Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nejka23 Punce pozdravljene! Saj vem,da me ne boste vec resno jemale,ko se javim na vsake kvatre :( Najprej opravicilo za srecanje - pomesala sem datume, sem imela ravno posvetovalnico z Jakatom...Potem pa smo kar naprej nekaj bolni - ta vecja,ko je v vrtcu,bogica... Trenutno je se v bolnici,danes so jo odklopili z infuzije, v vrtcu je staknila neki virozo z bruhanjem,mi je dehidrirala v 3 urah...Doma pa sem z Jakom,ki mi je ponoci ornk bruhal ob 4h,pa se potem ob 8 malo,po dojenju vse, zdej pa se je ob 10 najedel in do sedaj je ok. Z zivci sem cist na koncu,samo jocem se... Upam,da mi ne zmanjka mleka...Moz je zraven hcerkice,jaz pa doma s tamalim....Grozljivka.... Upam,da ste vi zdravi,ne uspem vse prebrat...Oziroma preberem,potem pa zmanjka casa za kaksen komentar Drugace pa z Jakom hodiva 1x tedensko v razvojno,se tako nazaj zateguje,pa je ze bolje...Pa za rota virus smo ga cepili prvo dozo...Dojiva se nekje n a3 urce,edin ponoci ne vem kaj mu je...Zadnje case se zbudi ze okoli 23h,potem pa naprej na 2 uri...Pa sej bo,samo da bi bil zdrav!!!! Vsem skupaj posiljam lepe,ceprav dezevne pozdravcke.... Aha, pr 3 mes je bil dolg 60 cm intezek6780g,nekaj takega... Lp, Nejka JOJ bogi ste Upam, da se čimprej pozravite
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|