Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.11.2008 17:43:30
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Matejchi, na njih piše Fly London Pa še to, prodajalka me je vprašala, če sem bila na maratonu (sem imela Mizunike gor, pa trenerko, itak ). Pa sem jo potem šokirala s tem, da sem 3 mesece nazaj rodila . Tejkaz, zelo lep verz, sem kar malo Pablo, Maja T, ful lepe slikice! Fotič je treba met! Se bom jaz potrudila ga prinest! Upam, da najdem. Kje pa je lift? No,bom že. Če zamudim, je to zato, ker moja punca počasi je. Če bom s podočnjaki, se me ne ustrašit, zadnej čase so najine noči čudne . Se vidimo na kavici!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.11.2008 18:10:25
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Pa sem jo potem šokirala s tem, da sem 3 mesece nazaj rodila . Boljš to kot pa -mene spašujejo kdaj mam PDP Kje so vse dans... Se pedenajo za jutr sej vem...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.11.2008 18:11:36
|
|
|
|
Erin
|
Ej babe...moj sine ma dans 3 mesece... a njemu pa ne boste čestitale?????
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.11.2008 18:13:54
|
|
|
|
sonček33
|
Tilen čestitke od tetke
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.11.2008 18:14:41
|
|
|
|
tinka14
|
tejkaz, kaka lepa pesmica. pablo in maja, lušni otročki. vsem pa hvala za odgovore o dolžini prehranjevanja, me je mal skrbel, ker moj sam 5x je na dan in ker vedno zaspi, pa vidim zdej, da pač je malo dlje časa kot pri ostalih in zato samo 5x in da ni edini zaspanček. fajn se imejte ju3 na srečanju, vam zdej kr en mal zavidam, mi2 sva zdej brez obeh avtov, je danes še ta drugi šel v škofjo loko, zdej pa čakama na novga. mogoče se pa opogumim, če se res v celju dobite. še kej? dans sva se spet kengurujčkala, en ornk 2 urni sprehod je bil, me ful rame zdej bolijo.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.11.2008 18:15:20
|
|
|
|
Erin
|
Sončiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Kdaj greva na kofe? Jest hočem vidt tvojga bušijaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.11.2008 18:15:47
|
|
|
|
tinka14
|
tilen, čestitke , menda je mami pojedla mal tortice, da jo ti pol konzumiraš??
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.11.2008 18:18:10
|
|
|
|
tinka14
|
poslikajte se pa le, da boste še z nami delile utrinke iz srečanja.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.11.2008 18:18:58
|
|
|
|
Erin
|
Evo tortica za vse...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.11.2008 18:22:13
|
|
|
|
tinka14
|
erin, js bi jo res. danes sem se odločla, da ne bom več jedla tolk sladkišov in sem včeri zato spraznala hladilnik, zdej je pa kriza. še vikikreme nimam za na žlico
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.11.2008 18:23:54
|
|
|
|
Erin
|
Kaj pa čokolino ali pa med? To je tud fajn
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.11.2008 18:38:08
|
|
|
|
naty13
|
Čer. Mojadva otroka spita. Sem mela celo zmedo. Nejc popoldne ni ič spal in je bil v postelji že ob 17.30, pa začnem jošta futrat, pa enkrat slišim jok. nejc padel po stopnicah. Še zdej se rukammmmmmmmmmm. Krvi in buške ni bilo, zdej spi, bom pa verjetno dežurala celo noč. Jošt je pa čakal na večerjo, je bil pol že tko zaspan, da ni vse skupaj nič pojedel. Ok sam da spi, bo pa verjetno ponoči budnica. Če bom pri volji, vas pridem še kaj pogledat danes, drugače se pa jutri vidimo.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.11.2008 18:44:47
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Kaj pa čokolino ali pa med? To je tud fajn najdla albert kekse + maslo vredi za prvo silo.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.11.2008 18:50:19
|
|
|
|
Erin
|
O naty... samo da je vse ok z Nejcem..bogi. Jaz bi tudi dežurala celo noč potem. Naj bo noč čimlažja in naj se fanta naspita ...ti pa tudi da ne bomo jutr po tvojih podočnjakih hodile Tinka - še marmelado daj gor?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.11.2008 19:00:17
