|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
26.11.2008 14:28:45   
anita goitan
vprašanje: s katerim hudičem gre drek boljš stran-vanish, oxiuser posted image , jebeliš mam vse cunje take...k sva na previjalni ji pod ritko dam kar v košu najdem in seveda se mi potem ponovno pokaka, in tale drekec user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
26.11.2008 14:41:33   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Evo sem šele sedaj prišla do rač. in ne boste verjele... pijem šele 1 kavo...šele sedaj sem dobila čas da si jo skuham.
Malega so sedaj krči dajali...bogi... so take krokodilje solze tekle... Če bi mu le lahko odvzela bolečino...user posted image

Spat je šel ob 21, ampak se je zbudil ob 3 in spet ob 5 no potem sva pa spala do 9. Meni se je že začel zbujati zvečer in ponoči... To pomeni da bomo mogli počasi začeti z GH, kajne...eden od znakov je.

No punce,... kdaj boste prilimale fotke?user posted image

kaj si pa jedlauser posted image

Nč tazga... :((

Jaz z vanishem polijem čez drekec in mal zdrgnem potem pa dam takoj v pralni stroj. Če se zasuši gor pa ne dobim ven.

Neposredna povezava do sporočila: 2327
26.11.2008 14:48:16   
Erin
Kukam k Avgustovkam 2009...me mal "domotožje" daje user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
26.11.2008 14:49:20   
anita goitan

jah sej maš še cajt da se jim pridružišuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
26.11.2008 15:04:41   
Zoja Miša

vprašanje: s katerim hudičem gre drek boljš stran-vanish, oxiuser posted image , jebeliš mam vse cunje take...k sva na previjalni ji pod ritko dam kar v košu najdem in seveda se mi potem ponovno pokaka, in tale drekec user posted image

Blink iz Mullerja je zakon! Nič več ni umazano!user posted image

Erin hvala, saj vem da je tako, ampak dokler je samo moje jedla je bilo kul, danes pa se je med hranjenjem tako napenjala, kot velika, ven ni šlo pa ničuser posted image .

Neža, Naty hvala, verjetno bom res nekaj od tega vzela. Novalac po vsej verjetnosti.

Vse ostalo še nisem utegnila prebrati, sva bili 2 h zunaj.
Sem pa razočarana sama nad sabo, ker me je prej pikica uspela tako sprovocirati, ker se je drla, kot da jo iz kože dajem, ko sem ji oblačila pajacka za ven, da sem se zadrla nanjo. Sedaj me pa želodec boli od slabe vestiuser posted image . Upam, da me ne sovražiuser posted image user posted image .

Bom kasneje za nazaj prebrala.
Jutri se greva pa v firmo pokazati. Grem stavit, da bo ravno tam kakala in bova obe usraniuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2330
26.11.2008 15:08:09   
anita goitan
Otroško spanje brez joka v sanje, avtorica: Elizabeth Pantley, založba Didaktauser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 26.11.2008 15:11:12 >

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
26.11.2008 15:11:12   
Zoja Miša

Evo sem šele sedaj prišla do rač. in ne boste verjele... pijem šele 1 kavo...šele sedaj sem dobila čas da si jo skuham.
Malega so sedaj krči dajali...bogi... so take krokodilje solze tekle... Če bi mu le lahko odvzela bolečino...user posted image

Spat je šel ob 21, ampak se je zbudil ob 3 in spet ob 5 no potem sva pa spala do 9. Meni se je že začel zbujati zvečer in ponoči... To pomeni da bomo mogli počasi začeti z GH, kajne...eden od znakov je.

No punce,... kdaj boste prilimale fotke?user posted image

Bogi Tilenček, upam, da je sedaj dobro.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
26.11.2008 15:13:38   
Zoja Miša

Otroško spanje brez joka v sanje, avtorica: Elizabeth Pantley, založba Didaktauser posted image

Priporočaš ali kaj?

In Blink lahko samo našpricaš na cote in jih opereš, ko jih. Samo ene 2 x se mi je zgodilo, da sem jih vzela iz stroja in še niso bile čiste, pa sem našpricala še enkrat in oprala in bp

Naty, upam, da ste kaj sončka ulovili!

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2333
26.11.2008 15:21:17   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Priporočaš ali kaj?

