Krysia
|
Čer. Evo, sem končno našla mal časa ... Naty, jst vseen upam, da ni alergija. Buhtlčk, jst hodim spat med 22 in polnočjo - odvisno od dneva, ampak se bolj proti polnoči nagibam, no ... včeri sm šla že ob 22h, ker sm bla ful zaspana. Sandra123, upam, da se ti bo uspelo naspati. Pa pozdravi se! Hvala vsem za odgovore glede zvezdice. Danes nam ni zneslo, jo gremo jutri zamenjat ... sem pa mela baterije, ki se jih ne polni (jst sem ena od unih, k vedno preberejo navodila in tm notr to piše ), tko da to zihr ni blo narobe ... Tejkaz, jst sm se tud nasmejala tistemu odgovoru o stolčkih Na čokolado pa jst takoj pridem , tko da ne preveč vabit ... sam zadnjič na srečanju smo tolk čvekale, da za čokolado ni blo časa ... Pa hvala za nasvete glede pestovanja - se jih bom probala držat ... sicer pa naš Rok še nima neke silne potrebe po sedenju (eh, pa saj bo šele v petek 3 mesece star), je pa rad v takem položaju, da ima razgled - ga dam v ležalnik pa na mizo, pa je ... Gajka, sem govorila z eno prjatlco iz Velenja pa mi je prav lušte naredila s sončkom ... Midva z Rokom sva šla ob pol dveh na sprehod, čeprav ni blo sončka ... Matejchi, uživaj v rodnih krajih! A greste vsi al sam vidve z Marušo al ti pa Žiga pa Maruša? (a sem vse možne kombinacije naštela - verjetn brez Maruše ne greš, a ne?) Zoja Miša, jutr grem po čokolado v Muellerja, sam če mi bo zneslo ... Bella, a pol nisi nč zapravla? al si vseen kaj našla, kar se je splačal s sabo domov odnest? No, to bi blo to ... upam, da možek kmalu pride - pred eno uro je klical, da bo čez pol ure doma Pa sej sm že navajena tega "moškega" merjenja časa ... vse je treba pomnožit vsaj z 1,5 še rajši pa kr z 2 ... Se tipkamo, grem ropat hladilnik al pa iskat skrite zaloge čokolade ...
|