|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
24.11.2008 10:14:28   
matejchi
Drage naše... anita, Zoja, Erin, nyna, aradej, Krysia, naty, Češnjica, Sayuri, neža, sandra..  user posted image

Kako pa kaže srečanje v Celju v primeru snegaaa?

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
24.11.2008 10:40:35   
Maja T.
Hi!

Sem spet nekje od zadaj ostala user posted image , zato samo nekaj komentarjev user posted image .

Erin ja to je driskica, če je v blatu sluz. Upam, da ste že porihtali, jaz danes za Zaro kličem, ker ni še čisto ok user posted image .
In hvala za linke, super info.
Gajak user posted image user posted image user posted image za Roka. Ti mali falotek, kako je že velik in pravi frajer.

Buhtlčk, Žanneža, Matejchi VSEEEEEEEEE NAJBOLJŠE
user posted image

Vilika čestitke za 3 mesece
Ivanu za 4 mesece
Lanu za 3 leta
user posted image

Andrejaboris za lubita user posted image user posted image user posted image , to pa je bilo  user posted image user posted image user posted image ...

Tinka14 lep kombinezonček user posted image

Katja user posted image user posted image user posted image za krst in lepo tortico

Žanneža prelep vasica iz keksov, bravo, pravi mojstri ste user posted image user posted image user posted image

Neža glede napisano je naša mala pripravljena na GH, vse našteto je pri njej opaziti. Bom še do njenega 5 meseca počakala, po tem pa navalimo na korenček, bananico... user posted image

Cebrca, samo da ste bolje user posted image user posted image user posted image

Anaya ni šanse, da malo prisiliš, da naj bo pri miru. Ko naši mali nekaj na novo skapirajo, jih nič več ne zadrži, da tega ne bi delali user posted image user posted image user posted image .
Zara imam novo foro. Ko jo položim v voziček (košaro), se dvigne z glavico gor (položaj trebušnjakov)  in protestira, da ona hoče sedet in da ne bo več ležala, ker nič ne vidi user posted image user posted image user posted image . Mami ji pa lepo pove, da pred januarjem nič ne bo s sedenjem  user posted image user posted image user posted image .

In seveda user posted image user posted image user posted image za vse prekrasne slikice naših avgustovčkov

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
24.11.2008 10:52:44   
betty
Sayuri - cudovite fotke tvojih otrocickov :)

joj kako snezi  zunaj! zapadel je prvi sneg....user posted image   kako bomo pa sedaj sle z vozickom ven???  user posted image   hmm??

lp

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
24.11.2008 10:58:33   
betty
Kot zanimivost vam posiljam tole ( za vse tiste, ki se nimamo izkusenj z uvajanjem goste hrane). Kopirano iz portala Moj malcek.

Ali lahko hranim dojenčka s prvo kašico tudi po steklenički?

Ne! Ste imeli v mislih, da bi zelo povečali odprtinico na cuclju stekleničke, da bi ven lahko tekla tudi redka žitna kašica? Če iz kakšnega posebnega razloga tako ne svetuje vaš pediater, je to zelo slaba zamisel. Dojenček hrano iz stekleničke izsesava in požira, priteče pa mu globoko v ustno votlino. Če bi dojenčku dali kašico v stekleničko, bi se mu zaletelo, lahko pa bi se pričel tudi dušiti. Prvo hrano dojenčku polagamo z majhno žličko bolj na konico jezika, nato pa jo dojenček z jezikom odnese v usta, jo okusi in pogoltne. Tega giba, ki ga bo uporabljal od sedaj naprej pri uživanju vse hrane, pa se mora šele naučiti. Uvajanje goste hrane teče počasi tudi zato, ker se dojenček uči veliko novega: sprejemanja novih okusov, sprejemanja hrane različne temperature (materino mleko je bilo vedno enako toplo) in novega načina podajanja hrane.

Zanimio. a?

