|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
20.11.2008 8:37:22   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Tejkaz, kako pa se imenuje lanski model, ali je samo Jane 2007? Tudi jaz bi to naredila, ker ji bundice enostavno ne morem oblečt, kaj šele kombinizinčekuser posted image user posted image . Koliko pa si dala, da si vem predstavljati cene? In še link mi forvardiraj, prosim.user posted image  In hvala za info.

Lanski model se imenuje rebel. Nov stane 154 Evrov, jaz sem dala pa 50 Evrov. Tukaj je slikica novega iz pikapolonice
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/avtosedezi-in-dodatki/jane-avtosedeZ-rebel-pro/034708420421293768

Za lažjo predstavo pa slikica obeh skupaj

user posted image

user posted image

user posted image

Vidiš da ima stara veliko več prostora. Gre pa na ogrodje tega najinega vozička. Pa še full lažja je.

A verjamete da moj mali še vedno spi? Moram drug teden vprašat, če je kaj narobe z njim, ker res ogromno spi.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
20.11.2008 8:44:28   
sandra123
Jutro user posted image ....naša noč kar dobra....Taja se je zbudila ob 02.30, Teja ob 3-eh, sta se lepo najedli in spali do 6.30, pa še enkrat jedli, zaspali do 8-ih, sedaj se s Tejo malo zabavava, Taja pa še spiuser posted image

Jaz sem bila pa včeraj zvečer jezna kot user posted image user posted image ...vam bom opisala neprijeten dogodek, ki se je zgodil pri nasuser posted image ...Je dal user posted image perilo sušiti....imamo ga v Tinini sobi zaradi premajhne kopalnice....pa gre user posted image pogledat, kaj Tina počne, vstopi v sobo in zavoha dim....ja....sušilec je ponorel, tiste mucke so se začele smoditi - ampak vse to se je dogajalo na hrbtni strani sušilca....še dobro, da je pravočasno prišel v sobo, ker bi se lahko vžgalo vse skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in tako sem zdaj brez sušilcauser posted image user posted image user posted image ....tako, da punce, čuvajte svoje sušilce, midva sva vedno vsake toliko časa posesala sušilec - sva ga odprla in zadaj posesala mucke, ki tja zaidejo, pa se je vseeno to zgodilo.....No in sedaj nimam pojma, kako bom posušila perilo....rajši sploh ne govorim o tem, kako je perilo smrdelo, ko sva ga dala iz sušilca user posted image user posted image user posted image ...
Šibam, sta obe bejbiki pokonci in se jezita....

Lp, Sandra

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
20.11.2008 8:44:34   
tejkaz
eden jo prodaja

http://www.bolha.com/oglas3376545/lupinica-jane-rebel-pro

Sicer se je oglas že iztekel ampak glede na to da oglasa še ni umaknil, je verjetno še v prodaji

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
20.11.2008 8:48:57   
tatly
oj  kako ste kaj danes?
maja t-zelo lep vencek
zaneza-tamy-fulll ste lepiuser posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
20.11.2008 8:57:54   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

eden jo prodaja

Sicer se je oglas že iztekel ampak glede na to da oglasa še ni umaknil, je verjetno še v prodaji

Hvala ti, zlata si! Bom poklicala in jo verjetno kar vzela, ker tale je res katastrofa.user posted image Upam, da to ne bere kdo, ki bi jo lahko kupiluser posted image
Si ti Jašo že posadila notri? Je o.k.? Pa še to, do kdaj se sploh uporablja lupinica, mislim, se mi jo še splača kupiti. Verjetno že še najmanj 3 mesece, če ne več, ne?

Mislim, da je Jaša samo zaspanček, kaj če bit narobe, če je pa tako fejst fant!user posted image

MI2 sva pa potelovadili (po Sayurinih slikicahuser posted image ) in potem sem jo dala v ležalnik, še malo čvekali, pa je postala utrujene, sem ji prebrala pravljico (me je gledala, kot da vse razumeuser posted image ) in potem zapala z nasmeškom na obrazu. Jaz pa cela razneženauser posted image

Sandra, še k sreči, da se je naredilo, kot se je! Zato pa punce res pazite, da sušite, ko ste doma! Sandra ni edini primer, ki se ji je to naredilo.

