|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
18.11.2008 12:40:13   
~Biba~
že voham....vonj sladkega cimeta, toplih piškotov, svežega smrečja, vanilija, pomaranč...snegaaaaaaaaa

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
18.11.2008 12:42:16   
Anonimen
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hudičevka je že odšla.... Danes spet v akcijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Moj že komaj čaka, ker me cel vikend ni blo user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej če bom pošmirglana pol je pa bol da me nehate šmirglat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 1102
18.11.2008 12:43:27   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

?

sppsuser posted image user posted image ona za mišice oz. celulit je pa bla dobrauser posted image eh kaj boš v kuhinji...najprej vse umazala, potem boš pa še pospravljat moralauser posted image
manj energije pa imaš zato, ker sama dobro veš, kak je po porodu...in se že predčasno pripravljaš na akcijooooooooooooouser posted image

ne vem,če bi se moj s tem strinjaluser posted image user posted image user posted image sej ga ne smem prestradat do mojega poroda-ga že itak nič ni skupajuser posted image user posted image user posted image

nič,grem jaz-mogoč se še zvečer kaj oglasim,drugače se pa lepo imejteuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
18.11.2008 12:45:03   
Anonimen

že voham....vonj sladkega cimeta, toplih piškotov, svežega smrečja, vanilija, pomaranč...snegaaaaaaaaa

pozabila si CIMET user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 1104
18.11.2008 12:46:36   
~Biba~
a živa sama si bla doli? sem misla, da  sta šla to s tvojim dol v beograd.
in že razmišljaš kako naprej? menjava G in pregled, al še bosta kar poiskušala?

spps škoda da se samo ne skuha.. saj maš zdaj novo kuhinjo; je kuhanje toliko boljše. pa še taščice ni naokoluser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
18.11.2008 12:48:18   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

pozabila si CIMET user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

joj kak sem lahko pozabila cimet....moj anjljubši vonj..sem nora na cimet...tudi čez leto..sem še cimetove žvečilke odkrila in v avtu navesla cimetove dišeče vrečiceuser posted image

pšššt...jaz sem bla ziher v prejnšnjem življenju babica mrazuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
18.11.2008 12:52:16   
Anonimen
hehehehehehe

smotka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sama sem bla... Nič se še nisva odločila ampak po moje se letos še ne bova lotevala nobenih posebnih postopkov. Morda le kaki vitaminčki ali kaj takega, drugo leto pa znova aktivno v boj user posted image   Bova videla... Se bova poskušala malo relaksirati in pozabiti na to pa da vidimo če bo kaj novega do novega leta, sicer pa AKCIJA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 1107
18.11.2008 13:05:18   
~Biba~
aha..samo se ti ne zdi da izgubljata čas? že preden greš na pregled mine včasih kak mesec, dva....držim pesti da bo do novega leta padla kaka dobra novička s tvoje strani.

sem zadnjič zvedela novičko, da se je sošolka z OŠ trudila 2 leti...vedno trdila, da bo njej naravno uspelo...a po 2 letih se je odločila za nadaljne preglede.. na 1. UZ so ugotovili da je že 2 meseca nosečauser posted image danes ima 11 mesečna sladkega sinka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
18.11.2008 13:12:48   
~Biba~
da ne bomo samo moških lepile user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
18.11.2008 13:24:42   
Anonimen
heheheheheheh

ta je pa taka k jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 1110
18.11.2008 13:32:53   
gigi1
Dan srčice kako smo?

Pikica čestitam user posted image  user posted image  user posted image . Dobro si zrihtala.

Murki jaz navijam za palčko user posted image  user posted image  user posted image

Js sem tko fino k je sonček user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
18.11.2008 13:39:42   
~Biba~
o žiži lepo da si se oglasila....sonček je že ja, sam ga je najlepeš opazovati skoz okno, iz toplo ogrete sobiceuser posted image se treba kr zimsko oblečt, za ven...

IZVIRNO SPOROČILO: živa25
heheheheheheh
ta je pa taka k jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pikica...kaj si ti tui nisi obrila nog, al kaj?user posted image
sam tak migat z njimi pa sigurno ne moreš user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
18.11.2008 13:44:40   
Anonimen
lahko lahko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   sej to je najslabše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 1113
18.11.2008 13:45:06   
~Biba~
nič grem jaz mal na mraz venuser posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
18.11.2008 13:45:21   
gigi1
Biba jaz na dišeče palčke ven hodim user posted image . Pa je vseeno kar OK.
A dans sta pa z Živo zadolženi za smeh? user posted image  user posted image  user posted image  Kje si pa to ritmično nedepilirano joškarico snela?

