|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
24.11.2008 16:22:29   
karmar
Matejchi vse najboljše!!!
user posted image user posted image    

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
24.11.2008 16:22:46   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Ta test z zvončkom so pri Roku izvedli na 1. posvetovalnici. Je ravno takrat Rok pridno spal in ga nisem mogla zbudit. Pa je sestra kar zazvonila, je tako v luft skočil, kot bi ga na štrom priklopil. Ona je bila sicer zadovoljna z rezultatom, Rok pa najbrž precej šokiran nad tako divjim bujenjem. user posted image

Ja bogi! So pa tud smotane! upam, da jim bo enkrat vrnil milo za drago!user posted image

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
24.11.2008 16:23:12   
gajka
In končno se je pri nas tudi belo začelo zunaj barvat! user posted image Samo škoda, da bo kmalu tema in ne bom mogla gledat snežink, kako padajo... user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
24.11.2008 16:24:15   
majči22

In končno se je pri nas tudi belo začelo zunaj barvat! user posted image Samo škoda, da bo kmalu tema in ne bom mogla gledat snežink, kako padajo... user posted image

K meni bi prišla, pa bi lahko cel dan opazovala bele snežinke! Me prav nič ne ganejo.user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
24.11.2008 16:24:28   
Neža7

Jaz komaj čakam, da bom Nežiki pokazala sneg (jutri)

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
24.11.2008 16:24:56   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: majči22

Ta test z zvončkom so pri Roku izvedli na 1. posvetovalnici. Je ravno takrat Rok pridno spal in ga nisem mogla zbudit. Pa je sestra kar zazvonila, je tako v luft skočil, kot bi ga na štrom priklopil. Ona je bila sicer zadovoljna z rezultatom, Rok pa najbrž precej šokiran nad tako divjim bujenjem. user posted image

Ja bogi! So pa tud smotane! upam, da jim bo enkrat vrnil milo za drago!user posted image

Saj takrat se je polulal sestri tik pred tehtanjem, pa potem še pediatrinji pri pregledu, pa še potem na koncu na njihovi previjalni mizi tik predno sem ga oblekla. Je markiral vse mize kot tak mali pes! user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
24.11.2008 16:25:29   
gajka

K meni bi prišla, pa bi lahko cel dan opazovala bele snežinke! Me prav nič ne ganejo.user posted image

Čudakinja! user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
24.11.2008 16:27:36   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Če ga bo še kaj ostalo do jutri... user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
24.11.2008 16:27:49   
majči22

Saj takrat se je polulal sestri tik pred tehtanjem, pa potem še pediatrinji pri pregledu, pa še potem na koncu na njihovi previjalni mizi tik predno sem ga oblekla. Je markiral vse mize kot tak mali pes! user posted image

user posted image user posted image user posted image Rok tako se dela. Ja mora pokazat kdo je glavni. Mu dam čist prav. če so ga pa tako nesramno zbudile.user posted image

< Sporočilo je popravil majči22 -- 24.11.2008 16:28:00 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
24.11.2008 16:29:30   
Neža7
Včeraj me je Neža začela ponovljat besebo " HELLO " Sem jo poskusila snemat vednar ne mara photo aparta, da jo bom morala na skrijav snemat user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
24.11.2008 16:30:15   
Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Če ga bo še kaj ostalo do jutri... user posted image

user posted image  ima, da je user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
24.11.2008 16:36:12   
majči22
Iščem strani za ustvarjat in najdem blog od Anite. In jest gledam, gledam in si rečem ma tale Zoja mi je pa nekam znana. No in šele nato mi vžge, aja sej to je avgustovkauser posted image
( http://seamus.blog.siol.net/ )

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
24.11.2008 16:43:59   
matejchi
to je stran od njenega dragega.. njena je ena druga...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
24.11.2008 16:52:56   
Neža7
user posted image user posted image  kako sem lahko pozabila računalnik ugasniti user posted image user posted image

Lep večer punce in user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
24.11.2008 16:58:35   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

to je stran od njenega dragega.. njena je ena druga...

