|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
10.11.2008 10:32:53   
sandra123
Erin, ful sta lepa user posted image user posted image
Natyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa upam, da ni alergije user posted image ...

Naše praznovanje r.d. včeraj je bilo super user posted image , sicer sem jaz bila večino časa zunaj s tamalima 2, ki sta tako lepo spali v vozičku...smo jih peljali notri v kočo, pa se je Taja takoj zbudila, pa sem se potem odločila, da bom rajši kar zunaj z njima....Sem samo vmes z dragim zamenjala varstvo, da sem šla pojest juho, potem sem šla nazaj ven...no, mali dve sta spali zunaj v vozičku od 13-ih do 17.30....nobeden ni mogel verjeti, da jima tako paše zunaj....potem smo šli domov, in revici nista in nista mogli nehati najesti....taka lakotauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
No, pri nas je zdaj hranjenje ponovno nonstop...tudi čez dan jesta na 1 - 1,5 ure, posledično jaz čisto zmozgana, mleka sta mi pridelali toliko, da še komaj nosim svoje juser posted image naokrog user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
No, moj prehlad pa je katastrofa user posted image user posted image user posted image user posted image , kašljam 100/uro, smrkam - sinusi vneti....uho me boli....user posted image user posted image user posted image user posted image in žal sta sedaj začeli kašljat še mali 2 user posted image user posted image user posted image user posted image , tako, da dvomim, da bosta v petek, ko imamo P cepljeni, pa še cepljenje proti rotavirusu se lahko zalomi user posted image user posted image user posted image ...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 10.11.2008 10:34:22 >

Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 526
10.11.2008 10:46:22   
tatly
bella full je vredi film
matejchi kak pa je stolcek ce kaj ves?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 527
10.11.2008 10:55:27   
anita goitan
Erin si ku ena filmska diva tukiuser posted image , lepa jesensko obarvana fotka

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 528
10.11.2008 10:57:06   
sayuri
Erin tale vratna guba mene pri Lovru živcira. Skoz ma rdeče, pa mu večkrat na dan umijem in namažem z bephantenom. Bom poskusila še z ognjičem. Cebrca helpuser posted image  Od justa Ognjičeva krema al tea tree? Jst nikol ne vem, kera je za kaj. Pa si mi enkrat že razlagala user posted image  
Aja Erin - ful sta lepa s Tilnom na slikci user posted image

Anita lepe slikce (kot vedno). Zoja pa ima dobro izbran okus za glasbo. user posted image
sandra a zdaj si pa ti prehlajena? DAjte se pocajtat user posted image  Pa vse najboljše očiju za RD. user posted image user posted image user posted image   Upam, da mali dve ne fašeta vnetih ušes user posted image  user posted image  NAm se je tudi zalomilo ceplenje proti rotavirusu - zaradi noric user posted image

Ker ima zdaj enkrat RDuser posted image  tejkaz? Kje je un seznam....user posted image user posted image user posted image

neža kaj Neža že tkole sedi? user posted image  NAša dva še ne kažeta zanimanja za sedenje. No, Lovro se nekaj trudi, pa mu kar ne pustim....

Tud jst mam eno vprašanje. Jutri začnem našim dvema riževo kašico dodajat. Kaj menite - naj kar po flaški al naj grem z žlico poskusit user posted image  Pa ne vem - naj dopoldne al popoldne user posted image  

< Sporočilo je popravil sayuri -- 10.11.2008 10:59:00 >

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 529
10.11.2008 10:57:49   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Erin si ku ena filmska diva tukiuser posted image , lepa jesensko obarvana fotka

user posted image

Uni igralki je podobna...kaj je že??? Iz Filma 9 mesecev al neki tazga user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 530
10.11.2008 11:01:55   
naty13
Sayuri Tejka ima jutri rd. user posted image

Gajka, Erin v mleku v prahu so osnove KM, kjer so beljakovine. Je že dosti, da je na beljakovine alergičen, ne na mleko. Če je na beljakovine, potem tudi mleka ne sme. user posted image  Res bi bilo hudo, če ne bi smel mleka in mlečnih izdelkov. Pa toliko ga imamo. user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 531
10.11.2008 11:04:58   
sayuri
Aja...jaz v Celje ne bom prišla oz. na Trojane. To je pa zame res daleč

Na sprehodu....

