Krysia
|
Evo mene spet. Danes imamo spalni dan očitno ... kot kaže imam vremenskega otroka, ampak tko prijetno vremenskega - dež in sneg ga uspavata ... IZVIRNO SPOROČILO: košuta Krysia - Tvoj mali že ve, za kaj bo imel ta zadnjo... Mu je verjetno že ati pokazal, kako je treba... Joj, si me nasmejala (po 3 sekundah, ko nisem mogla zgruntat, na kaj se to nanaša) . Mah, a veš, ma postlco pri nama v spalnici, pol se pa očitno včasih samo dela, da spi cebrca, na uni fotki ti je Ivan res podoben. Izrezana mami ... sandra123, pri nas je tud noro, ko se oblačimo za ven ... se vedno jaz najprej oblečem, pol pa Roku kapo gor pa jakno pa gremo. drugač je tak upor, da je kr hudo. Plavanje z dojenčki: eno vprašanje za tiste, ki boste šle v LJ: DIF al Atlantis? Pr atlantisu mi je všeč, da maš čist zraven za parkirat (pri dif-u je to mal težje izvedljivo ...). A ve katera ceno na dif-u? V atlantisu je 105€ za 10 obiskov ... GH: midva se uspešno dojiva zaenkrat ... tko da bomo kr počakal. Je pa res, da zadnje dni opažam, da me Rok ful opazuje, ko jem ... pa kr neki bi usta zraven odpiral ... Pri P so mi rekli, da če mi bo začelo mleka zmanjkovat (upam, da ne), mi ni treba it na umetno mleko, ampak naj kr začnem z riževimi kašicami namest enga obroka Ampak je pa poudarla, da naj tega ne delam pred 4. mesecem ... Majči22, kot so ti že povedale - za zvonček rabijo neko potrditev, da ga je slišal - al da neha jokat al da začne jokat al da se szdrzne, karkoli ... je pa res, da ko se naši cukrčki na nekaj skoncentrirajo, ni nujno, da bodo opazil/zaznal zvonček ... Pri nas so tudi nekaj pametovali, da ne sliši, pa se mi je zdrznu vsakič, ko si je moj nos obrisal ... tko da sm bla prepričana, da ne sliš, na pregledu so pa to potrdil voščilnice ... ne vem, jst nism glih ustvarjalna pa nadarjena. Bomo pa namest Rokovega podpisa verjetno rokico al pa nogico odtisnili Gajka, fajn je to tvoj Rok naredu na posvetovalnici - kaj ga pa sekirajo pa zbujajo tkole na silo No, zdej grem pa gledat, če ta mali še kar spančka al je že okice odprl .. ne vem, kaj bo ponoč, ko mi že cel dan spi ...
|