|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
10.11.2008 13:19:31   
tatly
vsi otrocki so fullll lepi

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 551
10.11.2008 13:30:59   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: majči22

anita goitan zelo lepo. Sam je pa faca Zoja. Mogoče bo pa res metalkauser posted image . Zelo lepa pokrajnina. Jest tud najaraje hodim čim bolj stran od mesta, na tako lepe kraje. pa še mer imašuser posted image user posted image

ja moj ji Iron Maidne včasih zavrti, pa Floyde, pa Zeppeline, pa..

No pol pa bo defenitivno metalkauser posted image .  Pr nas ji pa naša domača muska pašeuser posted image Mogoče bo pa naslednja turbo folk bejbauser posted image

Naty tud naša user posted image mislim, da ima alergijo na KM! Jest že ves čas gledam kaj jem. Mleka in mlečnih izdelkov se na široko izogibam, vendar je v vsakem živilu nekaj mlečnega, tako da si včasih vzamem kakšen rižev desert ( ful dobr sam drag) kjer res ni nič alergenega. Pa jajc tud ne jem, pa ima včasih še kakšen flekec na ličkihuser posted image . Pr nas je P rekla, da do 6m naj probam še naprej gledat kaj jem, pol bomo pa videli kako močna je alergija.
Drugače je bil pa user posted image kot otrok res na vse alergičen, tako da je zelo velika verjetnost, da bo/je tudi user posted image .
Erin zelo lepa slika
sayuri jest bi dala kar po žlički. Sej verjetno bosta najprej bl mal pojedla. Kdaj je bolje pa nimam pojma. A mislite, da je kakšna razlikauser posted image
daja28 user posted image user posted image user posted image za spanje

No na pregledu je bilo super. Ni nč jokala ko so jo cepiliuser posted image , pa rekli so, da na cepivo naj ne bi bilo reakcije oziroma je redka. Če pa bo, smo pa dobili serup za zbijanje vročine.user posted image
Zadnjič ko ste spraševale kako je, če slučajno zbruha za Rotavirus? No sm vprašala in so mi rekli, da se to tako hito absorbira v telo, da ni problem če bruhne. Če pa bi res takoj ko je dobila bi ji pa dali novo dozo. Pa kot sem sestro razumela, da bi naročili novo dozo brezplačnouser posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 552
10.11.2008 13:35:21   
majči22
matejchi podatki za seznam:
teža: 5430
velika: 57

Pr nas še vedno ni sončkauser posted image user posted image . Aha lih zdjle se je začel mal kazat, mogoče pa bo. Joj ta megla!!!

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 553
10.11.2008 13:39:07   
bella02
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Kosilo je uspelo. Smo se z brati in sestrami zmenili, da si za rojstne dneve kupimo samo čokolado ali pa kakšno mlenkost, ker drugače gre za rojstne dneve preveč denarja in sedaj imam poln hladilnik čokolade. Pride katera? Pa saj niste nič sladkosnede, kaj sploh vabim.

Ne kliči user posted image , jo bo takoj zmanjkalo. Pri meni ni nobena varna. Pa saj se vidiuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Dobro jutro

IZVIRNO SPOROČILO: bella02
miškolinček
, hvala za info, sem ga pa že včeraj odkrilauser posted image . A niso dobri? Men so bolj všeč midis. Druga dva bom poskusla potem, ko preberem do konca. Ej, kaj je tisti smeh po postu, da jih ne moreš prilepit? Jih res ne moreš al me hecaš?

Joj ne ni blo mišljeno tako,res jih nisem mogla,no saj še zdaj ne morem iz vseh tistih strani kisem jih tudi tebi dala,..no za to stran sem pol ugotovila......zdaj mi je pa kr mal  user posted image ,upam da nisi kej narobe mislila.
Glej,tale je sam zateuser posted image
Pa ne nehat uporabljat smajle meni je veliko boljše za brat,ni tko dolgo in suhoparno.

