|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
10.11.2008 21:57:43   
aradej
te je fajn brat se zmeraj malo nasmejim

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 626
10.11.2008 22:10:56   
karmar
matejchi lepo se mej in misli kaj name jutri...
grem spat.

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 627
10.11.2008 22:31:46   
matejchi
si pa skoraj pol slovenije dala skoz

drugo polovico zastopata Karmar in Anita..

matejchi, kaj pa obsega ta nega telesa? Depilacijo al masažo al kaj? Meni bi blo tud nerodn, sam bi mi blo nerodno zaradi kg, tebi pa nima bit kaj nerodno. Torej

Elemis Exotic Cocconut Rub and Milk Ritual Wrap - 50 min
Preprosto cudovito! Mešanica sivke, kokos, zacimbe in exotic frangipani oil deluje kot piling na vašo kožo. S toplim Elemis negovalnim mlekom
polijemo celotno vaše telo. Medtem ko ste v »mlecnem kokonu« pa se boste sprošcali ob akupresurni masaži obraza in lasišca. Po tej edinstveni
negi bo vaša koža kot svila (pripravljena na user posted image ).

user posted image A jo prepoznate? AB... user posted image

Aradej
s kje si pa ti?

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 628
10.11.2008 22:32:13   
Krysia
Čer.

Evo, sem končno našla mal časa ...

Naty, jst vseen upam, da ni alergija. user posted image

Buhtlčk, jst hodim spat med 22 in polnočjo - odvisno od dneva, ampak se bolj proti polnoči nagibam, no ... včeri sm šla že ob 22h, ker sm bla ful zaspana.

Sandra123, upam, da se ti bo uspelo naspati. Pa pozdravi se! user posted image

Hvala vsem za odgovore glede zvezdice. Danes nam ni zneslo, jo gremo jutri zamenjat ... sem pa mela baterije, ki se jih ne polni (jst sem ena od unih, k vedno preberejo navodila in tm notr to piše user posted image ), tko da to zihr ni blo narobe ...

Tejkaz, jst sm se tud nasmejala tistemu odgovoru o stolčkih user posted image Na čokolado pa jst takoj pridem , tko da ne preveč vabit ... sam zadnjič na srečanju smo tolk čvekale, da za čokolado ni blo časa ... Pa hvala za nasvete glede pestovanja - se jih bom probala držat ... sicer pa naš Rok še nima neke silne potrebe po sedenju (eh, pa saj bo šele v petek 3 mesece star), je pa rad v takem položaju, da ima razgled - ga dam v ležalnik pa na mizo, pa je ...

Gajka, sem govorila z eno prjatlco iz Velenja pa mi je prav lušte naredila s sončkom ... Midva z Rokom sva šla ob pol dveh na sprehod, čeprav ni blo sončka ...

Matejchi, uživaj v rodnih krajih! A greste vsi al sam vidve z Marušo al ti pa Žiga pa Maruša? (a sem vse možne kombinacije naštelauser posted image - verjetn brez Maruše ne greš, a ne?)

Zoja Miša, jutr grem po čokolado v Muellerja, sam če mi bo zneslo ...

Bella, a pol nisi nč zapravla? al si vseen kaj našla, kar se je splačal s sabo domov odnest? user posted image

No, to bi blo to ... upam, da možek kmalu pride - pred eno uro je klical, da bo čez pol ure doma user posted image user posted image Pa sej sm že navajena tega "moškega" merjenja časa ... vse je treba pomnožit vsaj z 1,5 še rajši pa kr z 2 ... user posted image

Se tipkamo, grem ropat hladilnik al pa iskat skrite zaloge čokolade ...

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 629
10.11.2008 22:34:55   
matejchi
matejchi lepo se mej in misli kaj name jutri...
grem spat.

Pa ne grem jutri, do jutri še ne bom zbrala poguma.. naslednji torek grem.

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 630
10.11.2008 22:39:19   
matejchi
Matejchi, uživaj v rodnih krajih! A greste vsi al sam vidve z Marušo al ti pa Žiga pa Maruša? (a sem vse možne kombinacije naštela - verjetn brez Maruše ne greš, a ne?)

