|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
24.11.2008 18:16:39   
Krysia
eh, jst sm tud pol pismena, tko kot Zoja Miša  user posted image ... sm hotla napisat, da sm ble prepričana, da sliš - logično, a ne? bolš, da neham, preden še kakšno tako napišem ...

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
24.11.2008 18:17:49   
Krysia
dobr, očitno res ne znam več tipkat - se vdam ... preveč računalnika za danes očitno user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
24.11.2008 18:36:11   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Poglejte! Mi imam 1 meter snega pred vrata.........

user posted image

user posted image

user posted image  kako depresivno user posted image

uuu neži, zdej pa vem kje si doma user posted image user posted image

erin, pridna si!!!

IZVIRNO SPOROČILO: majči22

A katera pozna kakšno dobro knjigo za ustvarjat (različne stvari)? Ful bi kaj takega delala, pa nimam ravno svojih idej.

velik jih je, pa zdejle je v prodaji tudi že kar nekaj revij z božično temetiko. js sem ravna prejšnji teden kupila božični unikat.
na netu je ful dost voščilnic na strani moj album - tam sem js dobila tut kr neki idej.

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

In končno se je pri nas tudi belo začelo zunaj barvat! user posted image Samo škoda, da bo kmalu tema in ne bom mogla gledat snežink, kako padajo... user posted image

pri nas se je tut kr lepo pobelili in je nejc tut začutu prvi snegec, slikala sva se seveda in šla en krog v kengurujčku, ker js pa nimam na vozeku tiste prevlekeuser posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
24.11.2008 19:29:55   
nyna84
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

In končno se je pri nas tudi belo začelo zunaj barvat! user posted image Samo škoda, da bo kmalu tema in ne bom mogla gledat snežink, kako padajo... user posted image

pri nas se je tut kr lepo pobelili in je nejc tut začutu prvi snegec, slikala sva se seveda in šla en krog v kengurujčku, ker js pa nimam na vozeku tiste prevlekeuser posted image

Slikice!

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
24.11.2008 19:33:24   
anita goitan
nyna84 še sneži na Tolminskemuser posted image

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
24.11.2008 19:33:54   
anita goitan
user posted image Zoja nina, jaz pod tuš in spat

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 24.11.2008 19:34:46 >

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
24.11.2008 19:52:52   
sayuri
Vsi trije otroci spijo user posted image user posted image user posted image , možek je šel na badminton, jst pa saaaamaaaaauser posted image user posted image user posted image . Uf, tole prav paše user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
24.11.2008 20:01:19   
Zoja Miša
Gajka bravo za Roka!user posted image

Erin, si bom zapomnila in kaj pobrskala po netuuser posted image  Pa za tisto knjigo, ki si jo ''oglaševala'' mi povej, se splača, je fajna? Jaz bi jo drugače naročila, ti zaupam, da je res kul. Pa link mi še enkrat pripopajuser posted image , da ne iščem.

Bella, obljubim!user posted image Itak mi moj to vedno govori. Lepo da si tako skrbna.user posted image Glede najinega ''srečanja'' bova pa enkrat kasneje, se strinjaš? Tale teden imam jutri P, v sredo sem brez avta, v četrtek grem na firmo, petek je pa zopet sneg. Kar mi je čisto všeč.user posted image

Krysia, sem slišala da je na DIF-u bolje, ker je voda prilagojena dojenčkom. V Atlantisu pa je menda klor in voda ni ravno najboljša. user posted image  Cene pa ne vem. Bom pa drug teden poklicala in se pozanimam. Moram pa P vprašati ali je kakšen problem zaradi najine luknje viškauser posted image

