bella02
|
Hej! Samo sporočam, da se jutri ne morem zapeljat do Rudnika, sem brez avta. Želim vam lep, prazničen čvek! Zoja Miša, upam, da res ni kaka alergija. Pa lepo, kak ritual imata miška in oči. Men je to tolk lepo, ker tako nastane ena posebna vez, ki je jaz s svojim očetom nimam. Kaj čmo, so bli taki cajti. Ga imam rada in ga spoštujem, sam ni pa isto, kot imata moji dve žabici od očita. In HB za take čase, da so očiti tako prisotni pri malčkih. Aja, ko boš mela čas za na kavo, pa sporoči, da se zmeniva! Anita, želim ti, da bi spet lahko jedla tisto, ker ti paše, če pa rabiš kakšnih 10kg, pa sam povej naslov, ti jih dostavim Maja T, naj princeska čimprej spet z veseljem papa aradej, kako sta cort Češnjica, naj se vama kri čimprej normalizira Sayuri in Vilika, super za uspešen krst! Pa krasni tortici! Kje so pa danes naty, matejchi, gajka, tejka? Verjetno delajo čestitke za jutrišnje srečanje! Lepo se imejte! Kar se tiča spanja, imamo mi ameriko! Zaspi okoli 21h in spi tam do 8h-10h. Ampak to le povem, jo ne hvalim, se ponavadi potem hitro obrne. Zdaj ji dodajam vse obroke, razen prvega in zato se je ura za spanje malce zamaknila, pa ni panike. Samo, da se bo punčka redila. Bom še malo pobrskala po Cobissu, pride jutri Potujoča knjižnica in bo treba vzeti nekaj knjig za izpite. Zdaj pa ni več heca! Želim vam mirno noč!
|