Gajka in Maja T, še tole sem mislila že 100x napisati, pa vedno pozabim.user posted image Sta ugotovili, da lahko na ležalnik Peg Perego (po slikah vem, da imamo istega) spodaj priklopita tudi disk mana ali pa MP3 player? Super je! MI2 poslušava vso mogočo muziko tako.user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
20.11.2008 9:08:52   
tatly
glede lupinc-jaz sem tako super kupla da ji ze nogice mal cez gledijo in boga reva cela stisnjena je not...

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1481
20.11.2008 9:12:23   
Erin
Dobro jutro!

Se na hitro javim da ne boste mislile da sem pozabila na vas...čeprav sem opazila da me niste najbolj pogrešale... Sem pa vsaj videla katera se kaj spomni name.

Imam deloven teden za seboj- pospravljanje in pospravljanje in pospravljanje pa mal smo se okol potepal... Aja pa še na facebook so me povabili in sem čist "not padla"user posted image user posted image user posted image
...danes pa spet- mam sodišče ker se mi je lani ena v rit zaletela in sem imela poškodbe hrbtenice. Upam da ne bo dolgo.
Mali ima spet naval lakote, joške so izmozgane do konca ampak dodatka mu vseeno ne dajem več ker vidim da se mojega mleka prenaje in potem ven bruha... jooooj komaj čakam da uvedmo GH da se malo umiri - upam.

Naty- lepo da te je skrbelo zame, samo imam občutek da te je le firbec matral kaj se dogaja saj odgovora na MSG nazaj ni bilo. Drugače pa upam da ste zdravi. Stolček je pa tudi super. Bi ga jaz tud imela če bi ga le lahko kam stlačila...user posted image
Pa zadnjič si napisala da zvezdico pogrešaš. Sem pobrskala po forumu in videla da se od avgusta pri nas ona splon ne javlja več ampak samo še pri aprilkah 2006.  Se očitno boljš pri njih počuti. Pa ČebelicaMaja je tudi tam..ma pa kar nekaj problemov s svojim otročkom. Mislim da sta na pediatrični.
Pogrešam pa nell user posted image

tejka & Neža - lepo da ste se pobotale!user posted image tejka upam da se ti išias umiri. Jaz sem ga imela med nosečnostjo pa je sam minil.

Zoja Miša - super za novo fizurco.

maja t in žanneža - lepe fotke...sta mi dale nekaj idejuser posted image Pa user posted image da se Zara pozdravi.

sandra - super za punci da se tako pridno redita in rastetauser posted image Pa user posted image za sušilec. Dobro da ste opazili in ni prišlo do česa hujšega. Nekaj vas čuva...user posted image

andreja boris - samo še koliko? Glavno da je hitro minilo... še malo pa boš spet v objemu predragega.

bella -samo da internet dela!user posted image Tudi jaz nisem navajena brez. Danes sem te sanjala...samo ne vem kaj se je šlo..user posted image Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo prijateljico. ŽAl se dogajajo tudi take stvari...ne vem zakaj. Tudi moja prijateljica s foruma je imela julija spontani splav oz prezgodnji porod v 21 tednu...user posted image Pa tudi  zanjo niso znali ugotoviti zakaj.

vilika - kako ste vi? Se je glas že kaj vrnil? Upam da bo kmalu spet glasno čebljal. Tudi naš T se še ne  obrača čeprav sem opazila da se pa že nekaj trudi na  bok obrnit... Vse bo prišlo...ne skrbi, pri enih prej pri drugih kasnej. Naš pa bolj napreduje pri fini motoriki  (prsti - prijem,..)

Gajka- super za tvojega Roka da je tak akrobat!user posted image user posted image user posted image

Priimek -sem ponosna na svojega- ga ne dam in ne spreminjam za nič na svetu. Tudi ko se bova (mogoče) poročila bom kvečjemu dodala njegovega ampak dvomim.user posted image Se mi že od nekdaj ne zdi fer da se ženske odpovedujejo svojemu priimku in nosijo otroci moževega. Le zakaj? Ampak tako smo (ste ) navajene, taka je tradicija če lahko tako rečem in tako bo ostalo.  MEni pa bi to dalo samo občutek da sem izgubila svoj jaz, svojo preteklost in povezavo z mojo družino (čeprav bi bil po novem tudi mož moja družina). Midva sva se zmenila da bo en otrok nosil moj priimek, drugi njegovega, če si kaj premisliva mu še vedno lahko spremeniva. ampak ga oba hočeva nest naprej. Še najbolj idealno bi bilo da imamo vsi oba samo je potem toliko zmešnjav ker je toliko priimkov...