Gremo vsi 4.

Krysia pol ure še počakaj, če ga čez eno uro ne bo, pojdi čez dve uri spat, a je jasno?
Tejkaz upam, da ste razumele, da je bil odgovor za stolček z razlogom tak...

RD RR

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 631
10.11.2008 23:08:19   
matejchi
En krut..
Zakaj so poročene ženske debelejše od samskih?
Samska ženska pride domov, pogleda kaj je v hladilniku in ker ni nič pametnega odide v posteljo.
Poročena pa pride domov, pogleda v posteljo in ker ni nič pametnega odide do hladilnika!

No pa lepo spite, ali v posteljo ali k hladilniku pa se same odločite.

RD RR

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 632
11.11.2008 0:03:13   
matejchi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 633
11.11.2008 0:31:59   
bella02
No, pa je spet ura čez polnoč. Sem se lotila urejanja slik za razvijanje. Delam album Tjaši, Teji in seveda družinskega in je treba določene slike dat razvit 2x ali 3x. Sem videla danes v Leclercu, da imajo razvijanje po 0,09eur za kom. Drug teden bom zrihtala še slike od krsta in nesem. Sem jih pa že sedaj naštela 400 komuser posted image . Pa pride tam malo manj kot 40eur user posted image .

Krysia, kupila sem si USB ključ za 8GB, da dam gor vse slike, če se mi slučajnouser posted image sesuje. Prejšnji za 1GB jih ni niti pol shranil.  Pa na CD jih moram tudi dat. Ziher je ziher user posted image . Ja, pa 3 čokolade sem kupila, sam Lindt-ove skoraj ni več user posted image . Pa blazinice za dojenje in Millerjeve vatke za Tejino rito umivat. Ji še kar z vodo umivam. Je tak lep filing, ko se nasmehne, ko ji s toplo vodo rito umijemuser posted image .

No, zdaj pa res grem pančat! Upam, da vse lepo spite, če pa slučajno dojite, naj pa male žabice čimprej zaspijo nazaj! Pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 634
11.11.2008 0:37:31   
bella02
user posted image
Draga Tejka, vse najboljše!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 635
11.11.2008 0:40:37   
bella02
Kul, "stara" stran s slikami spet delauser posted image , so mi polepšali nočuser posted image . Me že ni več...

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 636
11.11.2008 7:04:08   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image  kuhana.

Naša noč ok. Jošt spal od 18h-4.30-7h. user posted image  Nejc še spi, ampak je dvakrat bil plezalec, pa je takoj nazaj zaspal HB. user posted image
Tejka vse najboljše. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 637
11.11.2008 7:15:52   
sandra123
Jutro....sem samo po kavico prišla, ker moram Tino za šolo zrihtatuser posted image ....
Tejkaz, vse najboljše

user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 638
11.11.2008 8:09:45   
aradej
user posted image

tejkaz vse naj naj

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 639
11.11.2008 8:12:47   
aradej

hvala za kavico

matejchi iz sevnice sem, na meji med štajersko in dolenjsko

< Sporočilo je popravil aradej -- 11.11.2008 8:14:02 >

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 640
11.11.2008 8:23:57   
ozziebo
Tejkaz vse naj naj naj!

[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.ges-sb.si/_images/valentinovo/vrtnice2.jpg&imgrefurl=http://www.ges-sb.si/index.php%3Flang%3Dsi%26menu%3D125&h=220&w=200&sz=9&hl=sl&start=5&usg=__UTkKcNAm3my1MKgnkeXvF9_K3qM=&tbnid=nb87tli4v09A_M:&tbnh=107&tbnw=97&prev=/images%3Fq%3Dvrtnice%26gbv%3D2%26hl%3Dsl][/link]

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 641
11.11.2008 8:26:22   
ozziebo
Tejka, sem mislila dat lepo slikcouser posted image !!!

