Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.11.2008 21:42:29
|
|
|
|
bambi75
|
Se* imam dolg postopek, za stimulacijo pa gonal 225. Kar ornk doza. No saj ni tako hudo ampak punkcijo bo verjetno nekje torek, sredo, če bi gledala po prejšnjih postopkih bi bila pa že v nedeljo ali ponedeljek.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.11.2008 21:42:53
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. Pikica smo te misala veš ja gigi a si me pogresala kako z ritko sejkam, a ne pa ti moja bozicna kuglica a se ze kej poliras za bozicne praznike? Sem se dans spodaj čist spolirala, k mam randi jutr z mojim G jz mam tud jutr.. ob 17.00 d vidmo ce se je sluznica kej odebelila... drzte pesti kaj pa ti, kdaj mas
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.11.2008 21:43:07
|
|
|
|
gigi1
|
Se* a ne gledas CSI? Tko k jst fuzbal. En uč tam, drug tle
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.11.2008 21:44:37
|
|
|
|
pikicao.
|
se* uauauauauauauauauau bi kmal fjpefhipwhifpiwhfpihweipghrihgpivhniprhfvphvnčps< zacela pisat se kaksne sexy boksrce (tko oprijete) ti kr cel scenarij pisem..ze skor softic
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.11.2008 21:44:41
|
|
|
|
Serendipity
|
No, če je pa tak kak je žuži napisala potem pa naj bodo samo počasni ampak kvalitetni! Mogoče se pa kdaj vidive na kakšnem UZ-ju, ali pa punkciji
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.11.2008 21:45:11
|
|
|
|
gigi1
|
Pikica a pol si ti tud sfizirana al spolirana? Js sm pola-pola Mava kar isto uro. Grem se zment, če mi kakšen spontan postopek naredi, ker moram zdej čakat na stimuliranega 3 mesece, mi pa zarad let že voda v grlo teče.
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.11.2008 21:45:15
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Bambika nič ne smetiš In to, da si bolj počasna je dobro . ta počasni folikli pomenijo kvalitetne celice. Žižika iz tvojih ust v božja ušesa. Upam, da bodo tokrat res bolj kvalitetne.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.11.2008 21:45:30
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Se* a ne gledas CSI? Tko k jst fuzbal. En uč tam, drug tle Ga še ni čist z mulepotegnilo. Zdaj pa čakam.... in čakam...
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.11.2008 21:46:10
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 Joj se pardoniram ostalim, ker sem kar takole vsočila in zasmetila temo. Ej bambek, to je pa tema, ki je ni mogoče zasmetit. Tle je pa vse dovoljeno.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.11.2008 21:47:35
|
|
|
|
Serendipity
|
Torej za moj spisek pestk: gigi - zapisano pikica z dodatnim O - zapisano murkica - zapisano še katera rabi pestke? piki - ma je fajn tip, kaj ne? Tak spoliran!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.11.2008 21:47:48
|
|
|
|
bambi75
|
HaaaHaa ste pa res face, ena se mora polirat, druga pa z ritko migat
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.11.2008 21:50:49
|
|
|
|
bambi75
|
Ja nič zgleda, da bom mogla mal prečekirat še to temo, da bom vedela kaj se s katero dogaja, da bom lahko potem držala pestke. Že .
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.11.2008 21:52:24
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 Ja nič zgleda, da bom mogla mal prečekirat še to temo, da bom vedela kaj se s katero dogaja, da bom lahko potem držala pestke. Že . Ti prišepnem? Tu so same rožice gor. Ena lepša od druge in vse najlepše vse mamo pa rade sexi stimulacije in našo Borbo. Še kaj za dodat moje prinčipese?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.11.2008 21:55:19
|
|
|
|
pikicao.
|
bambi75 ti me verjetno se ne poznas..jz sm taka mal crazy crazy ti bodo druge povedale oz napisale.. se* ma d drzis pestke se na nogah (ceprav ne vem kako je to izvedljivo kar se pa tipcka tice.. sej ti pravm je hud... sam seeeee gigi ja jz sm se tud spolirala..se blescice sm dala pa lucke napelala.. d bodo vojakci najdl do hiske pa pol d bo hiska prsla v garazo cist otrocje napisana (tipical me) gigi drgac pa upam d se bos lahko zmenla za cim prejsnji postopek... pa spomn se name k bos na mizi lezala(ce bos) d zrenutno obe noge narazn drzive
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.11.2008 21:55:29
|
|
|
|
gigi1
|
Bravo pupe Končno spet en živahen večer na tej temi. Mal smo se vlačle po obeh, pa je le ratalo
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.11.2008 21:56:19
|
|
|
|
pikicao.
