|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
19.11.2008 21:42:29   
bambi75
Se* imam dolg postopek, za stimulacijo pa gonal 225. Kar ornk doza. No saj ni tako hudo ampak punkcijo bo verjetno nekje torek, sredo, če bi gledala po prejšnjih postopkih bi bila pa že v nedeljo ali ponedeljek.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
19.11.2008 21:42:53   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

Pikica smo te misala veš

ja gigi user posted image user posted image user posted image user posted image  a si me pogresala kako z ritko sejkam, a ne user posted image user posted image  
pa ti moja bozicna kuglica a se ze kej poliras za bozicne praznike? user posted image user posted image user posted image

Sem se dans spodaj čist spolirala, k mam randi jutr z mojim G user posted image  user posted image  user posted image

jz mam tud jutr.. ob 17.00
d vidmo ce se je sluznica kej odebelila... drzte pesti

kaj pa ti, kdaj mas

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
19.11.2008 21:43:07   
gigi1
Se* a ne gledas CSI? user posted image  user posted image  user posted image  Tko k jst fuzbal. En uč tam, drug tle user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
19.11.2008 21:44:37   
pikicao.
se*  uauauauauauauauauau
bi kmal fjpefhipwhifpiwhfpihweipghrihgpivhniprhfvphvnčps< zacela pisat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se kaksne sexy boksrce (tko oprijete) user posted image user posted image  ti kr cel scenarij pisem..ze skor softic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
19.11.2008 21:44:41   
Serendipity
No, če je pa tak kak je žuži napisala potem pa naj bodo samo počasni ampak kvalitetni! user posted image  user posted image  user posted image  Mogoče se pa kdaj vidive na kakšnem UZ-ju, ali pa punkciji user posted image user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
19.11.2008 21:45:11   
gigi1
Pikica a pol si ti tud sfizirana al spolirana? user posted image  user posted image  user posted image  Js sm pola-pola user posted image
Mava kar isto uro. Grem se zment, če mi kakšen spontan postopek naredi, ker moram zdej čakat na stimuliranega 3 mesece, mi pa zarad let že voda v grlo teče.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
19.11.2008 21:45:15   
bambi75

Bambika nič ne smetiš user posted image  In to, da si bolj počasna je dobro user posted image . ta počasni folikli pomenijo kvalitetne celice.

Žižika iz tvojih ust v božja ušesa. Upam, da bodo tokrat res bolj kvalitetne.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
19.11.2008 21:45:30   
Serendipity

Se* a ne gledas CSI? user posted image  user posted image  user posted image  Tko k jst fuzbal. En uč tam, drug tle user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ga še ni čist z mulepotegnilo. Zdaj pa čakam.... in čakam... user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
19.11.2008 21:46:10   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Joj se pardoniram ostalim, ker sem kar takole vsočila in zasmetila temo.user posted image

Ej bambek, to je pa tema, ki je ni mogoče zasmetit.
Tle je pa vse dovoljeno.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
19.11.2008 21:47:35   
Serendipity
Torej za moj spisek pestk:

gigi - zapisano
pikica z dodatnim O - zapisano
murkica - zapisano

še katera rabi pestke?

piki - ma je fajn tip, kaj ne? Tak spoliran! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1260
19.11.2008 21:47:48   
bambi75
HaaaHaa ste pa res face, ena se mora polirat, druga pa z ritko migat user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
19.11.2008 21:50:49   
bambi75
Ja nič zgleda, da bom mogla mal prečekirat še to temo, da bom vedela kaj se s katero dogaja, da bom lahko potem držala pestke. Žeuser posted image .

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
19.11.2008 21:52:24   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Ja nič zgleda, da bom mogla mal prečekirat še to temo, da bom vedela kaj se s katero dogaja, da bom lahko potem držala pestke. Žeuser posted image .

user posted image

Ti prišepnem? Tu so same rožice gor. Ena lepša od druge in vse najlepše user posted image  vse mamo pa rade sexi stimulacije in našo Borbo.
Še kaj za dodat moje prinčipese?

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
19.11.2008 21:55:19   
pikicao.
bambi75 ti me verjetno se ne poznas..jz sm taka mal crazy crazy user posted image user posted image user posted image  ti bodo druge povedale oz napisale.. user posted image user posted image

se* ma d drzis pestke se na nogah (ceprav ne vem kako je to izvedljivo user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kar se pa tipcka tice.. sej ti pravm je hud... sam seeeee

gigi ja jz sm se tud spolirala..se blescice sm dala user posted image user posted image user posted image  pa lucke napelala.. d bodo vojakci najdl do hiske pa pol d bo hiska prsla v garazo user posted image user posted image user posted image user posted image  cist otrocje napisana (tipical me) user posted image user posted image user posted image
gigi drgac pa upam d se bos lahko zmenla za cim prejsnji postopek... pa spomn se name k bos na mizi lezala(ce bos) d zrenutno obe noge narazn drzive user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
19.11.2008 21:55:29   
gigi1
Bravo pupe user posted image  user posted image  user posted image
Končno spet en živahen večer na tej temi. Mal smo se vlačle po obeh, pa je le ratalo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1265
19.11.2008 21:56:19   
pikicao.
Ti prišepnem? Tu so same rožice gor. Ena lepša od druge in vse najlepše vse mamo pa rade sexi stimulacije in našo Borbo.
Še kaj za dodat moje prinčipese?

