit, sedaj si svobodnaaaa. Ko sem jaz izpit nardila sem ga pol cel dan žinagla , sam to so bili mdrugi cajti . Lepe slikice s srečanja so Sayuri - naš Vid se ne bo branil takšne simpatične punce kot je vaša Zara, pravi da ima šanse . Lovro je pa sedaj menda največji avgustovček, vauuuu, kako je zrasel . Krst - recimo, da smo kar pripravljeni. Upam, da me kaj ne preseneti. Po tortico gremo v soboto popoldne, po svečko grem jutri dopoldne, prtiček kupljen kar v naši cerkvi, priprave smo imeli prejšnjo soboto in to soboto še 1x, rezervacijo v gostilnici Falkenau za 18 odraslih + trije dojenčki. Tamal bo oblečen v bež kombinezon, spodaj pa v nekaj belega. Včeraj sem eno uro po trgovini bluzila in nabavljala sestavine za peko peciva... Tašča bo spekla 4 vrste, medve z mami pa še 5 vrst , verjetno bo vsega preveč, ba bolš kot pa premal, a ne. A ti boš kaj naročala pri Nextu? Bi še zame božičkov kompletek, je fuuul cort. Zoja Miša - res je smotano gledat kako se otroček napenja pa ne more kacat. Pri nas se je do sedaj samo 2x zgodilo, da po 3 dni ni kakal. Drugače gre vsak dan, če ne pa vsaj na 2 dni in je po tem taaako dobre volje ko se izprazni. Milumil mi kupujemo v Mullerju - je našmu tamalmu (in meni - Ryssa ) veliko boljši. Imam eno škatlo višlka Milumil 1 iz Baby Centra, mi je ostalo, vrniti ga pa ne morem . Takrat ko je bil naš zaprt sem poskušala z čajčkom in najbolj so menda pomagale kapljice proti krčkom (te navadne iz lekarne). Miklavž - naš tamal bo dobil 3 knjigice (kartonke), pa en avtobus kamor like notri vtikaš, pa ene hude čeveljčke iz pikapolonice, pa bodije in žabice, pa ne vem kaj še... ker je vse na kupu - krst, miklavž, božič - TO MUCH. Patronažna k nam tudi pride še 1x, zaradi uvajanja GH- je rekla pri 4,5 mesecih. Mi smo bili prej malo na sončku, ampak je pa mrzlo kot . in sedaj mi še vedno v košarici, kar takole debelo oblečen, spančka.