Jooj se ne spomnim vsega kaj je bilo zato ne zamert ker vem da sem na veliko  punc pozabila...

nyna - kakšne lepe laske ima Lanauser posted image user posted image user posted image Vrečo mi uporabljamo (brez rokavov)- pa še potem kovterček do prsi in lepo panča od takrat naprej ko smo to uvedli.
ČEšnjica - dobrodošla med nami!user posted image

Krysia, betty, kako ste pri vas?

sayuri - dobro opravite na fizioterapiji. PA ful lepa družinska slikca. Sem hotela glasovat za vas pa nisem moglauser posted image user posted image user posted image

No pa še preden grem zajtrkovat -DANES JE 1 LETO OD NAŠE  user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne morem verjet da je šlo tako hitro. Kar podoživljam ta dan user posted image user posted image user posted image Praznujemooooooooooo!user posted image user posted image user posted image user posted image

Zej pa res šibam...

Pa še 1x sorri vsem na katere sm pozabila in nisem nič omenila...

< Sporočilo je popravil Erin -- 20.11.2008 9:15:15 >

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
20.11.2008 9:19:13   
tejkaz

eden jo prodaja

Hvala ti, zlata si! Bom poklicala in jo verjetno kar vzela, ker tale je res katastrofa.user posted image Upam, da to ne bere kdo, ki bi jo lahko kupiluser posted image
Si ti Jašo že posadila notri? Je o.k.? Pa še to, do kdaj se sploh uporablja lupinica, mislim, se mi jo še splača kupiti. Verjetno že še najmanj 3 mesece, če ne več, ne?

Sem ga že dala notri. Lepše izgleda. Bomo videli kako mu bo v avtu všeč. Najbolje da sama na slikicah vidiš razliko.

user posted image

user posted image

Mogoče tukaj ni najbolj vidna, v živo se bolj vidi kakšna je razlika

Jaša se je zbudil. Sem ga tehtala nageca in ima 5460 g user posted image , samo 100 g več kot 28.10. Ko sem ga pa tehtala pred in po dojenju, je pa pojedel 110. Eh, bomo videli, saj imamo v sredo cepljenje.
Lupinica se pa uporablja dokler otrok sam ne sedi ali do devetih mesecev.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1483
20.11.2008 9:23:00   
tejkaz
Zvezdico tudi jaz pogrešam. Včasih vidim da nas bere. Je super punca, upam da se nam še javi. Zdaj se grem pa jaz igrat 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
20.11.2008 10:19:46   
majči22

Majči, jaz se poskušam čimbolj držat pravilnega handlinga. Jaša je trd. Pa ga skušam malo pomehčati. Res pa je da ga vedno ne morem in ne znam. Dvigujem ga tako da ga z eno roko dam na bok, z drugo sežem med noge, z dlanjo pod glavo in ga z eno roko dam k sebi. Pestujem ga v eni roki v položaju lupince. Nazaj ga dam na bok z medenico naprej in na koncu glavica. Kupček podira, tako da ima obe roki čez mojo ramo. Kravice pase tako da ima rokici stegnjeni naprej in se ne naslanja na njih. Igrava se tako da ima nogice v zraku, rit pa na podlagi. Upam da si predstavljaš.