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
24.11.2008 11:04:59   
gajka
Nič, z Rokom šibava ven! Zamedlo naju še ne bo, ker pri nas še ni duha in sluha o snegu... user posted image Pa komaj čakam sneg!!! user posted image

matejchi - če bomo zdravi in bo vse OK, za naju sneg ni ovira! user posted image

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
24.11.2008 11:15:42   
sandra123
Jojjjjjj, kako sta pa moji T&T danes sitni user posted image ...smo že urejene, da gremo malo vozičkatuser posted image ....a vaši tudi tako protestirajo, ko je treba dat kapo na glavo in bundico oblečtuser posted image , kajti moji dve totalno znorita, ko je kapa na vrsti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....Tudi pri nas še ni ne duha ne sluha o snegu user posted image .....

Šibam čajčka pripravit, da se čimprej spokamo ven user posted image ...pa danes bom spet sama s 3 TTT...je ati spet moral na poslovno pot user posted image ....

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
24.11.2008 11:16:30   
anita goitan
sayuriuser posted image kolk maš lepe otročke, se vidi da so z občutkom narjeniuser posted image

Jah gume sva menjale očiju, mislm kolk so počasni na KAMBUSuuser posted image , sva se kar mal gor pa dol po delavnici šetale, in se je še fajn pokakalauser posted image , no 45min za avto, pa so ble gume gor, no so pa konkurenčni. Matr jim kar reklamo delamuser posted image

Šibam jest..matejchi lepo praznuj, uuu jebeliš kolk lepo diši do smuser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
24.11.2008 11:18:25   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Jojjjjjj, kako sta pa moji T&T danes sitni user posted image ...smo že urejene, da gremo malo vozičkatuser posted image ....a vaši tudi tako protestirajo, ko je treba dat kapo na glavo in bundico oblečtuser posted image , kajti moji dve totalno znorita, ko je kapa na vrsti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....Tudi pri nas še ni ne duha ne sluha o snegu user posted image .....

Šibam čajčka pripravit, da se čimprej spokamo ven user posted image ...pa danes bom spet sama s 3 TTT...je ati spet moral na poslovno pot user posted image ....

kapa, jaoo ne govori, Zoja se začne dret pa z rokicami tako jezituser posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
24.11.2008 11:28:15   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Dobro jutro!

A vse še spite? user posted image Za vse naspane in nenaspane:
user posted image

Pri nas očitno postaja že rutina, da se Rok vneto svaljka po igralni blazini, jaz pa ga moram kar naprej ''reševat'' iz položaja pastirčka. Kako naj potem človek v miru fruštik poje in RR prebere? user posted image

matejchi - pri nas si tudi spregledala podatek o 2. cepljenju za seznam - 20.11.

Tole vprašanje sicer ni najbolj v povezavi z user posted image ... Kupujemo pralni in sušilni stroj. Sušilnega bomo vzeli za 7 kg, a je smiselno vzeti pralnega tudi do 7 kg ali bolje samo za 6?

jutro,

sušilca mam jaz tudi za 7 kg in se mi zdi super, ker lahko celi stroj 5kg noter posušim in se cote ne zmučkajo tako kot pri 6 kg sušilcih. Je pa dobro, da pobereš ven, ko posuši in zložiš ter se na tak način izogneš likanju,user posted image ....če nisi preveč na likanje.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
24.11.2008 11:29:36   
anita goitan
zoja miša in matejchi a bosta kaj na bazen vozilauser posted image , se grem pozanimat kdaj se lahko v KAMNIK priključim na te vadbe v bazenu

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
24.11.2008 11:35:13   
bambi14
Matejči- ja pa si se spet postarala za eno leto, jbg kaj češ,.........ma me te mamo rade in komaj čakam, da preberem kaki nov vic oz. ko zagledam tvoj post se mi smeji.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1961
24.11.2008 11:56:07   
mishel
Končno sem si spet vzela čas in prebrala vse za nazaj. Slikice so vse zelooooo lepe, na srečanje v Celju še vedno komaj čakam...

