|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
1.12.2008 20:27:30   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Pa toliko o alergijah čvekate, da sem danes na Kaji Lini opazila rdeče pikice, na hrbtu nekaj in na prsnem košu nekaj . Mogoče ve katera kaj bi to lahko bilo? Bom sedaj pozorna. Jedla pa sem rdeče zelje, tega še nisem jedla od poroda, bi lahko bilo to to?

ma veš kaj, mogoče si menjala prašekuser posted image , si jedla agrumeuser posted image namreč jaz mojga kar v drug prostor zapodim ker če ne mi takooo sline tečejouser posted image

Ne, prašek je isti, agrumov nisem jedla user posted image . Hmm...

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
1.12.2008 20:27:43   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

user posted image

pišuka že na fotki dobr izgleda, upam da si si jo privoščila! Saj res, kako so vaše nočiuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
1.12.2008 20:28:28   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Pa toliko o alergijah čvekate, da sem danes na Kaji Lini opazila rdeče pikice, na hrbtu nekaj in na prsnem košu nekaj . Mogoče ve katera kaj bi to lahko bilo? Bom sedaj pozorna. Jedla pa sem rdeče zelje, tega še nisem jedla od poroda, bi lahko bilo to to?

ma veš kaj, mogoče si menjala prašekuser posted image , si jedla agrumeuser posted image namreč jaz mojga kar v drug prostor zapodim ker če ne mi takooo sline tečejouser posted image

ma n sekiraj se, do poroke ji bodo zihr izginileuser posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
1.12.2008 20:30:05   
Zoja Miša

ma n sekiraj se, do poroke ji bodo zihr izginileuser posted image

Upam, da res.user posted image Bom sedaj bolj pozorna, na vse.
Sayuri, lepa tortica! Pa je res mojstrica tale vaša puncauser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2829
1.12.2008 20:31:41   
anita goitan
zoja miša čim manj kompliciranja, jah matr sm pametna, jaz pa vsako plenico povoham, prečekiram v nulo  če je kje kaj krvi, mah obsedena sem s temuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2830
1.12.2008 20:33:05   
sayuri
anita ja, ta plašč oz. bolj jakna za čez rit user posted image  (ma se nč ne vidi. Jaz mam take probleme z dolgimi rokami, da to ni res. Sem potem v C&A dobila kolikor toliko dovolj dolga rokava. Ma všeč mi je bil tud zato, ker ima pas dol na bokih in ne v pasu.
NAše noči so poglavje zase. Zdajle že 4 noč porazna. user posted image  Zaspita sicer lepo (zdajle že spita dobre pol ure) in tja do enajstih, polnoči je ok. Potem pa hranjenje v nedogled. ZAra se hoče sam crkljat pri meni. Čist privije se k meni, 5 x potegne in že zaspi. KO jo preložim v posteljico, je čez 5 minut budna user posted image . Lovro nič ne zaostaja za njo. Sam sem pa trmasta in ju prelagam v posteljico. Nočem, da pri meni spita.user posted image  Ok, za včasih pocrkljat ja...ampak da bi bla pa čez celo noč pri meni, pa ne.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2831
1.12.2008 20:36:45   
anita goitan

anita ja, ta plašč oz. bolj jakna za čez rit user posted image  (ma se nč ne vidi. Jaz mam take probleme z dolgimi rokami, da to ni res. Sem potem v C&A dobila kolikor toliko dovolj dolga rokava. Ma všeč mi je bil tud zato, ker ima pas dol na bokih in ne v pasu.
NAše noči so poglavje zase. Zdajle že 4 noč porazna. user posted image  Zaspita sicer lepo (zdajle že spita dobre pol ure) in tja do enajstih, polnoči je ok. Potem pa hranjenje v nedogled. ZAra se hoče sam crkljat pri meni. Čist privije se k meni, 5 x potegne in že zaspi. KO jo preložim v posteljico, je čez 5 minut budna user posted image . Lovro nič ne zaostaja za njo. Sam sem pa trmasta in ju prelagam v posteljico. Nočem, da pri meni spita.user posted image  Ok, za včasih pocrkljat ja...ampak da bi bla pa čez celo noč pri meni, pa ne.user posted image

ahauser posted image , podobno Zoja, do 00 spi, potem je, kar je čist ok 10min, potem od 2.do 5ih pa norouser posted image user posted image , kar sem pa tja z glavo, pa mane si očke, pa tud popraska se, dudka ne zaleže,..dokler jo ne pristavim in seveda je, potem zaspi, čez uro spet ista pesemuser posted image , okol 6ih se spet umiri in spi do pol 8ih