Hvala ti! Ma sem včeraj probavala jo dvignit tako kot je treba, pa sm se zravn kr lomilauser posted image . Nikakor mi ne gre tista roka med noge. tudi polagam jo čist narobe. Jest jo dam direkt na hrbet.Pa obe roki imam pod njo eno pod glavo drugo pa pod ritjo. In tud dvignem jo tako. Nevem, če se bom navadla pravilnega handlinga. Pravilno jo držim edino ko jo pestujem. Jo imam v drži lupinice. Upam, da ji ne škodujem preveč.
No sam tudi v Lj. porodnišnici je niso tako dvigovali.
No glede tašče in 10EUR se strinjam z Naty13, da bi mu lahko kar tako dala. Jest sm vedno pristaš al vsem al pa nobenmu. No še dobr, da je prvorojenka, da se mi ne bo treba že sedaj kregat okrog tega.user posted image

Zoja Miša bravo za frizurouser posted image user posted image .Jest sm bila tud tako na kratko preden sem šla rodit, da sem imela čim manj dela.user posted image

Za srečanje sem tudi jaz za. Zdej vas moram pa res spoznat. Mi je vseeno kdaj. si bom vzela čas neglede na dan.
Maja T res zelo lep adventni venček.user posted image user posted image Imata smisel. Si dala tud meni sedaj za misliti. Ga bom sama naredila letos. Mam čas, ko sm domauser posted image
Žanneža zelo lepo.user posted image user posted image

Glede lupinice Jane vidim, da imamo vse iste probleme, našo tudi ne morem spravit noter z bundo. Me jeuser posted image hecal, da bomo celo zimo sam doma.
Sandra123 o šit za sušilca. Nisem vedla,da se lahko kr vname. Hvala za opozorilo. Ja ti pa čist verjamem, da te skrbi kako boš sušila. Že pri nas ko smo 4 mi ne znese,tako,da greva danes po sušilca.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
20.11.2008 10:27:02   
tatly
grrr.nasa mala pa ima okico bubano,,,sem zdaj vidla ko se je zbudla,,vceraj se ni imela ničuser posted image user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
20.11.2008 10:53:21   
bella02
Hej!
Sem včeraj nekaj napisala, pa upam, da bom lahko pripopala nazaj.

tejka, imam eno idejo zate za v nedeljo. Po okusu je podobno pici, drugače pa meni ful bolš, hitrej narejen in manj delauser posted image . Gre za pica namaz. Jaz naredim tako: s sekljalnikom sesekljam posebno, dodam nariban sir, majonezo, kislo smetano, jajce, origano in baziliko. Vzamem narezan kruh, kose dam na pol, namažem z margarino in namazom in dam v pečico za 10 min. Men je ful všeč, ker se lahko je z rokami, še krožnikov ne rabiš, le prtičke. Otroci imajo ful radi in odrasli tudi. Pa FUL MANJ cajta ti vzame kot pica. Če te bo zanimal, ti povem še količino sestavin.

tejka
in Zoja Miša, žal mi je, da ne moprem zapečt muzikeuser posted image . Svaka pa nočem niti spraševat, mu je vse tako težkouser posted image . Pa sta me shecale z Il Divom, jih poslušam spodajuser posted image .

gajka, ja to je ta, ki bi ga včasih karuser posted image . Joj, kolk sem user posted image .

Maja T., čimprej se pozdravite in user posted image za venček

Žanneža
, sem brez besed ob vaših umetninah, jaz sem tako brez idejuser posted image . Se zavedaš, da imaš krasne otroke? Pa tvoj podpis "zaljubljena mamica" mi zmeraj ogreje srce.
user posted image , uspelo je. To sem napisala sinoči in mi je potem vse zablokiralo. Shranila sem v Word, sam smeškote sem mogla na novo postavt. Pa bom kar poslala, da mi še tega ne zaserje

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
20.11.2008 11:03:26   
bella02
tatly, ti še dojiš? Daj ji mlekca kapni notr, pa morda urediš.

sandra, hvala za opozorilo. Sicer sušilca še nimamo, je pa informacija vsekakor koristna. Pa HB, da se ni zgodilo kaj hujšega

Erin, samo da je z vama vse uredu. Pa kmalu bomo lahko začele z uvajanjem GH, pa bo tudi Tilnu boljše.

tejka, super za nakup, se bo Jaša bolš počutil

Zoja Miša, želim ti, da si najdla lupinco, da se bo tudi Kaja Lina lažje prevažala

Nič, grem user posted image , dokler se Teja ne zbudi.