Sm opazila ja, da moški pišeuser posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
24.11.2008 17:00:03   
bella02
Hej!
Mislim, da sem se prvič razveselila    user posted image .
To pa zato, ker sem zajec za v sneg z avtom, zdaj mi pa nikamor ni treba it! Sneži že od 10h, ker sem pa še vedno brez fotkiča, ne morem pokazat naše idileuser posted image .
Grem za nazaj prebrat, sem na 78. strani. Sem hotela odpret Erinino Belo snežinko, pa mi je vse ven vrglouser posted image . Zgolj naključje, draga Erin. K sreči je bilo sam še tolk napisanega. Bom sproti komentirala.

gajka, bravo za malega akrobata. Pa škoda, da ne vidiš snežink. Mi imamo na višini naših oken cestno luč in se krasno vidijouser posted image

cebrca, Ivan je res izrezana mamicauser posted image

Zoja Miša, vse bo dobro, tole je zate user posted image .
Pa lučke si oglej zvečer, ko greš spat, jih pa sklopi. To delamo, odkar vem zase, saj nočem, da se karkoli zgodi. Sploh nevarne so lučke, ki se česarkoli dotikajo. Obljubiš? Jaz se zdaj uležem na sedežno in jih gledam, pa božične CD-je poslušam. Ko se mi dremlje, pa vse sklopim. Ful mi je všeč božični CD Celine Dion, ga imam ža več kot 10 let in je ZAKON!!! Bom pa prvi CD dala notri 1. decembra, če bom le zdržala do takrat

naty in tejka se pomoje skupaj user posted image ali user posted image

Nič, se grem mal s Tjašo igrat, pa tudi Teja se bo kmalu zbudila.

krst: midva sva dala 20eur, pa se mi je zdelo dovolj. Za 200eur bi ga nesla drugam krstit, če ne bi odnehal, to ni nikamor podobno!!!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
24.11.2008 17:04:02   
bella02
matejchi, ta je samo zate
user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
24.11.2008 17:05:21   
anita goitan

Iščem strani za ustvarjat in najdem blog od Anite. In jest gledam, gledam in si rečem ma tale Zoja mi je pa nekam znana. No in šele nato mi vžge, aja sej to je avgustovkauser posted image
( http://seamus.blog.siol.net/ )

ja to je blog od Zojinega očijauser posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
24.11.2008 17:06:56   
bella02
Matejchi, zdaj pa zares
user posted image  

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
24.11.2008 17:07:53   
kaja02
user posted image  jaz sem tko zaspana, mam tamalo bolano, smrka, jokca, kašlja, sedaj končno spi, upam da čim dlje, prava tečka je

kulk mate že snegauser posted image  mi ga čisto nič ne rabimo, sovražim sneg, si nimam pozimi kaj početi, ne drsam, ne smučam, sam sankamo se( vendar vsi trije ne gremo na sanke, smo vsi bolj v xxl izvedbi, sam Leja je še lahko kategotnikuser posted image )

erin- ma super si, hvala za linke o GH

matejchi - vse naj naj, dobrodošla v kljubu nad 30; 10x/dan( a odstopiš vsaj 1x)user posted image

zdaj pa je sirena, se še pol oglasim 

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
24.11.2008 17:16:14   
anita goitan
matejchi Kambus 25€, Sitar pa 40€user posted image

češnjica&matejc&zoja miša neopren obleko-hlačke dobiš tam, si jih izposodiš, januarja bomo šli ja

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
24.11.2008 17:16:21   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Zoja Miša no sej to mi ni bilo jasno. In se mi zdi kr neki. Mislim, da je čist brezveze delat paniko, ker tale metoda je res iz kamene dobe.
Sej sm ti že rekla, da se naša pri 1m ni odzvala, pri 3 sploh probala ni.
No ampak vem, da sliši, ker je prejšnji teden poštar pozvonil, midve sva se pa ravno dojile in jo je kar vrglo iz joška dol.