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin O naty... samo da je vse ok z Nejcem..bogi. Jaz bi tudi dežurala celo noč potem. Naj bo noč čimlažja in naj se fanta naspita ...ti pa tudi da ne bomo jutr po tvojih podočnjakih hodile Nejc je pridelal buško, sem ga šla tipat. Bruha ne, tako da ni nevatrnosti za pretres možganov. Verjetno se je le malo udaril, jok je bil pa verjetno še od utrujenosti. Sploh ne vem kako sem imela oba otroka in še flašo v naročju Bom se naspala.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.11.2008 19:17:57
|
|
|
|
tinka14
|
rada bi vam pokazala eno powerpointovo datoteko, kok jo nej pripnem sem?? mi zna katera pomagat?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.11.2008 20:06:40
|
|
|
|
karmar
|
Sandra, sayuri in ostale,ki imate dvojčke- vam je pa za dat eno nagrado, če dojite dva otroka...jaz se za eno obremenjujem če bom imela zadosti mleka... gajka posebna nagrada gre glavnemu igralcu imate pa isti gugalnik kot mi- melody. sam naš je olivno zelen. tejka z jaz bi napravla juho, ocvrt krompir in pečenice. Zraven pa še solato in malo zelenjave kuhane na pari- korenček, bučke, cvetača. tato tisto glede pive sem te hitro ubogala in zdej mi je malo bolj ravno za mleko...sej ne, ampak zgleda da je prišlo nazaj ker se je Urša prav fejst najedla. carol kar se tiče spanja otrok smo popolnoma na istem pablo zobar tudi mene čaka naslednji mesec groooza!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.11.2008 20:10:03
|
|
|
|
tejkaz
|
Čer Moja dva tudi spita. Moj me tudi v posteljo podi Naty, če ne bruha, ni sile. Je imel srečo v nesreči. Ponoči se pa le naspi. Tilen, čestitke Zoja Miša, airex blazina je blazina podobna armafleksu, malo debelejša je. Kupi se jo v sanolaborju, na recept pa dajo tistim ki hodijo na fizioterapijo. Mi smo jo dobili od Gregorjevega bratranca.
< Sporočilo je popravil tejkaz -- 6.11.2008 20:14:08 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.11.2008 20:10:59
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 rada bi vam pokazala eno powerpointovo datoteko, kok jo nej pripnem sem?? mi zna katera pomagat? Mislim da to Bambi zna. Jaz ne
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.11.2008 20:40:52
|
|
|
|
matejchi
|
Katere med vami ste se že srečale enkrat?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.11.2008 20:53:45
|
|
|
|
Vilika
|
Čer!! IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Pa sem jo potem šokirala s tem, da sem 3 mesece nazaj rodila . Boljš to kot pa -mene spašujejo kdaj mam PDP Kje so vse dans... Se pedenajo za jutr sej vem... Erin jaz sem taka kot 'normalna' nosečnica pri šestih mesecih - resno. Ampak vsak ve da je to nemogoče ko me vidi z malim dojenčkom. Pa kaj bi se sekiral... Jutri boste pač spoznale eno žogico, ki bo imela s sabo malo žogico Jaz priznam - sem se pedenala , sej ne. Tamal je bil danes malo bolj tečne sorte kot ponavadi, upam da bo jutri boljši. Pa še darilce sem šla kupit na hitro - ja, zadni cajt. Naty - sam da bo z Nejcem vse OK anita - tud jaz imam en plonkec z imeni maja T, PABLO - luštkane fotke in še lepši otročki IZVIRNO SPOROČILO: Maja T. Aja, glede GH, mi začnemo decembra, bom prvo začela z zelenjavo-korenček. Me pa zanima, kako sploh začeti? Začneš prvo s kosilom, ostali obroki so še joškica oz. steklenička, potem pa daš GH že tudi za malico-dopoldan/popoldan. Lahko mamice, ki imate že prakso malo bolj natančno o tem kako rečete. Upam, da niste o tem že pisale. Če katera lahko bolj nazorno opiše kako gre to uvajanje bi bila tudi jaz hvaležna. Sem slišala da začneš npr. s korenčkom - prvi dan eno žličko, drugi dan 2... pa potem začneš jabolko - prvi dan eno žličko... pa potem oboje skupaj zmešaš... Ali nekaj takega. Tako naj bi bilo zato, da ugotoviš če katera hrana otroku ne paše in jo potem izločiš. A v tem mercatorju je tudi garažna hiša ali samo parkirplac? Me zanima kako bo, če bo dež. Res še nisem bila tam, sam s ceste sem ga parkrat videla. Tolko na hitro - grem malo še za jutri napakirat, kaj vse potrebujem s seboj. Jaz bom šla od doma verjetno že ob 8ih in še malo po Supernovi pogledat če najdem kaj lepega za krst... Lepo pančajte, nasvidenje jutri!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.11.2008 20:55:23