In Blink lahko samo našpricaš na cote in jih opereš, ko jih. Samo ene 2 x se mi je zgodilo, da sem jih vzela iz stroja in še niso bile čiste, pa sem našpricala še enkrat in oprala in bp

priporočam, jah sam kaj k vse narobe delamuser posted image
Hvala bom kupila ta Blink

Neposredna povezava do sporočila: 2334
26.11.2008 15:28:29   
anita goitan

Sem pa razočarana sama nad sabo, ker me je prej pikica uspela tako sprovocirati, ker se je drla, kot da jo iz kože dajem, ko sem ji oblačila pajacka za ven, da sem se zadrla nanjo. Sedaj me pa želodec boli od slabe vestiuser posted image . Upam, da me ne sovražiuser posted image user posted image .

ma dej nehi nouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2335
26.11.2008 15:36:44   
Zoja Miša

ma dej nehi nouser posted image

Hvalauser posted image user posted image user posted image

Sedaj ko mam čas nobenih slik, zvečer bom pa komaj sfolgala strani obračati, a ne ''Celjanke''!?

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2336
26.11.2008 15:42:49   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Oj na hitro preden greva ven. Sedaj sem ji 2 dni zapored zvečer dajala umeten mlek Hipp, pa danes boga reva ne mora kakat!user posted image Ji bom kamilice dala, ampak sedaj pa mi prosim povejte katera mlečna formula že ima mleko za lažjo prebavo? Je to Aptamil ali Novalac?
Hvala vam 100 x, moram še danes to urediti.

Mi imamo Novalac proti zaprtju

Naty, uporabljaš poleg tega tudi Novalac NF ali mu daješ tega vedno?

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
26.11.2008 15:55:14   
naty13

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Oj na hitro preden greva ven. Sedaj sem ji 2 dni zapored zvečer dajala umeten mlek Hipp, pa danes boga reva ne mora kakat!user posted image Ji bom kamilice dala, ampak sedaj pa mi prosim povejte katera mlečna formula že ima mleko za lažjo prebavo? Je to Aptamil ali Novalac?
Hvala vam 100 x, moram še danes to urediti.

Mi imamo Novalac proti zaprtju

Naty, uporabljaš poleg tega tudi Novalac NF ali mu daješ tega vedno?

Uporabljam Novalac 1 navadno formulo in N. proti zaprtju pa še NF. Zdej mešam navadno f. in proti zaprtju, ker se mu je prebava uredila in ni potrebno več, da ima vsak obrok N. proti zaprtju. Upam, da si razumela, ker sem mal zakomplicirala. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2338
26.11.2008 15:55:29   
mishel
ZDRAVO!!!

Kot kaže se prva s srečanja javljam jaz. Bilo je super, otročki so vsi fuullllll lepi in pridni, slik pa na žalost jaz nimam. Tako da bo na njih treba še malo počakat.

ME KLIČE DAVID, CIAO

Neposredna povezava do sporočila: 2339
26.11.2008 16:00:42   
buhtlčk
Alo.

Se trudim, da bi mali mal spal. Počas se bom nehala trudit, da bo ob 7h zaspal kot ponavadi. Sva bila 2 uri zunaj z vozičkom. Je tko sedlo! Pa je gledal na reže, zdaj pa ne vem, al je to spal, al je bil na stand by al kaj. Sam je čist zaspan in mora spat, ne glede na to, koliko se pritožuje. Drugač bo zadnja ura pred kopanjem spet ''ta težka ura''.

Je včeraj mel pregled, smo dobil pikico, ojoj. Pa za rotavirus smo lepo pojedl. Sam takrat se je nasmejal. Valda, je blo za jest user posted image  Pa se drugač skoz smeje pa pogovarja, včerej pa nč. No ja. Drugač je blo vse ok. Ampak nas pa niso nič z zvončkom testiral user posted image  
Podatki za 3m6d: teža 7310g in 65 cm

No grem spet dudo dat....

Celanke čakamo slikice user posted image

Aja, prideva v Supernovo, se še nisva pofočkala.

Tejka upam, da kmal ozdravite, si sploh ne predstavlam kako je to. Naty taščo nekam pošlji (al pa res kaj primešaj user posted image ).

GH mi tud ne bomo uvajal do 6. meseca, če se bo le dal. Tko da bom v skupini nevednic user posted image

Pojma nimam kaj moram še komentirat. Slikce vseh so itak zakon. Naš doživlja živčnega ob kapi in ostalem, pa vsi so ist hahaha. Me veseli, da ni tak samo naš.

Joj kako je hudo bit v pojstli...danes popoldne bo pa očitno zmagal.

