|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
19.11.2008 8:06:54   
sonček33
študiram na boljše čase mam še grehe iz srednje šole-ddddoooooooolga zgodba.recimo,da sem imela zeeelo pestro mladost-otroštvo,vendar ne po moji krivdi,rada bi pa ekonomsko naredila do konca in potem še šla ene dve leti naprej (po vsej verjetnosti mehatroniko).voljo imam,tako,da sem že na pol poti

spps - superca, glavno da je volja in jaz ti želim , da je bo še dovolj.... bravo !

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
19.11.2008 8:07:37   
sonček33
beyba - fajn si zrihtala tikrček in slikice...

A kaj pišeš dnevnik???

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
19.11.2008 8:12:06   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

študiram na boljše čase mam še grehe iz srednje šole-ddddoooooooolga zgodba.recimo,da sem imela zeeelo pestro mladost-otroštvo,vendar ne po moji krivdi,rada bi pa ekonomsko naredila do konca in potem še šla ene dve leti naprej (po vsej verjetnosti mehatroniko).voljo imam,tako,da sem že na pol poti

spps - superca, glavno da je volja in jaz ti želim , da je bo še dovolj.... bravo !

user posted image

volje je vedno več-razlogov imam veliko za touser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
19.11.2008 8:12:47   
sonček33
spps - tako se govori in dela!!!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
19.11.2008 8:20:49   
spps

spps - tako se govori in dela!!!!
user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
19.11.2008 8:32:43   
beyba
Ne -mam tisti moj prvi album, kjer pišejo notri vsi podatki o rojstvu, pa prelomnice...full dobra in luštna zadeva....prej sem ji pa delala album kjer so notri tudi uz pa vse kako sva zvedla zanjo, pa kdaj sva zvedla zanjo, pa kaj sva delala takrat...to je pa vse v njenem albumu s slikicami

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
19.11.2008 8:37:41   
sonček85
Sonček85- a se kej rediš?
do sedaj sem se zredila za 2 kg.Bomo videli kaj bo do konca nosečnosti.Mi je pa ena kolegica rekla da sem shujšalauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
19.11.2008 8:41:32   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

do sedaj sem se zredila za 2 kg.Bomo videli kaj bo do konca nosečnosti.Mi je pa ena kolegica rekla da sem shujšalauser posted image

user posted image user posted image user posted image   pol se še itak dobr držišuser posted image user posted image user posted image jaz že imam 8kg profitauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
19.11.2008 8:51:00   
sonček33
Beyba sprašujem azto, ker mi je ena prijateljica dala dobro idejo - glede to, da kar pogosto pišeš na rr, pa nam poveš, kako si, kako Ela in kaj počnete - ona si vsake toliko vazme čas in vse svoje poste na RR skopira v word... tako ima nekakšen dnevnik ... Meni je ta ideja superca.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
19.11.2008 9:02:50   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

user posted image user posted image user posted image   pol se še itak dobr držišuser posted image user posted image user posted image jaz že imam 8kg profitauser posted image user posted image user posted image

ja mislim ,da sem kar na dobri poti.user posted image ja spps sam si pa več k mesec pred manouser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
19.11.2008 9:13:53   
aqua77
Jutrčka moje dame!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
19.11.2008 9:19:07   
sonček33
sonček85 -  ja pridna si...dve kilci ni nič

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
19.11.2008 9:34:31   
aqua77
jaz sem se vse skupaj v prvo zredila 19 kg.... user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
19.11.2008 9:36:24   
sonček33
Aqua  -lepa oblekica ...ma sej ajz ne vem, kolk je ok, da se zrediš...itak vsak drugače reče. Kako si?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
19.11.2008 9:47:27   
aqua77

Aqua  -lepa oblekica ...ma sej ajz ne vem, kolk je ok, da se zrediš...itak vsak drugače reče. Kako si?

ojla, user posted image

jaz sem kar ok... matra me edino veš kaj???  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  tega pri nas že doooolgo ni bilo..... nazadnje sva nekje 2.10 zdaj smo pa sredi novembra..... pa se mi mal že mešaaaaa..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
19.11.2008 9:57:52   
sonček85

sonček85 -  ja pridna si...dve kilci ni nič
ja hvala ,saj me skrbi da premalo jem saj nimam nobene želje po hrani.Včas se mi zdi da jem manj kot sem pred user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
19.11.2008 9:58:59   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