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 642
11.11.2008 8:30:53   
sayuri
tejkaz, vse najboljše za rojstni dan!!!

user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 643
11.11.2008 8:35:49   
anita goitan
jutroo
tejkauser posted image user posted image vse naj naj!

matejchi greš rajš z nama na Krvavc? Zdej mi je zaspala, si spakiram in jo šibneva, gor je sonček

naty kako Jošt?

karmar imaste sonce u Rjenčah?

se beremo več ksno ker jo Zojo mahneve gor na sonček, pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 644
11.11.2008 8:38:19   
miškolinček
Dobro jutro,hvala za kavico

user posted image Tejka vse najboljše,lepo praznuj!!!user posted image

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 645
11.11.2008 8:41:35   
sayuri
Ostalim pa prav lepo jutro želim.

Danes sem spočita. Je možek ponoči namest mene vstajal. user posted image Je že sam rekel, da mam podočnjake do tal in slabo izgledam. Tko, da mi je sam otroke podajal. KUpčke je pa on podiral, pa po flaši je tud on hranil user posted image user posted image user posted image .

naty tole z alergijo ti nč ne zavidam.user posted image  Ni luštno. Sicer kasneje alergija praviloma mine. Je pa res zoprno, ker boš morala pazit na vse sestavine, ki vsebujejo KMuser posted image . Si me zadnjič vprašala, katero riževo kašico bom dajala-uno, ki se z mlekom meša (od Milupe). MA če bi samo dojila, bi dala tisto z vodo.

tejkaz kaj dobrega si nam pripravila za RD?user posted image

sandra user posted image  ti ti ti Tina. user posted image  Nekako hoče nase pozornost preusmerit, a ne? PA bogi bogi možek user posted image
bella sem tok sklerozna....user posted image  V glavnem - Filip skor še spat hodi s pogrinjkom Ninja želve user posted image user posted image user posted image . Ful je bil vesel. Si zadela v polno user posted image  Jah, tole obdobje Carsov, Spidermanov in Ninja želv imamo sedaj user posted image . Tud če bremzaš takšne stvari, pride iz vrtca user posted image

Zoja Miša joj mi lušte delaš s čokolado. Pa zdaj bojo une "božične" ven prišle user posted image

No, naša dva imata pa dens 4 mesece. user posted image  Joj, kok gre hitro čas. Prehitro. Tko rasteta ta dva štruclja.user posted image user posted image
Neža, vse najboljše Nežiki za 4 mesece
user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 646
11.11.2008 8:46:25   
aradej
miškolinček pridi zadnji teden v mesecu pa greva na srečanje v celje

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 647
11.11.2008 8:51:53   
aradej
user posted image Lovrotu za štiri mesece
user posted image Zari za štiri mesece
user posted image Neži za štiri mesece

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 648
11.11.2008 8:54:44   
matejchi
Anita grem v LJ, ker grem jutri v MB pa moram še mal nabavit.. me pa rajcaš s Krvavcem, ah bom pozimi bolj gor. Pa itak moram bit kmalu doma, ker imam user posted image doma... spi.

RD RR

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 649
11.11.2008 9:00:44   
sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
sandra user posted image  ti ti ti Tina. user posted image  Nekako hoče nase pozornost preusmerit, a ne? PA bogi bogi možek user posted image
No, naša dva imata pa dens 4 mesece. user posted image  Joj, kok gre hitro čas. Prehitro. Tko rasteta ta dva štruclja.user posted image user posted image

Sayuri, zakaj je pa možek bogiuser posted image ...saj mu nič ne manjka (roko ma njegov oče zlomljeno)....Tina pa user posted image user posted image user posted image user posted image , poglavje zase user posted image user posted image user posted image ...Ma ne more od doma, ne da bi naredila budnicouser posted image , meni bi pa takooooooooo pasalo malo poležat zjutrajuser posted image ...tudi pri nas je danes očka ponoči vstajal,sicer samo 2x, ampak vseeno user posted image ....
Pa čestitke za 4. mesece Zari in Lovru user posted image in Neži user posted image

user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.