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 532
10.11.2008 11:10:31   
matejchi
tatly jaz mam PP stolček, za k mami bom pa trip trap kupila, tale Jane je tak ogromen videt..

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 533
10.11.2008 11:25:46   
naty13
Sayuri poskusi na žlico. Če ne bo šlo, pa potem v flaško. Katero kašico pa imaš, tisto, ki se z mlekom meša ali tisto, ki se z vodo. user posted image  Jaz sem pri Nejcu vsako novo hrano probavala dopoldne.  Pa zelo lepi ste na sprehodu. user posted image

Sandra user posted image user posted image  pozdravi se, pa naj ne zbolita še mali dve. Tudi jaz zadnje dneve za rotavirus lovim. Mislim, da ga bom čez 14 dni dala cepit, moram poklicat. user posted image

Erin vidva pa sta pozerja. user posted image user posted image user posted image

Anita luštne slikice kot vedno. user posted image

Moj mišek spančka. je bil revček tako zaspan, jokal pri P 100 na uro, lačen pa ne jesti. Revček. Sem pa probala mleko proti alergijam, bljak zanič, se mi obrača, samo da ga voham. user posted image  Če bo pa to naš zbirčnež jedel, pa tudi ne vem. user posted image  Saj bo mogel.

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 534
10.11.2008 11:31:48   
ozziebo
Erin, ful luštna sta!user posted image

Naty, ubogi Jošt, user posted image , upam, da bodo testi negativni!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 535
10.11.2008 11:51:09   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Aja...jaz v Celje ne bom prišla oz. na Trojane. To je pa zame res daleč

Na sprehodu....

user posted image

Oooooooooooooo cukerčka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 536
10.11.2008 11:53:23   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

pri nas je zdaj hranjenje ponovno nonstop...tudi čez dan jesta na 1 - 1,5 ure, posledično jaz čisto zmozgana, mleka sta mi pridelali toliko, da še komaj nosim svoje juser posted image naokrog user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
No, moj prehlad pa je katastrofa user posted image user posted image user posted image user posted image , kašljam 100/uro, smrkam - sinusi vneti....uho me boli....user posted image user posted image user posted image user posted image in žal sta sedaj začeli kašljat še mali 2 user posted image user posted image user posted image user posted image , tako, da dvomim, da bosta v petek, ko imamo P cepljeni, pa še cepljenje proti rotavirusu se lahko zalomi user posted image user posted image user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pozdravite seeeee!user posted image user posted image user posted image

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Hvala za komentarje... mi je kar nerodno ratal...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 10.11.2008 11:54:19 >

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 537
10.11.2008 12:19:50   
anita goitan
kje mate sonce??? Ker jo bova z Zojo nekam mahnle..sam v KR vidm da ga niuser posted image , bi morala glih do Erin

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 538
10.11.2008 12:20:22   
Neža7

neža kaj Neža že tkole sedi? user posted image  NAša dva še ne kažeta zanimanja za sedenje. No, Lovro se nekaj trudi, pa mu kar ne pustim....

Tud jst mam eno vprašanje. Jutri začnem našim dvema riževo kašico dodajat. Kaj menite - naj kar po flaški al naj grem z žlico poskusit user posted image  Pa ne vem - naj dopoldne al popoldne user posted image  

user posted image  a ni faca user posted image  V četrtek sem pokusila, ker ni hotila se igrat in sem tako težko kuhala z eno roko, da sem poskusila in je bila tako vesela biti z menoj v kuhinji.

