|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
19.11.2008 20:56:23   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Naty, saj Jaško pa res ne rabi denarja. Saj samo mlekeca pije, ne? user posted image Eva pa rabi denarčka za žemljice.

Jaško pa raste in so mu oblačila hitro premajhna, pa čajčka pije,.... user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
19.11.2008 20:58:22   
naty13
Maja T. user posted image user posted image  Čimprej se pozdravite. user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
19.11.2008 20:59:41   
naty13

Srečanje avgustovk z user posted image

Datum: ponedeljek 22.12. ali torek 23.12.

Tejka in Jaša
Naty in Jošt  od 14-18.12 ne more
Vilika in Vid   22.12 in  18.12. lahko
matejchi in Maruša 18.12. in 19.12. lahko
Zoja Miša in Kaja Lina

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
19.11.2008 21:04:13   
naty13
Poslavljam se od vas za danes.

Nočko. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
19.11.2008 21:16:19   
tatly
zoja misa-vidvi sta tudi lepi in lepo frizurco imas podobno  sem imela pred 3 leti

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
19.11.2008 21:25:51   
karmar
Maja T držim pesti da bo hitro bolje.
Matejchi pamperske so res različne, jaz sem zdej odprla drugi paket, isto 3-ko, sam da tele so zelene in vse prepuščajo, ker nimajo elastičnega pasu, prejšnje so ble pa viola in ful uredu. So pa vse podarjene, ne vem kje so ji kupovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
19.11.2008 21:28:28   
karmar
da še malo vodo zmotim.
user posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
19.11.2008 21:29:08   
tejkaz
Sem se mleka preveč napila. Mi je kar slabo.

Grem spat. Nočko user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
19.11.2008 21:33:14   
karmar
še ena je...Uni odzadaj je od Matejchi ( glej gibe medenice), moj je pri strani, vozi pa od Meže, ker se ona boji pištol in je šel na gvišno.
user posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
19.11.2008 21:38:31   
Maja T.
Adventni venček pri nas doma user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
19.11.2008 21:54:19   
žanneža
Kot sem obljubila, vam prilagam nekaj slikic našega ustvarjanja.

user posted image

Zelo preprosta in hitro narejena smrekica (še lanska) iz vej različne dolžine.

user posted image

Manjši snežak (polnjen kar s suhim kostanjem in vato) je sešila Neža, jaz pa sem dodala ostalo.
Za večjega snežaka sva uporabile kar belo žarnico in prazno vedro (ostalo mi je od sveče).
Smrekice so na palčkah, sešite iz ostankov blaga in prešite s perlicami in zvezdicami.

user posted image

Vsako leto jim na steno pripravim adventni koledar. Na vejo privežem 24 daril (za vsakega otroka), katera lahko odpirajo točno po dnevih. Zavijem jim drobna darila, kot so čokoladice, bonbone, barvice, nalepke,... .

Imam še veliko idej in načrtov kaj bomo še izdelovali ( spekli bomo medeno vas s smrekicami in hišami, smrekico iz keksov-zvezdic, smrekico iz das mase,...). Vse to bomo razstavili v otroški sobi na okenski polici okrašeni s svetlobno verigo in vato.
Mala dva prav rada sodelujeta pri ustvarjanju, sedaj pa nas že iz ležalnika opazuje Lana.

Toliko o božičnem vzdušju. Še ena slikica mojih treh.

user posted image

Lepo se imejte!

zaljubljena mami

moji sončki:
Lana 20.08.2008,Neža 03.08.2001,Žan 23.02.1999

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
19.11.2008 21:54:34   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Tejka niso ti pokazali handlinga v Puser posted image  Meni so ga. Še vprašali so me, če bom znala Joštu dat po flaši za jesti user posted image user posted image user posted image  Ma z ene skrajnosti v drugo. user posted image  A tolk kratke laske si mela. user posted image  Sploh se te ne predstavljam, ko maš zdej dolge. Glede srečanja, sva pa midve itak vedno prve za. user posted image

men tut niso nč pokazal, še če sem kej vprašala, me je kdo nadru: Gospa, a vi pa res niste nobene knjige prebral??? Grrr...

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
19.11.2008 21:57:02   
tinka14
maja in žanneža, krasno je tole vse skupaj!!! enkrat, ko bom pri volji, še js pripopam venček in voščilnice!

