|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
20.11.2008 14:29:53   
tejkaz
Ja punce, bo treba kdaj kakšen sendvič pojest. Ne resno, kaj pa jeste čez dan?

Jaz ostajam zvesta svoji konfekcijski številki user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
20.11.2008 14:30:47   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: anaya

Še samo to, ju3 imamo UZ kolkov v UKCMB, kaj rabim vse zraven?

Hm, ne vem. Verjetno nič takšnega. Kakšno dodatno plenico in stvari za preoblečt. napotnico in kartico.
In karmar ni noseča.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
20.11.2008 14:30:57   
anaya
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Še to: pozna katera primer razpok mehurja v 20. tednu nosečnosti? Rada bi vedela, kaj se je zgodilo prijateljici.
No, pa pa

Ma ne vem če je lahko to krivo tudi za razpok mehurja (verjetno je), ena moja znanka je v 20. tednu dobila popadke in se normalno odpirala, rodila deklico, ki je kmalu po porodu umrla, so ji pa rekli da je pri njej tako zgodni porod sprožila neka okužba (bakterija), ne vem katera.....

1. user posted image  se mi je to zgodilo user posted image user posted image  prišlo je do vnetje in ne vejo kako, da sama ne vem zakaj.

To more bit pa nekaj najhujšega kar se ti lahko zgodi....jaz odkrito povedano se verjetno nikol ne bi pobrala, kaj šele da bi imela pogum spet poskusit. Kapo dol za take punce, ki so tako močne da dajo to skozi....

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
20.11.2008 14:38:19   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

tejka, imam eno idejo zate za v nedeljo. Po okusu je podobno pici, drugače pa meni ful bolš, hitrej narejen in manj delauser posted image . Gre za pica namaz. Jaz naredim tako: s sekljalnikom sesekljam posebno, dodam nariban sir, majonezo, kislo smetano, jajce, origano in baziliko. Vzamem narezan kruh, kose dam na pol, namažem z margarino in namazom in dam v pečico za 10 min. Men je ful všeč, ker se lahko je z rokami, še krožnikov ne rabiš, le prtičke. Otroci imajo ful radi in odrasli tudi. Pa FUL MANJ cajta ti vzame kot pica. Če te bo zanimal, ti povem še količino sestavin.

Bom poskusila. če ne v nedeljo pa kdaj drugič. Hvala.

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Tejkaz, tale tvoja tašča je pa tko kot moja Naš Rok je njen prvi vnuk, pa ni nič dobil od nje (sploh, nikol nič) Čeprov to mi je pa še bolj mim, da Eva dobi, Jaša pa ne?????

ma to je že od rojstva tako. Nekot ji ni všeč, da je fant. Ima raje deklice.

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

.Še tistga paketka nisem dobila.

Verjetno so pozabili.   Pri Nejcu me je že čakal v sobi, zdej so mi ga pa naknadno prinesli.

Ne erjetno niso pozabili, ker ga tut jaz nisem dobila, pa še marsi katera ne.... sem pa dobila na pladnju za nego par teh reklamic pa knjižic pa eno mini škatlco v kateri je bila nalepka otrok v avtu 1 bombon GU-GU in 1 vaginaleta....

Jaz še tega nisem dobila. Nič

Gajka, user posted image user posted image za pregled.

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

tejkaz kaj pri tvoji novi lupinici ne gre tista zelena podlaga nič stran? Je res Jaša nekam stisnjen notri.  Mene je ravno danes ena prijateljica spraševala, katero lupinico naj dvojčkoma kupi, ker sta dve zdajle prerasla. Sam en vem, kateri je ona zdaj imela . PA kako so te lupine narjene, madona user posted image

Ne, tisti zeleni del ne gre dol. Jaša je že brez bunde notri tako stišan, da si sploh ne znam predstavljati kako bo čez nekaj mesecev. Mi je zdaj ta nova full všeč.  Čisto brez problemov ga dam notri.

Nič, bo treba it

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
20.11.2008 15:11:05   
Zoja Miša
Erin, saj veš kako je, damo ti 5 dni, če se ne oglasiš je panika!user posted image  Tako si nas navadila. Pa priimku se jaz tudi ne bi odpovedala, dodala bi ga! Mi gre malo na živce, ko se mi hčera drugača pišeuser posted image
Jeeeeee za eno leto od črtic!

