Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 24.11.2008 10:14:28
|
|
|
|
matejchi
|
Drage naše... anita, Zoja, Erin, nyna, aradej, Krysia, naty, Češnjica, Sayuri, neža, sandra.. Kako pa kaže srečanje v Celju v primeru snegaaa?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 24.11.2008 10:40:35
|
|
|
|
Maja T.
|
Hi! Sem spet nekje od zadaj ostala , zato samo nekaj komentarjev . Erin ja to je driskica, če je v blatu sluz. Upam, da ste že porihtali, jaz danes za Zaro kličem, ker ni še čisto ok . In hvala za linke, super info. Gajak za Roka. Ti mali falotek, kako je že velik in pravi frajer. Buhtlčk, Žanneža, Matejchi VSEEEEEEEEE NAJBOLJŠE Vilika čestitke za 3 mesece Ivanu za 4 mesece Lanu za 3 leta Andrejaboris za lubita , to pa je bilo ... Tinka14 lep kombinezonček Katja za krst in lepo tortico Žanneža prelep vasica iz keksov, bravo, pravi mojstri ste Neža glede napisano je naša mala pripravljena na GH, vse našteto je pri njej opaziti. Bom še do njenega 5 meseca počakala, po tem pa navalimo na korenček, bananico... Cebrca, samo da ste bolje Anaya ni šanse, da malo prisiliš, da naj bo pri miru. Ko naši mali nekaj na novo skapirajo, jih nič več ne zadrži, da tega ne bi delali . Zara imam novo foro. Ko jo položim v voziček (košaro), se dvigne z glavico gor (položaj trebušnjakov) in protestira, da ona hoče sedet in da ne bo več ležala, ker nič ne vidi . Mami ji pa lepo pove, da pred januarjem nič ne bo s sedenjem . In seveda za vse prekrasne slikice naših avgustovčkov
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 24.11.2008 10:52:44
|
|
|
|
betty
|
Sayuri - cudovite fotke tvojih otrocickov :) joj kako snezi zunaj! zapadel je prvi sneg.... kako bomo pa sedaj sle z vozickom ven??? hmm?? lp
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 24.11.2008 10:58:33
|
|
|
|
betty
|
Kot zanimivost vam posiljam tole ( za vse tiste, ki se nimamo izkusenj z uvajanjem goste hrane). Kopirano iz portala Moj malcek. Ali lahko hranim dojenčka s prvo kašico tudi po steklenički? Ne! Ste imeli v mislih, da bi zelo povečali odprtinico na cuclju stekleničke, da bi ven lahko tekla tudi redka žitna kašica? Če iz kakšnega posebnega razloga tako ne svetuje vaš pediater, je to zelo slaba zamisel. Dojenček hrano iz stekleničke izsesava in požira, priteče pa mu globoko v ustno votlino. Če bi dojenčku dali kašico v stekleničko, bi se mu zaletelo, lahko pa bi se pričel tudi dušiti. Prvo hrano dojenčku polagamo z majhno žličko bolj na konico jezika, nato pa jo dojenček z jezikom odnese v usta, jo okusi in pogoltne. Tega giba, ki ga bo uporabljal od sedaj naprej pri uživanju vse hrane, pa se mora šele naučiti. Uvajanje goste hrane teče počasi tudi zato, ker se dojenček uči veliko novega: sprejemanja novih okusov, sprejemanja hrane različne temperature (materino mleko je bilo vedno enako toplo) in novega načina podajanja hrane. Zanimio. a?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 24.11.2008 11:04:59
|
|
|
|
gajka
|
Nič, z Rokom šibava ven! Zamedlo naju še ne bo, ker pri nas še ni duha in sluha o snegu... Pa komaj čakam sneg!!! matejchi - če bomo zdravi in bo vse OK, za naju sneg ni ovira!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 24.11.2008 11:15:42
|
|
|
|
sandra123
|
Jojjjjjj, kako sta pa moji T&T danes sitni ...smo že urejene, da gremo malo vozičkat ....a vaši tudi tako protestirajo, ko je treba dat kapo na glavo in bundico oblečt , kajti moji dve totalno znorita, ko je kapa na vrsti ....Tudi pri nas še ni ne duha ne sluha o snegu ..... Šibam čajčka pripravit, da se čimprej spokamo ven ...pa danes bom spet sama s 3 TTT...je ati spet moral na poslovno pot ....
