|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
11.11.2008 9:03:38   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Anita grem v LJ, ker grem jutri v MB pa moram še mal nabavit.. me pa rajcaš s Krvavcem, ah bom pozimi bolj gor. Pa itak moram bit kmalu doma, ker imam user posted image doma... spi.

vela, pa drugič skupaj v Lj

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 651
11.11.2008 9:09:32   
sandra123
Joj, kakšno grozno vreme je pri nas user posted image ....malo rosi zunaj, pa megla, pa.....joj, kako bosta mali dve spet sitni danes, če ne bomo mogle ven user posted image user posted image user posted image ...
Zdajle obe že spančkatauser posted image , se vidi, a ne, da jaz potem zabušavam in na rr-ju visim, namesto, da bi šla likatuser posted image user posted image user posted image ....

Lp, Sandra

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 652
11.11.2008 9:12:11   
Nejka23
zivjo punce!
No, danes je pa tudi pri nas soncek zatajil.... Oblacno user posted image user posted image user posted image
Noc je bila katastrofalna, imam oba prehladka doma user posted image user posted image , sicer je Lana spala dokaj dobro, Jaka pa se je od 11 zvecer dalje zbujal vsako urco ali se manj, revcek...nosek mu je nagajal, tako da sem mu ga se ponoci scistila z baby vacom, je bil potem taaakooo srecen ko je lahko dihal.... Zjutraj sem mu ga spet ocistila, pa sem v vlazilec nakapljala olje 31, tako da fajn disi po celem stanovanju user posted image , pa se diha cist normalno...Tako da upam, da ne bo kaj hujsega...
Sem tako vesela, da sem koncno narocila baby vac, da ne morem povedat user posted image user posted image user posted image , res gre ogromno sluzi ven... Danes sem se starejso doma obdrzala, da se ne bo kaj zakompliciralo, ker je ponoci kasljala, pa da ji danes res spraznim noska,kolker se da....
Kako pa ste vi spali? Upam da dolgo in dobro user posted image
Posvetovalnico imamo 25.11. se prej uz kolkov, prejsnji teden se ni bilo cisto ok, oz zdravnic ni nasla enega jedra, ker je Jaka tako migal,ga je zgeckalouser posted image
Sem pa vceraj naredila eno katastrofo... Se sedaj mi ni jasno, kako sem lahko tok smotana, da mislim, da s ene naje iz ene dojke, ko pa se redi ko pujsek user posted image ...In seveda, je papal na eni strani, jaz tolka pa sem rekla ajde, pa se dej na drugi, da bos res sit in dolgo spal ....Ja,m seveda...Revcku se je naenkrat tok dvignilo, da mi je vse pobruhal, cist premocen je bi,jaz pa tudi user posted image user posted image user posted image Seveda sem ga mogla celega preoblect, pol me je bilo pa tako strah, da ni kaj drugega...Sem ga se enkrat pristavila,ker si je skoraj roke pojedel, pa me je bilo strah, da ne bo spet prevec, tako da sem ga dala pol stran...No, pa je zaspal za tri urce, pol pa zurka do jutra...Pa saj bo bolje...Vrocine nima, samo ti zelenci nagajajo...
Se mere nasega Jakca
Ob rojstvu 3960g,53cm, ob enem mesecu 4900g,54 cm, dva meseca 5980g in 56 cm... Redi se fajn, sam raste bolj pocasi, hahahah, bolj po mamici user posted image

Lp, Nejka

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 653
11.11.2008 9:14:16   
gajka
Dobro jutro!

tejkaz - vse najboljše! user posted image

Pa čestitke Zari, Lovrotu in Neži za 4 mesece! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO:  tejkaz
Gajka je zadnjič zelo dobro pestovala Roka. Enostaven način. Roke ne trpijo in lažje komuniciraš z dojenčkom. Drugače morate pa res pazit da se v tej starosti še ne posedajo na riti. Ko jih pestvujete, jih držite pod kolenom, ne pa pod ritjo. Hrbtenica š ni močna in trdna.