Majči, ti imaš tudi tak vozek? Je vse super razen te user posted image  lupinice!user posted image

Tatly, s svojim mlekom ji ga umivaj, pomaga

Bella, super recept, za malo dela in veliko užitkauser posted image  Bom poskusila! Pa nič sekirati zaradi muzikeuser posted image  Tudi jaz upam, da bo lupinica se dobila. Čakam sedaj user posted image  je rekel, da bo on poklical, ker bo sigurno boljšo ceno zrihtaluser posted image . Pa da vidimo to!
Pa sporoči nam kako je z prijateljico, me kar zmrazi, ko pomislim. Upam, da je močna in da se bo pobrala.user posted image

Krysia, imam fajn frizerko, greš lahko z mano, ampak boš morala v Florjen pri Šoštanju prituser posted image  Čudno kakanje je od kapljic, ti povem. In kaja Lina je še mozolčke takrat dobilauser posted image . Sedaj po Oleovitu pa je vse BP. In očitno je TV najbolj zanimiva igrača. Naša si vrat zlomi, če jo okrog zasučeš, ali pa začne odločno jokati, češ:'' A lahko prosim gledam tole mojo oddajouser posted image .''

U alarm, več kasneje

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
20.11.2008 15:19:43   
matejchi
ok, ga dns naskočm takoj ku pride iz šihta IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Anita pejt mu nasproti, da boš prej gor...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
20.11.2008 15:22:12   
matejchi
Še samo to, ju3 imamo UZ kolkov v UKCMB, kaj rabim vse zraven?IZVIRNO SPOROČILO: anaya

otroka in izvid pa zdravstveno pa kaj za potolažit (ne joške)

Neža a sta vidva poročena, 1x si pa rekla da nista...user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
20.11.2008 15:22:54   
majči22
Zoja Miša tudi  jaz imam Jane-Slalo pro. Cel komplet. Sam da imam v rjavo oranžni barvi. Niso imeli tiste kombinacije z zeleno in antracit.user posted image No pri vozičku res nimam nobene slabe besede, tale lupinca je pa res nekam majhna. Sploh nevem kaj se mi bolj splača al novo lupinco kupit, al kar sedež od 0-18kg. Moram še razmislit.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
20.11.2008 15:26:42   
bella02
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

In očitno je TV najbolj zanimiva igrača. Naša si vrat zlomi, če jo okrog zasučeš, ali pa začne odločno jokati, češ:'' A lahko prosim gledam tole mojo oddajouser posted image .''

Pri nas je isto!!!user posted image
Kako je že ena napisala? Mislim, da Krysia: TELE V I ZIJAuser posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
20.11.2008 15:40:22   
betty
majci22- tudi jaz imam Jane Slalom Pro. komplet. crno bez. avtosedez pa je  res tako majhen. ... ravno danes moram tisti notranji del odstranit, ker imamo jutri zdravniskega in ga ne morem vec stlaciti notri. za naprej razmisljam o nakupu sezeza maxi cosi od 9- 18 kg. kupila ga bom po novem letu(racunam februarja),  ko bo mali ze malo sedel in imel 9 kg.

glede TV : Rok buli v tv tudi, ce je ugasnjen. potem mu recem, da je zmanjkalo baterij :)  ce je tv prizgan, je pa tko zanimivo, da se zacne kr pogovarjat z njim :) ko pa ga ugasnem , pa jok. sva ga zadnjic testirala in sva pet krat prizgala tv in ugasnila in vsakic teckanje, ko sva ga ugasnila. prav zanimivo, kaj ze znajo ti nasi mali vragci :)

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
20.11.2008 15:42:16   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: betty

majci22- tudi jaz imam Jane Slalom Pro. komplet. crno bez. avtosedez pa je  res tako majhen. ... ravno danes moram tisti notranji del odstranit, ker imamo jutri zdravniskega in ga ne morem vec stlaciti notri. za naprej razmisljam o nakupu sezeza maxi cosi od 9- 18 kg. kupila ga bom po novem letu(racunam februarja),  ko bo mali ze malo sedel in imel 9 kg.

Saj pri Strati ne gre tisti notranji del dol.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
20.11.2008 16:01:02   
anita goitan

Jaz ostajam zvesta svoji konfekcijski številki user posted image user posted image

jah sendvičev res neuser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
20.11.2008 16:03:28   
anita goitan
matejchi dobila Maruša pikico?

Neposredna povezava do sporočila: 1538
20.11.2008 16:03:55   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Ja pardon vegeterijanka

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1539
20.11.2008 16:06:17   
anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Ja pardon vegeterijanka

zakaj pa pardonirašuser posted image sej sendviče se da nrdit tud brez mesa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
20.11.2008 16:11:23   
anita goitan
punce, Velika planina vabi..no sam zdej bo vsak cajt sneg, tko pravljično blo v nedeljouser posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1541
20.11.2008 16:11:48   
tejkaz
resno vprašanje - kaj pa ješ tko čez dan? Sprašujem zato, ker jaz bi se tudi rada znebila kakšnega kilograma. že tako se mi zdi da malo jem, hodim zelo veliko, dol pa nikakor ne gredo