|
|
|
|
sandra123
|
Čer...meni je pa dolgčas ...T&T spita že od 18.30, Tina je šla zdajle spat, jaz danes nisem naredila skoraj nič konkretnega glede gosp. opravil , no bom šla zdajle malo perilo rihtat .... Sem bila prej zunaj z otroci, ko je nehalo deževati , sem vztrajala zunaj cele 3 ure, pa bi še bila zunaj, pa me je dežek pregnal (sem ponavadi zunaj po 4 urce ali še več, T&T pa seveda ponavadi prespita cel sprehod oz. vozičkanje)...Zdaj pa ravno razmišljam, kakšna bo kaj današnja noč ...mojega ni, pa me malo skrbi, kako bom sredi noči obe pristavljala na zize hkrati, če se istočasno zbudita ...čez dan to sploh ni problem, ampak ponoči je pa tema, pa mi ni luči za prižigat, ker se potem čisto predramita ...no, Taja je pa na splošno takšna čvekica, da se veselo pogovarja sredi noči in vriska ....No, včerajšnja oz. današnja noč je obrodila sadove, ko sta se nonstop hranili ...sta mi toliko mleka proizvedli, da imam jo ves čas polne....mi bodo vsak čas eksplodirale Aja, pa še jezna sem 100/uro....sem se od Tine in nalezla prehlada....komaj folgam brisat svečke iz nosu in seveda sta že mali dve tudi kasirali - imata spet zamašene noske Punce....mogoče še kaj pridem pogledat...se res moram lotiti tistih cot v košarah, ker drugače bo to še kakšen dan počakalo....
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.11.2008 20:59:33
|
|
|
|
Maja T.
|
Čer! Pablo kako luštkan sine ..., za srečanje v CE bi pa tudi jaz bila . Tejkaz meni so kar solze stopile v očke ob tej pesmici, kako srečo imamo, da so naši zdravi . Erin in ostale iz srečanja, da boste obvezno dale slikice na RR . Bambi ne se sekirat, sem ti že po mobiju rekla, ko bo na GH lahko rata pravi bunkec, pa vidva tudi nista ne vem koliko velika, vse bo ok, boš videla . Anita G. čeveljčke sem dobila za darilo od sodelavca in žene, mislim pa da niso bili niti kupljeni v SLO. Ti pa lahko povem, da niso nič kaj praktični, smo ji dali gor, da jo slikamo, drugače mi je najboljše, da ji dam gor termo zokenčke. Sayuri res sem zelo malo na RR, si enostavno ne znam cajta zorganizirati, da bi še pisala, preberem še kaj. Povejte mi, kaj vam takrat mali spijo, ko ste na RR. Erin vse naj, naj za Tilna . Naty za Nejca, da ni bilo kaj hujšega. Punce jaz sem imela tako še +10 kg, danes se pa vagam in namesto da bi hujšala sem se 2 kg zredila ... Ne jem sladkarij, ok edino vsak dan Čokolino . Grem še kuhinjo pospravit, cca 21.30 še ena runda hranjen in upam da spanje do 2-3 zjutraj. Nočko
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.11.2008 21:24:46
|
|
|
|
Vilika
|
Ojoj - jaz sem tamalga ob 19.30 spat dala.. in sem bila zdaj vkontroli kaj dogaja.... in nekaj zavoham. Fuj pokakcal se je . Zdaj pa ne vem kaj naj. Naj ga grem zdaj previt in se bojim da ga prebudim in zaj vso noč, ali ga pustim (reveža ) tako posračkanega dokler se ne zbudi - okol2eh ali 3eh . To se nam še ni zgodilo takole tik na začetku nočnega spanja. Huda reč . Ga bom verjetno kar pustila pa ko ga bo motlo bo začel že sam stokat Zdaj pa res grem - mižule!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko vam dojenček pade s postelje ...Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
Zadnje s foruma
Kdaj mlečni izdelki dojenčkualeksandra silvijaPred 6-im mesecem (
27%)
Po 6-em mesecu (
73%)
Število vseh glasov: 219Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!