Itak, da nisem nič hudga mislila, sam tisti smeh na koncu mi je bil malo sumljivuser posted image . Jaz to sam kliknem na smailija, nato na skrajno desno tipko miške, dam kopiraj in nato kliknem v postu (ki ga pišem) prilepi in to je to. Nisem kak računalničar, sam to mi ratuje. Nimam pa pojma, zakaj ti ne dela. Pa res ni panike. Evo, ti vračam user posted image

naty, Tjaša ima alergijo na kravje mleko in flekec ni bil nič podoben našemu izbruhu. Naša ima še vedno dieto in se navadiš. Je res za precej stvari prikrajšana, sam se da. Ti povem, da sem rekla, da tudi če ima Teja to alergijo, bomo šli čez. Boj se celiakije. Ta alergija na mleko povečini izzveni tam do 3-eh let, najkasneje pa v najstniških letih. Tolaži se s tem, da bi lahko blo precej hujše. Če te kaj zanima, kar vprašaj. Je pa res, da se tud naša ni redila ravno zaradi tega. Še vedno držim pesti, da pri vas to ni touser posted image .
Morda se bo malo težko navadil na to mleko, ker je imel zdaj AM ali katerega drugega. Mi imamo Pregomin in tudi Teji dajem tega, so mi ga že v P dali, ker meni mlekarne še niso obratovale. Se pa čez čas navadiš na ta vonj in ga ne opaziš več, Je pa res zanič okusa. Pregomin ima vonj po otrobih, ti že veš, kakšen je potem ta vonj. Vsaj ena dobra stvar je ta, da se dobi to mleko na recept. Kar je pa ful prihrankauser posted image .

Naša user posted image . Sva pa po dolgem času danes že 3x jedli. Ob 5.30, 9h in 12h. Pa nekej jo je zvijalo. Včeraj sem pojedla malo bifteka (ne meuser posted image , sam je bil tko dober), pa spila sem 2x kozarec piva zmešanega z bitter lemon. Pa je jamrala sam enih 10 min, pol je pa zaspala. Kmalu bosta doma mož in Tjaša. Pri nas ni pa nič user posted image . Bomo pa notri. Lepo se imejte!

< Sporočilo je popravil bella02 -- 10.11.2008 13:43:15 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 554
10.11.2008 13:44:38   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: daja28

Karmar - cifre, cifre - a moj ma pa po tej logiki 28 (mal prehudo zame)

opa, ni slabo. Že malo na niggerje vleče. No, sej če je preveč pa ne gre cel not... Matejchi, kaj praviš?

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 555
10.11.2008 13:46:12   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: majči22

sayuri jest bi dala kar po žlički. Sej verjetno bosta najprej bl mal pojedla. Kdaj je bolje pa nimam pojma. A mislite, da je kakšna razlikauser posted image

Otročku je bolje uvajati novo hrano dopoldne zato,da če mu slučajno ne paše,da jok in kričanje mineta do večera in je potem ponoči mir,vsaj mislim da zato,če se motim me bo že katera mamica popravila. Jaz bom prvič uvajala dopoldne,sem pri Erazmu tudi.

Naty,upam da na koncu le ne bo alergije. Imajo pa punce zdaj tle dober primer zakaj se user posted image določene hrane ne da preden ni dovolj star, ker še tako prehitro fašejo alergijo in ni vredno s tem izzivati. Je bila debata na prejšnjem delu čisto na mestu.

Pa da ne bo samo Tejkaz vedno tista ta kriva,ki daje take komentraje,ga bom tokrat dala jaz,pa upam da mi ne bo Neža zamerila ker ni mišljen slabo ampak dobro.
Neža jaz na tvojem mestu ne bi dajala še v stolček dokler ne zna sama sedeti. Tako majhen otrok še nima razvite in dosti trdne hrbtenice da bi sedel,s tem mu lahko pokvaril,zviješ hrbtenico in se ne bo pravilno razvil,pa celo življenje bo imel potem probleme. Če ne verjameš vprašaj kakšno mamico ki hodi na fizioterapijo suser posted image ,ker tam ta prvo izveš te besede. Vem ker sem prvegauser posted image vozila na fizioterapijo ravno zaradi tega ker je bil preveč zvit.
Ti moraš pa še posebej paziti ker je tvoja punčka nedonošenka in takšni otroci so v resnici še mlajši in tudi ponavadi malo kasneje shodijo,kar je normalno.
Upam da nisi huda name ker sem to napisala,želim samo dobro zate in za tvojo pupo ker vem kako zelo sta si s tvojimuser posted image želelauser posted image in vem da ji ne želiš nič slabega. Daj jo rajši v ležalnik ali pa lupinico,pa malo privzdigni da bo videla kaj delaš v kuhinji,jaz to delam ko kuham. Lupinico dam kar na pult.

Se opravičujem če sem se še kateri drugi zamerila,samo se res nisem mogla vzdržat komentarja.

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 556
10.11.2008 13:53:00   
karmar
Miškolinček tega tudi jaz nisem vedela, hvala. Sicer je ne posedam, ampak ko jo nosim ne mara bit drugače kot v popolnoma pokončnem položaju, da lahko vse vidi. Ko jo poskusim dat v malo bolj ležeči položaj je pa krik.             ????????????????

