Krysia
|
Pozdravljene! Evo, spet ma čas daje, tako da bo verjetno sam mal komentarjev ... Bella02, žal še nisem slišala za razpok mehurja v 20 tednu. Za tvojo prijateljico en velik , zate pa pohvala, ker si dobra prijateljicxa in ji stojiš ob strani. Sandra123, tole s sušilcem pa ni glih hec! Še dobro, da ste bili doma in da ste opazili ... Pa čist razumem tvoje skrbi glede sušenja, ker si kar predstavljam vaše kupe perila (moji starši imajo tud 3 hčere in se spomnim, kako je blo, če imaš pa tako majhne, je pa še potencirano ...) Uuuu, kakšne umetnice imamo - Žanneža in Maja T. Moram tole moji sestrici pokazat - pri nas je ona pobrala ves čut za likovno ustvarjanje Zoja Miša, super frizura! Jaz sem pa zajc pa si ne upam. Mislim itak bi bla kot tofsi, ker se mi lasje ful kravžljajo ... ampak nekaj bo definitivno treba narest z mojimi lasmi ... sam so mi že ene parkrat pri frizerju nardil katastrofo od frizure, tko da mam eno fobijo pred frizerji. Tejkaz, tale tvoja tašča je pa tko kot moja Naš Rok je njen prvi vnuk, pa ni nič dobil od nje (sploh, nikol nič) Čeprov to mi je pa še bolj mim, da Eva dobi, Jaša pa ne????? Majči22, jst delam isto kot ti glede handlinga ... sem probala tko kot je v unem videu pa tko kot je tejkaz napisala, pa se mi zdi, da mi bo Rok padel iz rok, al si bom pa jst roke zvila Eh, eni pač nismo spretni. Se bom še naprej trudla, sam maš prav - v LJ porodnišnici ziher ne delajo tko ... mislim, da so mi celo oni rekli, naj ga dvigujem tako - ena roka pod glavo, druga pod medenico ... tic5, bubyca - vidve nas ful bereta. Sej lahko tud kakšno rečeta z nami - ne grizemo! enako velja za marusko26 srečanje: če bo na Rudniku, definitivno prideva (mava 3 minute z avtom ), verjetno bi zmogla tud do Kranja Sam punce, pozabite decemberske petke, takrat bo noro!! Tko da men je vseen, kateri dan, sam da NI petek! No, ko je Erin že glih vprašala, kako smo - dobro, hvala . Mal sitkamo ob večerih, spet smo začel kapljice jemat (Plivit D3), pa zaenkrat ni kakšnih krčev ... Zadnjih nekaj dni kakamo manjkrat, ampak takrat obilno (in smrdljivo ). Spat hodimo okrog 21h, pa pol kr spimo do 4h ali 5h, sam danes smo imeli izjemo, pa smo že ob pol treh navdušeno jedli ... Obračat se nam ne da , ampak zato pa velik govorimo, mahamo z rokami in nogami, prijemamo igrače, gledamo svoje prste in roke, jih navdušeno nosimo v usta in se velik slinimo ... Vam zveni znano? Aja, pa bognedaj, da bi bila TV prižgana, ker potem naš Rok samo v to škatlo bulji (pol ga pa hecam, da "tele v i zija" - eh, besedna igra, če niste štekale, nič hudega, jaz mam včasih kakšne prebliske pa čuden smisel za humor) Ok, to bi blo na hitro to, sigurno sem pozabla 100 stvari, mogoče se še kaj oglasim, pa pokomentiram še kaj.
|