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 20.11.2008 16:13:04 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1542
20.11.2008 16:17:17   
anita goitan

resno vprašanje - kaj pa ješ tko čez dan? Sprašujem zato, ker jaz bi se tudi rada znebila kakšnega kilograma. že tako se mi zdi da malo jem, hodim zelo veliko, dol pa nikakor ne gredo

mah sej n vem kolk je od hrane odvisnouser posted image , presnova..no kaj jem: pijem veliko, sem že napisala 1x kiro mešanico čajev, tja do 3l spijem, zjutraj jem kruh-polnozrnat doma pečen z marmelado al pa s kosem sira in kašno pecivo-če ga mam, potem kako sadje-banane recimo, kosilo: vse sorte testenin, al razne juhe zelenjavne, pite, polente, krompir,..bučke polnjene s sirom..ma skoz kej jem.user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
20.11.2008 16:28:08   
tatly
kaj na uz kolkov mores met tisti izvid iz p ko so jim slikali?midve imava v pon...

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1544
20.11.2008 16:45:46   
matejchi
anita ni blo pikeca, ker pri Brezniku moraš pujska pripeljat... user posted image

RD RR

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
20.11.2008 16:46:59   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

No tkole...sem malo preletela vse skupaj in se ustavila pri Zojini novi frizurci user posted image user posted image user posted image ,potem vidim, da imamo prvo nosečkouser posted image  . karmar,čestitam. Kdaj imaš tokrat rok? Julija? Kako sprejemaš vse skupaj? je blo načrtovano? 

ne, tejkaz, ne motiš se... 
sayuri, anaya in anita ne, to je Matejchi zakuhalauser posted image ker me je hotela podražit..user posted image .ne znam namreč izbrisat mojega tickerja, tam pa piše kao da sem na začetku nosećnosti. NE, nisem noseča...user posted image . Čeprav ne bi imela nič proti, itak še enga imamo v planu. Res pa ne še sedaj, moram prit nazaj na mesto, pol se bomo kaj lotili.
Zaenkrat mi je ta škratek dovolj.
user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
20.11.2008 17:02:11   
matejchi
karmar čisto na vrhu RR imaš moj profil, greš v moj profil in pol v dodaten opis in tam zbišeš tisti tekst... to je to 

RD RR

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
20.11.2008 17:40:42   
cebrca
Živijo!

Sam da se vam malo javim! Mi ravnokar Ivan v naročju malo spi!

Že nekaj časa je kot na baterije. Samo na WC grem, pa je dretje. Na desnem ličku se mu je naredila flekica ki kar noče minit. Že tri večere ima problem zaspat in namesto da bi zaspal ob 20h zaspi ob 22h. Ponoči pa kar naprej jamra. Včeraj je bilo pa sploh noro. Sem mu zmešala malo dodatka da je končno zaspal. Potem pa je moral enkrat ponoči, ker sta se oba mleka stepla, vse zbruhat nazaj in je spaj naprej! Zjutraj je cela posteljica smrdela po skisanem mleku, povštrček in kovtrček sta bila kar prepojena.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mali božček pa niti glasu od sebe in je bil zjutraj čisto premražen ker je ves moker spal.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sem ga spokala k P, smo dali vodo in kri (je jokaaaaaaaaaaall, mami pa zraven) Voda je OK, kri je pa malo na meji. Očitno je nekje pobral malo virozice, pa P je rekla, da so mogoče že tudi zobki malo na poti in ga dlesen matra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa spet imamo zgleda da glivice na ritki. Kombinacija vsega je pa spet totalna zmeda kot vedno pri nama! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V Celje bi zelo rada prišla, pa imava ravno tisti dan ob 14h redno kontrolo pri P, pa ne vem, če mi znese računica z vožnjo! Malo na pomoč, koliko je vožnje od Lj do CE?????

Toliko za enkrat, šibam, je že panika in se ne da več tipkat!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
20.11.2008 17:50:15   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: betty

tudi meni je všeč Maxi Cosi. Ima ga moja sestra in je res zadovoljna, tako, da tudi jaz razmišljam o njem. Najbolje ocenjen na testih Amzs je bil Kiddy (v skupini od 9-36kg)v skupini od 9-18 pa Romer. Tako, da sta v igri tudi tedva.Čudno je, da v test niso uvrstili Maxi Cosija. Do sedaj je imel vedno zelo dobre rezultate. Edini problem je v tem, da nevem če bomo do februarja zdržali v tej lupiniciuser posted image
Cela tabela je pa tukaj,če te kaj zanima: http://www.motorevija.si/datoteke/tabela-sed-jun-1.gif

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
20.11.2008 17:53:42   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

kaj na uz kolkov mores met tisti izvid iz p ko so jim slikali?midve imava v pon...

Jest sm v Domžalah rabila samo zdravstveno od Line in napotnico od P.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.