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
18.11.2008 13:47:21   
~Biba~
živauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si me nasmejala, takega odgovora, pa zdaj nisem pričakovalauser posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
18.11.2008 13:50:25   
~Biba~
žiži..dišeče palčke? a tak zdaj temu pravite po uvedbi kadilskega zakona?user posted image mater, 10 let sem jih kadila, pa prvič slišim tako poimenovanjeuser posted image se vidi da jih  že 2 leti ne pogledam več.

joškarca pa je...mal miga, da ji je topleje ob tem mrazu zunaj.
hmm..taka bom jaz zdaj zgledala zunaj s psomuser posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
18.11.2008 13:53:53   
gigi1
Biba ja tako jim ljubkujemo user posted image

Živa waaaw. Čist sem impresionirana user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
18.11.2008 14:06:29   
Anonimen
heheheheeheheh

samo posnet se pa ne upam.... Ziher bodo še kako tako sliko po meni naredili, če bi se posnela  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Jah ni se glih za hvalit da jih lahko tkole migaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej bom mogla na en sestanek, tko da nevem, če bom mela še kaj časa danes prit naokoli... Če ne pa jutri user posted image user posted image

papaaaaaaaa

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1119
18.11.2008 14:22:48   
sonček85

da ne bomo samo moških lepile user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

živa:no tečka je šla sedaj pa veselo v akcijouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
18.11.2008 14:56:15   
murkica
Ja živa kar veselo v akcijo... Zdej bo decembrski čas in ni hudič, da vse ki so ostale zagledajo/zagledamo pluske... Bomo res mogle it bult v tiste luučke na Prešerca( če bodo seveda letos še enake), tako kot je Kahlo in se je obrestovalo...user posted image  Še moj je bil lansko leto navdušen nad takšnimi lučkami. Precej zanimivo je bilo...
In v bistvu če bolje pomisliš so bile očitno tiste lučke kar uspešne... Samo pomisilte kakšen babyboom je bil letos... SIgurno je bila to višja sila... user posted image Dedek mraz pa to user posted image

Ja Živa ne zna vsaka takole migat z joškicami, tko da ne se nč sramvat.user posted image  Jaz niti nimam tolk velikih, da bi se to lahko šla user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
18.11.2008 15:22:24   
beyba
Oila midve sva od dohtarja....Napredujemo vredu....Oz super( je  sedela zraven enega fantka je bil star 7 mesecev pa sta bla ista...je una skori s stola padla ko sem povedala da moja šele bo 5 mesecev) težki smo 8.5 kg, zmert jo pa sestra ni hotla, se ji ni dal, ker je bla ena ki nadomešča tisto prijazno našo bolniško sestro...sam cun je so ij pa 68 še tko ravno prav, kako je treba že mal nategnituser posted image user posted image user posted image user posted image

Dobla je špiko, pa rota virus cepivo za pit,( se je začela davit, sestra jo je pa kar k tlom tiščala pa dellaa :'mor popit, če bo ven plunil ne bo nič'! koza lohk bi vsaj prebrala da je punčka, itak da se je pol ka se je skori zadavla drla ko jeshar.....

Prazniki-sem nora nanje, sam letos ne vem kako bo, namreč svoje prihranke sem posodla sestri pa eni kolegici, ki sta mi skupaj dolžni 2500Eur, jst pa komi čez mesec pridem. Vrnile naj bi mi septembra, pa nobena nima za vrnit...Tko da bret Ojrov, se jih pa ne veselim prav preveč, ker mam porodniške 600eur in ko plačam vse račune in zavarovanja pa en kredit pa avto pa....mi ostane 100eur....Tko da ja je mal finančne krize, pa še nekje kjer mam dinarčke vložene da amal obresti dobivam majo revizijo zvemo 20 kaj bo,....user posted image user posted image user posted image hudiček gre na kupček srat. Pa saj bom jutri zadela sedmico, pa bom bla potem bogata.user posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
18.11.2008 15:46:20   
sonček33
Se*  - jajčka si danes že kej jedla? No pa pivo si privošči.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
18.11.2008 15:53:06   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Se*  - jajčka si danes že kej jedla? No pa pivo si privošči.

O, sunshine, lubika user posted image ... user posted image  user posted image  user posted image  Danes še ne. Premišljujem, če pašejo jajčke k ajdovi kaši in prekuhani gnjati. Najverjetneje, ja, mar ne? Pivo bo pa  po kosilu.

Včeraj sempa za večerjo. Koliko jih pa moramuzaužit za hasek?

E, pupe! DANES JE PADLA PRVA ŠPIKA BY ME!user posted image  user posted image  user posted image  proces ne bom opisovala ...user posted image user posted image

murkica - tista beseda na T, mogoče.. No, samo razmišljam.... user posted image

živa, biba & comp - face ste! user posted image

beyba - huda je ta, ja. jaz sem za praznike tudi bolj na tenkem z denarjem.. Ampak mamo pa zadnji dve leti običajo darilo made at home tak, da že iščem ideje za darila...
Samo ene med. sestre so pa res tečke, ni kaj user posted image .

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 18.11.2008 15:54:33 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
18.11.2008 15:58:17   
sonček33
Se* tale betty boo ti ej podobna
    - prva špika, jah...poznamo to. Si si jo sama dala? Dobra si, ker meni jih je možek. Kam pa - v trebuh? Boš vidla, se zverziraš.
   - jajca zdej pašejo  povsod... ene dva na dan pa le pojej

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.