|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
26.11.2008 23:23:25   
matejchi
http://www.baby-center.si/DesktopDefault.aspx
če rabi katera sedež...

< Sporočilo je popravil matejchi -- 26.11.2008 23:33:25 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
27.11.2008 0:56:22   
Anonimen

Tinka14 &  Nejc
user posted image
Rok
user posted image
Otmar ob vrnitvi domov
user posted image
OK, a bi ali ne bi?!....je že tako pozna ura, da niti ne razmišljam več, zato pripopam še eno mojo, ki sva jo škljocnila ob prihodu domov. Jutri mi bo verjetno žal. Prisotnim sem itak prepovedalauser posted image pripopat mojo sliko....nisem ravno za na sliko in za na splet....Da se pa videt, kako si frizerka predstavlja in razume, ča ji rečeš, da si puščaš lase in kaj nastane iz stopničastega skoraj paža...user posted image user posted image user posted image pa saj mi lasje hitro rastejo.....
user posted image

No, toliko za potešit radovednost. Kako pa razposlat slike itd. pa jutri oz. že danes! Grem spat in zbirat pogum, zjutraj imam zzzobarja!!!

pa še podatki za seznam....drugič. Lahko noč! 

< Sporočilo je popravil PABLO -- 27.11.2008 1:32:29 >

(odgovor članu kaja02)
  Neposredna povezava do sporočila: 2377
27.11.2008 1:01:04   
Anonimen
....ups, mi je prehitro poslalo. Me nekaj velikosti zezajo, sploh zgoraj pri kaji02 in mishel....ne vem zakajuser posted image ....

< Sporočilo je popravil PABLO -- 27.11.2008 1:02:17 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2378
27.11.2008 1:56:55   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image pa ne morem verjet! Kje pa je prvi post, ki sem ga poslala in slike, kjer so me velikosti zezale? (spodaj - sploh pri kaji02 in mishel).

No, pa še enkrat na hitro. Foto-report brez odvečnih besed. Srečanje je uspelo! Super je bilo počvekat in se srečat s puncami ter malimi "velikimi cukri user posted image ". V decembru sledi ponovno in morda "razširjeno user posted image " srečanje, če se bo še katera odločila pridružit.

gajka & Rok
user posted image
mishel & David
user posted image
kaja02 & Leja
user posted image
Aradej & Lucija
user posted image
K_a_t_j_a & Jan
user posted image
Tinka14 & Nejc
user posted image
...in še en simpatičen nasmeh
user posted image
....in dva očarljiva pogleda
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2379
27.11.2008 5:49:58   
Zoja Miša
Joj, kako smo lepi, čisto vsi! Pablo tudi tebi čisto nič ne manjka!
Bravo za srečanje.user posted image Upam, da mi v decembru uspe vas spoznati! Vse ste fejst, da o otročkih sploh ne izgubljam beseduser posted image

Sedaj pa user posted image user posted image user posted image  kuham.
Jo bom rabila.
Sva se ob 4h vstali in jedli, pa se je zraven tako napenjala in jokala, da so meni solze tekle, je bila cela štala, da je moral oči ukrepatiuser posted image . Pomiriti obe.user posted image
Pikica sedaj spi, ampak kakala zopet ni.user posted image In vsako hranjenje je potem malo slabše. Bom patronažno poklicala, ko bo ura bolj spodobna, pa naj mi pove kaj naj naredim.
Na mojo firmo se tako ne greva ven metat, ker s prebavnimi motnjami pa res ne bova okoli hodiliuser posted image

No, naj se vam dan začne lepše, kot nama.
Ampak slab začetek...user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
27.11.2008 6:36:42   
tejkaz
Zoja Miša, kaj če ji pa s termometrčkom pomagaš? Izmeri ji temperaturo v črevu. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
27.11.2008 7:08:18   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Kako, do koliko, pa ji naj dam termoforček v rito? Da je ne bom slučajno ranila?user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
27.11.2008 8:03:37   
sayuri
Jutro. Moram it najprej prebrat, da bom na tekočem. En dan me ni, pa tolk čvekanja user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem včeraj uspešno opravila nakup zase user posted image - Popoldne smo imeli posvetovalnico. matejchi zate.... Zara ima pri 4,5 mesecih 6900g in 62,5 cm.user posted image  Lovro pa spada mad težkokategorične sumobborce user posted image  Ima 8.200g in 66,5 cm user posted image .  RAzlika v njuni teži je čedalje večja. Aja, pa še odpostna zeža pri mojih dveh manjka. Zara 2480g, Lovro 2540g) user posted image
STa bila pa oba cepljena. Za vzorec sta malce zajokala, zvečer sem dala kar vsakemu polovičko svečke in zaenkrat reakcije ni. Bomo videli, kako bo danes.