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 24.11.2008 11:16:30
|
|
|
|
anita goitan
|
sayuri kolk maš lepe otročke, se vidi da so z občutkom narjeni Jah gume sva menjale očiju, mislm kolk so počasni na KAMBUSu , sva se kar mal gor pa dol po delavnici šetale, in se je še fajn pokakala , no 45min za avto, pa so ble gume gor, no so pa konkurenčni. Matr jim kar reklamo delam Šibam jest..matejchi lepo praznuj, uuu jebeliš kolk lepo diši do sm
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 24.11.2008 11:18:25
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123 Jojjjjjj, kako sta pa moji T&T danes sitni ...smo že urejene, da gremo malo vozičkat ....a vaši tudi tako protestirajo, ko je treba dat kapo na glavo in bundico oblečt , kajti moji dve totalno znorita, ko je kapa na vrsti ....Tudi pri nas še ni ne duha ne sluha o snegu ..... Šibam čajčka pripravit, da se čimprej spokamo ven ...pa danes bom spet sama s 3 TTT...je ati spet moral na poslovno pot .... kapa, jaoo ne govori, Zoja se začne dret pa z rokicami tako jezit
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 24.11.2008 11:28:15
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Dobro jutro! A vse še spite? Za vse naspane in nenaspane: Pri nas očitno postaja že rutina, da se Rok vneto svaljka po igralni blazini, jaz pa ga moram kar naprej ''reševat'' iz položaja pastirčka. Kako naj potem človek v miru fruštik poje in RR prebere? matejchi - pri nas si tudi spregledala podatek o 2. cepljenju za seznam - 20.11. Tole vprašanje sicer ni najbolj v povezavi z ... Kupujemo pralni in sušilni stroj. Sušilnega bomo vzeli za 7 kg, a je smiselno vzeti pralnega tudi do 7 kg ali bolje samo za 6? jutro, sušilca mam jaz tudi za 7 kg in se mi zdi super, ker lahko celi stroj 5kg noter posušim in se cote ne zmučkajo tako kot pri 6 kg sušilcih. Je pa dobro, da pobereš ven, ko posuši in zložiš ter se na tak način izogneš likanju, ....če nisi preveč na likanje.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 24.11.2008 11:29:36
|
|
|
|
anita goitan
|
zoja miša in matejchi a bosta kaj na bazen vozila , se grem pozanimat kdaj se lahko v KAMNIK priključim na te vadbe v bazenu
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 24.11.2008 11:35:13
|
|
|
|
bambi14
|
Matejči- ja pa si se spet postarala za eno leto, jbg kaj češ,.........ma me te mamo rade in komaj čakam, da preberem kaki nov vic oz. ko zagledam tvoj post se mi smeji.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 24.11.2008 11:56:07
|
|
|
|
mishel
|
Končno sem si spet vzela čas in prebrala vse za nazaj. Slikice so vse zelooooo lepe, na srečanje v Celju še vedno komaj čakam... Pa zasledila sem, da ste posredovale svoje podatke. Jaz sem Maja, rojena 24.04.1984. MATEJCHI, mislim da si ti to urejala.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 24.11.2008 12:04:56
|
|
|
|
buhtlčk
|
matejchi vse najboljše!!!!! joj kolk pada! se samo malo javim, grem grafe risat za . Maček mi hoče v naročje pa puding jest Mali namreč spi, pa on potem preceni, da je na vrsti. Sej, pet let crklanja je nardil svoje. Ker pa Gašper po čudežu aja, letim v excel.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 24.11.2008 12:14:37
|
|
|
|
andrejaboris
|
HOj! Kak ste kaj? Jaz sem enkratno. Danes smo se ponoči samo 2x hranli. To je napredek. SEm ful vesela. Matejchi iz srca ti želimo vse najboljše!!! Jaz na žalost ne bom mogla prit v Celje, ker je naš Enej še vedno smrkav in še kašlja povrhu. Upam, da bo hitro zdrav. Lan pa danes v vrtcu praznuje rojstni dan in mu je ati zjutraj reko, da bo v vrtcu praznoval in je reko tak z žalostnim glasom: Ati jaz pa ne znam praznovat. In potem sma mu razložla kaj je to praznovanje. Kaj te otroci vse vprašajo. Zdaj pa še komentarji. Sayuri to e res nekaj najbolj krutega na svetu ko otrok zboli. Babike vsi otročki so taki zlati!! Hvala vsem da ste bile z mano teh 14 dni. Brez vas bi se mi . SEm pa ugotovila da sem neznasko srečna da živimo sami. Pa čeprav je moja mami ful vredu, je ne bi mela ob sebi, ker bi bli moji otroci zeloooooooooo razvajeni. S taščo pa bi še manj živela. Pa čeprav ni slaba , pa bi vse nardila ampak joj... res sem srečna da smo sami jaz in moji trije princi. Sandra si dobra ko ostaneš s tremi otroci sama. Samo ti Tina lahko že kaj pomaga. Nič babike grem kuhat: mlince in omako s piščančjih prsi - njami! papa zaenkrat
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 24.11.2008 12:21:28
