|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
9.11.2008 10:19:14   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

No, zdaj pa dost user posted image .
Še user posted image , pol pa user posted image . Nočka

P.S.: Se že malo bojim, da bo moj dragi enkrat naredil to:user posted image

haha dobri so. zdej bomo počas začele stripe delatuser posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 451
9.11.2008 10:20:45   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Imama eno vprašaje. Kaj vašim user posted image full redno dajete kapljice D vitamina ali kdaj pozabite?
Jaz ji že 2 dni nisem dalauser posted image Predvčerajšnjem sem pozabila, včeraj sem imela zjutraj v mislih, da ji ja ne bom pozabila dati, evo pa pride obisk in sem se šele zvečer spomnila, da ji nisem dala D vitamina, ko je že spala.

maja, js tut pozabim kak dan, če mu ne dam kr zjutri. recimo včeri sem tut pozabla, ko sem mela obiske cel popoldan, pa sem šele zvečer spomnala. in to se mi vsaj 1x na teden zgodi, če ne večkrat. sej mnda to ne more bit kej fejst narobe.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 452
9.11.2008 10:22:53   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123
Povejte mi, a vaši user posted image user posted image user posted image user posted image tudi hočejo že sedeti oz. biti v pokončnem položajuuser posted image ..., jaz moji dve komaj še "prepričujem", da bolj ležita, bi rade že sedeleuser posted image ....

sandra, tudi. skoz ko je na rokah, se dviguje, če je preveč v ležečem položaju, se pa pritužuje.

uživajte nedeljo, uživajte na izletih, mi2 sva še zdejle sama, popoldne pa tudi gremo mal na teren, če ne dlje pa na kako kavico peš.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 453
9.11.2008 10:28:03   
tatly
karmar-sem te gledla na netlogu -ste fulll lepi

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 454
9.11.2008 10:29:26   
matejchi
Karmar pa ravno zdaj so ukinili miss Slovenije, ko so naše takih manekenskih mer...  A je to tvoj user posted image ?
Tatly a sta šla na matinejo, a ni še prekmalu za Stello?
Zoja pol mi pa včeraj ticker ni delal.. sorči

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 455
9.11.2008 10:54:52   
tatly
matejchi-kak to mislis ?ne saj ona ni sla zraven.....pa se v 3 urah sma bla nazaj.....

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 456
9.11.2008 11:33:11   
Maja T.
Adijo pamet, kaj ste to že videle... Ma ta Murko ga serje, ona pa je tudi glupa, da se gre to zraven

http://govori.se/video/murko-prepir/

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 457
9.11.2008 11:42:50   
andrejaboris
HOj babike!

Srečanje v Celju, City park, 26.11.2008 ob 11 al 12 uri!

Gajka + Rok
Zoja MIša + Kaja Lina
Andrejaboris + Enej
Kaja 02 + Leja

Matejchi + Maruša
Tamy30 + Martin
Neža + Neža
Tinka14 +
Anaya +

Še katera???? Več nas bo, bolj bo fajn!

SE opravičujem ker ne vem imen user posted image . Bom pol dopisala.  SEm malo sklerozna nacajte.user posted image user posted image

Sandra Enej bi že tut kar sedel jaz pa ga nonstop štopam. Še je prehitro, da bi bil samo pokonci.

Bambi bi blo super če bi se dobile. Se mormo zmenit kje in ob kolkih. Matejchi si za?

Smo kar vredu spali in zdaj grem kuhat. SE pol oglasim.

papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 458
9.11.2008 11:55:24   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Adijo pamet, kaj ste to že videle... Ma ta Murko ga serje, ona pa je tudi glupa, da se gre to zraven

http://govori.se/video/murko-prepir/

Sem videla ja, pa skoraj user posted image tudi zraven. Jaz ga rajši ne gledam,ker ta zame ne zna govorit ampamk se spakuje. Pa tudi tole ne vem če je blo res ampak mal zrežirano,da bi dobu mal pozornosti.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 459
9.11.2008 11:58:55   
karmar
sandra ja, če je ne držim dovolj pokonci mi stalno protestira. Zdej, ko že vidi, hoče imet vse pod nadzorom in vse jo zanima.

tatly hvala za kompliment. Kaj si tudi ti na Netlogu? Pošlji mi vabilo, da te pregledam še jaz.

matejchi ne, moj je bolj priden. Ne maha s takim pendrekom...z malo drugačnim.

user posted image  sem bla s prijateljico na čajo. Jo je bivši partner ( še vedno sta v istem stanovanju ) posilil, ga je prijavila na policijo. Mi je tako hudo zanjo....

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 460
9.11.2008 12:10:37   
tatly
karmar-user posted image user posted image za prijatelco..sem ti poslala

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 461
9.11.2008 13:16:46   
matejchi
AB jaz mislim, da bi po 9.00 uri že lahko. 

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 462
9.11.2008 13:47:08   
karmar
tatly hvala. Tudi jaz sem pregledala tvoj netlog.. kolk ste šele vi lepi!!! In sem kar presenečena- kolk si pa ti mlada!!!!! pa že imaš otroka user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 463
9.11.2008 15:00:44   
matejchi
Zoja Miša RTM, tale kapučin je pa res orgazmičen.. 

RD RR

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 464
9.11.2008 16:34:18   
andrejaboris
Matejchi in Bambi se zmenimo ob 10. uri ? Kje pa?