Zdaj grem pa res brat za nazaj in slikce pofirbcat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2383
27.11.2008 8:20:46   
sayuri
tinka14 super ste prestali RA user posted image user posted image user posted image . Čez 3 mesece pa pride običajna kontrola. user posted image
mishel kakšen cortek je David user posted image
ZojaMiša ZAra včeraj ni šmirglala zvončka v posvetovalnici. Je imela tolk dela z enim rumenim obročem. MAlo je sicer pogledala proti pediatrinji v smislu: "Kaj me zdaj motiš, a  ne vidiš, da me druge stvari zanimajo!" user posted image  Kako je pri avdiologu smo ti že povedale. NAj te ne bo nič strah user posted image

Tole ko pišete, da patronažne k vam pridejo glede GH je resnično pohvalno user posted image . V našem koncu tega sploh ne prakticirajo. Po moje pojma nimajo o tem, da bi šle malo okrog. Al se jim pa ne da user posted image  Tko da smo na sistemu "Znajdi se". user posted image

iskanje, večkrat se oglasi. Te je zlo lepo brat user posted image
Vilika Vid ni še zaseden, a ne? user posted image  Zara sprašuje user posted image  Je tooook prisrčen fantiček. Pa Ribnica in Kočevje nista tko daleč user posted image user posted image user posted image  Se kaj pripravljate na krst? Mi čist nč še user posted image . Edin torto mam naročeno. DAnes imamo v župnišču pripravo. PA kakšno pecivo bo potrebno speči user posted image
tejkaz vidim, da bo vam tudi "propadlo" cepljenje za rotavirus. Jah, nimamo kaj proti naravi... Jaz jabolko zdajle dam kuhano. Banano bom dala surovo....ampak ne še...malce kasneje.

Srečanje naslednji teden...verjetno pridemo vsi...tutokompleto user posted image . Mož ima dopust, Filip ne bo šel v vrtec... Matejchi, a s temi voščilnicami ti resno misliš user posted image  Se moram zapodit kak material kupit user posted image

Bom po "obrokih" pisala, da ne bojo romani nastajali user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
27.11.2008 8:31:56   
karmar
Jutro
Sm sitna ku driska. Verjetno da sem 34x vstala ponoči.
čau

Neposredna povezava do sporočila: 2385
27.11.2008 8:34:44   
sayuri
Zoja Miša puzzle so tiste debelejše. V Baby centru imajo kvalitetne. Sem pri Filipu enkrat kupila ene nekje v Šparu, ap so bile veliko tanjše in mehke-so se skoz razstavljale user posted image  No, jaz puzzlov nazadnje nisem sestavila, ampak sem se odločila, da jih prinese Miklavž. Če smo bili do sedaj brez, bomo zdržali še dober teden. user posted image  PA čestitke za prvo prespano noč user posted image

Mimogrede-ste me vidle v novi Mami user posted image user posted image user posted image  Sem že čist pozabila na tole in me je včeraj skor kap user posted image . Je že dva meseca, odkar so me spraševali po "Veselem decembru" user posted image

Naty user posted image user posted image user posted image user posted image  Bo bolje enkrat user posted image
MajaT pametno si ti tole naredila, da si na stolček najprej plenico pogrnila. user posted image  JAz moram oba stolčka dat v pranje, ker imamo nekaj korenčka in jabolka gor za okras user posted image . Drugače pa jaz štejem za eno žličko POLNO žličko. user posted image  Torej-če ji daš po malem, ji daš recimo 5x po malem za eno polno. No, zdaj sem pa jaz zakomplicirala.user posted image  Aja, telefonska.... dobiš na ZS user posted image
bella zakaj se ti pa pojavi srbenje? KAr tko...al od kakšne hrane?  No, pa le fotkaj zdaj, ko imaš spet fotoaparat. Men je tud zdaj tko fajn, ko kar naprej škljocam user posted image
tinka14 sem zdaj brala o tvojih črvih. Bljaaaak user posted image user posted image user posted image  Jaz sem našla v omari v času nosečnosti ene take drobne živalce -2mm velike. Sem morala zmetat stran vso moko, zdrob, riž.... FUUUUUUUJuser posted image  SPloh ne vem, odkod to pride. user posted image
tejkaz  malce pozno,a mapk vseeno vse najboljše tvoji mali Evi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
27.11.2008 8:38:41   
karmar
No, zdej nisem več tolko, ker sem vam povedala. Ste lepe na slikcah...vse in vsiuser posted image .
Kaj pa matejchi, je prišla kresnička iz kresovanja in zdej se kresa?

