|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
24.11.2008 12:55:00   
Zoja Miša
Joj, spet čvekate na polno. Kaja Lina pa je tako vremenski človek, da to ni res. Od 7 pa do sedaj ni niti malo spala!user posted image  Sva jedli kar naprej in se previjali in celo se malo igrali, če se ni že jokalauser posted image .
Ampak sedaj končno spi, jaz pa si bom privoščila prvo kavouser posted image in malo prebrala za nazaj.

Je prej tako lepo snežilouser posted image , sedaj pa dežujeuser posted image

Še tole, Gajka, glede srečanja v Celju, ne žalost ne bom mogla, ker me je prijateljica, ki ima avto v popravilu prosila, če ji ga lahko posodim, ker gre na nek razgovor za službo in ji je nujno. Seveda ji nisem mogla reči da ne. user posted image  Mi je zelo žal, ampak saj se vidimo 3.12., ne?!

Jutri imava pediatra, zaradi zvončkauser posted image . Že sedaj vem, da bova morali naprej na raziskave, ker jaz sicer opazim da sliši, a zvončkov res ne upoštevauser posted image . Pa ne vem, ali mogoče ne sliši ravno tega tonauser posted image . No, sem kao pripravljena, da mi rečejo, da moramo naprej na preiskave, ampak točno vem, da me bo jutri vse to skupaj zopet žalostilouser posted image . Eh, bo že.

Pa še to, če otroku daš v banico kopel (ali to že dajete?) ali ga moraš potem nekako še sprati ali ni treba? In če ja, kako to izvedete, saj ga vendar ne moraš potem pod tuš postaviti?user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
24.11.2008 12:56:52   
tatly
sayuri-hvala..meni ze vsi govorijo zakaj ji nic ne davlem,,so mi ze zoprni ker sem rekla da bom po 4 mesecu,pa mi kar da naj zacnem pa da naj davlem ze navadno mlekouser posted image user posted image skoz eno uho noter in drugo ven

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
24.11.2008 12:58:18   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Pa še to, če otroku daš v banico kopel (ali to že dajete?) ali ga moraš potem nekako še sprati ali ni treba? In če ja, kako to izvedete, saj ga vendar ne moraš potem pod tuš postaviti?user posted image user posted image user posted image  

Pri nas je patronažna že na prvem kopanju dala kopel in oljček v banjico pa ni nič spirala potem. Sploh še nisem razmišljala v tej smeri!user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
24.11.2008 12:59:15   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

sayuri-hvala..meni ze vsi govorijo zakaj ji nic ne davlem,,so mi ze zoprni ker sem rekla da bom po 4 mesecu,pa mi kar da naj zacnem pa da naj davlem ze navadno mlekouser posted image user posted image skoz eno uho noter in drugo ven

Ti si mama, udari po mizi in zaropotaj da bo tako kot boš ti rekla! user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
24.11.2008 13:01:57   
cebrca
UPS! poprava

< Sporočilo je popravil cebrca -- 24.11.2008 13:03:56 >

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
24.11.2008 13:19:48   
cebrca
Evo drugi poskus, nove slikice!
Tako milo gledam igračke, da se mamici kar srček topi!user posted image
Juhu! Prvi smeh, ki ga je mami ujela na sliko!user posted image
Ps še vedno so roke najboljše!user posted image
Kravce že dolgo pasemo ampak danes prvič na sliki!user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
24.11.2008 13:20:21   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

tatly, nikar jih ne poslušaj. Kar še počakaj-vsaj do 4. meseca. user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
24.11.2008 13:21:40   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

Tlele je pa Ivan ista mami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
24.11.2008 13:23:08   
sayuri

Jutri imava pediatra, zaradi zvončkauser posted image . Že sedaj vem, da bova morali naprej na raziskave, ker jaz sicer opazim da sliši, a zvončkov res ne upoštevauser posted image . Pa ne vem, ali mogoče ne sliši ravno tega tonauser posted image . No, sem kao pripravljena, da mi rečejo, da moramo naprej na preiskave, ampak točno vem, da me bo jutri vse to skupaj zopet žalostilouser posted image . Eh, bo že.