Tinka, tudi ti si Velenjčanka?
Sayuri, pa maš luksuz!user posted image Da ti ne bodo šle kakšne bedarije po glaviuser posted image Pri nas ni mira pred 21huser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
24.11.2008 20:02:24   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

user posted image Zoja nina, jaz pod tuš in spat

Zaspanka!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
24.11.2008 20:17:44   
Zoja Miša
Ne se zgražat nad mano, očitno imam preveč časa, pa sem zopet spremenila avatar.user posted image user posted image user posted image  Čeprav sem ugotovila, da imava sedaj z Nyno podobnega, ker imata tudi najini dve punčki veliko lasuser posted image .
No če vas moti, sprejemam kritike, danes do 24huser posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
24.11.2008 20:18:24   
Zoja Miša
O.K. sama s seboj se pogovarjam, grem.
pa-pauser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2086
24.11.2008 20:48:53   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Ne se zgražat nad mano, očitno imam preveč časa, pa sem zopet spremenila avatar.user posted image user posted image user posted image  Čeprav sem ugotovila, da imava sedaj z Nyno podobnega, ker imata tudi najini dve punčki veliko lasuser posted image .
No če vas moti, sprejemam kritike, danes do 24huser posted image user posted image user posted image

ja, sem takoj opazila da nekaj ne štima...

Neposredna povezava do sporočila: 2087
24.11.2008 20:49:24   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: nyna84

IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

Slikice!

bojo, obljubim, sam danes se mi nč več ne da!!

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
24.11.2008 20:50:37   
tinka14

Tinka, tudi ti si Velenjčanka?

bla sem en kratek čas, ko se je mami tja preselila, sej sem še zdej večkrat tam, sam živim pa zdej spet nazaj v savinjski.

grem zdej, umit, spat, ju3 je spet naporen dan, mamo RA, upam, da bojo ceste OK...

nočko.

< Sporočilo je popravil tinka14 -- 24.11.2008 20:52:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 2089
24.11.2008 21:09:02   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

Juhu! Prvi smeh, ki ga je mami ujela na sliko!user posted image

Tlele je pa Ivan ista mami user posted image user posted image user posted image

sem isto pomislila user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
24.11.2008 21:16:49   
andrejaboris
Samo da rečem lahko noč punce in otročički!!!

Lepe sanje!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
24.11.2008 21:24:33   
gajka

Ja, ja, vidve se kar s čupo hvalita... Da ne bom jaz dala gor fotke našega fanta, slikanega v glavo od zadaj - s tistim oguljenim flekom skoraj brez las! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 24.11.2008 21:26:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 2092
24.11.2008 21:35:57   
sandra123
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Gajka, majo moje bejbe tudi čisto oguljene glavice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....No, pa še naši Taji je uspel podvig obrata iz hrbta na bok in potem na trebuhuser posted image , ampak je kričala zraven kot, da se je ne vem kaj zgodilo user posted image user posted image user posted image ...ampak zaenkrat ji je samo 1x uspelo....pa kar poskuša naprej....pa trebušnjake delata obe, kravce paseta....no, bejbe bi rade že sedele user posted image ....
No, snegeca ni nič....malo je snežilo oz. še sneži, ampak je vse mokro že od dežja, ki me je na sprehodu dobiluser posted image user posted image user posted image ....nič se ni snegec prijel na tlauser posted image ...
Moje princeske spijo že od 19.30 user posted image ...kako paše malo miru user posted image user posted image user posted image ...zdaj grem pa še jaz pod tuš, pa upam, da ne bo spet kakšna budnica v duetu sredi noči, ker sta se danes ponoči obe zbudili ob 3-eh in potem je bilo katastrofalnouser posted image ...sem na koncu kar obe na prsi priklopila, ker je drugače bil jok 100/uro user posted image .....
Se ju3 kaj tipkamo....
Lep večer in mirno noč user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
24.11.2008 21:40:51   
matejchi
Ja danes se bom pa tudi jaz že poslovila, prijeten dan, upam da bo še večer tak... grem zavese zagrnit, lepo spančkajte...user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
24.11.2008 22:04:22   
gajka
Grem jaz tudi v mežavo deželo... Nočko! user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
24.11.2008 22:07:02   
Maja T.
Čer!

Pri nas pa nič ne sneži user posted image , no Pohorje je belo že od nedelje user posted image .

Z Zaro sva bili danes pri P zaradi driskice. Sem nesla blato v laboratorij in rota oz. kateri drugo virus ni user posted image user posted image user posted image . Jutri nesem še en vzorček, da bodo testirali, če je slučajno bakterijska okužba.

