|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
17.11.2008 15:13:02   
matejchi
No, jaz imam pa ta teden polno zapolnjen. Jutri grem v Velenje in k frizerju. Končno, se že sama sebe ustrašim. IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Saj se ti bo že do Velenja trajna sama naredila....

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
17.11.2008 15:14:05   
matejchi
anita kdo je zdaj od koga.. 

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
17.11.2008 15:14:37   
Zoja Miša
Tule mogoče tudi katera kaj najde http://www.maminajdi.si/ Sem se prijavila, mogoče pa kdaj prav pride.

No še tole sem želela povedati Cebrca, da tvoje ime (Marija) pomeni, da si ženska, ki podpira vse 4 vogale v hiši!user posted image  To so danes pri Dobro jutro povedali, pa sem te želela obvestiti.user posted image

Tejkaz, slike bodo, ko bom fotoaparat k sebi spravila. Je zablokiral.user posted image

Mi smo pa včeraj lučke za ven kupili!user posted image  Jaz sem namreč manijak na veseli december! Smrekica bo tako po mojem stala že v začetku decembra! Zaradi Kaje Lineuser posted image user posted image user posted image  (ni res, ker lani je že novembra) Pa v Bauhausu smo želeli božička na svetleči lestvi kupiti, pa so bili že vse pobraniuser posted image . Upam, da še kaj dobijo! Pa lučke v stanovanju bodo, vse polno...to se bo lepo hraniti ponoči! user posted image
Šibam

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
17.11.2008 15:17:07   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

No, jaz imam pa ta teden polno zapolnjen. Jutri grem v Velenje in k frizerju. Končno, se že sama sebe ustrašim. IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Saj se ti bo že do Velenja trajna sama naredila....

kakšna trajna, lasje gredo stran, bom čisto na kratko se pošišala. Potem saj ne bom videla kako mi izpadajo! Pa pobarvati se moram, tale rumeno blond mi je čisto mimo.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

zoja miša user posted image user posted image brez avta mi živeti ni a neuser posted image , bravo, ti si kar privošči. user posted image hvala za pohvale glede moje lubice, ja očka ima rjave očke, juhu vsaj nekja ima po meni in seveda lulika je po mamici, ker vsi pravijo da je njegova-no saj tud jeuser posted image

Tole glede avta se ne bi mogla bolj strinjati.
Za Zojo je pa res, luštna, kot mamiuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
17.11.2008 15:21:53   
matejchi
AB a ti tašča diha za ovratnik? user posted image

< Sporočilo je popravil matejchi -- 17.11.2008 15:23:52 >

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 1230
17.11.2008 15:31:38   
tatly
zdaj sem mal gledla to stran ki jo je zoja misa pripopala a je kera dobla ta paket v p?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1231
17.11.2008 15:36:24   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Tule mogoče tudi katera kaj najde http://www.maminajdi.si/ Sem se prijavila, mogoče pa kdaj prav pride.

No še tole sem želela povedati Cebrca, da tvoje ime (Marija) pomeni, da si ženska, ki podpira vse 4 vogale v hiši!user posted image  To so danes pri Dobro jutro povedali, pa sem te želela obvestiti.user posted image

Mi smo pa včeraj lučke za ven kupili!user posted image  Jaz sem namreč manijak na veseli december! Smrekica bo tako po mojem stala že v začetku decembra! Zaradi Kaje Lineuser posted image user posted image user posted image  (ni res, ker lani je že novembra) Pa v Bauhausu smo želeli božička na svetleči lestvi kupiti, pa so bili že vse pobraniuser posted image . Upam, da še kaj dobijo! Pa lučke v stanovanju bodo, vse polno...to se bo lepo hraniti ponoči! user posted image
Šibam

Jaz sem krščena kot Marija. Bom user posted image  povedala, kaj pomeni ime.

Sem tudi nora na božične praznike. Pri nas smrekica stoji že za Miklavža. Se vsaj splača postavit. user posted image  Pa noro lepo mi je, ko je vse okrašeno. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1232
17.11.2008 15:46:07   
sayuri
Se vam sam tolk javim, da sem še med živimiuser posted image user posted image user posted image . Sem spet popokala oba user posted image user posted image  in letela v LJ na rudnik na kafe user posted image user posted image user posted image . Smo se srečale 4 mamicez dvojčki, ki smo rodile v Postojni v razmiku 2 mesecev. Pa še ena frišna dvojna nosečka je pršla. Smo bili zopet atrakcija - štirje dvojni vozički...to pa res ne vidiš vsak danuser posted image user posted image user posted image

Bom zvečer prebrala, kaj ste načvekale user posted image  

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
17.11.2008 15:57:08   
mishel
Ko na hitro preletim vaš čvek, mi je kar žal, da nisem več tako pogosto med vami kot v nosečnosti user posted image . Razlog je, da sem veliko sama doma, tako da čas, ko David spi izkoristim za tisoč in eno stvar, pa še zunaj sva veliko. Kdaj pa imate srečanje v Celju?