Še to: pozna katera primer razpok mehurja v 20. tednu nosečnosti? Rada bi vedela, kaj se je zgodilo prijateljici.
No, pa pa

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
20.11.2008 11:57:47   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

tejka, imam eno idejo zate za v nedeljo. Po okusu je podobno pici, drugače pa meni ful bolš, hitrej narejen in manj delauser posted image . Gre za pica namaz. Jaz naredim tako: s sekljalnikom sesekljam posebno, dodam nariban sir, majonezo, kislo smetano, jajce, origano in baziliko. Vzamem narezan kruh, kose dam na pol, namažem z margarino in namazom in dam v pečico za 10 min. Men je ful všeč, ker se lahko je z rokami, še krožnikov ne rabiš, le prtičke. Otroci imajo ful radi in odrasli tudi. Pa FUL MANJ cajta ti vzame kot pica. Če te bo zanimal, ti povem še količino sestavin.

Tole mora biti pa dobro. No jest bi te prosila, če lahko povešuser posted image koliko posameznih sestavin daš noter. Jest imam rada take hitr in enostavne stvari za prigriznit, pa magari ob TV zvečer.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
20.11.2008 12:00:39   
Krysia
Pozdravljene!

Evo, spet ma čas daje, tako da bo verjetno sam mal komentarjev ...

Bella02, žal še nisem slišala za razpok mehurja v 20 tednu. Za tvojo prijateljico en velik user posted image , zate pa pohvala, ker si dobra prijateljicxa in ji stojiš ob strani.

Sandra123, tole s sušilcem pa ni glih hec! Še dobro, da ste bili doma in da ste opazili ... Pa čist razumem tvoje skrbi glede sušenja, ker si kar predstavljam vaše kupe perila (moji starši imajo tud 3 hčere in se spomnim, kako je blo, če imaš pa tako majhne, je pa še potencirano ...)

Uuuu, kakšne umetnice imamo user posted image user posted image user posted image user posted image - Žanneža in Maja T. Moram tole moji sestrici pokazat - pri nas je ona pobrala ves čut za likovno ustvarjanje user posted image

Zoja Miša, super frizura! Jaz sem pa zajc pa si ne upam. Mislim itak bi bla kot tofsi, ker se mi lasje ful kravžljajo ... ampak nekaj bo definitivno treba narest z mojimi lasmi ... sam so mi že ene parkrat pri frizerju nardil katastrofo od frizure, tko da mam eno fobijo pred frizerji.

Tejkaz, tale tvoja tašča je pa tko kot moja user posted image Naš Rok je njen prvi vnuk, pa ni nič dobil od nje (sploh, nikol nič) user posted image Čeprov to mi je pa še bolj mim, da Eva dobi, Jaša pa ne?????

Majči22, jst delam isto kot ti glede handlinga ... sem probala tko kot je v unem videu pa tko kot je tejkaz napisala, pa se mi zdi, da mi bo Rok padel iz rok, al si bom pa jst roke zvila user posted image Eh, eni pač  nismo spretni. Se bom še naprej trudla, sam maš prav - v LJ porodnišnici ziher ne delajo tko ... mislim, da so mi celo oni rekli, naj ga dvigujem tako - ena roka pod glavo, druga pod medenico ...

tic5, bubyca - vidve nas ful bereta. Sej lahko tud kakšno rečeta z nami - ne grizemo! enako velja za marusko26

srečanje: če bo na Rudniku, definitivno prideva (mava 3 minute z avtom user posted image ), verjetno bi zmogla tud do Kranja user posted image Sam punce, pozabite decemberske petke, takrat bo noro!! Tko da men je vseen, kateri dan, sam da NI petek!

