|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
13.11.2008 10:30:55   
ledenka
pikica user posted image user posted image user posted image  naše pestke bodo s tabo na izpitu, ti moj najljubši seksi pujsek user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 901
13.11.2008 10:31:05   
gigi1
Pikica jaz sem tud tvoja navijačica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 902
13.11.2008 10:34:39   
pikicao.
uff ze mal boljs.. sam sm trenutno taksna k d bi se skoz z uno zogico spilala.. oziroma una zogica sm user posted image user posted image user posted image
kok sm pa zivcna k en mini zivc sm user posted image user posted image

p.s. ce ste me zdel zastople kaj sm hotla napisat se vam klanjamuser posted image user posted image
k se sama sebe ne razumem vec

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 903
13.11.2008 10:36:09   
Anonimen
pikica nič se ne sekiraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če smo me s tabo veš da ne more bit nič slabega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 904
13.11.2008 10:38:06   
pikicao.
sej vem zato vas mam pa RADA
sam se vseen sm trenutno
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 905
13.11.2008 10:40:01   
Anonimen
pikicaaaaaaaaaaaa

ti si trenutno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 906
13.11.2008 10:42:02   
pikicao.
pikici se mesaaaaaaaa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 907
13.11.2008 10:47:20   
Anonimen
sej je prov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   meni se tudi že meša......

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 908
13.11.2008 10:48:54   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

kdo bo pa zame pesti drzu?????
sm nevidna user posted image
user posted image user posted image
ma nisi nevidnauser posted image user posted image user posted image user posted image kdaj mormo fejst stiskat?
pa kaj to tebi,ko ti ga ratalo naredit z levo rokouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 909
13.11.2008 10:49:56   
pikicao.
men se rola v glavi vrti se..
se vrtenje nkol ne koncaaaaaaaaa

ce se jutr ne oglasim na RR-ju to pomen d sm se kr sama v Polje vpisala.. tam pa ne vem kako majo z internetomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 910
13.11.2008 10:50:34   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

kdo bo pa zame pesti drzu?????
sm nevidna user posted image
user posted image user posted image
ma nisi nevidnauser posted image user posted image user posted image user posted image kdaj mormo fejst stiskat?
pa kaj to tebi,ko ti ga ratalo naredit z levo rokouser posted image user posted image user posted image

ob 16:00
sam vseen mam tremoooooooooooooo

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 911
13.11.2008 10:56:23   
murkica
Pikica še pestke od mene!!!user posted image user posted image user posted image
Sam itak, da boš razturala.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 912
13.11.2008 12:00:41   
jazzz27
Buuuuuu

a za mene ne bo pa nobena držala pesti?user posted image user posted image user posted image

Zdej pa tud jaz jokamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Od 16:00 do 17:00....no če katera želi, mi lahko drži pesti še za srečno vožnjo v LJ od 14:50user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ha-ha-ha!!!

Sad je na redu šišanje!!!user posted image user posted image user posted image  Ups...brijanjeuser posted image user posted image user posted image ....se mi še kar ne da....no saj grem....ajd bejž že.....kaj še čakaš....dvigni rit.....mater ti!!!....GREM!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 913
13.11.2008 12:03:08   
Anonimen
Ojla.

Vidim, da ste me pogrešale. user posted image  Ja, glede HSG-ja ste lahko prebrale na Klomifenkah. Danes sem že ok, sicer še vedno malo krvavim, ampak ne veliko.

Na hitro sem vas prebrala, sedaj pa šibam nazaj delat. Se oglasim ko bom imela kaj časa, upam, da še danes.

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 914
13.11.2008 12:24:07   
jazzz27

Suzika...revčka boga...si te kar predstavljam....kaj bo sledilo boš videla v izvidih. A potem se moraš do svoje G. zglasit? Se spomnim sebe....sem se drznila nasmejat... tudi meni je s curkom iz čela švic lil in iz hrbta, ko mi je Reško delal punkcijo.....ajjoj....kaj vse smo pripravljene nardit za našeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....saj boš kmalu bolje. A si že kar v službi....se pravi, da popušča bolečina....saj bo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 915
13.11.2008 12:27:45   
pikicao.
Od 16:00 do 17:00....no če katera želi, mi lahko drži pesti še za srečno vožnjo v LJ od 14:50

jz bom lih takrat izpit pisala, tko d zdej prej nate mislm, pa k se bom v lj furala tud.. ok?
user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 916
13.11.2008 13:12:49   
Anonimen
pikica, držim pesti za izpit!!

jazzz, ja sedaj sem že v službi. Bolečin ni več, sam malo še krvavim. Sem pa po pravici povedano že pozabila tiste bolečine.user posted image  Ko dobim izvid grem k svoji G, da vidim kako bo naprej. Pa upam, da bojo tud izvidi spermiograma že takrat pri njej.

Punce, kaj boste kuhale danes? Zbiram ideje!! Malo sicer razmišljam o širokih rezancih na drobtinah..user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 917
13.11.2008 13:18:19   
jazzz27
Jaz kuham muzikouser posted image user posted image user posted image

kaj pravite na tole?

http://www.youtube.com/watch?v=JLB_wMYAJ9E&feature=related

pa tole

http://www.youtube.com/watch?v=NLU1hfAJxQc&feature=related

pa tale

http://www.youtube.com/watch?v=UAxt51tp7Zs&feature=related

A je že mimo koncert Dina v Ljubljani?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 918
13.11.2008 13:40:30   
ledenka
jazzzika, za tebe je veliko navijanja na IVFovkah user posted image  ampak... ti želim, da vidiš danes dva MOČNA srčka, ki veselo utripata! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 919
13.11.2008 13:44:54   
jazzz27
Ajsika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ti si tako prijazna!! hvala...naj bo kar bo. Pripravljena tud na trojčke, če je trebauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 920
13.11.2008 13:57:42   
gigi1
Jazzzika saj veš da jaz in moji tini mini foliklčki iz katerih se bodo šele razvile pikice navijamo zate in tvoje pikice user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 921
13.11.2008 14:18:02   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Buuuuuu

a za mene ne bo pa nobena držala pesti?user posted image user posted image user posted image

Zdej pa tud jaz jokamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Od 16:00 do 17:00....no če katera želi, mi lahko drži pesti še za srečno vožnjo v LJ od 14:50user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ha-ha-ha!!!

Sad je na redu šišanje!!!user posted image user posted image user posted image  Ups...brijanjeuser posted image user posted image user posted image ....se mi še kar ne da....no saj grem....ajd bejž že.....kaj še čakaš....dvigni rit.....mater ti!!!....GREM!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
že navijamo tud zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako to pa,da že imaš sedaj pregled,ko ni rečeno,da se vidi kaj?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 922
13.11.2008 14:24:33   
murkica
jazzz- veš da držimo pesti zate... Samo pri tebi vemo, da bo tako ali tako vse v redu!!! Ti samo sporoči koliko srčkov si videla...user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 923
13.11.2008 14:25:27   
miska73
Jazzzi  tudi jaz (iz ilegale) mislim nate in močno držim pesti. Vso srečo lubica.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 924
13.11.2008 14:27:56   
spps
in murkica kaj ti počneš v tem zaspanem,turobnem dnevu....a ti si že v kakšnem postopku?
se mi zdi,da ni dolgo od tega ,kar sva klepetali prek ZS,zdaj bo pa počas že leto naokoliuser posted image

jaz se odločam,da bom šla mal kavč likat,ker ponoč nisem dobro spalauser posted image user posted image user posted image user posted image
i

n kje se skrivate ostale čveke?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.