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 557
10.11.2008 14:07:29   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

Miškolinček tega tudi jaz nisem vedela, hvala. Sicer je ne posedam, ampak ko jo nosim ne mara bit drugače kot v popolnoma pokončnem položaju, da lahko vse vidi. Ko jo poskusim dat v malo bolj ležeči položaj je pa krik.             ????????????????

Saj jo lahko nosiš pokonci,samo tako da ne sedi na ritki oz. da ne obremenjuješ hrbtenice,če me razumeš,v podobnem položaju kot je če jo daš v lupinico(nogice spodvihaš navzgor,kot bi delala trebušnjake).

JOj, že vidim da se bodo danes pa vse name spravile,da jim pametujem, mrbit bo boljš da se dol iz rr poberem. Še enkrat ponavljam,ni blo mišljeno kot kritiziranje.

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 10.11.2008 14:08:08 >

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 558
10.11.2008 14:07:48   
Zoja Miša
Joj, jaz sem šele na 15 strani. Čveke, čvekaste!user posted image

V glavnem, s kolki vse o.k. Izvid pride k zdravniku. Kaja Lina bila ful pridna, nič jokala.user posted image  Je bila tašča zraven mene, pa smo potem šle domov in kasneje še skupaj na kosilo. Princeska je bila ful pridna v vozičku. Sva se sedaj še sprehajali, pa ni nič prijetno zunaj. Megla in mraz. Sedaj še spi, ker cel dopoldne ni nič.

No, zdaj grem pa brat, madonca imam dela.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 559
10.11.2008 14:08:13   
Neža7

Pri meni je isto user posted image

Miškolinček..... Hvala user posted image  To je edini 5 min mir dobim, ko kuham. Saj jo potem nosim in kuham naprej.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 560
10.11.2008 14:08:56   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Zoja Miša RTM, tale kapučin je pa res orgazmičen.. 

Mi je v veselje!user posted image  RTM nazaj

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 561
10.11.2008 14:10:19   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Pri meni je isto user posted image

Miškolinček..... Hvala user posted image  To je edini 5 min mir dobim, ko kuham. Saj jo potem nosim in kuham naprej.

Joj sam da nisi huda name, kako mi je zdaj odleglo. Saj vem kako je če se hoče nosit. MOj prviuser posted image se je nosil non stop, še za zaspat sem ga mogla nosit,pa potem spečega dat v postlo,tako da te razumem.

Pri nas se je pa sonček pokazal,sam je še vseeno mrzlo,šibam po tavelikega v vrtec. Se tipkamo

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 562
10.11.2008 14:12:16   
Neža7
user posted image  malo je težko čebul sekat in nosit pužiko. 95% časa je pri igralnici, ko kuham - kot sedaj grem kuhat in se malo še igra, vendar ne mara biti preveč v ležeči položaj.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 563
10.11.2008 14:16:19   
gajka
Pridite k nam, da se ne boste v megli in mrazu izgubile. Tukaj imamo že od jutra sonca za izvoz. user posted image Sva bila z Rokom spet na dolgem španciru, sem mogla celo rokave zavihat, ker je tako toplo. Zdaj skoraj vsak dan hodiva firbec past, če je slučajno Urška z Janezom doma na obisku. user posted image tejkaz bo že vedla, kje špancirava. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 10.11.2008 14:18:13 >

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 564
10.11.2008 14:16:45   
Neža7
Naša je od 2 tedna naprej navajena bolj pokonc biti, ker tudi ponoč ni popolnoma na ravnem, ker ji je vedno mleko gor prihajo in včasih je komaj prišla da zraka, ker tako hudo je mleko gor butnalo čez usta in nos, da sem jo morala malo gor dvignat in tako spi še sedaj in nima problemov z mlekom.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 565
10.11.2008 14:19:05   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Pridite k nam, da se ne boste v megli izgubile. Tukaj imamo že od jutra sonca za izvoz. user posted image Sva bila z Rokom spet na dolgem španciru. Zdaj redno hodiva gledat, če je slučajno Urška z Janezom doma na obisku. user posted image tejkaz bo že vedla, kje špancirava. user posted image

Ful imam krasno, a ne user posted image  Moj je že na poti iz LJ in komaj čaka, da vidi pri nas sonček. Gremo kar na sprehod, ko pri domov user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 566
10.11.2008 14:20:29   
sayuri
Mi smo bili dve uri na sončku, pa sem čist hin user posted image . Me vse kosti nekam bolijouser posted image  To je pri meni ponavadi znak za kakšno virozo  user posted image

Miškolinček ja v razvojni nam je rekla, da nič sedenja tako zgodaj. Če otrok že hoče bit v pokončnem položaju je to dovoljeno le v naročju v pravilnem položaju.user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 10.11.2008 14:21:19 >

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 567
10.11.2008 14:20:48   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Joj sam da nisi huda name, kako mi je zdaj odleglo.