Zoja Miša, nikar se ne ustraši pregledov. Boš vsaj vedela, za kaj se gre in boš pomirjena. Otročki včasih visokih tonov ne slišijo. user posted image

Jaz tud vedno v banjo kanem malce mandljevega oljčka. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1984
24.11.2008 13:25:36   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Tlele je pa Ivan ista mami user posted image user posted image user posted image

Točno to sem imela tudi jaz v mislih, ko sem fotko zagledala. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
24.11.2008 13:25:54   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: sandra123
Jojjjjjj, kako sta pa moji T&T danes sitni user posted image ...smo že urejene, da gremo malo vozičkatuser posted image ....a vaši tudi tako protestirajo, ko je treba dat kapo na glavo in bundico oblečtuser posted image , kajti moji dve totalno znorita, ko je kapa na vrsti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Pa to so zelo hudi protesti. Morava potem v najkrajšem času ven!user posted image

Poznam...user posted image user posted image user posted image očitno imajo naši levčki veliko skupnegauser posted image

No tako je pa pri nas:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
24.11.2008 13:27:45   
gajka
Še tole, Gajka, glede srečanja v Celju, ne žalost ne bom mogla, ker me je prijateljica, ki ima avto v popravilu prosila, če ji ga lahko posodim, ker gre na nek razgovor za službo in ji je nujno. Seveda ji nisem mogla reči da ne. user posted image  Mi je zelo žal, ampak saj se vidimo 3.12., ne?!

Ni panike, če te ne bo v Celje. Mogoče pa jo midva z Rokom res mahneva naslednji teden v LJ! user posted image Se še nisva prijavila... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1987
24.11.2008 13:29:33   
tinka14
joj nyna, kok vam vela, ko že mate tolk snega... pri nas še kr dežuje, upam, da tut h nam kej prinese. men se sploh ne da vn it, ker je tk smotano vreme, če začne snežit, bom pa kr poletela...
in še to: a lahka daš že krompir - če je pa notri KM?? men je patronažna govorila, da ga ne sme do nevemkdaj jest??user posted image

matejči, vse najboljše, pa ne vem, zakaj so ti vse neke tipe leple?? ti veš?? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Kaj boste vse začele z GH že pred 6 meseci? Ker meni pediatrinja ta teden ni ničesar omenjala, nov pregled pa imamo, ko bo Rok ravno 6 mesecev dopolnil. user posted image

js ne bom. oh kje je še to, še 3 mesece user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sandra123
Jojjjjjj, kako sta pa moji T&T danes sitni user posted image ...smo že urejene, da gremo malo vozičkatuser posted image ....a vaši tudi tako protestirajo, ko je treba dat kapo na glavo in bundico oblečtuser posted image , kajti moji dve totalno znorita, ko je kapa na vrsti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....Tudi pri nas še ni ne duha ne sluha o snegu user posted image .....

tudi, vedno, noro!!

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

miti o dojenju, vredno branjauser posted image :
http://med.over.net/forum5/read.php?94,1978480,1978489#msg-1978489

zanimivo...

js sem še samo pri vodi!

in lepe slikce vseh user posted image !!!

zdej grem pa čakat na sneg...

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
24.11.2008 13:29:37   
gajka
Nehajte mi delat lušte s temi sneženimi fotkami... Jaz tudi hočem sneg!!! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 24.11.2008 13:31:01 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
24.11.2008 13:33:37   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14
joj nyna, kok vam vela, ko že mate tolk snega... pri nas še kr dežuje, upam, da tut h nam kej prinese. men se sploh ne da vn it, ker je tk smotano vreme, če začne snežit, bom pa kr poletela...

