|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
19.11.2008 15:10:14   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

sumljivi so tile tvoji znakci, murki!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
bomo držali pestke user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
19.11.2008 15:10:42   
aqua77
naša pikicao, pa še vedno nima interneta v službi, je pa nič ni sem!!!!!

piki, pogrešam teeeeee!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
19.11.2008 15:13:32   
spps

piki, pogrešam teeeeee!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a zato je nić ni med borke.
aquica,a ti je kaj dolgčas v službi?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
19.11.2008 15:27:44   
~Biba~
aaa zato ni pikice...jaz sem se pa že spraševala, če...user posted image kaj pa živa? je pozabla nazaj z Zagreba prituser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
19.11.2008 16:04:53   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

aaa zato ni pikice...jaz sem se pa že spraševala, če...user posted image kaj pa živa? je pozabla nazaj z Zagreba prituser posted image
živa javi seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
19.11.2008 17:44:45   
pikicao.

helllooooooooooooooo
hvala hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sm cist zafarbalaaa :)
ja neki mi net v sluzbi nagaja, sam jutri upam da bo ze boljs ;)
drugace sm pa zdej lih klmifen pojedla in ze user posted image  (ampak ne zdle trenutno, kr drgac bi ksxowjdpowsjdjwšdwšdpjw pisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )
pa shujsala sm spet, k bruhcam spet dva dni, ampak ni panike ;).... sam d se primeee user posted image user posted image

in pa ti moja VODA (nisi mi se povedala a si destilirana-una za v peglezn :) al si z mehurcki, al si una iz radiatorja, al pa una v morju, jezeru... user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem ostalim pa veeeeeeeelllllllkkkkk objeeeemmmceeek pa pooooooooooooolllllllllllnnnn pozitivne energijeee in smeha user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
19.11.2008 19:22:13   
beyba
mi smo mel dans tak lep dan...če bi blo vsdak dan tako, bi prav uživala .... spanje do pol osmih, potem igranje pa obiski, pa spet 3 urno spanje brez joka in bujenja potem sva šli z avtom na loto, spet nič joka, pa potem sprehod, je bla skoz budna pa se ni nič pritoževala v vozičku, pa še v trgovino sva lahko vmes skočile...potem sva skupaj cunje peglale, pa ko e oči prišel smo šli še enkrat ven, je zaspala za pol ure...carsko

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
19.11.2008 20:28:38   
Serendipity
Ojla pupike!

beyba - super dan je za tabo! user posted image  naj bo noč tudi tako popolna! Ticker je pa ena A, I like it. KOmaj čakam, da bo tudi moja prinčipesa/prinč na mojem tickerčku user posted image  

Erin - pozabljaš na nas? user posted image

špelčka - mišamo te, malo večkrat nas poglej, saj lahko le BU napišeš.

luna - a si spet za luno? Kje mi hodiš mišika?

hja, seveda naša miši - tebe tudi zadnje čase ni tak dosti tu, no vem pa da misliš na nas.

sončka - ta prvi - kako je naše detece? fejst brca?
           - ta drugi - ja,kao sem spregledala prve brcike? Juuupiii! user posted image  user posted image  user posted image

polaris - ta je samo zate user posted image , eh..no, bom resna -  ta je zate (sicer je srmaček malce otečen, ampak po moje bo ta pravi brunčko) user posted image

murki - komaj čakam jutri! Držim pestke, da bo tudi vama končno plusek polepšal dneve user posted image user posted image

jazzi - a je tebi tudi internet švoh? Pa dober izgovor najdi! user posted image

živa & bibi - ta tu, bo pa za vaju, pa še za suzi in pikico z dodatnim O  user posted image

oktavija? fargi? E, pupe (upam, da ne bo fargi jezna) a ve veste kakšen umetnik je naša fargi? Jaz sem fuuulll ponosna nanjo! user posted image

aqua - sexi outfit, ni kaj user posted image  kako si?

gigi - hvala za tvoj optimizem. Prejšnjič si mi kar moralo dvignila! user posted image  tnx.

Eto, samo tolko da vam povem (glede na to, da nisem glih emocionalen človek in govorijo hormoni iz mene, pa  jajčka, pa Heniken) jaz vas man tooook lada, ker ste tu, ko je človek na tleh ali pa v višavah. V dobrem in zlem. Hvala vam.

enazavasmojeprinčipese (haha, no ne dbesedno jemat teksta - ne morem nič dati - le iskren objem in oporo za težke dni user posted image )

Uh, pa ta mi je zakon - tragubeskraju pa še ta štatobješeljubav in tale, ''najina'' pesem mojlipianđele .. Ok, bom nehala z Dragojevičem, ker sem še našla 5 dodatnih pesmic ... user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
19.11.2008 20:33:02   
Serendipity
Simply curios - } naše predrage srečke user posted image A VAS MORAM SILIT?????? No, da vidimo vaše buškije, rabim fotostimulacijo! user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
19.11.2008 20:41:42   
gigi1
Se*  srčica pridi malo na IVF ti bomo kako fejst fotostimulacijo naštimale za rast frnikolc, da bodo jutri čim večje in čim lepše in da jih bo še več user posted image  user posted image  user posted image