Pa zasledila sem, da ste posredovale svoje podatke. Jaz sem Maja, rojena 24.04.1984. MATEJCHI, mislim da si ti to urejala.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
24.11.2008 12:04:56   
buhtlčk
matejchi vse najboljše!!!!!  user posted image user posted image user posted image

joj kolk pada! se samo malo javim, grem grafe risat za user posted image . Maček mi hoče v naročje pa puding jest user posted image  Mali namreč spi, pa on potem preceni, da je na vrsti. Sej, pet let crklanja je nardil svoje. Ker pa Gašper po čudežu aja, letim v excel.

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
24.11.2008 12:05:43   
anita goitan
plavanje dojenčkov v Kamniku:

http://www.freewebs.com/plavanje-dojenckov/plavalnitecaji.htm

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
24.11.2008 12:14:37   
andrejaboris
HOj!

Kak ste kaj? Jaz sem enkratno. Danes smo se ponoči samo 2x hranli. To je napredek.user posted image user posted image SEm ful vesela.

Matejchi iz srca ti želimo vse najboljše!!!

Jaz na žalost ne bom mogla prit v Celje, ker je naš Enej še vedno smrkav in še kašlja povrhu.user posted image user posted image Upam, da bo hitro zdrav. Lan pa danes v vrtcu praznuje rojstni dan in mu je ati zjutraj reko, da bo v vrtcu praznoval in je reko tak z žalostnim glasom: Ati jaz pa ne znam praznovat. In potem sma mu razložla kaj je to praznovanje. Kaj te otroci vse vprašajo.

Zdaj pa še komentarji.

Sayuri to e res nekaj najbolj krutega na svetu ko otrok zboli. user posted image user posted image

Babike vsi otročki so taki zlati!!

Hvala vsem da ste bile z mano teh 14 dni. Brez vas bi se miuser posted image user posted image . SEm pa ugotovila da sem neznasko srečna da živimo sami. Pa čeprav je moja mami ful vredu, je ne bi mela ob sebi, ker bi bli moji otroci zeloooooooooo razvajeni. S taščo pa bi še manj živela. Pa čeprav ni slaba , pa bi vse nardila ampak joj... res sem srečna da smo sami jaz in moji trije princi.

Sandra
si dobra ko ostaneš s tremi otroci sama. Samo ti Tina lahko že kaj pomaga.

Nič babike  grem kuhat: mlince in omako s piščančjih prsi - njami!

papa zaenkrat

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
24.11.2008 12:21:28   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Nič babike  grem kuhat: mlince in omako s piščančjih prsi - njami!

papa zaenkrat

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
24.11.2008 12:22:24   
nyna84
Lejte!!!

user posted image

A ni lepo? Pa še kar pada, sploh ni nehalo snežit že od zjutraj. user posted image user posted image user posted image  To je tu pri nas taka redkost, da mi je prav čudno. user posted image

Zdej bo pa čas za take pesmce, ane? zamrznil je čas

sayuri super slikce! Pa erin bravo za pastirčka!!! user posted image

Naša ima tudi alergijo na bundo in kapo. V splošnem, več kot je cunj, bolj protestira. user posted image

Aha, Lana se je odločila, da ima dosti pasenja kravic in mi protestira zunaj na kavču. user posted image  

Grem zdej po Gajo v vrtec - peš! Joj bo lepo it po snegu. Avta ne užgem, pa ne vem kaj če je.

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

Neposredna povezava do sporočila: 1967
24.11.2008 12:35:13   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: nyna84

Lejte!!!

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pr nas pa je začelo in nehalo. Zdajle se nekaj dež sili user posted image

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
24.11.2008 12:36:54   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Lejte!!!