Zdaj si pa še mene zmedla. Kako sem ga pa držala? Hmmm, se poskušam spomnit... user posted image

Mah, sem še en telefonski klic imela, sem zdajle user posted image na cel svet, tako da bolje, da kar zaključim...

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 654
11.11.2008 9:14:58   
Erin
Jutroooooooo!

Naš ga je včeraj zvečer malo sračkal... Je hotel najprej že ob 7 zaspat pa smo imeli še kopanje..no po kopanju zaspi ob 10 pa spet buden in akcija do pol ponočiuser posted image user posted image user posted image On nebi spal pa prdel je ..joooooj.. so ga gotovo teli vevtrovi matrali..sam sem bila tako zmatrana da ga je  potem kar moj do konca uspaval..jaz sem ga mogla samo v posteljico prenest.Lah bi ga vsaj v posteljo dal..se bo tamal vsaj navadil da se hodi spat ko je v njej. Sem opazla da me mali tudi "izsiljuje" - baraba se je navadil da na joški zaspi... Valda ko je lačen potem pa zmatran in ga  na njej zmanjka, no in sedaj po novem jo hoče imet v ustih ko zaspi. Se mi je že nekajkrat drl pa drl pa ni nič pomagalo potem sem pa pomislila če je lačen pa ga dam na jošk in 2x potegne in zzzzzzzzzzzzzz...user posted image user posted image user posted image Lump. Bom morala eno  taktiko pogruntat kako ga tega odvadit... sej vem da je joška mehka ampak pošter pa ne bouser posted image

No spali smo do 8h, jedli in sedaj se igra.
Sončka pa niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image šment.

tejka -vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lovro & Zara &  Neža -vse najboljše za 4 mesec!!!!

user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 655
11.11.2008 9:21:53   
majči22
Dobro jutro! Hvala za kavicouser posted image . No naša noč super (20-5-7.30).
Tiste, ki dojite bi imela eno vprašanje za vas: Ko vam ponoči spijo npr 6-7 oziroma več ur skupaj, a si pumpate vn al sam mal stisnete, da razbremenite? Predvidevam ,da imate trde kot jazuser posted image Pa a katera kej ve, če se potem količina mleka s tem manjša, če je ponoči odvzem manjši?

Tejkaz vse najboljše!

matejchi dobr! Sm se nasmejala, do solz. Joj kam me še čaka, še dobr, da nisva poročena!user posted image
buhtlčk pri nas hodimo spat med 21 in 22 uro. Odvisno kdaj naša Lina zaspiuser posted image .
Krysia tud pr nas poznamo te moške fore. Men je zadnjič reku grem na eno ivo bom v pol ure doma. Jest čakam, čakam njega od nikoder. Po dveh urah ga kličem ,če slučajno misle pridit domov, da ga čakam s kosilom, a mi tko čist mirno odvrne sam do konca spijem pivo. In jest njemu ja pa verjetno ne piješ še vedno prvega, on pa ah kje ta četrtega.user posted image No pa sva bila zmenjena!user posted image

Pr nas je pa spet taka megla. Pol grem pa še v Lj. mal v Supernovo pogledat, mal zapravljat, sam mi je zdaj naša omagala na igralni blazini.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 656
11.11.2008 9:24:16   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: aradej

miškolinček pridi zadnji teden v mesecu pa greva na srečanje v celje

sem tudi to že razmišljaja,samo ne vem če mi bo zneslo,ker se je Erazem že mal naveličal vrtca in rabi spremembo,zato mepa tudi žica da bi šel k babici. Zdaj sem mu obljubila da greva drug teden in me vsak dan vpraša če je že drug teden. Ne vem pa mal me je strah,kaj pa če bo sneg že takrat,pol ne vem če bojo mene na cesti videli. No saj v Sevnici vem da ga ne bo kr takoj,pri nas pa je lahko in moram izkoristit dokler ga še ni.

