|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
6.11.2008 17:43:30   
Zoja Miša
Matejchi, na njih piše Fly Londonuser posted image  Pa še to, prodajalka me je vprašala, če sem bila na maratonuuser posted image  (sem imela Mizunike gor, pa trenerko, itakuser posted image ). Pa sem jo potem šokirala s tem, da sem 3 mesece nazaj rodilauser posted image .

Tejkaz, zelo lep verz, sem kar malo user posted image

Pablo, Maja T, ful lepe slikice!

Fotič je treba met! Se bom jaz potrudila ga prinest!user posted image  Upam, da najdem. Kje pa je lift? No,bom že.
Če zamudim, je to zato, ker moja punca počasi je.user posted image  Če bom s podočnjaki, se me ne ustrašit, zadnej čase so najine noči čudneuser posted image .
Se vidimo na kavici!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 151
6.11.2008 18:10:25   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Pa sem jo potem šokirala s tem, da sem 3 mesece nazaj rodilauser posted image .

Boljš to kot pa -mene spašujejo kdaj mam PDPuser posted image user posted image user posted image

Kje so vse dans...

Se pedenajo za jutr sej vem...

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 152
6.11.2008 18:11:36   
Erin
Ej babe...moj sine ma dans 3 mesece... a njemu pa ne boste čestitale?????user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 153
6.11.2008 18:13:54   
sonček33
Tilen čestitke od tetke

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 154
6.11.2008 18:14:41   
tinka14
tejkaz, kaka lepa pesmica.

pablo in maja, lušni otročki.

vsem pa hvala za odgovore o dolžini prehranjevanja, me je mal skrbel, ker moj user posted image  sam 5x je na dan in ker vedno zaspi, pa vidim zdej, da pač je malo dlje časa kot pri ostalih in zato samo 5x in da ni edini zaspanček.

fajn se imejte ju3 na srečanju, vam zdej kr en mal zavidam, mi2 sva zdej brez obeh avtov, je danes še ta drugi šel v škofjo loko, zdej pa čakama na novga. mogoče se pa opogumim, če se res v celju dobite.

še kej? dans sva se spet kengurujčkala, en ornk 2 urni sprehod je bil, me ful rame zdej bolijo.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 155
6.11.2008 18:15:20   
Erin
Sončiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image Kdaj greva na kofe? Jest hočem vidt tvojga bušijaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 156
6.11.2008 18:15:47   
tinka14
tilen, čestitke user posted image , menda je mami pojedla mal tortice, da jo ti pol konzumiraš??user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 157
6.11.2008 18:18:10   
tinka14
poslikajte se pa le, da boste še z nami delile utrinke iz srečanja.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 158
6.11.2008 18:18:58   
Erin
Evo tortica za vse...

user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 159
6.11.2008 18:22:13   
tinka14
erin, js bi jo res. danes sem se odločla, da ne bom več jedla tolk sladkišov in sem včeri zato spraznala hladilnik, zdej je pa kriza. še vikikreme nimam za na žlico user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 160
6.11.2008 18:23:54   
Erin
Kaj pa čokolino ali pa med? To je tud fajnuser posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 161
6.11.2008 18:34:45   
naty13
Tilen vse naj naj za 3 mesece.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 162
6.11.2008 18:38:08   
naty13
Čer.

Mojadva otroka spita. Sem mela celo zmedo. user posted image user posted image user posted image user posted image  Nejc popoldne ni ič spal in je bil v postelji že ob 17.30, pa začnem jošta futrat, pa enkrat slišim jok. nejc padel po stopnicah. user posted image user posted image user posted image  Še zdej se rukammmmmmmmmmm. Krvi in buške ni bilo, zdej spi, bom pa verjetno dežurala celo noč. user posted image user posted image user posted image  Jošt je pa čakal na večerjo, je bil pol že tko zaspan, da ni vse skupaj nič pojedel. Ok sam da spi, bo pa verjetno ponoči budnica. user posted image

Če bom pri volji, vas pridem še kaj pogledat danes, drugače se pa jutri vidimo. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 163
6.11.2008 18:44:47   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Kaj pa čokolino ali pa med? To je tud fajnuser posted image

najdla albert kekse + maslo user posted image user posted image  vredi za prvo silo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 164
6.11.2008 18:50:19   
Erin
O naty... samo da je vse ok z Nejcem..bogi. Jaz bi tudi dežurala celo noč potem. Naj bo noč čimlažja in naj se fanta naspitauser posted image ...ti pa tudiuser posted image da ne bomo jutr po tvojih podočnjakih hodileuser posted image

Tinka - še marmelado daj gor?user posted image user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 165
6.11.2008 19:00:17   
naty13

O naty... samo da je vse ok z Nejcem..bogi. Jaz bi tudi dežurala celo noč potem. Naj bo noč čimlažja in naj se fanta naspitauser posted image ...ti pa tudiuser posted image da ne bomo jutr po tvojih podočnjakih hodileuser posted image