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
17.11.2008 16:26:40   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

tatly imajo čivave zdaj v akciji, kupiš eno, plačaš dve.

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
17.11.2008 16:39:43   
bella02
Ups...

< Sporočilo je popravil bella02 -- 17.11.2008 16:42:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 1236
17.11.2008 16:41:50   
bella02

Kot bi mene opisovala. Sva lani imela 2. smrekco v svojem stanovanju in je bilo tako lepo user posted image . Sem pa letos razmišljala, da bi jo postavlili na sveti večer, da bo res pravljično. Da o drugih okraskih ne govorim, snežak gre na okno takoj po 1. 12.! Morda sem potem do božiča smrekce že mal preveč navajena. Mi smo jo doma vedno postavljali na sveti večer in to ima svoj čar. Velikokrat sem zaspala v dnevni, ko sem gledala lučke. Pa ker veliko časa v decembru preživimo v dnevni s kartami v rokah, se jo do božiča morda preveč nagledam. Ampak vprašaj me decembra, ne vem, če bom zdržala do svetega večerauser posted image .

Še en nasvet rabim. Dve leti sem imela rdeče in zlate bučke na smrekci. Zdaj bi kupila modre in bi imela modre in zlate. Kako bo izpadlo? Vem, da delajo modro/srebrno, sam jaz bi letos sam modre kupila.
Še kar čakam obiske in visim tle gor. Ah jauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1237
17.11.2008 16:53:58   
bambi14
Oj,

no če že katero zanima kaj o plavanju dojenčkov:
http://www.revijakapital.com/mariborcan/clanki.php?idclanka=140

Jaz pa sem od danes naprej na papirju druga osebauser posted image , sem si spremenila priimek in sedaj se vsi isto pišemo. Mah je smešn občutek, kr ne vem kak se naj podpišem,......user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
17.11.2008 16:54:31   
anita goitan

anita kdo je zdaj od koga.. 

če bi jaz vedla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
17.11.2008 16:56:01   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Oj,

Jaz pa sem od danes naprej na papirju druga osebauser posted image , sem si spremenila priimek in sedaj se vsi isto pišemo. Mah je smešn občutek, kr ne vem kak se naj podpišem,......user posted image

user posted image user posted image za vse, hm glede priimka pa verjamem, no ne bi o tem..jaz znam namreč komplicirat bi reku mojuser posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
17.11.2008 16:58:16   
karmar
žanneža kolk imaš lepe otroke, kar gledala bi jih. Zdej pa še sebe pokaži, da vidmo če so ti podobni.

bambi jat sem mislila danes poklicat, a sem videla da je stanje za spoznanje bolje. Je pa bla včeraj pri nas na obisku kolegica, ki dela v bolnici in je rekla da to rado rata tudi če je otroku prevroče in naj poskusim oblačit tako kot sebe, nič več, pa čeprav ima mrzle rokice in nogice. Menda res ne zebe otroka, če ima mrzle rolice.
Aja, a si vidla da je bla pridna. Včasih starši bolj kompliciramo kot otroci.

bella pokaži kako slikico, da vidimo kakšna je bla Teja na krstu...Jaz ne vem kako jo bi oblekla ko bomo krstili...

matejchi kje si pa ti dobila tisti okvir oz obesek, ki je Maruša notri? IIIII, ko lepo. In hvala za kavo...

Anita tudi ti imaš vedno lepe slike. Si la v lepe kraje, nimam kaj rečt.

češnjica dobrodošla!

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
17.11.2008 17:03:24   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

Anita tudi ti imaš vedno lepe slike. Si la v lepe kraje, nimam kaj rečt.

hojla, ma sm bla v soboto dol pr nas, sam je kar fajn pihalu in Zoji se n dopade burjauser posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
17.11.2008 17:26:27   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Oj,

Jest sm si priimek spremenila že pred rojstvom, da se vsi isto pišemo že na roj. listu.
Ma smešno je bilo v porodnišnici, ko je prišla matičarka in vprašala, če sva poročena. In ji jest rečem da ne. No pa pravi, da je potrebno izpolniti ene papirje. No in začneve. Me vpraša kako se pišem in ji povem, potem vpraša kako se piše partner ji povem. Pa pravi ja a niste rekli, da nista poročenauser posted image . Ja sej nisem ji rečem. Pa pravi kako, če se isto pišeta. No in potem ji vse razložim in se mi je samo smejala.user posted image

Na začetku sm tud jest imela probleme se navadit. Pa še lih 14 dni pred porodom sm si to rihtala. Tako, da zdravstvene na dan poroda sploh nisem še imela, ampak samo potrdilo. Osebno sm si pa potem prec naredila in sm jo imela v porodnišnici že na pravi priimek.