PA potem je čez 1 teden že Miklavž,pa moram pol kr takoj en za drugim še enkrat dol,pa  pol po E. r. dnevu moram še enkrat pridet,ker imam ene stvari dol naročene.....Pol pride pa te vožnje že čist preveč zame.

Saj če se bo E. kaj premislil pa mogoče takrat,drugače pa drug teden.

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 657
11.11.2008 9:33:36   
tejkaz
Punce, hvala za čestitke. user posted image Imam polovico abrahama danes user posted image

Neži, Lovru, Zari in Kaji Lini pa čestitke za obmesečnice.

IZVIRNO SPOROČILO: majči22

Tiste, ki dojite bi imela eno vprašanje za vas: Ko vam ponoči spijo npr 6-7 oziroma več ur skupaj, a si pumpate vn al sam mal stisnete, da razbremenite? Predvidevam ,da imate trde kot jaz Pa a katera kej ve, če se potem količina mleka s tem manjša, če je ponoči odvzem manjši?

Od začetka sem si malo stisnila ven, da ni bilo tako trdo in tudi po večerih je bilo manj zaradi tega, ker je bilo čez dan povpraševanje večje kot ponudba. Zdaj se je pa vse uravnalo in mi tudi ponoči ni treba več stiskat.

Gajka, ležal ti je na nogah, nogice je imel pa ob tvojem trebuhu.

Tejkaz upam, da ste razumele, da je bil odgovor za stolček z razlogom tak...

Razumela user posted image

Bella, tvojim postom se pa jaz zadnje čase prav nasmejim, še posebno ker jih res dobro oprmiš s smeški user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

tejkaz kaj dobrega si nam pripravila za RD?

A sem že kdaj?

Zdaj pa mi

Spali dobro.
Jaša 19.00 - 0.30 - 7.00
Eva 20.00 - 7.00

Danes imam oba doma. Jaša ima v riti pol deci kamilic in čakam da se pokaka, ker ga že orng napenja, Eva mi bo pa kmalu celo otroško v kuhinjo preselila, če ne dvignem riti od računalnika.
Pa čakamo na Naty, Jošta in Nejca.

Pa dragi naš ati, vem da me bereš. Enga lubčka zate. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 658
11.11.2008 9:36:05   
tatly
ojjj...
TEJKA-VSE NAJ NAJuser posted image user posted image user posted image
LOVRO˛,ZARA IN NEŽA-VSE NAJ NAJ ZA 4 MESECEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil tatly -- 11.11.2008 9:41:23 >

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 659
11.11.2008 9:43:37   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Sayuri, zakaj je pa možek bogiuser posted image ...saj mu nič ne manjka (roko ma njegov oče zlomljeno)...

Še en razlog več, da grem k okulistu po očala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 660
11.11.2008 9:59:31   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: Erin
Sem opazla da me mali tudi "izsiljuje" - baraba se je navadil da na joški zaspi... Valda ko je lačen potem pa zmatran in ga  na njej zmanjka, no in sedaj po novem jo hoče imet v ustih ko zaspi. Se mi je že nekajkrat drl pa drl pa ni nič pomagalo potem sem pa pomislila če je lačen pa ga dam na jošk in 2x potegne in zzzzzzzzzzzzzz...user posted image user posted image user posted image Lump. Bom morala eno  taktiko pogruntat kako ga tega odvadit... sej vem da je joška mehka ampak pošter pa ne bouser posted image

Imam tudi jaz eno tako!!! Jo probam dat spat, pa se dere, pa ne neha, pa si mislim, kaj pa če je lačna, pa dvakrat potegne, pa zaspiuser posted image .