A katera pozna kakšno dobro knjigo za ustvarjat (različne stvari)? Ful bi kaj takega delala, pa nimam ravno svojih idej.

Res je ja. Moja je zadnjič v jok planila, ko je moj kihnil.

Pobrskaj malo po netu, tu znaš kaj več najti. Ko pa najdeš pa forvardiraj še meniuser posted image

Jaz ponavadi v google odtipkam crafts in mi najde marsikaj (izdelki, voščilnice,..)... fajn pride kaka ideja za vrtec. user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
24.11.2008 17:18:07   
Erin

"Zmagal" je!user posted image

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 24.11.2008 17:19:15 >

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
24.11.2008 17:21:57   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
matejchi Kambus 25€, Sitar pa 40€user posted image

uu... ostalo za kafe.. saj res kdaj utegneš kaj?? Ti kar pokliči ko rabiš kak nasvet..

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
24.11.2008 18:14:38   
Krysia
Evo mene spet. Danes imamo spalni dan očitno ... kot kaže imam vremenskega otroka, ampak tko prijetno vremenskega - dež in sneg ga uspavata ...

IZVIRNO SPOROČILO: košuta

Krysia - Tvoj mali že ve, za kaj bo imel ta zadnjo...user posted image   Mu je verjetno že ati pokazal, kako je treba...user posted image

Joj, si me nasmejala (po 3 sekundah, ko nisem mogla zgruntat, na kaj se to nanaša) user posted image user posted image user posted image . Mah, a veš, ma postlco pri nama v spalnici, pol se pa očitno včasih samo dela, da spi user posted image user posted image user posted image

cebrca, na uni fotki ti je Ivan res podoben. Izrezana mami ...

sandra123, pri nas je tud noro, ko se oblačimo za ven ... se vedno jaz najprej oblečem, pol pa Roku kapo gor pa jakno pa gremo. drugač je tak upor, da je kr hudo.

Plavanje z dojenčki: eno vprašanje za tiste, ki boste šle v LJ: DIF al Atlantis? Pr atlantisu mi je všeč, da maš čist zraven za parkirat (pri dif-u je to mal težje izvedljivo ...). A ve katera ceno na dif-u? V atlantisu je 105€ za 10 obiskov ...

GH: midva se uspešno dojiva zaenkrat ... tko da bomo kr počakal. Je pa res, da zadnje dni opažam, da me Rok ful opazuje, ko jem ... pa kr neki bi usta zraven odpiral ... Pri P so mi rekli, da če mi bo začelo mleka zmanjkovat (upam, da ne), mi ni treba it na umetno mleko, ampak naj kr začnem z riževimi kašicami namest enga obroka user posted image Ampak je pa poudarla, da naj tega ne delam pred 4. mesecem ...

Majči22, kot so ti že povedale - za zvonček rabijo neko potrditev, da ga je slišal - al da neha jokat al da začne jokat al da se szdrzne, karkoli ... je pa res, da ko se naši cukrčki na nekaj skoncentrirajo, ni nujno, da bodo opazil/zaznal zvonček ... Pri nas so tudi nekaj pametovali, da ne sliši, pa se mi je zdrznu vsakič, ko si je moj user posted image nos obrisal ... tko da sm bla prepričana, da ne sliš, na pregledu so pa to potrdil user posted image

voščilnice ... ne vem, jst nism glih ustvarjalna pa nadarjena. Bomo pa namest Rokovega podpisa verjetno rokico al pa nogico odtisnili user posted image

Gajka, fajn je to tvoj Rok naredu na posvetovalnici user posted image user posted image - kaj ga pa sekirajo pa zbujajo tkole na silo

No, zdej grem pa gledat, če ta mali še kar spančka al je že okice odprl .. ne vem, kaj bo ponoč, ko mi že cel dan spi ...

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?