No, ko je Erin že glih vprašala, kako smo - dobro, hvalauser posted image . Mal sitkamo ob večerih, spet smo začel kapljice jemat (Plivit D3), pa zaenkrat ni kakšnih krčev ... Zadnjih nekaj dni kakamo manjkrat, ampak takrat obilno (in smrdljivo user posted image ). Spat hodimo okrog 21h, pa pol kr spimo do 4h ali 5h, sam danes smo imeli izjemo, pa smo že ob pol treh navdušeno jedli ... Obračat se nam ne da user posted image , ampak zato pa velik govorimo, mahamo z rokami in nogami, prijemamo igrače, gledamo svoje prste in roke, jih navdušeno nosimo v usta in se velik slinimo ... Vam zveni znano? user posted image Aja, pa bognedaj, da bi bila TV prižgana, ker potem naš Rok samo v to škatlo bulji (pol ga pa hecam, da "tele v i zija" - eh, besedna igra, če niste štekale, nič hudega, jaz mam včasih kakšne prebliske pa čuden smisel za humor)

Ok, to bi blo na hitro to, sigurno sem pozabla 100 stvari, mogoče se še kaj oglasim, pa pokomentiram še kaj.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
20.11.2008 12:11:04   
Krysia
aja, bella02, res super recept - tud mi to prakticiramo, samo brez majoneze in jajc. Sam jaz to kar napamet te sestavine namešam ... (sorry, majči22, ti bo bella povedala, koliko česa ...)

Maja T., naj se tvoja Zara čimprej pozdravi. Upam, da bo tale linex kmalu začel učinkovat user posted image

Vilika, kako Vid? Upam, da gre tudi vam na boljše ... user posted image

Erin, jaz sem skoz govorila, da ne dam priimka, pol so me pa čist zmedli, ko sva se šla za poroko prijavit in so me vprašali, kako se bom pisala, pa sem kar zinila možev priimek ... user posted image Ampak ne boš verjela, poznam primer, ko je mož prevzel ženin priimek. A veš zakaj? Ker se je on pisal Cunja, ona pa ni hotla bit gospa Cunja user posted image user posted image Prisežem, da je resnično, poznam ta 2 človeka.

Vreča - mi imamo 2 brez rokavov in 2 z rokavi - oboje se obnese. Smo imeli eno obdobje, ko je skoz mahal z rokami in se zaradi tega zbujal, pa smo ga "ukrotili" z vrečo z rokavi ... Ne vem pa, kje se dobijo - smo vse dobili. Aja, eno (brez rokavov) smo pri Neckermannu naročili (men se zdi, al je bil pa Quelle?)

Tejkaz, ne se sekirat, sej bo Jaša pridobil na teži - se mi zdi, da imajo vsake tok časa kar en "zastoj".  Upam, da te ne bodo pri P kregali.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
20.11.2008 12:15:17   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

bella, mene tudi zanima in se mi kr lušta... a surovo ali kuhano jajce daš notri zravenuser posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
20.11.2008 12:53:51   
bella02
user posted image
Evo ta recept:

0,5kg šunke (jaz dam posebno, lahko je tudi zelenjavna)
1 nariban sir (un za pico)
kisla smetana
majoneza
1 jajce (nekuhano)
začimbe origano, bazilika, peteršilj

2 narezani štruci
margarina ali maslo za namazat kruhke

To pride kar velik mase, tako da jaz včasih naredim kar polovično maso, pa še tako se naje vsaj 5 odraslih oseb, vsaj po mojih izkušnjah. Majonezo in smetano daš po občutku. Jaz vedno to porabim še drugi dan, če ostane. Lahko pa tudi ne daste jajca, če se bojite, da ne boste porabile v enem dnevu. Meni se ni zdelo drug dan nič narobe, četudi sem dala jajce. Če ga pa ne daste, ne bo nič narobe, ker itak sir veže ostale sestavine.
Všeč mi je zato, ker lahko to zamešaš zjutraj, ko pa so obiski, pa samo namažeš margarino in namaz in daš v pečico za 10 minuser posted image . Fino je, ker se lepo je z rokami, ne rabiš pribora kot pri kakšni fajn obloženi pici, pa še toplo je. Jaz se narezkom namreč izogibam na daleč. Tako sva goste po rojstvu Teje pogostila s tem ali puranjimi čevapčičiuser posted image . Zaenkrat toliko.

Aja, sem na med.over.net našla nekaj o razpoku mehurja. Baje pride do nenadnega popuščanja materničnega vratu. Tako mi je hudo zanjo in za malega angelčkauser posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
20.11.2008 13:25:32   
anaya
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

.Še tistga paketka nisem dobila.

Verjetno so pozabili.user posted image   Pri Nejcu me je že čakal v sobi, zdej so mi ga pa naknadno prinesli.