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 661
11.11.2008 10:00:04   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

Sem opazla da me mali tudi "izsiljuje" - baraba se je navadil da na joški zaspi... Valda ko je lačen potem pa zmatran in ga  na njej zmanjka, no in sedaj po novem jo hoče imet v ustih ko zaspi. Se mi je že nekajkrat drl pa drl pa ni nič pomagalo potem sem pa pomislila če je lačen pa ga dam na jošk in 2x potegne in zzzzzzzzzzzzzz...user posted image user posted image user posted image Lump. Bom morala eno  taktiko pogruntat kako ga tega odvadit... sej vem da je joška mehka ampak pošter pa ne bouser posted image

Imam tudi jaz eno tako!!! Jo probam dat spat, pa se dere, pa ne neha, pa si mislim, kaj pa če je lačna, pa dvakrat potegne, pa zaspiuser posted image .

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 662
11.11.2008 10:05:26   
Zoja Miša
Tejkaz, VSE NAJBOLJŠE! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naty, upam, da ni alergije.

Buhtlček, okoli 22h.

Sandra, naženi prehlad stran.

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Zoja Miša joj mi lušte delaš s čokolado. Pa zdaj bojo une "božične" ven prišle user posted image

No, naša dva imata pa dens 4 mesece. user posted image  Joj, kok gre hitro čas. Prehitro. Tko rasteta ta dva štruclja.user posted image   
user posted image

So že!user posted image  .  user posted image  za takega možeka!

Mi imamo pa 3 mesece! user posted image
Čestitke Sayuri, Neža za 4 m!user posted image

Tejkaz, mi lahko poveš kako naj ji dam kislo smetano na vbod? Na gazo? Upam, da bo res avto, pa se pripeljem kaj do vas drug tedenuser posted image

Si lahko mislite, da je lahko otrok že užaljen? No, naša pikica je to včeraj jasno pokazala. Nekja sem delala v kuhinji ona je bila v ležalniku in začela tečkati. Ponavadi sem šle k njej in jo kaj ogovorila, včeraj pa ne in je začela jezno tepsti po igračkah in to je počela kar en čas. Potem pa le grem k njej in ji odmeknem igračke in jo ogovorim, pa me sploh ni hotela pogledati. Potem sem jo komaj prpričala, da se ji ne splača mulit, kler se lahko imava finouser posted image

In odkrila je moja usta. Svoje sokice tiši v moja usta in včasih me prav grdo popraskauser posted image .

Nič, danes imam P, pa bomo vieli, kaj nam bo povedal. Ven mislim, da ne bova šli danes nič, razen do P seveda. Jutri pa že, četudi bo dež. Če le ne bo imela kakšnih reakcij po cepivu! Se bojim da bo imela vročino, ko user posted image . Tega me je, ne vem zakaj, tako strah!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 663
11.11.2008 10:14:48   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

user posted image
Draga Tejka, vse najboljše!!!!!!!!!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image  Vse najboljše Tejka user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 664
11.11.2008 10:17:16   
Neža7

Lovro & Zara &  Neža -vse najboljše za 4 mesec!!!!

user posted image

cež par minut bo Zara (ob 10:29) Lovro (ob 10:31) in Neža (ob 10:32) 4 mes stari user posted image user posted image user posted image user posted image  

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 665
11.11.2008 10:18:52   
Erin
Kaja Lina - čestitke za 3 mesece!!!user posted image user posted image user posted image Tilen ji pa pošilja enega veliiiiiiiiiikega user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš je bil tudi včera užaljen - je dajal rokice v usta pa mu z mojim to ne dovoliva da se nebi na prstka navadil in ponavadi mu skoz moj daje prst ven, sedaj sem mu ga pa jaz pa jezno sem rekla da ne sme..je pa izbočil spodjo ustnico in zajokal user posted image - užaljen do konca. Pa mu rečem zakaj je užaljen, da pač prsta ne sme se mi pa začne režatuser posted image user posted image user posted image sej se ne morem jezat ob takem cukru, se koj stopim user posted image