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pr nas pa je začelo in nehalo. Zdajle se nekaj dež sili user posted image

v Kamniku je šele zdje začelo snežit pa še to tko nežnouser posted image , dan za spanje

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
24.11.2008 12:39:56   
tatly
a sneg imate?uh ne maram ga,vso blato,itd,,,sma imele slikanje kolkov in je vse dobrouser posted image
MATEJCI-vse naj naj za roj.danuser posted image user posted image
pri nas pa imajo tak fino tam kak kolke slikajo da se previjalne mize pa nic niuser posted image
aja nikjer nisem zasledila .ko zacnes uvajat gh kako naj vem koliko ji naj dam?
jaz klko sem tak tehtala mojo puziko je imela oblecena 5kg no bomo vidli 2 decembra..se mi zdi to malo

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1970
24.11.2008 12:42:11   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Taka je bila pa Rokova jutranja telovadba:
http://www.youtube.com/watch?v=5cW10syqi2k

SUPER! BRAVO ROK! Sem imela Ivana v naročju, pa je bil ko kip samo gledal je. Mogoče se je pa učiluser posted image . Jaz imam pralni stroj 6kg , sušilec pa 8kg, pa samo premečem stroje. Zaenkrat ni pritožb!

matejchi VSE NAJBOLJŠE!! Pa namesto slikce nekaj kratkih ampak sladkih!

"Česa bi se lažje odrekel, žensk ali vina?"

"Odvisno od letnika..."

Kateri so položaji stikala na vibratorju?

'**** on' in '**** off'.

Kaj je vrhunec samoljubja?

Če med orgazmom kličeš svoje ime.

Ljubezen je kot šah – vedno te zajebe neki konj, medtem ko osvajaš kralja. 

Erin pri nas je tudi sneg, sem ga hitro zabeležila s kamero, da bo vedel kdaj je padal prvič po njegovem rojstvu!user posted image   Pa kako je tilen cukr na sliki! user posted image
anita ne jo prehitr učit, da bo imela umazane roke!user posted image

nyna84  user posted image   ste pa hitri, že kar krompirček! Kako hitro gre čas.

Krysia user posted image za spanje. Umivanje glave je pa tudi pri meni projekt. Pa ves čas me potem debelo gleda ko imam brisačo na glavi, ali pa ko se sušim s fenom.user posted image

neža7 user posted image cepljenje, srečno!

sayuri boga Zara, se pa namatra če rabi mir za spanje. user posted image je končno uspel narediti vrata pri sobici. Zdaj je pa že dvakrat ratalo, da sem ga čisto budnega položila v posteljico in zaprla vrata. Nekaj časa se je še oglašal potem pa zaspal.  user posted image Očitno tudi rabi mir.user posted image

Maja T pol bo pa še velik trebušjakov naredila, bo pa bolj močna za sedet!user posted image Ivan jih tudi že lep čas dela!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
24.11.2008 12:42:24   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123
Jojjjjjj, kako sta pa moji T&T danes sitni user posted image ...smo že urejene, da gremo malo vozičkatuser posted image ....a vaši tudi tako protestirajo, ko je treba dat kapo na glavo in bundico oblečtuser posted image , kajti moji dve totalno znorita, ko je kapa na vrsti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Pa to so zelo hudi protesti. Morava potem v najkrajšem času ven!user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
24.11.2008 12:45:21   
anita goitan
miti o dojenju, vredno branjauser posted image :
http://med.over.net/forum5/read.php?94,1978480,1978489#msg-1978489

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
24.11.2008 12:51:10   
cebrca

Lejte!!!

user posted image

A ni lepo? Pa še kar pada, sploh ni nehalo snežit že od zjutraj. user posted image user posted image user posted image  To je tu pri nas taka redkost, da mi je prav čudno. user posted image   

UF! Pri nas samo pada, ni še nič belo!

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
24.11.2008 12:53:43   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

aja nikjer nisem zasledila .ko zacnes uvajat gh kako naj vem koliko ji naj dam?

tatly, jaz sem jima prvi dan dala samo 3 žličke, drugi dan 5 žličk, tretji dan je Lovro pojedel že kar 10 žličk, Zara se je upirala.  V bistvu gre za to, da vidiš, če je kakšna reakcija na hrano. Recimo kakšni izpuščaji, rdeča ritka, krči.... Pa da se počasi in postopoma otroček navadi na žličko. NA začetku so tko smešni, ker hočjo sesat, kot cucelj user posted image , potem se pa navadijo.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?