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
27.11.2008 8:48:06   
sayuri
Erin hm, za avgustovke 2009 še nisi prepozna user posted image

Vidim, da je srečanje v Celju uspelo. user posted image user posted image user posted image
Gajka se je res zgleda grebla, da je na vsaki fotki user posted image  user posted image user posted image user posted image  Super ste punce. Čeprav vas na sliki prvič vidim, se mi zdi, da vas že od nekdaj poznam user posted image user posted image  Ste se pa res lepo pofotkale - vsaka mamica posebej z otročkom. Res ful ful lepe slikce. user posted image  JAz bom imela tud fotkič drug teden s seboj in zato že zdaj vadite položaje, da vas ovekovečim na fotkah user posted image user posted image user posted image

Tale blink moram pa jaz tud kupit. user posted image Se mi je ravno včeraj zgodilo, da iz enega bodija niso šli madeži stran. user posted image

karmar tole vstajanje poznam user posted image user posted image user posted image  Ponavadi komaj čakam, da je jutro. Je takoj lažje, ko ni več noč. KAj sta se hranili z Uršo al kako?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
27.11.2008 8:49:09   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

http://www.baby-center.si/DesktopDefault.aspx
če rabi katera sedež...

hm??

dobro jutro!
js jo bom kr ven šibnala, je spet tk lepo in včeri nisva nič bla zuni... seveda ko se grof zbudi!

< Sporočilo je popravil tinka14 -- 27.11.2008 8:52:08 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
27.11.2008 9:13:26   
sandra123
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: karmar
Jutro
Sm sitna ku driska. Verjetno da sem 34x vstala ponoči.
čau

Jutro....Karmar, se ti pridružujemuser posted image ...jojjjjjjjj, pa meni se bo en dan zrolalo......že 4.dni ga ponoči sračkata 100/uro....imam še srečo, če se zbudita ena za drugouser posted image ....skratka....kar nekaj se dogaja pri nas ponoči, danes spet nisem po2.uri niti očesa zatisnila, ker sta se menjali pri hranjenju....kar naprej sta bili pri prsihuser posted image user posted image user posted image user posted image ....vse do 7-ih zjutraj....potem sta pa spali kot user posted image do 8-ih.....Moj user posted image je pa spet zaspal v dnevni na kavču....user posted image in sem ga kar pustila user posted image user posted image user posted image , samo potem sem sama norela po spalnici sredi noči.....
Sayuri, kakšne so pa kaj vaše noči? Pa lepo napredujeta tvoja sončkauser posted image , Lovro je pa res kar konkretne kilažeuser posted image ...pa glavno, da je zdrav user posted image ...
Pablo, krasne slikce, pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešno srečanje....upam, da se naslednjič tudi me 3 udeležimouser posted image .....No, meni samo Tinka14 in Kaja02 nista poznani....user posted image

Šibam....Teja se dere BUUUUUEEEEEEEE.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
27.11.2008 10:21:20   
Ryssa
Jutro!

Tudi mi smo imeli posvetovalnico v torek in bili cepljeni. Mere za seznam so 6970g in 64 cm user posted image V treh mesecih je zrasel za 15 cm user posted image in se zredil za več ko 4 kg user posted image
Po cepljenju je bil jok, ki smo ga komaj pomirili (hvalabogu za kapljice proti krčem).

Ste me kej pogrešale?

Sej brala sem vas samo se mi ni ljubilo pisat user posted image
Bom probala biti bolj pridna user posted image

Srečanje vidim da je uspelo, ste luštni vsi, če katero kdaj kje vidim jo pocukam za rokav user posted image Škoda da se nisem mogla udeležiti user posted image
Pablo za tebe sem pa zdaj ziher da sem te vidla v P.