Nejc je pridelal  buško, sem ga šla tipat. Bruha ne, tako da ni nevatrnosti za pretres možganov. Verjetno se je le malo udaril, jok je bil pa verjetno še od utrujenosti. Sploh ne vem kako sem imela oba otroka in še flašo v naročjuuser posted image user posted image

Bom se naspala. user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 166
6.11.2008 19:17:57   
tinka14
rada bi vam pokazala eno powerpointovo datoteko, kok jo nej pripnem sem?? mi zna katera pomagat?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 167
6.11.2008 20:06:40   
karmar
Sandra, sayuri in ostale,ki imate dvojčke- vam je pa za dat eno nagrado, če dojite dva otroka...jaz se za eno obremenjujem če bom imela zadosti mleka...

gajka posebna nagrada gre glavnemu igralcu user posted image  imate pa isti gugalnik kot mi- melody. sam naš je olivno zelen.user posted image

tejka z jaz bi napravla juho, ocvrt krompir in pečenice. Zraven pa še solato in malo zelenjave kuhane na pari- korenček, bučke, cvetača.

tato tisto glede pive sem te hitro ubogala in zdej user posted image  mi je malo bolj ravno za mleko...sej ne, ampak zgleda da je prišlo nazaj user posted image  ker se je Urša prav fejst najedla.

carol kar se tiče spanja otrok smo popolnoma na istem user posted image

pablo zobar tudi mene čaka naslednji mesec groooza!

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 168
6.11.2008 20:10:03   
tejkaz
Čer

Moja dva tudi spita. Moj me tudi v posteljo podi user posted image

Naty, če ne bruha, ni sile. Je imel srečo v nesreči. Ponoči se pa le naspi.

Tilen, čestitke user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša, airex blazina je blazina podobna armafleksu, malo debelejša je. Kupi se jo v sanolaborju, na recept pa dajo tistim ki hodijo na fizioterapijo. Mi smo jo dobili od Gregorjevega bratranca.

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 6.11.2008 20:14:08 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 169
6.11.2008 20:10:59   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

rada bi vam pokazala eno powerpointovo datoteko, kok jo nej pripnem sem?? mi zna katera pomagat?

Mislim da to Bambi zna. Jaz ne

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 170
6.11.2008 20:40:52   
matejchi
Katere med vami ste se že srečale enkrat?

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 171
6.11.2008 20:53:45   
Vilika
Čer!!

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Pa sem jo potem šokirala s tem, da sem 3 mesece nazaj rodilauser posted image .

Boljš to kot pa -mene spašujejo kdaj mam PDPuser posted image user posted image user posted image

Kje so vse dans...

Se pedenajo za jutr sej vem...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Erin jaz sem taka kot 'normalna' nosečnica pri šestih mesecih - resno. Ampak vsak ve da je to nemogoče ko me vidi z malim dojenčkom. Pa kaj bi se sekiral... Jutri boste pač spoznale eno žogico, ki bo imela s sabo malo žogico user posted image user posted image

Jaz priznam - sem se pedenala user posted image , sej ne. Tamal je bil danes malo bolj tečne sorte kot ponavadi, upam da bo jutri boljši. Pa še darilce sem šla kupit na hitro - ja, zadni cajt.

Naty - sam da bo z Nejcem vse OK user posted image

anita - tud jaz imam en plonkec z imeni user posted image

maja T, PABLO - luštkane fotke in še lepši otročki  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Aja, glede GH, mi začnemo decembra, bom prvo začela z zelenjavo-korenček.
Me pa zanima, kako sploh začeti?
Začneš prvo s kosilom, ostali obroki so še joškica oz. steklenička, potem pa daš GH že tudi za malico-dopoldan/popoldan.

Lahko mamice, ki imate že prakso malo bolj natančno o tem kako rečete. Upam, da niste o tem že pisale.

Če katera lahko bolj nazorno opiše kako gre to uvajanje bi bila tudi jaz hvaležna.

Sem slišala da začneš npr. s korenčkom - prvi dan eno žličko, drugi dan 2... pa potem začneš jabolko - prvi dan eno žličko... pa potem oboje skupaj zmešaš... Ali nekaj takega. Tako naj bi bilo zato, da ugotoviš če katera hrana otroku ne paše in jo potem izločiš.

A v tem mercatorju je tudi garažna hiša ali samo parkirplac? Me zanima kako bo, če bo dež. Res še nisem bila tam, sam s ceste sem ga parkrat videla.

Tolko na hitro - grem malo še za jutri napakirat, kaj vse potrebujem s seboj. Jaz bom šla od doma verjetno že ob 8ih in še malo po Supernovi pogledat če najdem kaj lepega za krst...