Saj nisem vedno huda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 568
10.11.2008 14:20:56   
gajka
sayuri, Neža7 - a bosta res že kar jutri, ko bodo vajini user posted image ravno 4 mesece dopolnili, že kar z GH začele? A tega, da so bili malo prezgodaj rojeni, ne bosta nič upoštevali?

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 569
10.11.2008 14:22:59   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

sayuri, Neža7 - a bosta res že kar jutri, ko bodo vajini user posted image ravno 4 mesece dopolnili, že kar z GH začele? A tega, da so bili malo prezgodaj rojeni, ne bosta nič upoštevali?

gajka, mene tole malo bega - ker sta dobre tri tedne prej rojena. Ampak mi je pediatrinja rekla (še posebej sem jo vprašala), da z riževimi kašicami lahko začnem, ker sta itak polovico na flaši... Sem tud jaz malo zbegana in ne vem, če čem še kak teden počakat user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 570
10.11.2008 14:39:54   
karmar
Urša hoče bit stalno tako. Je to prehudo?
user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 571
10.11.2008 14:47:07   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Jutro user posted image

Naše noči so spet katastrofa,ampak ne bom o temuser posted image

krysia nam zvezdica normalno dela. Mora bit muzika + na stropu se proicirajo sličice - tko....krožijo. Poskusi nove baterije, drugače pa pojdi zamenjat.

Nč...šibam...

Nam tudi dela in to s polnilnimi baterijamiuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Punce od srečanja dalje ste nekam manj zgovorne tuki gor, čemuuser posted image

Ne upomo si več, ker se poznamouser posted image  Lepe fotke, ful!!!
Anita 2 vprašanji: kam hodiš k frizerju (ker če moje frizerke ne pride iz bolnice bo hudič) In ali delaš testo za štrudelj sama, ker vem da ga večrat pečeš. In sploh kako ga delaš?

Neža, si ziher, da je dobro za tvojo princesko, da jo daš že v sedeči položaj? Ne vem no, sem veliko okoli tega prebrala, pa sem malo skeptična. Sorry, samo moje mnenje je.

Majči, Naty, dobro opravita. Naty, upam, da ne bo alergičen na mleko! Bogi Jošt!user posted image

Erin, a mene pa ne boš povabilauser posted image . No, se hecam. lepa slikica!user posted image

Tatly, jaz ga imam namen kupiti, tak stolček. Mi je ful všeč!

Sandra, pozdravi se!user posted image

Sayuri, Tejkaz ima jutri RD. Hi, hi, pa sem jo zatožilauser posted image  Lepa fotkica tvojih dveh sončkov.

Daja,user posted image za spanje v postlici.

Nobena me ni pogrešalauser posted image user posted image . Jaz pa vas tako lepo obveščam sprotiuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 572
10.11.2008 14:57:03   
bella02
Zoja Miša, seveda sem te pogrešala, a bo dober tako user posted image ?
Moja, moja... user posted image

karmar, jest jo raje pestujem v "lupinci", je pomoje bolj zdravo

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 573
10.11.2008 15:08:10   
anita goitan

Urša hoče bit stalno tako. Je to prehudo?
user posted image

tud naša se tako rada nosi, no včasih ji tud nogice gor dam tako kot je miška rekla

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 574
10.11.2008 15:12:06   
anita goitan
zoja miša
frizer:
hodim v Domžale uni ta novi blok, se da parkirat k Tamari, fajn punca http://www.tamara-frizer.com/start.html

štrudl:
največkart kupim od Pečjaka sveže testo, dobiš v rolco zvitouser posted image , če se mi ljubi in ne ljubi do štacune ga pa naredim: moka, olje,mal soli in vode:

http://www.gurman.eu/recepti.php?S=6&Article=500&Folder=138&S=6&L=1

aja drgač pa samo jabolka naribam, dam sladkor-rjav in cimet, včasih če mam skuto damš se skuto al pa rozine namočene v rum, sam to res malokrat

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 10.11.2008 15:21:53 >

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.