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
1.12.2008 20:44:27   
Zoja Miša

zoja miša čim manj kompliciranja, jah matr sm pametna, jaz pa vsako plenico povoham, prečekiram v nulo  če je kje kaj krvi, mah obsedena sem s temuser posted image

Eh, saj smo vse z nečim, se mi zdiuser posted image .

Sayuri, dobra jakna.
Glede noči pa vama z Anito želim, malo boljše. user posted image  Pri nas je zadnje čase fino, pa ne bom preveč hvalila, da se ne pokvarijo. Čeprav utrujena sem pa zadnje dni bolj, kot prej, ko nisem nič spala.user posted image  Krivim vreme, ja, koga pa?! 

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2833
1.12.2008 20:47:10   
anita goitan

Eh, saj smo vse z nečim, se mi zdiuser posted image .

Sayuri, dobra jakna.
Glede noči pa vama z Anito želim, malo boljše. user posted image  Pri nas je zadnje čase fino, pa ne bom preveč hvalila, da se ne pokvarijo. Čeprav utrujena sem pa zadnje dni bolj, kot prej, ko nisem nič spala.user posted image  Krivim vreme, ja, koga pa?! 

kje ti spi princeska? V vajini sobi-košek, ali prav pri vama?

Neposredna povezava do sporočila: 2834
1.12.2008 20:47:37   
Zoja Miša
Grem pod tuš.

Nočka in sladke sanje

user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2835
1.12.2008 20:49:44   
tatly
zoja misa-tudi stella je imela pikice po telesu ko je bla kaki mesec stara ampak se mi zdi da samo eni 2 dni..upam da bodo pri vama hitro minle,,,nic lepo ajajte otrocki in mamice

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 2836
1.12.2008 20:51:05   
Zoja Miša
Anita, spi v svoji postlici, pri nama v spalnici.
Trenutno jo je moj nafutral in sedaj mu spi na rokah. Ponavadi je tako. Ali pa če je budna želi, da jo položi na najino veliko posteljo, na moj puhasti kovter, se tako malo pogovarjata in crtljata in potem zaspi. Spi ponavadi do 3-4h, včasih celo do 5.30 (to ji je sedaj uspelo že 3x). Večerni obroki in večerno cartanje je čisto njuna domena, mami tukaj nema prava glasanja. Tako se je navadila in tako ji očitno tudi pašeuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2837
1.12.2008 20:52:32   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

zoja misa-tudi stella je imela pikice po telesu ko je bla kaki mesec stara ampak se mi zdi da samo eni 2 dni..upam da bodo pri vama hitro minle,,,nic lepo ajajte otrocki in mamice

Iz tvojih ust v božja ušesa user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
1.12.2008 20:58:47   
Zoja Miša
Zdej pa res grem!user posted image

Jupiiiuser posted image , toliko čvekam, da bodo kmalu 4 user posted image  

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2839
1.12.2008 21:01:34   
Zoja Miša
Češnjica, vidim te! Te prosim, če mi napišeš kako si zbijala vročino princeski. Ti je svečke predpisal pediater ali si to sama? Sploh mi malo bolj podrobno opiši, lahko na ZS, da ne bodo brale vse, ker pač zanima samo mene. Namreč zato, ker je mene tega najbolj strah in bi rada bila vsaj delno pripravljena na bolezen z vročinouser posted image .
Upam, da si ti boljeuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2840
1.12.2008 21:01:43   
sayuri