Midva sva bila pa vseeno zunaj. Je sicer nekaj rosit začelo, pa sem kar dežno cerado dala na voziček in naredila svoj običajno džiro.
Aha! Sem ravno čez okno pošegala in če dovolj buljim ven, potem že kako snežinko vidim! user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
24.11.2008 13:33:52   
Erin

Ampak sedaj končno spi, jaz pa si bom privoščila prvo kavouser posted image in malo prebrala za nazaj.

Jaz tudi prvo pijem..pa se je mali sedaj zbudil pa se igra tako da se še ne mudi...

Pomiri se...user posted image Seveda je možnost ampak bolje da preverijo. Boš vsaj mirna..pa ITAK DA BO VSE OK! user posted image user posted image NAšemu so  naredili preizkus in brezhibno sliši ampak ko ga jaz kdaj ogovarjam ali pa mu s čim ropotam se noče in noče obrnit...neda se mu ali pa je zagledan v kaj drugega. HB imava ta pregled za seboj tako da vem da ni razloga za strah. Bi me pa isto bilo.

Jaz ga nič ne splaknem ker ga še vedno umivam samo z vodo, le lase mu namilim in potem sperem z vodo ki je v banci pa ni nič narobe. Je pa res da naš zanje 2 tedna v banci joka user posted image , prej je pa tako užival. PA ne vem kaj mu ne paše... mogoče ker ni račk?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1991
24.11.2008 13:37:05   
Erin

Se strinjam! user posted image user posted image user posted image

Kje pa so danes naty, tejka, bella, kaja??user posted image   No naty se je zjutraj javila...sedaj se pa mogoče po snegu meče in z Nejčkom angelčke dela?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
24.11.2008 13:49:02   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Točno to sem imela tudi jaz v mislih, ko sem fotko zagledala. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Se strinjam!

HVALA! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
24.11.2008 13:51:44   
Erin
Glede uvajanja goste hrane imamo tudi na RR temo:user posted image (če je slučajno katera spregledala)

http://www.ringaraja.net/forum/forumid_153/tt.htm

Jaz že brskam in si kopiram v word uporabne stvari potem bom pa izluščila najbolj pomembno in preučila pa si sprintala in imela vedno zraven. Je pa zanimivo da vsak drugače reče kako in kaj...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
24.11.2008 13:53:38   
Češnjica
Anita goitan - hvala za link o plavanju. Kdaj bosta vidve šli? Že v decembru? Mi bomo šli verjetno šele v februarju.
Upam, da bomo sploh lahko šli, ko imamo neke probleme s kožo, ima polno rdečih suhih flekcov po telesu, ki so še bolj izraziti po kopanju user posted image

Zala, 10.08.2008
Žiga, 16.06.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
24.11.2008 13:58:08   
košuta
Oj!

Najprej vse najboljše vsem, ki praznujete - pa naj bodo to "pravi" ali "mini" rojstni dnevi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Anaya - "Zabubljenje" je pri našem fantu čisto normalno, ko je v kenguruju. Sploh, če je bolj hladno - potem je mami uporaben grelec...user posted image

Gajka - Kak lušten filmček. user posted image  A se zmeraj v levo zasuka? Moj mali še ni tako močan, da bi se sam zasuknil kravice past, na bok že... pa s paše na hrbet.user posted image
Glede pralnega stroja - po moje je vseeno, kakšnega kupiš (takega, ki ti pade v uč user posted image ), če ima Fuzzy logic.

Katja - Potem pa vaš mali ne bo pevec, če se ni nič oglasil.user posted image  Naš se je kar takoj, ko smo ga prinesli v cerkev, pa sem ga hitro utišala -- je bilo preeč ljudi, da bi vsi potem vanj buljili... pa vame, seveda. user posted image
Moja tašča je morala pa v soboto zvečer po sili razmer našega Teodorja pazit 2 uri. In je potem priznala, kako se je drl, ko mene ni bilo. Kar naj malo proba, ko meni ne verjame, sama pa nikoli "nima časa" da bi ga pazila čez dan kako uro...user posted image  Kaj je že to iti ven??? Jaz bi tudi šla kam sama z mojim za par urc...user posted image