Ne erjetno niso pozabili, ker ga tut jaz nisem dobila, pa še marsi katera ne.... sem pa dobila na pladnju za nego par teh reklamic pa knjižic pa eno mini škatlco v kateri je bila nalepka otrok v avtu 1 bombon GU-GU in 1 vaginaleta....user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
20.11.2008 13:28:52   
gajka
sandra123 - HB, da ste pravočasno rešili zadevo s sušilcem in ste vsi živi in zdravi! Zdaj si me spomnila, da ko sem bila majhna in sem se sama kopala v kadi v kopalnici, je pralni stroj začel goret in sem menda ful jokala, da je prišel brat pogledat, kaj se dogaja...

Zoja Miša - super frizurca in barva mi je tudi zelo všeč. user posted image

Gajka in Maja T, še tole sem mislila že 100x napisati, pa vedno pozabim.user posted image Sta ugotovili, da lahko na ležalnik Peg Perego (po slikah vem, da imamo istega) spodaj priklopita tudi disk mana ali pa MP3 player? Super je! MI2 poslušava vso mogočo muziko tako.user posted image

Tega pa res nisem vedela. Hvala za info! user posted image

bella02 - ena moja kolegica je imela spontan splav pri 20 tednih. Ne vem sicer, a je prišlo tudi do razpoka mehurja, vem pa da ji je popustil maternični vrat. user posted image Nisem nikoli preveč drezala v njo, kaj se je zgodilo... Je pa potem po nekaj letih neuspešnih poskusov umetne oploditve letos rodila pupo samo eno debelo uro pred mano. user posted image

Še poročilo iz naših logov... Z Rokom sva bila danes zjutraj že pri pediatru - smo imeli 2. obvezno cepljenje in 2. cepljenje za RV. Dobila sva tudi nov recept za AD3, ker sva eno flaško že skoraj izpraznila. user posted image Pa očitno sem imela prav, da je bil čez vikend tako jokav in neješč zaradi problemov s soorom in morava kar nadaljevat z Daktarinom. Uspela sem jih tudi nažicat, da so Roka izmerili in stehtali. Tokrat so namerili 68 cm in 7860 g. user posted image matejchi, novi podatki za seznam! Naslednji obisk pri P pa imamo, če bomo vmes lepo zdravi, šele 15. januarja.
Bila sva tudi v Müllerju, sva šla po novo zalogo pleničk, tokrat že št. 4. In v Müllerju v Velenju imajo od danes do konca vikenda 10% popust user posted image , ne vem pa, če to velja za vse trgovine. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1495
20.11.2008 13:29:37   
anaya
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

grrr.nasa mala pa ima okico bubano,,,sem zdaj vidla ko se je zbudla,,vceraj se ni imela ničuser posted image user posted image

Ma ni to ničuser posted image user posted image . mi smo že navajeni da ma eno skoz vneto.... pa nič ne pomaga, baje samo mine do 6 mesca (pri nas naj bi bil kriv zamašen solzni kanal) Kar pa me čudi ker ji pa ravno zarad vnetja , ko joče iz te očke tečejo solzice iz druge pa ne....tak da ne vem kak je to čudno povezano....user posted image

Pa vi ste meli miško al, sem jo jaz danes ob 3.30 lovila spet po wc-ju , me je hinavka tam pričakala...user posted image , pa mi je všla..user posted image  Samo je bla pa taka cart, pa skoči vrag mali enih 10 cm visoko....

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
20.11.2008 13:30:12   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Priimek -sem ponosna na svojega- ga ne dam in ne spreminjam za nič na svetu. Tudi ko se bova (mogoče) poročila bom kvečjemu dodala njegovega ampak dvomim.user posted image Se mi že od nekdaj ne zdi fer da se ženske odpovedujejo svojemu priimku in nosijo otroci moževega. Le zakaj? Ampak tako smo (ste ) navajene, taka je tradicija če lahko tako rečem in tako bo ostalo.  MEni pa bi to dalo samo občutek da sem izgubila svoj jaz, svojo preteklost in povezavo z mojo družino (čeprav bi bil po novem tudi mož moja družina). Midva sva se zmenila da bo en otrok nosil moj priimek, drugi njegovega, če si kaj premisliva mu še vedno lahko spremeniva. ampak ga oba hočeva nest naprej. Še najbolj idealno bi bilo da imamo vsi oba samo je potem toliko zmešnjav ker je toliko priimkov...