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 465
9.11.2008 17:02:42   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

No, zdaj pa dost user posted image .
Še user posted image , pol pa user posted image . Nočka

P.S.: Se že malo bojim, da bo moj dragi enkrat naredil to:user posted image

Bella
,kako si te smajle sem prilepila,jaz imam tudi to stran za smajle naštimano,pa mi noče sem smajlov dati? Kako to narediš?
user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 9.11.2008 17:04:54 >

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 466
9.11.2008 17:13:22   
matejchi
Andrejaboris lahko v Europarku lahko pa V Holmesu ali pa vidve predlagajta.

RD RR

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 467
9.11.2008 17:47:43   
Krysia
Evo mene ... včeraj ste nekaj razglabljale o generalnem čiščenju, mi smo ga pa izvedli ... po dolgem času, priznam user posted image

Potem smo popoldan dobili obiske, ampak so bili uvidevni, pa so kmal šli ...

Danes smo se pa potepali - smo obkrožili Brdo pri Kranju ... skoraj 10 km pa nikjer placa za dojit / previt. In smo se previl kar v vozičku, na srečo je pa Rok po previjanju in malo protestiranja kar zaspal, potem smo pa šprintali do avta user posted image ... moj  user posted image vedno vlači s sabo razne napravice, tako da vam lahko povem, da smo 2. polovico poti hodili s hitrostjo 6,4 km/h ... no in smo uspešno prišli do avta user posted image Ampak tam me zdej nekaj časa ne bodo videli, mi ni blo preveč všeč ...

No, ampak da vam povem, da že od 4h zjutraj bedim user posted image ... nisem bla več zaspana, zdej pa komi gledam, ampak seveda Rok ne spi ... tko da ni šans, da bi šla spat.

Seveda imam eno vprašanje za vse tiste ki imate zvezdico od Tomy-ja za uspavat: mi smo jo kupili včeraj, pa očitno ne dela ... 5 - minutni program je kr tišina (10 minutni dela normalno), pa če sem prav razumela, bi se morale slikice premikat user posted image Pri nas je pa samo ena slikica, pa še ta pri miru user posted image . A so preslabe baterije al jo gremo jutr zamenjat? Žal nimam rezervnih baterij, da bi sprobala, ampak smo dal nove notr ... Prosim, na pomoč!!

Evo, očitno moram k Roku. se tipkamo. Za Celje pa še ne vem., bom vidla ...

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 468
9.11.2008 17:49:51   
karmar
miškolinček mislim da si me ti spraševala kako narediš krogce? No, sem šla obnovit postopek.

V phoroshopu ( jaz imam 6.0 ) greš pod edit
izbereš si sliko, ki jo boš obdelala
na desni imaš content (če ga ni pojdi pod Windov in ga klikni, da ti ga da na desno stran poleg slike)
tam imaš levi in sedni izbirni kvadratek. V levem  izberi "by style", v desnem pa "artistic"
tukaj si sedaj izberi željeno sredino slike- ostri rob, zamegljeni rob ipd. ko dobiš pravega si še popravi center slike v vidno polje in obkljukaj z zeleno kljukico.
nato v desnem kvadratku namesto artistic izberi backgrounds in zopet izbiraj.

če kaj ne bo šlo, mi sporoči, da ti dam na ZS moj mobi, ti bom tako poskusila pomagat.

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 469
9.11.2008 18:06:12   
matejchi
karmar ti si pa res prijazna... jaz sem dala pa peciva pečt, mali pa spet jamra, da ga ušesa bolijo... juhu

RD RR

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 470
9.11.2008 18:08:06   
tatly
matejchi kake lep slikce imas na netlogu

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 471
9.11.2008 18:34:38   
matejchi
Tatly samo da so ti všeč.
Kje ste tetke.. tejkaz a je kosilo uspelo?
Anita upam da si nisi s Krvavca privlekla še tetke.. boš sitna pol.
Bella02
a je ostalo kaj torte?

RD RR

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 472
9.11.2008 19:27:07   
Neža7
Zdravo mamice user posted image

Naš noč je bil super. Neža je spala od 18:30 do 7:00 user posted image

Danes smo bili pri mojih na kosilo mmmmmmmmmm njami user posted image  

Upam, da ste imele lep vikend in uživajte še naprej.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 473
9.11.2008 19:45:07   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: Nevaeva

Aja, Buhtlčk, če je tvoja flaška, pa se dogovoriva, da ti jo vrnem. Zaenkrat pa je na varnem user posted image

Aja ti jo imaš. Sem razumela Erin, da jo ima Tejka. Kar obdrži :)) Drugače si pa iz Ljubljane, pa se lahko kdaj dobiva na kakšno lepo sončno dopolne z vozički. Izgovor zdaj je. user posted image

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 474
9.11.2008 20:26:28   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

miškolinček mislim da si me ti spraševala kako narediš krogce? No, sem šla obnovit postopek.

V phoroshopu ( jaz imam 6.0 ) greš pod edit
izbereš si sliko, ki jo boš obdelala
na desni imaš content (če ga ni pojdi pod Windov in ga klikni, da ti ga da na desno stran poleg slike)
tam imaš levi in sedni izbirni kvadratek. V levem  izberi "by style", v desnem pa "artistic"
tukaj si sedaj izberi željeno sredino slike- ostri rob, zamegljeni rob ipd. ko dobiš pravega si še popravi center slike v vidno polje in obkljukaj z zeleno kljukico.
nato v desnem kvadratku namesto artistic izberi backgrounds in zopet izbiraj.

če kaj ne bo šlo, mi sporoči, da ti dam na ZS moj mobi, ti bom tako poskusila pomagat.

Hvala, bom poskusila,pri takih navodilih bom pa menda ja znala

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.