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
19.11.2008 22:07:39   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7
plenice:
Jaz sem imela prej Pampers, vendar sedaj že več kot mesec imam plenice iz DM
BABYLOVE - AKTIV + mini 4-9kg user posted image  50 kom za 8,65 evro
Imajo tudi raztegljive trakove in sem zelo zadovoljna user posted image

Neža7, tudi jaz uporabljam DM-jeve plenice in so super, v bistvu mi še nikoli niso premočileuser posted image , pa še en podatek za vse, ki kupujete te plenice....če kupiš te plenice, pakirane v škatli, kjer sta dva zavoja plenic, te pridejo ceneje za 1 eur....

Mi smo imeli danes razvojno amb. Moji dve user posted image user posted image sta neverjetni....no, za začetek samo toliko povem, da mi ju je v petek v posvetovalnici sestra narobe zmerila in sicer je obe pomanjšala za 2 cm user posted image , tako, da je Taja dolga 61,5 cm, Teja pa 58,5 cm user posted image ....kilaža je malo šla navzgor....V glavnem, sta super oz. brez kakršnih posebnosti, kar se razvoja tiče, handling zelo dobro obvladamuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz, na fizioterapijo nam ne bo treba hoditi user posted image , ponovno kontrolo imamo čez 3. mesece....Je bila pa Dr. ful presenečena, da ju večinoma še dojim in da samo občasno dodatke dajem - me je pohvalila user posted image user posted image ....Sestra in zdravnica sta pa 1a, res ful prijazni, nimam pripomb, pa še na vrsti smo bili točno ob uri user posted image user posted image user posted image ...

Moje T&T&T že pridno spančkajouser posted image Taja že od 19.30....no, Teja ga je sračkala do 20.30, Tina pa seveda z njouser posted image user posted image user posted image ....zdaj še user posted image slišim smrčati v dnevni sobi, jaz pa še kar nekaj čaram po stanovanju user posted image user posted image user posted image ....ampak res mi nikoli ne uspe, da bi šla v posteljo pred 23.30 user posted image user posted image user posted image user posted image ....
Šibam pod tuš, da še malo mlekca napumpam, pa potem ajat - upam, da bo mirna nočuser posted image ...........

user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 19.11.2008 22:10:01 >

Lp, Sandra

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
19.11.2008 22:09:41   
Tamy30
se enkrat dober vecer, se zadnjic v dnevu,
vidim da pisete kolko tocno popije vas otrok v ml, hm, jaz pa nikoli ne gledam kolk tocno spije, pri meni ko ga dojim, vem samo priblizno kolk priblizno bi lahko bilo iz dojk, pol pa dobi zraven se dodatka od 60 do 90 ml. Ko mu zmanjka po steklenicki se vedno pritozuje, ceprav ze med hranjenjem po steklenicki komaj gleda. Pol pa se pri podiranju kupcka pomiri, in ne vzstraja.

Mam se jaz po doglem casu nekaj fotk:

Mmmmm dobro juhco smo skuhaluser posted image
user posted image

Mami me je slikala da pokaze malo nove igracke nad mano, aja, pa mene sevedauser posted image
user posted image

Sibam ajat
nocko

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
19.11.2008 22:14:17   
sandra123
Žanneža....super ideje za praznično vzdušjeuser posted image , pa krasni so tile tvoji 3- je otroci user posted image ....

MajaT., tudi tvoj adventni venček je super user posted image , pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se princeska Zara čimprej pozdravi user posted image ....

Tamy....kako ste lušniuser posted image

Zdaj pa res šibam....nočkouser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
19.11.2008 22:32:44   
Maja T.
Maja T, če ima mečavo vdrto, jo pojdi takoj pokazati. To je znak dehidracije.

Tejkaz sem prej malo nerodno napisala. Meče nima ves čas vdrte, ko jo ima ji dam takoj čaj, po tem nima, nima tudi po hranjenju.
Čez čas, ko vmes kaka spet ima in tako cel ljubi dan to kontroliram in me je prav groza, da mi res ki ne dehidrira. user posted image

Popije dosti čaja, tudi Linex nam uspe po žlički dol spravit, je pa tak dobrovoljček, samo se smeji, pogovarja, brca..., skratka zelo je aktivna, kar je zelo dobro user posted image .

