tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: bella02 tejka, imam eno idejo zate za v nedeljo. Po okusu je podobno pici, drugače pa meni ful bolš, hitrej narejen in manj dela . Gre za pica namaz. Jaz naredim tako: s sekljalnikom sesekljam posebno, dodam nariban sir, majonezo, kislo smetano, jajce, origano in baziliko. Vzamem narezan kruh, kose dam na pol, namažem z margarino in namazom in dam v pečico za 10 min. Men je ful všeč, ker se lahko je z rokami, še krožnikov ne rabiš, le prtičke. Otroci imajo ful radi in odrasli tudi. Pa FUL MANJ cajta ti vzame kot pica. Če te bo zanimal, ti povem še količino sestavin. Bom poskusila. če ne v nedeljo pa kdaj drugič. Hvala. IZVIRNO SPOROČILO: Krysia Tejkaz, tale tvoja tašča je pa tko kot moja Naš Rok je njen prvi vnuk, pa ni nič dobil od nje (sploh, nikol nič) Čeprov to mi je pa še bolj mim, da Eva dobi, Jaša pa ne????? ma to je že od rojstva tako. Nekot ji ni všeč, da je fant. Ima raje deklice. IZVIRNO SPOROČILO: anaya IZVIRNO SPOROČILO: naty13 IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz .Še tistga paketka nisem dobila. Verjetno so pozabili. Pri Nejcu me je že čakal v sobi, zdej so mi ga pa naknadno prinesli. Ne erjetno niso pozabili, ker ga tut jaz nisem dobila, pa še marsi katera ne.... sem pa dobila na pladnju za nego par teh reklamic pa knjižic pa eno mini škatlco v kateri je bila nalepka otrok v avtu 1 bombon GU-GU in 1 vaginaleta.... Jaz še tega nisem dobila. Nič Gajka, za pregled. IZVIRNO SPOROČILO: sayuri tejkaz kaj pri tvoji novi lupinici ne gre tista zelena podlaga nič stran? Je res Jaša nekam stisnjen notri. Mene je ravno danes ena prijateljica spraševala, katero lupinico naj dvojčkoma kupi, ker sta dve zdajle prerasla. Sam en vem, kateri je ona zdaj imela . PA kako so te lupine narjene, madona Ne, tisti zeleni del ne gre dol. Jaša je že brez bunde notri tako stišan, da si sploh ne znam predstavljati kako bo čez nekaj mesecev. Mi je zdaj ta nova full všeč. Čisto brez problemov ga dam notri. Nič, bo treba it