|
Ti prišepnem? Tu so same rožice gor. Ena lepša od druge in vse najlepše vse mamo pa rade sexi stimulacije in našo Borbo. Še kaj za dodat moje prinčipese? pa SMEH IN VESELJE
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.11.2008 21:58:11
|
|
|
|
pikicao.
|
U jz sm pa en micken zalostna (sm se lih spomnla) moj gre v ponedeljek za 3 tedne tko d bom non-stop rabla crkljanje (ceprav virtualno) ampak me boste mogle res gor drzat, k bom res boga
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.11.2008 21:58:13
|
|
|
|
gigi1
|
Pikica veš, da bom milsila nate . Sicer ne glih tist moment k bo z dildokamerco po men šaril . Sluznica bo pa super jutri boš vidla . Saj si čajčke pila, a ne?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.11.2008 21:58:46
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. bambi75 ti me verjetno se ne poznas..jz sm taka mal crazy crazy ti bodo druge povedale oz napisale.. naša pikica je FACA pisano z veliko. In SRCE. En tak veeeeliiik sonček naše Borbe! se* ma d drzis pestke se na nogah (ceprav ne vem kako je to izvedljivo kar se pa tipcka tice.. sej ti pravm je hud... sam seeeee Gre gre, sem glihkar probala... gigi ja jz sm se tud spolirala..se blescice sm dala pa lucke napelala.. d bodo vojakci najdl do hiske pa pol d bo hiska prsla v garazo cist otrocje napisana (tipical me) gigi drgac pa upam d se bos lahko zmenla za cim prejsnji postopek... pa spomn se name k bos na mizi lezala(ce bos) d zrenutno obe noge narazn drzive Hm.. ja, to je te tak. Te moren celi proces meti preden grem na UZ??? Hja, nič - jutri šiban po bleščice, polirna pasta za avto je nekje v garaži, lučke še moram na podstrešju poiskat, hm... kaj še rabim?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.11.2008 21:59:04
|
|
|
|
gigi1
|
Piki te bomo pa me crkljale
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.11.2008 22:00:21
|
|
|
|
gigi1
|
Se* bleščice so pa za ET obvezne. Da vidi, kam se mora sparkirat
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.11.2008 22:00:27
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. U jz sm pa en micken zalostna (sm se lih spomnla) moj gre v ponedeljek za 3 tedne tko d bom non-stop rabla crkljanje (ceprav virtualno) ampak me boste mogle res gor drzat, k bom res boga Oooo. A kar za 3 tedne? te bomo že me pocajtale, zmenjeno?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.11.2008 22:01:43
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Se* bleščice so pa za ET obvezne. Da vidi, kam se mora sparkirat Super! Potem ne rabim it v trgovino jutri. Kakšne pa? Enobarvne ali večbarvne? Velikost? Zunanja aplikacija ali notranja?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.11.2008 22:03:05
|
|
|
|
pikicao.
|
Hm.. ja, to je te tak. Te moren celi proces meti preden grem na UZ??? Hja, nič - jutri šiban po bleščice, polirna pasta za avto je nekje v garaži, lučke še moram na podstrešju poiskat, hm... kaj še rabim? pa se une slasciceeeeee pa masnce gor pa eno velko zvezdooo hvala se* za to kok si me pohvalila ce bi bla kdaj rdeca, bi zdle sigurno bla kar se pa nog tice..svaka cast.. mene je ze krc uscipnu
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 19.11.2008 22:04:59
|
|
|
|
pikicao.
|
hvala za crkljanje ne pozabit!!! k bom mela krizo vmes drgac ste pa ve take srcice d kr poka po sivih a ostale pa ze spijo.. sej bom mogla jz tud ze pocas (ampak pocas) upam d bo kmal tega fuzbala konc d greva lahko spat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.