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris Nič babike grem kuhat: mlince in omako s piščančjih prsi - njami! papa zaenkrat Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 24.11.2008 12:22:24
|
|
|
|
nyna84
|
Lejte!!! A ni lepo? Pa še kar pada, sploh ni nehalo snežit že od zjutraj. To je tu pri nas taka redkost, da mi je prav čudno. Zdej bo pa čas za take pesmce, ane? zamrznil je čas sayuri super slikce! Pa erin bravo za pastirčka!!! Naša ima tudi alergijo na bundo in kapo. V splošnem, več kot je cunj, bolj protestira. Aha, Lana se je odločila, da ima dosti pasenja kravic in mi protestira zunaj na kavču. Grem zdej po Gajo v vrtec - peš! Joj bo lepo it po snegu. Avta ne užgem, pa ne vem kaj če je.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 24.11.2008 12:35:13
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: nyna84 Lejte!!! Pr nas pa je začelo in nehalo. Zdajle se nekaj dež sili
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 24.11.2008 12:36:54
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: nyna84 Lejte!!! Pr nas pa je začelo in nehalo. Zdajle se nekaj dež sili v Kamniku je šele zdje začelo snežit pa še to tko nežno , dan za spanje
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 24.11.2008 12:39:56
|
|
|
|
tatly
|
a sneg imate?uh ne maram ga,vso blato,itd,,,sma imele slikanje kolkov in je vse dobro MATEJCI-vse naj naj za roj.dan pri nas pa imajo tak fino tam kak kolke slikajo da se previjalne mize pa nic ni aja nikjer nisem zasledila .ko zacnes uvajat gh kako naj vem koliko ji naj dam? jaz klko sem tak tehtala mojo puziko je imela oblecena 5kg no bomo vidli 2 decembra..se mi zdi to malo
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 24.11.2008 12:42:11
|
|
|
|
cebrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Taka je bila pa Rokova jutranja telovadba: http://www.youtube.com/watch?v=5cW10syqi2k SUPER! BRAVO ROK! Sem imela Ivana v naročju, pa je bil ko kip samo gledal je. Mogoče se je pa učil . Jaz imam pralni stroj 6kg , sušilec pa 8kg, pa samo premečem stroje. Zaenkrat ni pritožb! matejchi VSE NAJBOLJŠE!! Pa namesto slikce nekaj kratkih ampak sladkih! "Česa bi se lažje odrekel, žensk ali vina?" "Odvisno od letnika..." Kateri so položaji stikala na vibratorju? '**** on' in '**** off'. Kaj je vrhunec samoljubja? Če med orgazmom kličeš svoje ime. Ljubezen je kot šah – vedno te zajebe neki konj, medtem ko osvajaš kralja. Erin pri nas je tudi sneg, sem ga hitro zabeležila s kamero, da bo vedel kdaj je padal prvič po njegovem rojstvu! Pa kako je tilen cukr na sliki! anita ne jo prehitr učit, da bo imela umazane roke! nyna84 ste pa hitri, že kar krompirček! Kako hitro gre čas. Krysia za spanje. Umivanje glave je pa tudi pri meni projekt. Pa ves čas me potem debelo gleda ko imam brisačo na glavi, ali pa ko se sušim s fenom. neža7 cepljenje, srečno! sayuri boga Zara, se pa namatra če rabi mir za spanje. je končno uspel narediti vrata pri sobici. Zdaj je pa že dvakrat ratalo, da sem ga čisto budnega položila v posteljico in zaprla vrata. Nekaj časa se je še oglašal potem pa zaspal. Očitno tudi rabi mir. Maja T pol bo pa še velik trebušjakov naredila, bo pa bolj močna za sedet! Ivan jih tudi že lep čas dela!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 24.11.2008 12:42:24
|
|
|
|
cebrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123 Jojjjjjj, kako sta pa moji T&T danes sitni ...smo že urejene, da gremo malo vozičkat ....a vaši tudi tako protestirajo, ko je treba dat kapo na glavo in bundico oblečt , kajti moji dve totalno znorita, ko je kapa na vrsti .... Pa to so zelo hudi protesti. Morava potem v najkrajšem času ven!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 24.11.2008 12:51:10
|
|
|
|
cebrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nyna84 Lejte!!! A ni lepo? Pa še kar pada, sploh ni nehalo snežit že od zjutraj. To je tu pri nas taka redkost, da mi je prav čudno. UF! Pri nas samo pada, ni še nič belo!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 24.11.2008 12:53:43
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly aja nikjer nisem zasledila .ko zacnes uvajat gh kako naj vem koliko ji naj dam? tatly, jaz sem jima prvi dan dala samo 3 žličke, drugi dan 5 žličk, tretji dan je Lovro pojedel že kar 10 žličk, Zara se je upirala. V bistvu gre za to, da vidiš, če je kakšna reakcija na hrano. Recimo kakšni izpuščaji, rdeča ritka, krči.... Pa da se počasi in postopoma otroček navadi na žličko. NA začetku so tko smešni, ker hočjo sesat, kot cucelj , potem se pa navadijo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?