Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 26.11.2008 14:28:45
|
|
|
|
anita goitan
|
vprašanje: s katerim hudičem gre drek boljš stran-vanish, oxi , jebeliš mam vse cunje take...k sva na previjalni ji pod ritko dam kar v košu najdem in seveda se mi potem ponovno pokaka, in tale drekec
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 26.11.2008 14:41:33
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: Erin Evo sem šele sedaj prišla do rač. in ne boste verjele... pijem šele 1 kavo...šele sedaj sem dobila čas da si jo skuham. Malega so sedaj krči dajali...bogi... so take krokodilje solze tekle... Če bi mu le lahko odvzela bolečino... Spat je šel ob 21, ampak se je zbudil ob 3 in spet ob 5 no potem sva pa spala do 9. Meni se je že začel zbujati zvečer in ponoči... To pomeni da bomo mogli počasi začeti z GH, kajne...eden od znakov je. No punce,... kdaj boste prilimale fotke? kaj si pa jedla Nč tazga... :(( Jaz z vanishem polijem čez drekec in mal zdrgnem potem pa dam takoj v pralni stroj. Če se zasuši gor pa ne dobim ven.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 26.11.2008 14:48:16
|
|
|
|
Erin
|
Kukam k Avgustovkam 2009...me mal "domotožje" daje
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 26.11.2008 14:49:20
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Kukam k Avgustovkam 2009...me mal "domotožje" daje jah sej maš še cajt da se jim pridružiš
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 26.11.2008 15:04:41
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan vprašanje: s katerim hudičem gre drek boljš stran-vanish, oxi , jebeliš mam vse cunje take...k sva na previjalni ji pod ritko dam kar v košu najdem in seveda se mi potem ponovno pokaka, in tale drekec Blink iz Mullerja je zakon! Nič več ni umazano! Erin hvala, saj vem da je tako, ampak dokler je samo moje jedla je bilo kul, danes pa se je med hranjenjem tako napenjala, kot velika, ven ni šlo pa nič . Neža, Naty hvala, verjetno bom res nekaj od tega vzela. Novalac po vsej verjetnosti. Vse ostalo še nisem utegnila prebrati, sva bili 2 h zunaj. Sem pa razočarana sama nad sabo, ker me je prej pikica uspela tako sprovocirati, ker se je drla, kot da jo iz kože dajem, ko sem ji oblačila pajacka za ven, da sem se zadrla nanjo. Sedaj me pa želodec boli od slabe vesti . Upam, da me ne sovraži . Bom kasneje za nazaj prebrala. Jutri se greva pa v firmo pokazati. Grem stavit, da bo ravno tam kakala in bova obe usrani
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 26.11.2008 15:08:09
|
|
|
|
anita goitan
|
Otroško spanje brez joka v sanje, avtorica: Elizabeth Pantley, založba Didakta
< Sporočilo je popravil anita goitan -- 26.11.2008 15:11:12 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 26.11.2008 15:11:12
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Evo sem šele sedaj prišla do rač. in ne boste verjele... pijem šele 1 kavo...šele sedaj sem dobila čas da si jo skuham. Malega so sedaj krči dajali...bogi... so take krokodilje solze tekle... Če bi mu le lahko odvzela bolečino... Spat je šel ob 21, ampak se je zbudil ob 3 in spet ob 5 no potem sva pa spala do 9. Meni se je že začel zbujati zvečer in ponoči... To pomeni da bomo mogli počasi začeti z GH, kajne...eden od znakov je. No punce,... kdaj boste prilimale fotke? Bogi Tilenček, upam, da je sedaj dobro.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 26.11.2008 15:13:38
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Otroško spanje brez joka v sanje, avtorica: Elizabeth Pantley, založba Didakta Priporočaš ali kaj? In Blink lahko samo našpricaš na cote in jih opereš, ko jih. Samo ene 2 x se mi je zgodilo, da sem jih vzela iz stroja in še niso bile čiste, pa sem našpricala še enkrat in oprala in bp Naty, upam, da ste kaj sončka ulovili!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 26.11.2008 15:21:17
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Otroško spanje brez joka v sanje, avtorica: Elizabeth Pantley, založba Didakta Priporočaš ali kaj? In Blink lahko samo našpricaš na cote in jih opereš, ko jih. Samo ene 2 x se mi je zgodilo, da sem jih vzela iz stroja in še niso bile čiste, pa sem našpricala še enkrat in oprala in bp priporočam, jah sam kaj k vse narobe delam Hvala bom kupila ta Blink