Neposredna povezava do sporočila: 2340
26.11.2008 16:01:42   
matejchi
mishel a je bolelo, koliko pa vas je bilo?

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
26.11.2008 16:23:41   
anaya
matejchi: zaenkrat seznam - jaz pa Neža:)

Hvala vsem puncam za čestitke naši Neli, mater čas gre.... podatki za seznam . 3. meseci 60cm in 6150g (kr doma zmerjena pa zvagana- tak da je tu neki približno, ker mamao povetovalnico 3. komaj 17.12).

Sem ji pa prvič danes odtis naredla pa je šlo bolj tak, se vidi da nimam nekega smisla za te stvari...user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
26.11.2008 16:26:35   
anaya

jah sej maš še cajt da se jim pridružišuser posted image

Ne nima, je pa lahko septemberka...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2343
26.11.2008 16:31:59   
sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk
Se trudim, da bi mali mal spal. Počas se bom nehala trudit, da bo ob 7h zaspal kot ponavadi.
Joj kako je hudo bit v pojstli...danes popoldne bo pa očitno zmagal.

O, me "veseli", da nimam samo jaz danes teh težav user posted image ...moja Taja ponavadi zaspi, ko jo položim v posteljo, danes ga je pa že dopoldan sračkala pol ure, da je zaspala, zdajle pa spet pol urce user posted image ....No, jaz nisem popustila, sem vztrajala in je končno zaspala, Teja je pa lepo zaspala v ležalniku, pa se je že zbudila user posted image ...skratka nič miru pri hiši danes, še Tina ga je sračkala in nekaj ropotala, pa so bile še večje težave za zaspat...sem jo kar ven "nagnala", da se še malo prezrači user posted image user posted image user posted image ...upam, da bo kaj bolj mirna, ko pride nazaj gor user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk
Podatki za 3m6d: teža 7310g in 65 cm

Ja, tvoj mali je pa že pravi korenjakuser posted image ...pridno rasteteuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
26.11.2008 16:49:10   
Neža7

Se zgodi. Tudi jaz sem se prejšen teden zadrla na Nežo, ker je bilo enako. Ampak pri meni je bilo pred spanjem (celo uro in pol). Ko je moj poklical je Neža že spala in jaz sem bila čist iz sebe, ker mi je bilo tako hudo, da sem se zadrla nanjo.
Moj je rekel "saj se bo jutri zjutri zbudila vso nasmenjana" in res je bilo tako.
Tvoja pužika te ne sovraži user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 2345
26.11.2008 16:57:28   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: anaya

matejchi: zaenkrat seznam - jaz pa Neža:)

Hvala vsem puncam za čestitke naši Neli, mater čas gre.... podatki za seznam . 3. meseci 60cm in 6150g (kr doma zmerjena pa zvagana- tak da je tu neki približno, ker mamao povetovalnico 3. komaj 17.12).

Sem ji pa prvič danes odtis naredla pa je šlo bolj tak, se vidi da nimam nekega smisla za te stvari...user posted image

Bom kar zraven dala user posted image user posted image
matejchi..... za seznam (sem jo kar sama tam stehtala user posted image ) 6125g (pri 4 mes) koliko je dolga ni vem user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
26.11.2008 17:00:44   
K_a_t_j_a
Tudi jaz lahko povem, da je bilo lepo spoznat naše avgustovčke in njihove mamice. Smo se  fajn naklepetali. Z mano je bil tudi moj user posted image .
Pa še z zamudo; matejchi vse naj naj pa veliko lepih trenutkov!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tukaj so pa slikice:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
26.11.2008 17:14:25   
K_a_t_j_a
Pa še za Evo od tejkez: vse naj, naj, da bi bila zdrava in vesela punčka! user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
26.11.2008 17:16:19   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Se zgodi. Tudi jaz sem se prejšen teden zadrla na Nežo, ker je bilo enako. Ampak pri meni je bilo pred spanjem (celo uro in pol). Ko je moj poklical je Neža že spala in jaz sem bila čist iz sebe, ker mi je bilo tako hudo, da sem se zadrla nanjo.
Moj je rekel "saj se bo jutri zjutri zbudila vso nasmenjana" in res je bilo tako.
Tvoja pužika te ne sovraži user posted image

user posted image user posted image user posted image

Jupi za prve slikice.
Lahko katera komentira, katera je katera!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
26.11.2008 17:17:02   
Zoja Miša
Gajko poznamuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?