Lepo pančajte, nasvidenje jutri!

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 172
6.11.2008 20:55:23   
sandra123
Čer...meni je pa dolgčas user posted image user posted image user posted image ...T&T spita že od 18.30, Tina je šla zdajle spat, jaz danes nisem naredila skoraj nič konkretnega glede gosp. opraviluser posted image user posted image , no bom šla zdajle malo perilo rihtatuser posted image ....
Sem bila prej zunaj z otroci, ko je nehalo deževatiuser posted image , sem vztrajala zunaj cele 3 ure, pa bi še bila zunaj, pa me je dežek pregnaluser posted image (sem ponavadi zunaj po 4 urce ali še več, T&T pa seveda ponavadi prespita cel sprehod oz. vozičkanje)...Zdaj pa ravno razmišljam, kakšna bo kaj današnja nočuser posted image ...mojega user posted image ni, pa me malo skrbi, kako bom sredi noči obe pristavljala na zize hkrati, če se istočasno zbuditauser posted image user posted image user posted image ...čez dan to sploh ni problem, ampak ponoči je pa tema, pa mi ni luči za prižigat, ker se potem čisto predramitauser posted image ...no, Taja je pa na splošno takšna čvekica, da se veselo pogovarja sredi noči in vriskauser posted image user posted image user posted image ....No, včerajšnja oz. današnja noč je obrodila sadove, ko sta se nonstop hraniliuser posted image ...sta mi toliko mleka proizvedli, da imam jouser posted image ves čas polne....mi bodo vsak čas eksplodiraleuser posted image user posted image user posted image
Aja, pa še jezna sem 100/uro....sem se od Tine in user posted image nalezla prehlada....komaj folgam brisat svečke iz nosu user posted image user posted image user posted image in seveda sta že mali dve tudi kasirali - imata spet zamašene noskeuser posted image user posted image
Punce....mogoče še kaj pridem pogledat...se res moram lotiti tistih cot v košarah, ker drugače bo to še kakšen dan počakalo....

Lp, Sandra

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 173
6.11.2008 20:59:33   
Maja T.
Čer!

Pablo kako luštkan sine user posted image user posted image user posted image ..., za srečanje v CE bi pa tudi jaz bila user posted image .

Tejkaz meni so kar solze stopile v očke ob tej pesmici, kako srečo imamo, da so naši user posted image zdravi user posted image user posted image user posted image .

Erin in ostale iz srečanja, da boste obvezno dale slikice na RR user posted image .

Bambi ne se sekirat, sem ti že po mobiju rekla, ko bo na GH lahko rata pravi bunkec, pa vidva tudi nista ne vem koliko velika, vse bo ok, boš videla user posted image .

Anita G. čeveljčke sem dobila za darilo od user posted image sodelavca in žene, mislim pa da niso bili niti kupljeni v SLO. Ti pa lahko povem, da niso nič kaj praktični, smo ji dali gor, da jo slikamo, drugače mi je najboljše, da ji dam gor termo zokenčke.

Sayuri res sem zelo malo na RR, si enostavno ne znam cajta zorganizirati, da bi še pisala, preberem še kaj. Povejte mi, kaj vam takrat mali spijo, ko ste na RR.

Erin  vse naj, naj za Tilna user posted image user posted image user posted image user posted image .

Naty user posted image user posted image user posted image za Nejca, da ni bilo kaj hujšega.

Punce jaz sem imela tako še +10 kg, danes se pa vagam in namesto da bi hujšala sem se 2 kg zredila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Ne jem sladkarij, ok edino vsak dan Čokolino  user posted image .

Grem še kuhinjo pospravit, cca 21.30 še ena runda hranjen in upam da spanje do 2-3 zjutraj.

Nočko user posted image user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 174
6.11.2008 21:24:46   
Vilika
Ojoj - jaz sem tamalga ob 19.30 spat dala.. in sem bila zdaj vkontroli kaj dogaja.... in nekaj zavoham. Fuj pokakcal se je user posted image . Zdaj pa ne vem kaj naj. Naj ga grem zdaj previt in se bojim da ga prebudim in zajuser posted image vso noč, ali ga pustim (reveža user posted image ) tako posračkanega dokler se ne zbudi - okol2eh ali 3eh user posted image user posted image .

To se nam še ni zgodilo takole tik na začetku nočnega spanja. Huda reč user posted image .

Ga bom verjetno kar pustila pa ko ga bo motlo bo začel že sam stokat user posted image

Zdaj pa res grem - mižule!  user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Druga nosečnost
пеперутка16

Koliko časa po prvi nosečnosti in carskem rezu delati na drugi nosečnosti?

6 mesecev je zadostna doba. (8%)

Približno 9 mesecev kasneje. (8%)

Najmanj eno leto. (38%)

Več kot eno leto. (46%)

Število vseh glasov: 13

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!