Trenutno jo je moj nafutral in sedaj mu spi na rokah. Ponavadi je tako. Ali pa če je budna želi, da jo položi na najino veliko posteljo, na moj puhasti kovter, se tako malo pogovarjata in crtljata in potem zaspi. Spi ponavadi do 3-4h, včasih celo do 5.30 (to ji je sedaj uspelo že 3x). Večerni obroki in večerno cartanje je čisto njuna domena, mami tukaj nema prava glasanja. Tako se je navadila in tako ji očitno tudi pašeuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Ful lepo. Atijeva crkljanka user posted image

anita pa Zoja tud kaj joka ponoči? Ker L&Z nič ne jokata. Lovro ponavadi kar hitro zaspi, Zara pa komentira, se pogovarja, smeje, po posteljici manevrira in je en dva tri pod tisto oblazinjeno obrobo user posted image . Zdaj se kotali iz hrbta na trebuh, na trebuhu je sploh žurka user posted image user posted image user posted image . Jaz upam,da se tole kmalu umiri.

JAz sem zdajle sama doma-mož je na badmintonu. Pa bom šla počasi tud jaz pod tuš in v mižule. Lahko noč user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2841
1.12.2008 21:01:58   
Zoja Miša
Joj res moram nehati čvekat. Nočka

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2842
1.12.2008 21:03:18   
Zoja Miša

user posted image user posted image user posted image  Ful lepo. Atijeva crkljanka user posted image

Tole drži, kot pribito!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
1.12.2008 21:32:52   
Češnjica

Živjo!

Mi smo se šli pa kar k pediatru pokazat (ker noče jesti in četrkove,petkove vročine), pa zaenkrat nič ne kaže, da bi bilo kaj narobe (še dobro). Grlo je OK, ni sor, niso zobki...nas je pa za vsak slučaj še poslal v laboratorij na odvzem krvi. Je bila pikica ful pogumna, ni nič jokala, ko so jo pičili, samo potem je malo pojamrala, ko ji je kri v epruvetko zbirala. Je bilo po moje meni bolj grozno user posted image . So ugotovili, da je slabokrvna in sva dobili Legofer. Zdaj ga bova obe papcali (ker sem tudi jaz slabokrvna) in pa kontrola čez tri tedne. Ampak problema zakaj noče jesti, pa nismo rešil. Zdajle je jedla dobrih deset minut, bomo videli kaj bo jutri....
Aja, pa ker je z izpuščajčki bolje (rdečine ni več, je samo bolj groba, hrapava koža), je P rekel, da ni treba, da sem na ta strogi dieti brez KM, da naj probam s skutko in jogurti in opazujem, kaj bo. Menda, da moraš za alergološke teste itak jesti 3 mesece kot običajno user posted image To mi ni čisto jasno, bom na naslednjem posvetu več vprašala...
V glavnem smo celo popoldne letali okrog zdravnikov, zdaj sem pa čist hin. Upam, da bo moja noč tokrat brez vročine, da se vsaj malo naspim. No, pa še Zala mora seveda pridno spat user posted image .

Zoja miša - ti pošljem ZS.
Lahko nočko!

Zala, 10.08.2008
Žiga, 16.06.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2844
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del* jo da**
1.12.2008 22:26:30   
aradej
user posted image
user posted image
tako pa mi spimo

je bila Lucija presenečena ko sem jo dala v posteljo je bila navajena zibke pa je sedaj premajhna

mi je tipkovnica zauser posted image  pa uporabljam tisto na ekranu
komentarji pa drugič

zoja miša kje si kupila igralno podlogo?

(odgovor članu Češnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
1.12.2008 22:49:32   
Maja T.
Čer!

Sem vas končno uspela do konca prebrat. Samo za en dan spustiš RR, pa jo ve pridno popihate naprej user posted image .

Danes smo pa mi imeli krizno situacijo glede driske user posted image Zara zavračala hrano, ne iz joške, ne dodatka. Takoj klicala P, zraven tako tulila user posted image user posted image user posted image , da se nisem mogla niti prav pogovarjati po telefonu.
Je rekla, da se naj prideva danes oz. jutri pokazat in da zmerijo težo, če še vedno tako lepo napreduje ali se ji ta driska pozna tudi na teži.

Takoj sem morala prekiniti z Novalacom in imamo zdaj Humano 9 - to je ena vrsta kašice z dietno formulo proti driski.