ojla, user posted image

jaz sem kar ok... matra me edino veš kaj???  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  tega pri nas že doooolgo ni bilo..... nazadnje sva nekje 2.10 zdaj smo pa sredi novembra..... pa se mi mal že mešaaaaa..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi smo tudi zadnjič spet po 2 mesecih,no sedaj pa že spet nisva 1-2 tednauser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
19.11.2008 10:01:07   
sonček33
Sonček, jaz mislim, da ni nič narobe. jaz sem se v 5 mesecih zredila za 4 kg, pa mi je G napisala dieto. No, sam se je nisem držalauser posted image . Jutri imam pregled in mislim, da jih bom slišala.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
19.11.2008 10:05:01   
pikovit
Dan pupe moje.Končno mam spet sonček tudi v Ljubljani.Kako ste kaj na ta prelep dan?Jaz kar skačen od veselja.
Sonček sem brala,da si začutila brcike,čestitamuser posted image
Ajsi a je lepo poslušat srčkauser posted image .Super,jaz bi tudiuser posted image
Aqua ampak res si tolk seksi v tej oblekiciuser posted image
Beyba kolk je luštna Ela,joj bi jo kar....user posted image
Špelka živjo tudi tu.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
19.11.2008 10:08:01   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Dan pupe moje.Končno mam spet sonček tudi v Ljubljani.Kako ste kaj na ta prelep dan?Jaz kar skačen od veselja.
Sonček sem brala,da si začutila brcike,čestitamuser posted image
Ajsi a je lepo poslušat srčkauser posted image .Super,jaz bi tudiuser posted image
Aqua ampak res si tolk seksi v tej oblekiciuser posted image
Beyba kolk je luštna Ela,joj bi jo kar....user posted image
Špelka živjo tudi tu.

oj, pikovitek!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tebe pa že doooolgo nisem ujela!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kako si mi ljubica?????? sem te pogrešala... user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ne me preveč hvalit, mi bo še neroden ratal, pa se bom v slušbi pod pult skrila..... user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
19.11.2008 10:09:10   
murkica
No pa še od mene dobro jutro... No zame ni preveč dobro, ker sem na polno zbolela in sem danes kar ostala doma. Imam čist zabasan nos in grlo.
Zdej imam pa eno vprašanje... Če bi bila slučajno noseča, kaj lahko vzamem za grlo, al je vseeno kaj uzamem? Pa za glavo?

NO v glavne, tako da danes ležim doma in gledam Prison break user posted image ... Sva ga z mojim ful gledala, pol sva ga pa pri tretji sezoni nehala in jaz zdej nadaljujem.Pa je še kar v redu...

Vidim, da ste ve danes veliko bolj zgovorne... No upam, da bo tako tudi čez dan, da bom imela kaj za brat...

Bodite lepo in lupčka vsem.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
19.11.2008 10:12:37   
~Biba~
dobro jutro...danes pa je spet pokazal svoje zobe tale mrazekuser posted image

joj mene pa je danes ta user posted image ful presenetla...sem jo pričakovala nekaj dnipozneje....sam se ji je očitno mudilouser posted image jo je zazeblouser posted image

ste pa ble danes jutranje...
beyba lep tickersaj kakšen pa  če bit, če maš tako sladko pupo.

ajsika še bo bilouser posted image vsak dan močneje....samo pazi da kje preveč fižolčka ne poješ in se potem spravišuser posted image poslušatuser posted image

spps...mislim da nasploh pri zobobolu poamga žajbel..hmm kaj pa če bi poskusila kako finto, ki jo uporabljajo, pri user posted image ko jim začno zobki rast?

sonček 33 saj bi se stisnila k svojemu dragemu..sam, potem bi me njegovi sodelavci čudno gledaliuser posted image

žiži maš res veliko idej..kaj če bi se ti spravla to delat, ež po poletnih počitnicah?user posted image bi blo dovolj časa. sam čar, tistega čarobnega vzdušja ni takrat sred avgustauser posted image

sonček85 dober kompliment od kolegiceuser posted image

aqva in Se imata pa lepo preoblekco.

pikovit pozdravljena

kje pa hodi pikicaO? proslavlja pozitiven izpit?
živa še spi? jazzika je v user posted image oktavija se je zapletla v ono veliiiko testo, ko nam ga je enkrat prilimalauser posted image Fargi ustvarjauser posted image šužika nas le bere....

zdaj pa še hitro vsaki enouser posted image preden nas v petek preseneti user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
19.11.2008 10:15:24   
~Biba~
user posted image murkica veliko user posted image pit 

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
19.11.2008 10:16:41   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

No pa še od mene dobro jutro... No zame ni preveč dobro, ker sem na polno zbolela in sem danes kar ostala doma. Imam čist zabasan nos in grlo.
Zdej imam pa eno vprašanje... Če bi bila slučajno noseča, kaj lahko vzamem za grlo, al je vseeno kaj uzamem? Pa za glavo?

NO v glavne, tako da danes ležim doma in gledam Prison break user posted image ... Sva ga z mojim ful gledala, pol sva ga pa pri tretji sezoni nehala in jaz zdej nadaljujem.Pa je še kar v redu...

Vidim, da ste ve danes veliko bolj zgovorne... No upam, da bo tako tudi čez dan, da bom imela kaj za brat...

Bodite lepo in lupčka vsem.
lekadol in čaj z limono.
mislim,da septolete in neoangin ne prideta v upoštev,nisem pa ziher.
kdaj pa imaš kaj v planu testek naredit?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
19.11.2008 10:17:17   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

jaz sem se vse skupaj v prvo zredila 19 kg.... user posted image user posted image user posted image
jaz 17user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.