Prvo sva mislila, da bi moj spreminjal svoj priimek na mojega, ker jaz sem edinka in on ima 2 brata + en brat imam sina. Potem mi je bil tako vseč njegov priimek, da mi ni bilo žal zamenjat user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
20.11.2008 13:31:37   
anita goitan
danuser posted image
ma sm mela obiske do zdej, potem pa sm hitro neki vase vrgla, bla takoo lačnauser posted image , Zoja zdej nina, tako da se vam mal posvetim, moje punceuser posted image

Najprej: srečanje decembra prideve z Zojo, men je vseeno kdaj, nimma nič, vsaj zdi se miuser posted image

erin tud moja je skoz na joški, in ponoči sva prišle na 4x joško, mah men to ni panike, zdravnik tud rekle da je vse normalno

matejchi hvala za info glede vulkanizerjevuser posted image
zoja mišauser posted image frizura je špica, jaz se tud vedno na fantka postrižem in pozimi k sem po hribih mislijo da sem dedcuser posted image , ma samo dokler n gremo na pivo in se slečem in pokažem svoje čareuser posted image

Glede priimka sm že nkrat komentirala, mojga ne dam lahko pa kirga dodamuser posted image , Zoja je že zdej neki posebnega in ima 2 priimkauser posted image

Uf pa ful murm prebrat še za nazaj, sam zdje glih nimam cajtauser posted image

Včer blo super, glede Ikeje sm že napisala-je manjša, veliko Slovencev, nakupila sva nekaj drobnarij

Vprašanje: men gredo kg kar doluser posted image in mi je vse preširoko, drgač se super počutim tud kri mam fajn, a še katera takouser posted image
Mislm da so mi mišice splahnele in se zdej to kr pozna, do letošnjega marca sem se skoz aktivno ukvarjala s športom..zdje pa je moj šport joška, plenica,..sej poznateuser posted image

Grem čitat za nazaj.,.,.

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
20.11.2008 13:31:48   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

In v Müllerju v Velenju imajo od danes do konca vikenda 10% popust user posted image , ne vem pa, če to velja za vse trgovine. user posted image

Bom morala iti malo pokukat user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
20.11.2008 13:34:37   
sayuri
No tkole...sem malo preletela vse skupaj in se ustavila pri Zojini novi frizurci user posted image user posted image user posted image ,potem vidim, da imamo prvo nosečkouser posted image  . karmar,čestitam. Kdaj imaš tokrat rok? Julija? Kako sprejemaš vse skupaj? je blo načrtovano? Potem me je skor kap pri sandrinem sušilcuuser posted image  JAz pa tolkrat dam ponoči sušit al pa kadar kam gremo user posted image . Bom morala bit zdaj res bolj previdna user posted image  Pri bellinem receptu sem se najdlje ustavila, ker sem si ga mogla pod nujno prepisat user posted image Pa huda sem na Erin, ker sem jo ful pogrešala in parkrat napisala, kje je, ona me pa sploh ne šmirgla user posted image
tejkaz kaj pri tvoji novi lupinici ne gre tista zelena podlaga nič stran? Je res Jaša nekam stisnjen notri. user posted image  Mene je ravno danes ena prijateljica spraševala, katero lupinico naj dvojčkoma kupi, ker sta dve zdajle prerasla. Sam en vem, kateri je ona zdaj imelauser posted image . PA kako so te lupine narjene, madona user posted image

anita, jst ti lahko dam kak kg, če jih maš premalo. Men pa sploh nočjo dol it user posted image . Tile 4 kg viška se me držijo, kot pijanc plota user posted image

Aja, še srečanje. Jst bi bla ful ful ful vesela, če bi blo v Supernovi. user posted image  Me pa lahko daste na seznam. Pa strinjam se s Krysio. Ne v petek, ker je norhaus po cesti v LJ.user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 20.11.2008 13:42:26 >

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?