Beyba super za prelep dan user posted image

Pikica smo te misala veš user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 1235
19.11.2008 20:47:27   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Se*  srčica pridi malo na IVF ti bomo kako fejst fotostimulacijo naštimale za rast frnikolc, da bodo jutri čim večje in čim lepše in da jih bo še več user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   Tam sem preveč izgubljena, oz vam ne morem sledit ... user posted image

pikoooviiitka - ma skoro bi te pozabila. Kak fajn te je tudi pri nas kaj prebrat. naj ti postane navada.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
19.11.2008 20:51:48   
gigi1
Čak bom še Miško naštimala, da začne stimulacijo gor limat user posted image . On je pa tahud profi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1237
19.11.2008 20:57:02   
Serendipity

Čak bom še Miško naštimala, da začne stimulacijo gor limat user posted image . On je pa tahud profi user posted image

ma, se mi je zdelo, da pri mišiki za takim kjut avatarčkom sam vražiček sedi in popa prelepe maskuline gor. user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
19.11.2008 20:57:59   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

user posted image   Tam sem preveč izgubljena, oz vam ne morem sledit ... user posted image

Tudi jaz te pogrešam. DAj pridi mal pošpegat in kaj povedat. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1239
19.11.2008 21:05:37   
pikicao.
Pikica smo te misala veš

ja gigi user posted image user posted image user posted image user posted image  a si me pogresala kako z ritko sejkam, a ne user posted image user posted image  
pa ti moja bozicna kuglica a se ze kej poliras za bozicne praznike? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
19.11.2008 21:07:13   
pikicao.
živa & bibi - ta tu, bo pa za vaju, pa še za suzi in pikico z dodatnim O

sam tok mejhno slikco si mi dala??? sej je sexyuser posted image user posted image user posted image  sam mam raje veeeecccjeeee (hihihii)

Neposredna povezava do sporočila: 1241
19.11.2008 21:07:44   
miska73

pikoooviiitka - ma skoro bi te pozabila. Kak fajn te je tudi pri nas kaj prebrat. naj ti postane navada.

Jst sem pa zdej skoz na IVF temi pripopana...
In me verjetno razumeš, da mi mal cajta zmanjka za tle gor.
Ti kr uletavaj na IVF. Saj nobena ne bo zamerla, če ne boš o vseh vse vedela...
Jo prou fajn tam, veš.

Neposredna povezava do sporočila: 1242
19.11.2008 21:15:57   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Tudi jaz te pogrešam. DAj pridi mal pošpegat in kaj povedat. user posted image

O, srnica - povej povej - kako je potekal danes UZ, sem mislila nate! user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
19.11.2008 21:18:46   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

Pikica smo te misala veš

ja gigi user posted image user posted image user posted image user posted image  a si me pogresala kako z ritko sejkam, a ne user posted image user posted image  
pa ti moja bozicna kuglica a se ze kej poliras za bozicne praznike? user posted image user posted image user posted image

Sem se dans spodaj čist spolirala, k mam randi jutr z mojim G user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
19.11.2008 21:20:14   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

živa & bibi - ta tu, bo pa za vaju, pa še za suzi in pikico z dodatnim O

sam tok mejhno slikco si mi dala??? sej je sexyuser posted image user posted image user posted image  sam mam raje veeeecccjeeee (hihihii)

pikica - ajej, ajej - to pa meji že na zahtevnost .. čakaj, da najdem kaj spešali 4 U user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
19.11.2008 21:37:14   
bambi75

O, srnica - povej povej - kako je potekal danes UZ, sem mislila nate! user posted image

Zaenkrat je bilo vse super, sam mal bolj počasna sem.Bo treba mal stimulacije. Tale tipček spodaj je pa dober Sem pa imela zmenek z dr. Reljičem in sem ful vesela. Sem se imela par stvari z njim za zmenit.

Neposredna povezava do sporočila: 1246
19.11.2008 21:38:50   
bambi75
Joj se pardoniram ostalim, ker sem kar takole vsočila in zasmetila temo.user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
19.11.2008 21:38:57   
Serendipity

Zaenkrat je bilo vse super, sam mal bolj počasna sem.Bo treba mal stimulacije. Tale tipček spodaj je pa dober Sem pa imela zmenek z dr. Reljičem in sem ful vesela. Sem se imela par stvari z njim za zmenit.

Aha. Kaj to pomeni? Da so še premajhni folikli? Kaj pa imaš za stimulacije? Maš dolg ali kratek postopek?
Super, da sta se zmenila! user posted image  user posted image  

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
19.11.2008 21:39:47   
Serendipity

Joj se pardoniram ostalim, ker sem kar takole vsočila in zasmetila temo.user posted image

user posted image

No, srnica - nič ne smetiš. Tu je o svem i svačem. user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 19.11.2008 21:40:09 >

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
19.11.2008 21:41:59   
gigi1
Bambika nič ne smetiš user posted image  In to, da si bolj počasna je dobro user posted image . ta počasni folikli pomenijo kvalitetne celice.

Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.