košuta
|
Oj! Najprej vse najboljše vsem, ki praznujete - pa naj bodo to "pravi" ali "mini" rojstni dnevi. Anaya - "Zabubljenje" je pri našem fantu čisto normalno, ko je v kenguruju. Sploh, če je bolj hladno - potem je mami uporaben grelec... Gajka - Kak lušten filmček. A se zmeraj v levo zasuka? Moj mali še ni tako močan, da bi se sam zasuknil kravice past, na bok že... pa s paše na hrbet. Glede pralnega stroja - po moje je vseeno, kakšnega kupiš (takega, ki ti pade v uč ), če ima Fuzzy logic. Katja - Potem pa vaš mali ne bo pevec, če se ni nič oglasil. Naš se je kar takoj, ko smo ga prinesli v cerkev, pa sem ga hitro utišala -- je bilo preeč ljudi, da bi vsi potem vanj buljili... pa vame, seveda. Moja tašča je morala pa v soboto zvečer po sili razmer našega Teodorja pazit 2 uri. In je potem priznala, kako se je drl, ko mene ni bilo. Kar naj malo proba, ko meni ne verjame, sama pa nikoli "nima časa" da bi ga pazila čez dan kako uro... Kaj je že to iti ven??? Jaz bi tudi šla kam sama z mojim za par urc... Krysia - Tvoj mali že ve, za kaj bo imel ta zadnjo... Mu je verjetno že ati pokazal, kako je treba... Žanneža - A župnik ima kar tarifo za krst? 200 evrov??? Si ja nor! Potem pa k nam pridite - naš je zadovoljen s tistim, kolikor mu pač daš. Moj mu je dal 50 evrov, pa se mi je zdelo kar veliko... No, sem le prebrala zadnjih 15 strani... Se vidi, da je slabo vreme. Pri nas pa še vedno tako rahlo sneži... Tinka14 in Sandra se vidi, da ste v dolini, pri nas, v hribih, sneži že od 10-ih. Nisva šla na sprehod, ker bi bila še mokra, povrhu mraza. Zdaj mi pa na rokah spi. Fajn se imejte, upam, da neha snežit, ker mi sneg pred 20. decembrom in po 5. januarju ni všeč...