In mi MORAMO jutri začeti z banano, da se nam formira blato, da ne bo več tekoče. Nadaljevali bomo z kuhanim korenčkom. Torej jutri je dan D user posted image .

Ne mi zamerit, da ne bom nič komentirala, grem počasi user posted image , sem totalno user posted image .

No komentirala bom edino to, PUNCE KAKŠNE CUKRČKE IMATE, LEPE SLIKICE user posted image user posted image user posted image

Se beremo jutri, user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
24.11.2008 22:18:16   
Maja T.
Kakšna frajerka sem user posted image
user posted image

Malo smo se že zimsko okrasili user posted image
user posted image

Sem pozabila povedat, da sem bila v šopingu za Zaro user posted image user posted image user posted image in sem si dobesedno dala duška, zapravila malo premoženje, moj user posted image   je samo user posted image , na koncu pa je priznal, da je lepo user posted image .

Zdaj pa res
user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
24.11.2008 22:31:30   
nyna84

Super, je treba pokazat frizure. user posted image  Je pa vaša Kaja Lina malček podobna naši Lani.

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

Neposredna povezava do sporočila: 2098
24.11.2008 22:38:06   
Erin

Erin, si bom zapomnila in kaj pobrskala po netuuser posted image  Pa za tisto knjigo, ki si jo ''oglaševala'' mi povej, se splača, je fajna? Jaz bi jo drugače naročila, ti zaupam, da je res kul. Pa link mi še enkrat pripopajuser posted image , da ne iščem.

ČAki poiščem...

Knjigice še nisem dobila ampak VEM da je dobra saj jo napisala zelo sposobna punca - je pri julijkah - lunica24. Z RR-ja jo poznam že več kot leto dni in lahko povem da mi je velikokrat pomagala z njenimi besedami prebroditi težave zato ji še posebej zaupam in verjamem da se je v pisanju dobro izkazala. PRav tako kot me je pa mlada mamica in ve o čem piše.
Če katera želi naj naroči...jo pa priporočamuser posted image

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Knjiga za otroke v prednaročilu - 10%

V otroškem svetu so stvari drugačne kot v svetu odraslih. Zakaj vendar ne smejo otroci na cesto, ko pa je tako široka, da se lahko na njej krasno igraš? In zakaj se ne sme v jezici strgati knjige, čeprav se potem bolje počutiš? Zakaj je treba k zobozdravniku, če pa tam boli?
user posted image
Zbirka bo otrokom na prijazen način ponudila nešteto odgovorov skozi navihanega junačka Luko, ki se s pomočjo ljudi, ki ga imajo radi, tudi sam trudi krmariti skozi nori svet odraslih, poln prepovedi, zapovedi in pravil.Prva slikanica v zbirki predstavi malega umetnika v okolju, ki je vsem otrokom blizu. Kaj je lepšega kot mizica, polna barvnih listov, barvic, ki rišejo čudovite risbice, radirke, ki zbriše, ko se mali prstki zmotijo, na koncu pa risbica, ki bo spravljena na varnem za vse večne čase?Knjigi je dodana tudi barvica, barvni list in kuverta, kamor lahko otrok shrani svojo risbico, da ga bo tako kot Luko počakala, da mali umetnik zraste in ohrani spomin na najlepša leta v življenju.Naslednje slikanice v zbirki bodo obravnavale teme, s katerimi se malčki vsakodnevno srečujejo, starši pa ne znamo vedno poiskati pravega načina, kako določeno stvar otroku približati. Nič ni bolj primerno kot slikanica s čudovitimi ilustracijami, polnimi živih barv, in junakom, s katerim se lahko otroci poistovetijo.

Popust na prednaročilo 10%
Redna cena 13 Eur z DDV
Trda vezava

** Knjigico lahko naročite na email knjigaluka@gmail.com , poleg pa količino, naslov in nick

Neposredna povezava do sporočila: 2099
24.11.2008 22:43:28   
Erin
Alo mamice...gremo spat user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sladke sanje vam želim!

Nočko.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?