pa SMEH IN VESELJE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1266
19.11.2008 21:58:11   
pikicao.
U jz sm pa en micken zalostna (sm se lih spomnla) moj gre v ponedeljek za 3 tedne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tko d bom non-stop rabla crkljanje (ceprav virtualno)user posted image user posted image user posted image  ampak me boste mogle res gor drzat, k bom res bogauser posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
19.11.2008 21:58:13   
gigi1
Pikica veš, da bom milsila nate user posted image  user posted image  user posted image . Sicer ne glih tist moment k bo z dildokamerco po men šaril user posted image  user posted image  user posted image .
Sluznica bo pa super jutri boš vidla user posted image  user posted image  user posted image . Saj si čajčke pila, a ne?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
19.11.2008 21:58:46   
Serendipity

bambi75 ti me verjetno se ne poznas..jz sm taka mal crazy crazy user posted image user posted image user posted image  ti bodo druge povedale oz napisale.. user posted image user posted image naša pikica je FACA pisano z veliko. In SRCE. En tak veeeeliiik sonček naše Borbe! user posted image

se* ma d drzis pestke se na nogah (ceprav ne vem kako je to izvedljivo user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kar se pa tipcka tice.. sej ti pravm je hud... sam seeeee Gre gre, sem glihkar probala...

gigi ja jz sm se tud spolirala..se blescice sm dala user posted image user posted image user posted image  pa lucke napelala.. d bodo vojakci najdl do hiske pa pol d bo hiska prsla v garazo user posted image user posted image user posted image user posted image  cist otrocje napisana (tipical me) user posted image user posted image user posted image
gigi drgac pa upam d se bos lahko zmenla za cim prejsnji postopek... pa spomn se name k bos na mizi lezala(ce bos) d zrenutno obe noge narazn drzive user posted image user posted image user posted image

Hm.. ja, to je te tak. Te moren celi proces meti preden grem na UZ???

Hja, nič - jutri šiban po bleščice, polirna pasta za avto je nekje v garaži, lučke še moram na podstrešju poiskat, hm... kaj še rabim?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
19.11.2008 21:59:04   
gigi1
Piki te bomo pa me crkljale user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
19.11.2008 22:00:21   
gigi1
Se* bleščice so pa za ET obvezne. Da user posted image  vidi, kam se mora sparkirat user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
19.11.2008 22:00:27   
Serendipity

U jz sm pa en micken zalostna (sm se lih spomnla) moj gre v ponedeljek za 3 tedne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tko d bom non-stop rabla crkljanje (ceprav virtualno)user posted image user posted image user posted image  ampak me boste mogle res gor drzat, k bom res bogauser posted image

Oooo. A kar za 3 tedne? te bomo že me pocajtale, zmenjeno?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
19.11.2008 22:01:43   
Serendipity

Se* bleščice so pa za ET obvezne. Da user posted image  vidi, kam se mora sparkirat user posted image  user posted image

Super! Potem ne rabim it v trgovino jutri. Kakšne pa? Enobarvne ali večbarvne? Velikost? Zunanja aplikacija ali notranja? user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
19.11.2008 22:03:05   
pikicao.
Hm.. ja, to je te tak. Te moren celi proces meti preden grem na UZ???

Hja, nič - jutri šiban po bleščice, polirna pasta za avto je nekje v garaži, lučke še moram na podstrešju poiskat, hm... kaj še rabim?

pa se une slasciceeeeee pa masnce gor user posted image user posted image user posted image user posted image  pa eno velko zvezdooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala se*user posted image  za to kok si me pohvalila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ce bi bla kdaj rdeca, bi zdle sigurno bla user posted image user posted image user posted image
kar se pa nog tice..svaka cast.. mene je ze krc uscipnu user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1274
19.11.2008 22:04:59   
pikicao.
user posted image user posted image hvala za crkljanje ne pozabit!!! user posted image  k bom mela krizo vmesuser posted image

drgac ste pa ve take srcice d kr poka po sivih user posted image user posted image

a ostale pa ze spijo.. sej bom mogla jz tud ze pocas (ampak pocas) upam d bo kmal tega fuzbala konc d greva lahko spat user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.