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 26.11.2008 15:28:29
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Sem pa razočarana sama nad sabo, ker me je prej pikica uspela tako sprovocirati, ker se je drla, kot da jo iz kože dajem, ko sem ji oblačila pajacka za ven, da sem se zadrla nanjo. Sedaj me pa želodec boli od slabe vesti . Upam, da me ne sovraži . ma dej nehi no
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 26.11.2008 15:36:44
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Sem pa razočarana sama nad sabo, ker me je prej pikica uspela tako sprovocirati, ker se je drla, kot da jo iz kože dajem, ko sem ji oblačila pajacka za ven, da sem se zadrla nanjo. Sedaj me pa želodec boli od slabe vesti . Upam, da me ne sovraži . ma dej nehi no Hvala Sedaj ko mam čas nobenih slik, zvečer bom pa komaj sfolgala strani obračati, a ne ''Celjanke''!?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 26.11.2008 15:42:49
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Oj na hitro preden greva ven. Sedaj sem ji 2 dni zapored zvečer dajala umeten mlek Hipp, pa danes boga reva ne mora kakat! Ji bom kamilice dala, ampak sedaj pa mi prosim povejte katera mlečna formula že ima mleko za lažjo prebavo? Je to Aptamil ali Novalac? Hvala vam 100 x, moram še danes to urediti. Mi imamo Novalac proti zaprtju Naty, uporabljaš poleg tega tudi Novalac NF ali mu daješ tega vedno?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 26.11.2008 15:55:14
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša IZVIRNO SPOROČILO: naty13 IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Oj na hitro preden greva ven. Sedaj sem ji 2 dni zapored zvečer dajala umeten mlek Hipp, pa danes boga reva ne mora kakat! Ji bom kamilice dala, ampak sedaj pa mi prosim povejte katera mlečna formula že ima mleko za lažjo prebavo? Je to Aptamil ali Novalac? Hvala vam 100 x, moram še danes to urediti. Mi imamo Novalac proti zaprtju Naty, uporabljaš poleg tega tudi Novalac NF ali mu daješ tega vedno? Uporabljam Novalac 1 navadno formulo in N. proti zaprtju pa še NF. Zdej mešam navadno f. in proti zaprtju, ker se mu je prebava uredila in ni potrebno več, da ima vsak obrok N. proti zaprtju. Upam, da si razumela, ker sem mal zakomplicirala.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 26.11.2008 15:55:29
|
|
|
|
mishel
|
ZDRAVO!!! Kot kaže se prva s srečanja javljam jaz. Bilo je super, otročki so vsi fuullllll lepi in pridni, slik pa na žalost jaz nimam. Tako da bo na njih treba še malo počakat.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 26.11.2008 16:00:42
|
|
|
|
buhtlčk
|
Alo. Se trudim, da bi mali mal spal. Počas se bom nehala trudit, da bo ob 7h zaspal kot ponavadi. Sva bila 2 uri zunaj z vozičkom. Je tko sedlo! Pa je gledal na reže, zdaj pa ne vem, al je to spal, al je bil na stand by al kaj. Sam je čist zaspan in mora spat, ne glede na to, koliko se pritožuje. Drugač bo zadnja ura pred kopanjem spet ''ta težka ura''. Je včeraj mel pregled, smo dobil pikico, ojoj. Pa za rotavirus smo lepo pojedl. Sam takrat se je nasmejal. Valda, je blo za jest Pa se drugač skoz smeje pa pogovarja, včerej pa nč. No ja. Drugač je blo vse ok. Ampak nas pa niso nič z zvončkom testiral Podatki za 3m6d: teža 7310g in 65 cm No grem spet dudo dat.... Celanke čakamo slikice Aja, prideva v Supernovo, se še nisva pofočkala. Tejka upam, da kmal ozdravite, si sploh ne predstavlam kako je to. Naty taščo nekam pošlji (al pa res kaj primešaj ). GH mi tud ne bomo uvajal do 6. meseca, če se bo le dal. Tko da bom v skupini nevednic Pojma nimam kaj moram še komentirat. Slikce vseh so itak zakon. Naš doživlja živčnega ob kapi in ostalem, pa vsi so ist hahaha. Me veseli, da ni tak samo naš. Joj kako je hudo bit v pojstli...danes popoldne bo pa očitno zmagal.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 26.11.2008 16:01:42
|
|
|
|
matejchi
|
mishel a je bolelo, koliko pa vas je bilo?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 26.11.2008 16:23:41
|
|
|
|
anaya
|
matejchi: zaenkrat seznam - jaz pa Neža:) Hvala vsem puncam za čestitke naši Neli, mater čas gre.... podatki za seznam . 3. meseci 60cm in 6150g (kr doma zmerjena pa zvagana- tak da je tu neki približno, ker mamao povetovalnico 3. komaj 17.12). Sem ji pa prvič danes odtis naredla pa je šlo bolj tak, se vidi da nimam nekega smisla za te stvari...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 26.11.2008 16:26:35