Krysia - Tvoj mali že ve, za kaj bo imel ta zadnjo...user posted image  Mu je verjetno že ati pokazal, kako je treba...user posted image

Žanneža - A župnik ima kar tarifo za krst? 200 evrov??? user posted image user posted image  Si ja nor! Potem pa k nam pridite - naš je zadovoljen s tistim, kolikor mu pač daš. Moj mu je dal 50 evrov, pa se mi je zdelo kar veliko...user posted image

No, sem le prebrala zadnjih 15 strani...user posted image  Se vidi, da je slabo vreme.
Pri nas pa še vedno tako rahlo sneži... Tinka14  in Sandra se vidi, da ste v dolini, pri nas,  v hribih, sneži že od 10-ih. user posted image  Nisva šla na sprehod, ker bi bila še mokra, povrhu mraza. Zdaj mi pa na rokah spi. user posted image user posted image

Fajn se imejte, upam, da neha snežit, ker mi sneg pred 20. decembrom in po 5. januarju ni všeč...user posted image

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
24.11.2008 13:59:59   
Erin
MAtejchi...
če se ti bo dalo daj med pomembne strani tudi te:

user posted image     user posted image    user posted image

RR- uvajanje goste hrane

Kulinarična slovenija - recepti

Kuharski recepti

< Sporočilo je popravil Erin -- 24.11.2008 14:00:35 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
24.11.2008 14:04:51   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: košuta

Žanneža - A župnik ima kar tarifo za krst? 200 evrov??? user posted image user posted image  Si ja nor! Potem pa k nam pridite - naš je zadovoljen s tistim, kolikor mu pač daš. Moj mu je dal 50 evrov, pa se mi je zdelo kar veliko...user posted image

Jaz jim nebi dala nič. Ti obredi so brezplačni, župnike pa plačuje cerkev ki je najbolj bogata v Slo. Kot bi revež bogatemu dajal prispevke. Ne dam niti pod razno. DA potem gledam kako se naš župnik okoli vozi z novo opel astro jaz pa z 8 let starim puntotomuser posted image user posted image user posted image   Ne dam niti centa.

Punce, a je treba po gosti hrani tud kupčka podret???user posted image

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
24.11.2008 14:05:37   
košuta
Aja, kljub temu, da sem napisala roman, sem pa pozabila napisat, da smo pri nas pospravili globok voziček, ker ni šans, da bi bil v njem. Bi morale slišat, kake arije so bile zadnja dva tedna.user posted image  Tako bomo zdaj uporabljali Freestyla, ki sem ga do zdaj uporabila cca. 5×. Bomo dali sedež malo gor, da bo videl ven. Ker je fuuuuuul firbčen in bi bil kar pokonci.user posted image  Če ga ne bi držala v naročju, bi mi pa itak že ušel nekam naprej, ker je mami prepočasna...user posted image

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
24.11.2008 14:08:00   
matejchi
Sem iz sprehoda, kavice in enga takratkega za zdravje kajpak..
cebrca
ful lep podpis spodaj, me veseli, da si se "pobrala"...user posted image
andrejaboris tole kosilo me pa spomni na bolnico... čeprav nismo tega jedli tokrat.. pa ne vem zakaj.user posted image
Hm meni pa dragi ponuja šoping v sredo... za kaj naj se odločim.. bom Celje prestavila, ker ga že danes in jutri cel dan ne vidim v sredo ima pa nočno bi mogla pa kmalu domov..user posted image
tinka14 sploh ne vem zakaj tile "moški" le kaj naj z njimi...user posted image
anita kolk pa ma kambus tarifo.. za kopanje v ZUIM pa neki pravjo da rabiš neko obleko iz neoprena pa to.. ma ne vem v tem mrazu me nič ne mika pol pa ven hodit...

hvala še 1x vsem za čestitke... bambi vse pridete za mano.. haha, ene so pa že pred mano..user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?