sandra123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 plenice: Jaz sem imela prej Pampers, vendar sedaj že več kot mesec imam plenice iz DM BABYLOVE - AKTIV + mini 4-9kg 50 kom za 8,65 evro Imajo tudi raztegljive trakove in sem zelo zadovoljna Neža7, tudi jaz uporabljam DM-jeve plenice in so super, v bistvu mi še nikoli niso premočile , pa še en podatek za vse, ki kupujete te plenice....če kupiš te plenice, pakirane v škatli, kjer sta dva zavoja plenic, te pridejo ceneje za 1 eur.... Mi smo imeli danes razvojno amb. Moji dve sta neverjetni....no, za začetek samo toliko povem, da mi ju je v petek v posvetovalnici sestra narobe zmerila in sicer je obe pomanjšala za 2 cm , tako, da je Taja dolga 61,5 cm, Teja pa 58,5 cm ....kilaža je malo šla navzgor....V glavnem, sta super oz. brez kakršnih posebnosti, kar se razvoja tiče, handling zelo dobro obvladam jaz, na fizioterapijo nam ne bo treba hoditi , ponovno kontrolo imamo čez 3. mesece....Je bila pa Dr. ful presenečena, da ju večinoma še dojim in da samo občasno dodatke dajem - me je pohvalila ....Sestra in zdravnica sta pa 1a, res ful prijazni, nimam pripomb, pa še na vrsti smo bili točno ob uri ... Moje T&T&T že pridno spančkajo Taja že od 19.30....no, Teja ga je sračkala do 20.30, Tina pa seveda z njo ....zdaj še slišim smrčati v dnevni sobi, jaz pa še kar nekaj čaram po stanovanju ....ampak res mi nikoli ne uspe, da bi šla v posteljo pred 23.30 .... Šibam pod tuš, da še malo mlekca napumpam, pa potem ajat - upam, da bo mirna noč ...........
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 19.11.2008 22:10:01 >