Evo! tukaj je z očeta, ko ji bere knjigo...

user posted image

Jaz bom jutri dala je žlico in bom videla kako bo. To bo imela popoldne, ko bomo praznovali.....

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 539
10.11.2008 12:22:24   
Neža7

JOJ! čeprav bi ji morala dati dopoldne.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 540
10.11.2008 12:27:05   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Matejchi in Bambi se zmenimo ob 10. uri ? Kje pa?

pa Maja T. tudi ni daleč doma. Halo Majči prideš?

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 541
10.11.2008 12:33:13   
bambi14
  user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil bambi14 -- 10.11.2008 12:34:49 >

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 542
10.11.2008 12:41:55   
daja28
Pri nas se je zgodil čudežuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Itak, da se je, drugač ne bi bla tle.
Naš user posted image  je začel posteljco povezovat s spanjem. Prvič, da je zaspal v njej, ko sem ga vanjo dala še budnega. Vedno sem ga ujčkala, ko je postal utrujen in se mi je v rokah drl še 15 minut preden je zaspal, pa sem ga potem odložila v posteljco. Danes pa vas berem, mu je stolček postal dolgočasen oz. se je po 2 urah žuranja utrudil, ga primem v roke, se je oglasila sirena. Pa sem ga kar v postelco dala (takoj utihnil, se z medvedkom na posteljnini pogovarjat začel), ga pokrila in šla. Pa ni bilo tuljenja, grem pogledat in mali spi.user posted image

Upam, da ni enkrat in edinkrat. Popoldne to zihr ne bo palilo.

Karmar - cifre, cifre - a moj ma pa po tej logiki 28 (mal prehudo zame)

Miškolinček - za koledarje sem videla v Lekrerkovem katalogu, da jih delajo. Najbrž bova z user posted image  letos za praznike domače s tem obdarila.

Anita - super vic, sem ga takoj naprej povedala.
Spomladi pa jaz kupujem avto, audi pač ne bo (preveč rada jem).user posted image  Še zbiram, kak predlog....

zdej vas moram pa še do konca prebrat.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 543
10.11.2008 12:42:03   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

user posted image

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako lepo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 544
10.11.2008 12:45:29   
daja28

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

To se ne splača. Če se to kdaj pri nas zgodi, se mali zbudi ravno takrat ko se jaz dol vležem. Če se pa ne, pa spi.

Hvala enako. Zdele bo spal glih ene pol urce.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 545
10.11.2008 12:50:04   
Neža7

kje mate sonce??? Ker jo bova z Zojo nekam mahnle..sam v KR vidm da ga niuser posted image , bi morala glih do Erin

Velenje ga ima že od zgodaj zjutri user posted image  Sva že 2 uri zunaj bila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 546
10.11.2008 12:53:50   
matejchi
Srečanje v MB 14.11. ob 10.00 (lokacija še ni znana)

Andrejaboris
Matejchi
Bambi14

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 547
10.11.2008 12:58:15   
daja28

Ma preberi vremensko:user posted image

V četrtek bo oblačno s padavinami, meja sneženja se bo zvečer in v noči na petek spustila pod 1000 metrov nadmorske višine.

Saj je že čas, da se bomo mal kepal. Hecam se, naj rajši še sonček kaj posije. Tle pr nas je še vedno oblačno.

levček Leon 2. 8. 2008

Neposredna povezava do sporočila: 548
10.11.2008 12:59:26   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: daja28

Ma preberi vremensko:user posted image

V četrtek bo oblačno s padavinami, meja sneženja se bo zvečer in v noči na petek spustila pod 1000 metrov nadmorske višine.

Saj je že čas, da se bomo mal kepal. Hecam se, naj rajši še sonček kaj posije. Tle pr nas je še vedno oblačno.

http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/kredarica01.html

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 549
10.11.2008 12:59:43   
daja28
Anita, Sayuri, Erin - fenomenalne fotke.user posted image

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.