Krysia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Krysia, sem te pogrešala! Vidim te! Dobro jutro Ja, Zoja MIša, še sem tukaj, samo vas mal zanemarjam Ne mi zamerit, ampak naš Rok se je odločil, da ne bo več tko pridno spančkal kot do zdaj ... In imamo spet eno dodatno dojenje ponoči (okrog 3h), pa smo že tko lepo spančkali od 21:30 do 5:30 ... Čez dan pa itak ... smo čist zaposleni, ker ne spimo ... zdej je odkril svoj glas in mi že 3 dni nekako "škripa" - ne znam opisat Sem se najprej ustrašla, da je kaj z grlom narobe, ap nič ne kaže, pa tud zgleda, da to zanalašč dela, ker se ful reži zraven ... Dar10, mi Roka sicer ne vlečemo ravno vsakič v nakupovalne centre, ampak kdaj pa tud gre zraven ... pa HB še nismo nič staknili ... Joj, da ne pozabim: čestitke Lanu in Eneju za 4 mesece Erin, tale tvoja M te je pa fajn zdelala! Upam, da ne bo vsakič tako ... K men še ni prišla, pa jo čist nč ne pogrešam ... Sayuri, boga, en lonec kave , pa bo mogoče vsaj za silo dobr. Pa res ne vem, kam ti misliš hujšat??? Eh, ko smo že pri tem: jst tud hujšam - vsak dan sm hujša Tjaša23, dobrodošla! Pa fajn čvekaj z nami! Če je že itak dež, nič ne škodi, če še mi kakšno rečemo, a ne? Zoja Miša in buhtlčk, glede plavanja: morm v petek P vprašat, če gremo lahko plavat glede na vse to Rokovo zvijanje ... ke rmi je zadnjič en akolegica rekla, da ni glih fajn, ker so v unih obročih spet nekak zakrčeni Ne vem, bom vprašala ...men se pa zdi, da se Rok glih v vodi nekak sprosti Erta, upam, da je vse OK, sem mislila nate ... Zihr sm še kej pozabila, ker ste res prave čveke Bom še kej komentirala, ko bom imela čas ...
|