Se je pa po tem zgodilo to, da ko se je zbudila je bilo vse v najlepšem redu, normalno jedla, igrala, bila normalno živahna, se je pogovarjala...user posted image user posted image user posted image - nič mi več ni jasno

Aja pa še to, bakteriološki rezultati so ok user posted image .

Vilika, Sayuri , Anita G., Katja, Tatly, Aradej, kako lepe slikice user posted image user posted image user posted image

Gajka, Anita G., Češnjica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Dar10 lepo da si se oglasila user posted image

Andrejaboris, vse naj, naj za Lana .
user posted image
Lahko potrdim, da so torte iz Pohorske kavarne daleč najboljše torte user posted image user posted image user posted image . Mi2 sva tukaj naročila poročno torto, njammmmi......

Ja kaj je zdaj to, mala se je zbudila user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Češnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
1.12.2008 23:07:18   
Maja T.
Lažni alarm user posted image , samo imam občutek, da ni dovolj sita in da bo kar hitro naslednje hranjenje user posted image .
No kje sem ostala, aha...

Zoja Miška, Zara ima tudi včasih rdeče flekce, sem opazila, da ponavadi po kopanju (jo ne kopamo vsak dan). Fleki se ne luščijo, zato temu ne posvečam prevelike pozornosti, ker izginejo. Je tako nežne koža in se mi zdi, da se takoj kaj pozna.

Naty samo, da se porihtate user posted image user posted image user posted image .
Zari je korenček dober, samo sem danes ugotovila, da ji spasiran ne leži preveč. So še preveliki koščki. Čeprav sem stisnila z vilčko koliko se je dalo, dodala vodo, da je bilo zelo podobno kašici, pa je kar kašljala  zraven.
Jutri bom korenček naribala in stisnila preko gaze. Bo pila samo sok.

Cebrca lepo te je spet brati in da ste te v redu user posted image user posted image user posted image ...

Grem počasi user posted image , vseh žal nisem komentirala, ste preveč načvekale user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
1.12.2008 23:10:24   
Maja T.
user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
1.12.2008 23:44:06   
bella02
user posted image
Hej!
Samo sporočam, da se jutri ne morem zapeljat do Rudnika, sem brez avta. Želim vam lep, prazničen čvek!

Zoja Miša, upam, da res ni kaka alergija. Pa lepo, kak ritual imata miška in oči. Men je to tolk lepo, ker tako nastane ena posebna vez, ki je jaz s svojim očetom nimam. Kaj čmo, so bli taki cajti. Ga imam rada in ga spoštujem, sam ni pa isto, kot imata moji dve žabici od očita. In HB za take čase, da so očiti tako prisotni pri malčkih.
Aja, ko boš mela čas za na kavo, pa sporoči, da se zmeniva!

Anita, želim ti, da bi spet lahko jedla tisto, ker ti paše, če pa rabiš kakšnih 10kg, pa sam povej naslov, ti jih dostavim

Maja T, naj princeska čimprej spet z veseljem papa

aradej, kako sta cort

Češnjica, naj se vama kri čimprej normalizira

Sayuri in Vilika, super za uspešen krst! Pa krasni tortici!

Kje so pa danes naty, matejchi, gajka, tejka? Verjetno delajo čestitke za jutrišnje srečanje! Lepo se imejte!

Kar se tiča spanja, imamo mi ameriko! Zaspi okoli 21h in spi tam do 8h-10h. Ampak to le povem, jo ne hvalim, se ponavadi potem hitro obrne.
Zdaj ji dodajam vse obroke, razen prvega in zato se je ura za spanje malce zamaknila, pa ni panike. Samo, da se bo punčka redila.
Bom še malo pobrskala po Cobissu, pride jutri Potujoča knjižnica in bo treba vzeti nekaj knjig za izpite. Zdaj pa ni več heca!

Želim vam mirno noč!
user posted image   

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
1.12.2008 23:47:29   
bella02
user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

koronavirus
Lelly28 RR

Ali ste zaradi koronavirusa kaj bolj drastično spremenili življenje (zaloga živil, manj obiskov , otroke ste pustili doma, izogibate se prostorom z veliko ljudmi)?

da (81%)

ne (19%)

Število vseh glasov: 16

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!