|
|
|
|
anaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: Erin Kukam k Avgustovkam 2009...me mal "domotožje" daje jah sej maš še cajt da se jim pridružiš Ne nima, je pa lahko septemberka...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 26.11.2008 16:31:59
|
|
|
|
sandra123
|
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk Se trudim, da bi mali mal spal. Počas se bom nehala trudit, da bo ob 7h zaspal kot ponavadi. Joj kako je hudo bit v pojstli...danes popoldne bo pa očitno zmagal. O, me "veseli", da nimam samo jaz danes teh težav ...moja Taja ponavadi zaspi, ko jo položim v posteljo, danes ga je pa že dopoldan sračkala pol ure, da je zaspala, zdajle pa spet pol urce ....No, jaz nisem popustila, sem vztrajala in je končno zaspala, Teja je pa lepo zaspala v ležalniku, pa se je že zbudila ...skratka nič miru pri hiši danes, še Tina ga je sračkala in nekaj ropotala, pa so bile še večje težave za zaspat...sem jo kar ven "nagnala", da se še malo prezrači ...upam, da bo kaj bolj mirna, ko pride nazaj gor IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk Podatki za 3m6d: teža 7310g in 65 cm Ja, tvoj mali je pa že pravi korenjak ...pridno rastete
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 26.11.2008 16:49:10
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Vse ostalo še nisem utegnila prebrati, sva bili 2 h zunaj. Sem pa razočarana sama nad sabo, ker me je prej pikica uspela tako sprovocirati, ker se je drla, kot da jo iz kože dajem, ko sem ji oblačila pajacka za ven, da sem se zadrla nanjo. Sedaj me pa želodec boli od slabe vesti . Upam, da me ne sovraži . Se zgodi. Tudi jaz sem se prejšen teden zadrla na Nežo, ker je bilo enako. Ampak pri meni je bilo pred spanjem (celo uro in pol). Ko je moj poklical je Neža že spala in jaz sem bila čist iz sebe, ker mi je bilo tako hudo, da sem se zadrla nanjo. Moj je rekel "saj se bo jutri zjutri zbudila vso nasmenjana" in res je bilo tako. Tvoja pužika te ne sovraži
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 26.11.2008 16:57:28
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaya matejchi: zaenkrat seznam - jaz pa Neža:) Hvala vsem puncam za čestitke naši Neli, mater čas gre.... podatki za seznam . 3. meseci 60cm in 6150g (kr doma zmerjena pa zvagana- tak da je tu neki približno, ker mamao povetovalnico 3. komaj 17.12). Sem ji pa prvič danes odtis naredla pa je šlo bolj tak, se vidi da nimam nekega smisla za te stvari... Bom kar zraven dala matejchi..... za seznam (sem jo kar sama tam stehtala ) 6125g (pri 4 mes) koliko je dolga ni vem
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 26.11.2008 17:00:44
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Tudi jaz lahko povem, da je bilo lepo spoznat naše avgustovčke in njihove mamice. Smo se fajn naklepetali. Z mano je bil tudi moj . Pa še z zamudo; matejchi vse naj naj pa veliko lepih trenutkov!! Tukaj so pa slikice:
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 26.11.2008 17:14:25
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Pa še za Evo od tejkez: vse naj, naj, da bi bila zdrava in vesela punčka!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 26.11.2008 17:16:19
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Vse ostalo še nisem utegnila prebrati, sva bili 2 h zunaj. Sem pa razočarana sama nad sabo, ker me je prej pikica uspela tako sprovocirati, ker se je drla, kot da jo iz kože dajem, ko sem ji oblačila pajacka za ven, da sem se zadrla nanjo. Sedaj me pa želodec boli od slabe vesti . Upam, da me ne sovraži . Se zgodi. Tudi jaz sem se prejšen teden zadrla na Nežo, ker je bilo enako. Ampak pri meni je bilo pred spanjem (celo uro in pol). Ko je moj poklical je Neža že spala in jaz sem bila čist iz sebe, ker mi je bilo tako hudo, da sem se zadrla nanjo. Moj je rekel "saj se bo jutri zjutri zbudila vso nasmenjana" in res je bilo tako. Tvoja pužika te ne sovraži Jupi za prve slikice. Lahko katera komentira, katera je katera!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 26.11.2008 17:17:02
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Gajko poznam
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?