Pa moj obraz tudi odkriva. Z rokami se vedno hoče dotaknit obraza in potem ga približam in se me dotika po ustih, nosu, licih..jaz pa mu zraven govorim česa se dotika. Mu je takoooooo všeč, bi to lahko cel dan delaluser posted image

Dobro opravite pri P.user posted image Je čist normalno da te je strah..mene je bilo tudi. Samo so mi rekli da do vročine itd. pride le v redkih primerih. Strah te bo pa itak celo življenje, tako je to če si MAMI...user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 666
11.11.2008 10:18:52   
Neža7
Lep dan vsem želim user posted image

Noč je bil ok 18:00 do 4:30 (očka jo je zbudil user posted image ) potem do 8:30 do 10:00

ciaoooooooooooooooooooo

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 667
11.11.2008 10:20:29   
Neža7
user posted image

VSE NAJBOLJŠE KAJA LINA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 668
11.11.2008 10:21:20   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Pa dragi naš ati, vem da me bereš. Enga lubčka zate. 

A mora bit na tekočem kaj počneš?user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 669
11.11.2008 10:34:46   
buhtlčk
Vse najboljše Tejka!

Pa tamalim tudi čestitke za 3x4 in 1x3 mesece. Joj že 4 so stari, kar ne morem verjet.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 670
11.11.2008 10:37:59   
karmar
tejkaz vse najnaj in vsem otročkom za 4 mesece!!!

Anita nje, prns je mgla in pustu z krjept.

Ne vem kaj se dogala...ta čišča je končala po enih8 tednih, pol pa čez par dni nazaj  za en dan, pa čez dva dni zopet itd itd. Kaj mislite da je to uredu?

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 671
11.11.2008 10:47:54   
karmar
tatly kake lepe slikce si naložila na Netlog!!!

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 672
11.11.2008 10:54:34   
tinka14
komi sem prebrala do konca - še to mal bolj površno, tolk je načvekanga.

novica tedna: včeraj me je moja nečakinja zaprosila, če bi bila njena botra. tk lepo so vse pripravli, da so me ganli do user posted image .

tejkaz, vse naj in vsem otročkom za obmesečnice. js mam pa danes god!!! MARTINOVO.

IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

eno vprašanje - kdaj zvečer hodite spat? Jaz ob 22h, pa bi morala prej, je še prepozno za tale tempo, sam se sploh ne morem spravit. Še ob desetih me pol dragi podi.

okol 22h, odvisno al je user posted image  zjutraj v službi al pop. nam mal ritem ruši...user posted image

Tinka to je pa splošen pojem družinski.. kakšen ?? Babe smo firbčne..

xsara picaso. super je. in čist nov. diši po novem.user posted image user posted image user posted image  komi čakam da pride user posted image  iz službe, da se grem furatuser posted image  (sem ko mali otrok)

IZVIRNO SPOROČILO: tatly

kaj ima katera ta stolocek
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/stolcki-in-mizice/jane-stol-in-miza-terra/062458420421046272

js ga mam ja. sam še ni sproban.

tkle, to je to. grem še kej nardit, malčka nahranit, pol pa v oštarijo na PIR!!!!!!

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 673
11.11.2008 11:03:24   
Erin
tinka- super za nov avto!user posted image user posted image user posted image Jaz bi tut družinca melauser posted image Upam da bom odrug let že mel službo (in denar)user posted image

Punce kaj pravite kaj takega da moji mamic za roj dan dam delat:

http://www.soncek.si/majice/majice.html

Napis:
Najboljša babica na svetu,...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 674
11.11.2008 11:20:59   
dojenč
user posted image lep pozdrav!
tejka vse naj naj in vsem otroćkomuser posted image
erin to pa je zelo lepo darilo,ker to mi tud delamo in vem kakšno lepo darilo je to za babiceuser posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.