Komentirala ne bom, ker imam ene 20 strani.

Zoja miša če ne kaka, pa jo nič ne matra je ok ker je dojena. Ker pa vidim da jo matra je pa še par nasvetov ki smo se jih mi posluževali: sladke kamilice, janežev čajek, donat - topel in brez mehurčkov, ene štiri čajne žličke kamot daš, masaža trebuščka na previjalni in hkrati krčenje nogic k trebuščku in pa termometer v ritko. Pomočiš konico v kremico in potisneš kak cm noter, pa parkrat ponoviš.

Drugače pa naš tudi ne kaka vsak dan, če imamo srečo enkrat na tri dni user posted image
Je pa Milumil lažje prebavljiv. Mi imamo zdej tega za dodajat. Po novalacu po cel teden ni kakal.

To bo to, zaenkrat.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
27.11.2008 10:31:00   
sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa
Je pa Milumil lažje prebavljiv. Mi imamo zdej tega za dodajat. Po novalacu po cel teden ni kakal.

Ja, Ryssa, sem že nevem kolikokrat želela napisat, da smo že pred 1-im mesecem zamenjali mleko, ker ju je Aptamil ful zapiral, po Milumilu pa lepo kakata vsak dan oz. včasih vsak 2. dan....pa še bolj nasiten je user posted image ...
Hvala za nasvet glede mleka, Sayuriuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
27.11.2008 10:34:11   
tatly
oj..vse ste full lepe pa bravo za uspesno srecanjeuser posted image user posted image
zoja misa-ko je bla moja pupa zaprta sem jo po trebuscku namazala z tea tree krtemo in se je takoj pokakala.
kaj boste tem malim sonckomn kaj kuple za miklavza pa te praznike ali komaj drugo leto?
in kako ste danes,pa vasi soncki?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
27.11.2008 10:52:05   
tejkaz
Naredila izpit. Roza knjižica je moja user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
27.11.2008 10:53:44   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Kako, do koliko, pa ji naj dam termoforček v rito? Da je ne bom slučajno ranila?user posted image

Sem šele zdaj videla. Ne vem, jaz to čisto po občutku naredim. Mogoče kakšen centimeter.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2395
27.11.2008 10:54:05   
Zoja Miša

user posted image  ČESTITKE!!! Saj smo vedele, da bo uspelo!

IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Ja, Ryssa, sem že nevem kolikokrat želela napisat, da smo že pred 1-im mesecem zamenjali mleko, ker ju je Aptamil ful zapiral, po Milumilu pa lepo kakata vsak dan oz. včasih vsak 2. dan....pa še bolj nasiten je user posted image ...
Hvala za nasvet glede mleka, Sayuriuser posted image

Kje pa ga kupujete, moram v Mullerja? Ali je Dm tudi o.k. Ali kje?

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
27.11.2008 10:58:31   
daja28
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Tole ko pišete, da patronažne k vam pridejo glede GH je resnično pohvalno user posted image . V našem koncu tega sploh ne prakticirajo. Po moje pojma nimajo o tem, da bi šle malo okrog. Al se jim pa ne da user posted image  Tko da smo na sistemu "Znajdi se". user posted image

Jaz te, ki hodi v naš konec niti ne maram videt. Nima pojma (sem sama več prebrala user posted image ). Sem še vedno jezna nanjo, ker nas ni poslala nazaj v P zarad zlatence. Pa še po čikih je vedno smrdela.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
27.11.2008 11:02:44   
majči22

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa hitr v akcijo po nakupih!

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
27.11.2008 11:05:31   
daja28
Jaz sem že cel mesec 1x na noč vstajala, enkrat je zdržal skoraj celo noč - no to sem tudi upala, da bo postala praksa. Jok brate odpade. Spet se zbujam vsaj 3x na noč pa še probleme ima potem nazaj zaspat.user posted image
Dodajala pa še ne bom, ker se mi zdi še prekmalu pa že tako ma dost kilaže.
Po moje bom morala nehat čokolado jest.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
27.11.2008 11:06:56   
daja28
2 meseca bomo pa ja še zdržale, a ne?user posted image

Tejkaz - BRAVO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

princ se dere: maaaaaaaaaaaalcaaaaaaaaaaa

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?