< Sporočilo je popravil majči22 -- 17.11.2008 17:28:22 >

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
17.11.2008 17:42:42   
majči22
No zdej sm pa na hitro prebrala!
Žanneža res ste luštni. Ma en bolj kot drugi.
zoja Miša in bella02 tud jaz sem čist usekana na okraske in podobne stvari v mesecu decembru. Pri nas postaviva jelko v dnevno sobo in spodaj narediva kar velike jaslice. Mi je tako čarobno, ko potem samo lučke na drevescu gorijo. Ma sej se bom čist stopila!user posted image
mishel tebe sm pa res pogrešala. Prov en dan sm se spovlna nate? Spomnila sem se te iz Foruma nosečnost, tukaj te pa nisem zasledila. Ja je pa pravi korenjak!user posted image user posted image
tatly jest sm dobila ta paket, vsaj zdi se mi! Ja škatla je take barveuser posted image
češnjica doborodošla!!user posted image
gajka full lepa jedilnica!user posted image Take lučke so mi pa tud meni všeč. Pa miza mi je tud všeč. Zdej so take moderne in ne več une za raztegnit ali pa okrogle in ovalne. No pri nas imamo ovalnouser posted image . Smo čist iz mode.user posted image Kakšno imaš pa kuhinjo?

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
17.11.2008 18:18:39   
andrejaboris
Hoj babike.

Da se malo javim. Komaj čakam soboto in upam da bo hitro tu! Mi smo kolko tolko vredu, le Enej je malo nahodn in upam da ne bo kaj resnega.

NImam kaj dosti časa za RR, ker se posvečam saj veste komu!user posted image user posted image

Naty Lan pa ful pogreša atija. Jaz pa tut!

lepo bodite papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
17.11.2008 18:40:01   
gajka
'čer!

Jaz sem pa pravkar eno prošnjo za službo sprintala. Jutri jo nesem na pošto, pa še en kup prilog moram skopirat prej. Mater je čuden občutek, ampak to počnem prvič v življenju! user posted image Pa, da vidimo, kaj imajo za ponudit, če me bodo na razgovor povabili. Pa predvsem, če so pripravljeni čakat do julija. user posted image To bo moj zdajšnji šef vesel, če bo izvedel (na mojem področju dela se namreč skoraj vsi poznajo in se še prehitro vse izve); kaj bi dala, da bi njegov fris takrat videla. user posted image

bambi14, majči22 - a to sta si samo priimek spremenili? Kako, da sta se to odločili kar brez poroke? Ker na to pa nisem nikoli pomislila, pa sta mi zdaj malo misliti dali...

anita - imamo svoje gnezdece v mansardi pri naših. Ima svoje + in -. Jaz npr. ne morem jodlat čez taščo, pač pa kar čez svojo mamo. user posted image

majči22 - imam v planu enkrat vse poslikat in dati v svoj album na RR, pa boš potem lahko videla, kakšno opremo imava po stanovanju. Samo čakam še, da stoli za jedilnico pridejo.

mishel - srečanje v CE je planirano 26.11. ob 11h, zaenkrat je še lokacija City Center. Upam, da se nisem glede datuma zmotila, me bo pa katera druga popravila. user posted image

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
17.11.2008 18:43:29   
cebrca

Ni čudno da sem na štiri konce razmahana! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostale pa ne zamerit za nekometarje, mi Ivan ne da dihat!user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

Neposredna povezava do sporočila: 1247
17.11.2008 18:44:56   
gajka
Rok se je pravkar v samo 10 minutah uspel že 3× s hrbta do kravic obrnit! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
17.11.2008 19:05:52   
anita goitan
Zoja zaspala, prej sva fino v vodi čofa čofauser posted image , potem pa mal masaže, pa mal ribodermina po teleščku, oblečt, se polubčkat, joška in zdej ninauser posted image
Jutri pa ob 14ih posvetovalnica, pikica in vse kar sodi zraven.

Punce nočko, grem še mal po netu srfat in zelo kmalu v horizontalo user posted image

No še en vicuser posted image :

V petek:

ONA:   Dragi..... kaj ko bi si privoščila en res fantastičen vikend?

ON:     Opa.... seveda draga... super ideja!!!

ONA:    OK.... se vidiva v ponedeljek!

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 17.11.2008 19:07:10 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
17.11.2008 19:14:25   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Rok se je pravkar v samo 10 minutah uspel že 3× s hrbta do kravic obrnit! user posted image

ja bravo, moji se še komaj kdaj da obrnit iz trebuha na hrbet.user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.