Treba je to črevesno floro nazaj v red spravit. Saj ni tako grozno, v bistvu sploh ni razen, da kako plenico več previjem od prej.
Jaz sem zdaj edino v glavi malo čudna, ker mi je hudo, da ni čisto ok user posted image .

No saj bo user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
19.11.2008 22:47:51   
Maja T.
user posted image

PUNCE HVALA ZA DOBRE ŽELJE user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
20.11.2008 6:39:15   
Zoja Miša
Serviram slastno in dišečo, še kadečo se...user posted image user posted image user posted image ..naj vam tekne!
DOBRO JUTRO Avgustovke!

Najina noč super od 22-5h!user posted image  Sem tako navdušena, da sploh nisem šla nazaj spat. user posted image  spekla rogljičke za zajtrk in skuhala kavico, pravo, ne virtualnouser posted image .

Komentarji kasneje, ko kavico res spijemuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
20.11.2008 7:26:25   
tejkaz
Jutro

danes smo pa bolj švoh spali. Jaša je kar dvakrat jedel, pa še Eva se je nekaj oglašala. Je bilo treba nekajkrat k njej. Sem razvajana od dobrega spanja in me potem ena noč čisto vrže. Bedim že od 4.45 user posted image Pa spet me noga boli. Že zjutraj, kaj bo šele čez dan. Pa že eno uro brskam po avto.net user posted image

MajaT in ŽanNeža, zelo lepi okraski in venčki. Ko bi jaz imela kakšno žilico za te stvari. Je š nisem našla user posted image

Zoja Miša, glede lupinice. Včeraj sem šla v Pikapolonico in vprašala če gre še kakšna druga lupinica na naš voziček in ne gre nobena druga razen lanska od Jane. Ta pa je veliko boljša. Na bolhi sem pobrskala in včeraj kupila za malo denarja eno lansko od ene iz Kranja, našo pa dala v prodajo. Upam samo, da jo kdo kupi. Ker v tej je bil revež čisto ubog iin stlačen. Za to sva se pa odločila v soboto, ko smo bili na Bledu in je imel oblečeno bundo. Zdaj pa je veliko bolje.

Nič, grem še kaj naredit, preden se mulček zbudi.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
20.11.2008 7:53:34   
Neža7
Dobro jutrooooooooooo

Noč je bil kot ponovadi user posted image  Neža je spala od 18:00 do 5:30 potem do 7:15.

Očka še spi, da greva mi2 zajtrk delat.. Samo, da bo kava zadišala bo počonc user posted image

ciaooooo za sedaj user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
20.11.2008 8:12:46   
Zoja Miša
Pikica se carta na mojih rokah in občuduje medvedka. user posted image

Tejkaz, kako pa se imenuje lanski model, ali je samo Jane 2007? Tudi jaz bi to naredila, ker ji bundice enostavno ne morem oblečt, kaj šele kombinizinčekuser posted image user posted image . Koliko pa si dala, da si vem predstavljati cene? In še link mi forvardiraj, prosim.user posted image  In hvala za info.

Maja T, čim manj kakanjauser posted image  in res lep venčekuser posted image

Žanneža, res imaš super ideje bravo.In še jih deli z nami, za nekatere, ki nismo tako iznajdljiveuser posted image

Tamy, lepe slikice.
Sandra, super napredujeta tvoji dve babikiuser posted image . Fotke pa še vedno nestrpno pričakujemo!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
20.11.2008 8:19:14   
sayuri
Dobro jutro. Sem pršla o kavico... Bom spet leteča.... imamo fizioterapijo.....

Se javim okrog poldne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1473
20.11.2008 8:21:28   
ozziebo
Jutro, spali od 18-6h, vmes 2x papcali, super!user posted image

Maja in Žanneža, saj sta pravi umetnici user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1474
20.11.2008 8:29:51   
anita goitan
o jutro,
bom kratka ker dobim obiske
Včeraj bili v celovcu, mal po štacunah in tud v Ikeo-mah je taka mičkanauser posted image , kupili par drobnarij ker se nam Ikea stil ne dopade, ampak take majhne stvari za kuhinjo al pa za otroka pa le dobiš.

Se beremo, šibam

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?